|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik '91 - część VII ;)
ja sobie obejrzalam mecz rosja-brazylia... :P
lubicie siatkówke?:P
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Witam Was Kobitki! ![]() Noo co wy z tymi słodyczami Chociaż?! Hmm spróbuję T Y D Z I E Ń od jutra ![]() ja na nogach od rana, potem jechałam z kol. do fryzjera i jak wróciłam to tak mnie zamuliło, że musiałam iść spać. Dopiero co wstałam, piję kawę i jem chipsy (od jutra null )ale dziś dusznoo ![]() a Alechmika przeczytałam rok temu i powiem Wam, że mnie nie urzekła ta książka.
|
|
#2224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tyle Was siedzi i taka cisza?
![]() ja sobie loda jem xD wodnego żeby nie było
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
JA ODPADAM...
Ciągle chudnę, wiec jedynie slodycze mnie ratuja slodycze-moja milosc
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jem fasolkę szparagową
![]() ale jakoś dojeść nie mogę... w ogóle głodna nie jestem ostatnio i nic nie jem prawie... dziś zjadłam tylko pół kanapki z bułki i teraz trochę tej fasolki... |
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no, ale lody można, bo ja lata nie wytrzymam.
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
Witam cudowny rocznik 91
Dołączam tu (dopiero teraz kurcze, chyba dużo mnie ominęło
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
Macie pytania?
Witamy witamy;* edit: ja mam ![]() 1. Imię 2. Data urodzenia 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Numer legitymacji szkolnej 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
może bardziej nacisk na CZEKOLADĘ
Bo to sprawczyni wielu wielu rzeczy. witamy mroowa1991 ![]() btw. moja kotka podkrada mi chipsy jej wybaczam, bo ciężarna.
|
#2231 | |||
|
Wtajemniczenie
|
no lody można, ale chyba tylko wodne?
czy jak robimy Dziewczyny? ![]() Ewa - czekolady nie można! ejjjjjj. Cytat:
![]() pytaniaaaa czekają na Ciebie.
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
no maleńka, lecisz z odpowiedziami ;p
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wracam w końcu na wątek.
I z dziewczęcia sXe zaczynam się haha pijaczką stawać - co prawda to tylko dwie butelki karmi i ćwierć litra lecha, w ciągu około tygodnia.. no ale od czegoś trza zacząć xD W ogóle to jestem bez humoru ostatnio ;( Niby byłam dziś z mamą na zakupach, kupiłam torebkę i kolczyki na wesele... ale to humoru mi nie poprawiło. Na lumpy w sobotę idę zapewne sama...
|
|
#2236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ewa - co się dzieje?
ed: idę, do wieczora.
|
|
|
#2237 | |
|
Raczkowanie
|
Witam resztę
![]() Cytat:
1. Anna 2. 20.08.1991 ![]() 3. Ok. 1 cm(a kiedyś były dłuższe ), a tusz w takim różowym opakowaniu z miss sporty.4. Ok. 2475x1350 ![]() 5. Z pewnościa różowe hehe ![]() 6. Jeszcze całe 5 7. Heineken, Carlsberg itp )8. ok. 155 cm.[?] ![]() 9. Ło ho ho Nie pamiętam ![]() 10. O ile dobrze pamiętam to 3 11. Przemilczę to 12. Pogubiłam się w liczeniu Nie no, ani razu! 13. 65536 14. No baa! 15. Jeśli go rtlko znajdę... ![]() 16. 88/07 17. 75A[?] 18. Żółta ![]() 19. Nie używa 20. Hę? :P 21. ... Nie ![]() 22. W załączniku ![]() 23. tak na oko 200 tys. 24. "Role" to ja nie jadłam jeszcze ![]() 25. Takowej opcji do sprawdzenia to nie mam w moim złomie;p Jest tylko łączny czas. 26. Oj... 27. 3,45 kg. 28. ![]() 29. humanistyczno-społeczny [mój najgorszy błąd w życiu-jak dotąd] 30. Żebym ja wiedziała ;P Pewnie coś w stylu "Genowefa" 31. Mierzone od czubka do najdłuższego włoska to 51 cm, a zatem 510 mm ![]() 32. Zapewne 1 33. Earl Grey i Lemon Tea Liptona 34. Emmm... Łóżko kolegi, które było obok komputera i głośników z których wydobywała się muzyka na full 35. 0! Bo ja się potrafię opamiętać ![]() 36. Ymmm... W ostatniego Sylwestra? ![]() Uff Przebrnęłam! Ah, no i jeszcze foty To moje najładniejsze:
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Mroowa, witaj
![]() A ja do planu niejedzenia słodyczy ułożyłam sobie jeszcze mały plan ![]() Będę robić codziennie ćwiczenia od Aś, do tego będę wbiegać i zbiegać po schodach (mam jeszcze jedno piętro do strychu, nie będę po całej klatce latać xD) kilka razy (każdy schodek), a potem co drugi schodek. Potem w domu poskaczę do muzyki, albo coś i będę robić brzuszki takie jak na treningach, czyli 136 niepełnych energicznych brzuszków z różnym ułożeniem nóg, nożyce, pompki. Wrócę do rozciągania się do szpagatu, który muszę zrobić do końca wakacji, nie ma bata! A wieczorem w łóżku będę spinać pośladki xD Do tego jako walkę z cellulitem będę się smarować kremami (mam z Eveline i Sexy Look Pośladki) robić masaże szczotkę i jeśli wytrzymam to natryski zimną i ciepłą wodą. Wszystkie ćwiczenia będę wykonywała owinięta folią (nogi i brzuch) i w 2 parach dresów. Ale mam plany, ciekawe ile wytrzymam ![]() Zaczynam od jutra! I muszę kupić zieloną herbatę.
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta, u mnie jest taki problem, że owszem jestem ambitna, tylko z realizacją planów przeważnie jakoś tak kiepsko
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Madźka to tak jak u mnie...
a ja chcę przestać w końcu obgryzać te paznokcie...wrrr... już się wkurzam sama na siebie...nie tak dawno miałam już za opuszek sporo i co - obgryzłam...ja już nie wiem jak z tym walczyć... ![]() będę codziennie smarować się balsamem (bo często niestety o tym zapominam) będę pić więcej soków owocowych i warzywnych pójdę do kosmetyczki na regulacje brwi i oczyszczanie twarzy |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie też będę się smarować balsamem, bo nigdy mi się nie chce xD
I muszę zdrowiej jeść, bo to jak jem to woła o pomstę do nieba normalnie
|
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Ale jak mówiłam to są moje najładniejsze foty, no i lekko przerobione jak widać (bo normalnie to nadal męczę się z trądzikiem ) ). Choć tutaj wyszedł taki troszkę ciemniejszy, albo po prostu włosy mi się już od słońca rozjaśniły nieco. Ale ogółem to i tak planuję sobie zrobić pasemka na całej głowie, ale nie mogę się zdecydować na kolor Narazie mam pod spodem czerwone pasemka, które kumpela mi robiła na próbę ![]() Dziękuję za miłe przywitanie dziewczyny
|
#2247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Włosy mam wycieniowane od hmm... mniej więcej połowy uszu Ta granatowa fotka wyżej była robiona zaraz po przyjściu od fryzjera jak były bosko wyprostowane i ulożone(to było trochę ponad miesiąc temu) Ale pod koniec wakacji oprócz pasemek planuję je wycieniować od samej góry.A loczki robione na papiloty(na noc) Oczywiście po ich zdjęciu muszę zawsze ogarnąć włosy pianką która je lekko rozprostowuje, bo bez tego to są takie mega-loczki w nieładzie
|
|
#2248 |
|
♥
|
Madzka ale to ze bedziesz owinieta folia i w dresach cwiczyc to nic nie da bo to tylko powoduje utrate wody
![]() ja na redukcji jestem 29 dni ale to redukcja w 100% przestrzegana wszystkiego co nie moze byc w 10 przekazaniach tzn tylko nie stosuje sie do tego ze niby mozna grzeszyc bo diete wystarczy trzymac w 90 % ja wole w 100
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale utrata wody też coś daje, prawda? Tak samo jak sól zatrzymuje wode...
Jak wygląda ta redukcja ?
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mięśnie się lepiej rozgrzewają i łatwiej się rozciągać do szpagatu.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

i jeszcze Weronika postanawia umrzeć też mam

Chociaż?! Hmm spróbuję T Y D Z I E Ń od jutra 
Dopiero co wstałam, piję kawę i jem chipsy
(od jutra null 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?