|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Super, bosko, jak!!!!
|
|
|
|
#663 |
|
Rozeznanie
|
konopia, jak kręciłaś?
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
A oto moj nowy zakiet ktory kupilam na mega wyprzedazy
Zastanawiam sie tylko nad spodnica do tego zestawu ![]() no i ewentualnie jakies dodatki buty bizuteria itp
|
#665 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
chyba że na lokówce... btw włoski śliczne..
|
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
Fuxia83 świetny ten żakiecik
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
Znajalzłam parę zdjęć - być może się powtórzą, jeśli tak - proszę nie bić
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Ja tutaj tak regularnie podczytuję, ale dopiero teraz sie odważyłam na napisanie czegokolwiek ;p
Serial kocham, książkę przeczytałam, ale tylko 1 część i troche mnie znudziła Ale serial jest boooskiii. Kocham i jakos ze mam wakacje oglądam codziennie :p Całkiem przypadkiem znalazłam takie coś, duzo zdjęc B, S i innych i w dodatku są zdjęcia skad są ich ciuchy Link ( mam nadzieje, ze można :p a jak nie to przepraszam i usunę...) http://forum.plotkara.info/printview...911278861035aa |
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam pojecia czy mozna - tez jestem nowa na tym forum i obserwuje ten watek - bo uwielbiam styl dziewczat z tego serialu.
Dzieki za link - swietna strona |
|
|
|
#671 |
|
Rozeznanie
|
OO jest nawet opaska, którą mam w av.
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, ze świetna ;D mnie sie strasznie podobają te szare buty Sereny z 3 odcinka i tam jest link do sklepu, chyba do takich samych <3
Aaaa w ogóle, to znalazlam dzisiaj w H&M dosłownie identyczną kamizelke, jaką miała serena w odcinku 4, jak była z Blair na zakupach ;d Musze ją miec, koniecznie. Tylko kosztuje 79 zł, ale moze mi sie uda naciągnąć mame
|
|
|
|
#673 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Włosy kręciłam na papiloty, przemogłam się po kilku miesiącach, bo zrezygnowałam z nich jakiś czas temu ze względu na niewygodę w trakcie snu (moje włosy potrzebują dużo czasu żeby się zakręcić) i oczywiście pół nocy nie spałam :P Ale efekt był jaki był, ponieważ przy odwijaniu każde pasmo porozdzielałam później na kilka i każde podkręciłam lekko lokówką (nie, żeby były za mało skręcone, bo były skręcone na maxa, po prostu dlatego, że po lokówce moje włosy wyglądają na nieco bardziej... ujarzmione :P) No i oczywiście wyprostowałam je troszeczkę u góry, bo podczas spania strasznie mi się napuszyły na czubku głowy :PPrzed lokówką rozgrzałam w dłoniach troszeczkę wosku do włosów i każde pasmo przeciągałam. Potem całość lekkim lakierem. Dzisiaj już trochę opadły, ale skręt ciągle jest. A w ogóle to moje włosy są potworne, tak grube i napuszone, że koniec świata... Ale cóż, zawsze jest tak, że wolimy to, czego nie mamy ;P
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|||
|
|
|
#674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piekne ![]() normalnie nie moge wyjsc z podziwu super super i jeszcze ta opaska.. ach..
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
"A w ogóle to moje włosy są potworne, tak grube i napuszone, że koniec świata... Ale cóż, zawsze jest tak, że wolimy to, czego nie mamy ;P"
Mam identycznie. Więc się niszczę prostownicą po każdym myciu :P. A co do papilotów, to nie wiem, czemu pół nocy nie spałaś. Ja mam takie miękkie gąbeczki. Wprawdzie spałam w nich jedynie przed Komunią(czyli pół życia temu), ale nie pamiętam, żebym przez nie nie mogła zasnąć. |
|
|
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Problem polega na tym, że mam piankowe, a nie gąbkowe papiloty. Kupiłam je z rok temu, bo z moich gąbkowych powychodziły druty i mnie gniotły w głowę xD A piankowe są dużo twardsze (ale dużo lepsze, muszę przyznać). Poza tym, żeby włosy nie powychodziły mi z papilotów muszę je mocno ścisnąć, a jakkolwiek się nie położę potem na poduszce, ciągną mi włosy :P Ja w ogóle mam strasznie delikatną skórę głowy, więc może to tylko dlatego ;P Próbowałam kiedyś zawinąć włosy na wałki, ale mam za długie i nie pykło xD
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale próbuję je odzwyczaić od prostownicy, więc prostuję na szczotce, nie daje to fenomenalnego efektu, ale można chociaż wyjść do ludzi.
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
skromnie kilka zdjęć
![]() ta sesja blake jest cudowna. wygląda jak księżniczka
|
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
więcej zdjęć z sesji
![]() ostatnie - G.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
BAN stały
|
.. .
Edytowane przez werr. Czas edycji: 2008-12-25 o 23:31 |
|
|
|
#681 |
|
BAN stały
|
. .
Edytowane przez werr. Czas edycji: 2008-12-25 o 23:31 |
|
|
|
#682 |
|
BAN stały
|
taki efekt jak mają S i B z GG mozna uzyskac jezeli po umyciu i wysuszeniu włosów (mogą zostac delikatne wilgotne) schylicie głowe do dołu i zrobicie warkocza. Potem tego warkocza się zwija i spina klamrą. Na koniec lakier a po 40-50 minutach się rozwija i powstaje plażowy loczkowy efekt
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
werr.- śliczne włosy mają Twoje siostry!! wybacz, że to powiem ale ten kolczyk psuje śliczną twarz Vanessy (tak?)... jakoś słabość do kolczyków na twarzy mają piękne dziewczyny, nie mogę tego zrozumieć..
bejbi19- ciekawe czy u mnie tak wyjdzie.. spróbuję chyba zaraz
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie może gdzie można dostac takie kokardy na szyje w stylu B?
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Oto kilka ciekawych zestawow
Inspirujacych zestawow. Tylko nie patrzcie na twarze tych kobiet - to AngielkiStroj na pierwszym zdjeciu zostal zrobiony jesli mozna to tak nazwac wlasnorecznie - rekawy przeszyte na kancie nitka a nastepnie zostaly sciagniete co dalo efekt sciagniecia, to samo zrobione zostalo ze spodnica, byla to zwykla trapezowka jej brzeg zostal rowniez sciagniety i powstala bombka - bardzo mi sie ten zestaw podoba, mogloby byc bez tych getrow i byloby super
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba 3
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"do dołu" znaczy pochylić głowę do przodu i pleść tego warkocza, czy własnie odchylić do tyłu i wtedy? Może to bez różnicy,ale jeśli już mam spróbować, to muszę się upewnić ![]() BTW- Takie włosy w stylu S. to można uzyskać susząć kudełki na okrągłej szczotce o niedużej średnicy - nawinąc lekko wilgotne dookoła, podobnie jak na lokówkę , podsuszyć i voila
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
http://www.flickr.com/photos/liebemarlene/2701122717/
Normalnie sie zakochałam
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
O, ile nowych pięknych zdjęć! Kolejny raz się zastanawiam, co takiego Blake ma w sobie. Nie jest klasycznie ładna, ma małe oczy, a mimo to człowiek nie może się napatrzeć...
Werr, widziałam już Ciebie i Twoje siostry w wątku "Pochwalmy się swoimi włosami". Macie chyba świetne geny "włosowe" ![]() Bejbi19, fajny pomysł. Ja do tej pory robiłam podobnie, tylko, że związywałam warkocz na dole (jeśli na okro) lub wierzchnią partię włosów (jeśli na sucho). Dziś spróbuję Twojego sposobu
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Był już ten link? http://just-leighton.com/gallery/index.php?cat=6 Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2008-07-26 o 15:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Ale serial jest boooskiii. Kocham i jakos ze mam wakacje oglądam codziennie :p