|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Xxboo to może warto??
Choć w ciąży są inne zasady dobierania rozmiaru jak normalnie więc nie przywiązywała bym się do rozmiaru ale i tak polecam. Ja kiedyś to wogole kuowalam "na oko" push-upki u chińczyka brrrr na studiach zmadrzalam na szczęście. Komfort bez porównania w dodatku teraz istnieją dla mnie tylko miekkie miseczki. Żadnej gąbki. No i ubrania od razu lepiej się układały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Tylko właśnie dla mnie rozbija się wszystko o koszt. Jestem olbrzymim sępem ubraniowym i jak mam wydać nie wiadomo ile na sam stanik to podziękuje może dlatego omijam takie salony szerokim łukiem .... chyba mi się nigdy to myślenie nie zmieni Bluzki za 10 zł i telefony za 4 tysiące ![]() ![]() ![]() ![]() Ale rozejrzę się na pewno a nóż na jakaś super promocje trafie albo właśnie na jakaś firmę która ma ludzkie ceny ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na szczescie tez juz nie bola ale jednak sa wieksze bo tak to mialam 70 A i teraz wszystkie ciasne porazka
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Przemysl to przemysl
biust z mlekiem jest ciężki musi być dobrze trzymany bo inaczej wiadomo co.... A jednak 70 zlxa stanik to taniej niż X za operację Aczkolwiek skąpstwo ubraniowe też rozumiem.... I w sumie popieram .... Sama korzystam wyłącznie z promocji a sieciowki mają jak dla mnie chore ceny - a nie normalne jak dla większości ludzi ![]() jednak czasem warto, naprawdę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobie research i poprosze TZ o prezent ![]() ![]() ![]() w końcu lubi mój biust to niech dba o niego hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
OMG dziewczyny od 4 rano nie moge spać, A o 9 mam wizytę... masakra jakaś...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj przez cały dzień odczuwalam ten babski wieczór. Padlam szybko spać bo byłam niewyspana a cały dzień czułam się jakbym na kacu była :/
Edytowane przez Suqub Czas edycji: 2018-04-30 o 08:01 |
|
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki za wizyte!
- wiecie co, zawsze chwaliłam kasy pierwszeństwa w sklepach..aż do wczoraj..kolejka meega dluga w rossmanie, plakaty wiszą o pierwszeństwie cięzarówek no to idę(miałam dwa! produkty)..oczywiście kasjerka zaczyna mnie kasować na co wyłania się buc z kolejki,że wszystkich obowiązuje jedna kolejka, mam iśc stanąć na końcu itp pierdoły, no to go pytam: oj Pan też w ciąży? a to przepraszam i wtedy zaczela się jadka..że jestem bezczelną babą, wpierd..się w kolejki pytam go czy widzial plakaty,że w ciązy ma się pierwszenstwo a on :h*mnie to obchodzi, czekam k* jak osioł a tu się wpier.bez kolejki..na szczęscie druga kase otwarli i polazł bo już ladnie się kłóciliśmy, najgorsze,że ani JEDNA kasierka nie zareagowała ani ochroniarz.. smu tne.. gościu był z nastoletnią córką..
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też miałam ostatnio nie miła sytuację z pewnym burakiem. Gościu widział że w ciąży jestem. Wjeżdżałam wózkiem pod strony podjazd (razem z młodych jakieś 23 kg) i wózek zjechał z tych kładek. Prawie by mi spadł. A gościu zamiast mi pomóc to się śmieje. Musiałam chwycić wózek z młodym przenieść kilka schodów bo inaczej by wypadl. Wyrwałam go od frajerów i poszłam dalej ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;/ co za palant jakiś typowy cebulak. Ja dlatego nie wdaje się w żadne dyskusje , korzystam z tego co mi się należy i nie dyskutuje z takimi debilami słowem bym się do niego nie odezwała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
NIE DO WIARY Z TYMI BUCAMI! Strasznie mnie to denerwuje. Zastanawiam się, czy kiedyś też tak było, mam wrażenie, że ogólnie kiedyś był jakiś wyższy poziom kultury (a mężczyźni na co dzień nosili koszule i krawaty a nie sprane t-shirty... nie mam nic do t-shirtów, ale samo to, że kiedyś faceci musieli co dzień wbić się w koszulę jednak świadczy o większym wysiłku, który wykonywali), a teraz żyjemy w tak bezpośrednich czasach, że się chamstwo wszędzie ujawnia.
Zawiniła obsługa. Ja wiem, że to nie jest praca za miliony i pewnie są zmęczeni itd, ale po coś tam jest np. ochroniarz, a Ty jako klientka masz swoje prawa. Napisałabym maila do Rossmanna, takie skargi często działają - potem jest obowiązkowe szkolenie i przez jakiś czas pracownicy pamiętają co robić w takich sytuacjach. A jeśli chodzi o biustonosze - jeśli od jakiegoś czasu nie nosiłyście biustonosza to zanim coś kupicie, sprawdźcie kilka rozmiarów. Ja od kilku lat nosiłam 65D, zaszłam w ciążę, przez większość czasu byłam w domu, to w ogóle nie nosiłam biustonosza. Jadąc do lekarza zakładałam stary - przymały, cisnący, no ale trudno, nie miałam motywacji, żeby kupić inny, bo i tak przez większość dnia wisiałam nad miską/wc. Zauważyłam, że mi biust urósł i pod biustem jestem szersza - celowałabym w 70D. A tu siostra przywiozła mi swoje stare biustonosze do karmienia, 75B i te obwody są dobre! Więc ostatecznie zamówiłam sobie z H&M 75C, bo miska cały czas rośnie. Jeśli chodzi o obwód, to nie tak, że nagle przybyło mi 10cm tłuszczu :P Chociaż trochę tłuszczu na pewno mi przybyło. Gdzieś czytałam, że w ciąży wszystkie narządy robią się miększe i takie bardziej rozlazłe, żeby potem mogły zrobić miejsce rosnącej macicy. I właśnie mam wrażenie, że jestem cała taka rozlazła od biustu do podbrzusza, a ściśnięcie tego w okolicach żołądka - czyli pod biustem - sprawia, że chce mi się wymiotować :P Wolę więc większy obwód, mimo, że nie ma takiego super podtrzymania. Więc uważajcie z tymi stanikami, Wasz nowy rozmiar może Was zaskoczyć
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to nie tłuszcz
zebra się poszerzają żeby zrobić miejsce dla narządów dlatego pisałam ze warto skorzystać z bra-fittingu ale nie przywiązywać się bardzo do tego rozmiaru na czas po ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja mam też obecnie tylko jeden stanik "na wyjście z domu", a tak to w sportowym chodzę. Ale jak już kupuję to w jednym zaufanym miejscu i zawsze wychodzi inny rozmiar do karmienia też kupuję taki za ok 60-70 zł, ale to dopiero tak po kilku tygodniach, żeby nawał minął, a wcześniej mam takie zwyklejsze materiałowe.Zaraz lecę na spotkanie z położną
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
naskrobałam do rossmana maila,
w szoku jestem, bo zawsze z opowieści tylko słyszałam o bucach.. i to kurde co znajome mówiły to własnie faceci "szczekają" najwięcej i starsze kobiety...zresztą nawet ostatnio-znajoma zaraz ma rodzic, ledwo żywa poszła do labolatorium oddać mocz i na zwykle badanie krwi..co się nasłuchała wyzwisk to jej.. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- niestety ja tak samo..mi dużo nie trzeba by "wybuchnąć" ![]() jestem straszny nerwus ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam z położną przed każdą wizytą u gina ![]() Położna wpisuje w kartę ciąży wyniki badań, waży, jak trzeba pobrać wymaz (np. do biocenozy) to też ona. |
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po wizycie. Przed sama wizyta mały wbiegł mi pod prysznic, bo mamy taką kabinę z odpływem liniowym i się posliznal... zaryl głowa o ten odpływ. Myślałam, że zejdę na zawał .. tak płakał i prawie się zaszedl, A do tego prawie zaczął wymiotować...masakra...oc zy trzeba mieć dookoła, no nie zdążyłam go złapać..
Na wizycie ok. Dzidziuś rozwija się prawidłowo, ale tak się zagadalam z gin, że nawet nie wiem ile waży 🤣🤣 w każdym razie wszystko dobrze. I będzie raczej chłopak. Tzn widać tam coś, więc raczej chyba już tak zostanie. Także młody będzie szczęśliwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#979 | |
|
Rozeznanie
|
To gratulacje
Coraz wiecej chlopakow mamy na watku.Cytat:
Na szczescie chlop mi uswiadomil, ze wolne juz jutro, nie wiem czemu bylam przekonana, ze dopiero w srode
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię długich weekendów. Serio. Moje miasto wtedy "stoi". Jest tyle przejezdnych, turystów przyjeżdża, że normalnie nic nie funkcjonuje. Korek za korkiem a w sklepach kolejki, że aż strach wejść.
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie mieszkasz ? Bo nie ma info w 1 poście ;> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Mazur jestem
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
A to się nie dziwie ze się zjeżdżają ;D sama bym chętnie pojechała ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja jestem totalnie zielona w dzieciowych tematach, wiec od czasu do czasu cos tam sobie szukam w ramach przygotowania no i dzis natknelam sie na fajny artykul na temat lozeczek dla dziecka, typow, zalet i wad:
https://www.jakkupowac.pl/jakie-loze...owlecia-kupic/ Pewnie dla wielu nic nowego, ale moze komus sie przyda takie podsumowanie.
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas tak samo i też prawdopodobnie chłopak ![]() Dziewczyny nie wiem jak mam się ubierać!!! Nie wyglądam jeszcze jak w ciąży, tylko jakby mi po zimie została oponka
Edytowane przez lykki Czas edycji: 2018-04-30 o 13:26 |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() my wizyte mamy 2 maja o 10.30 ![]() troche sie dygam.... ja w sobote zaczynam 5 miesiac a brzucha jak nie bylo tak nie ma
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie coś tam się zaokrągliło, ale wyglądam raczej na przygrubawą, jakbym jeszcze nie zmieniła opony zimowej na letnią A za 1,5 tyg zaczynam 5 miesiąc Z jednej strony cieszę się, bo nie chcę mieć dużego bebzola, z drugiej dziecko jest raczej z tych większych i jestem ciekawa, kiedy mnie bardziej wybębni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Choć w ciąży są inne zasady dobierania rozmiaru jak normalnie więc nie przywiązywała bym się do rozmiaru ale i tak polecam. 

Choć w ciąży są inne zasady dobierania rozmiaru jak normalnie więc nie przywiązywała bym się do rozmiaru ale i tak polecam.

pytam go czy widzial plakaty,że w ciązy ma się pierwszenstwo a on :h*mnie to obchodzi, czekam k* jak osioł a tu się wpier.bez kolejki..
smu tne.. gościu był z nastoletnią córką..
dlatego pisałam ze warto skorzystać z bra-fittingu ale nie przywiązywać się bardzo do tego rozmiaru na czas po ciąży. 
️