Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-23, 15:54   #2341
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Katia nie denerwuj sie, u nas sie tak po prostu mowi ot taki slogan protestancki
Ja się nie denerwuję Nie miałam niczego złego na mysli Ot tak napisałam po prostu

Rany ta pogoda dzisiejsza mnie wykończy...cały czas ziewam i głowa pobolewa i tu trzeba jeździć i zaproszenia rozdawać...
Stary 2008-07-23, 16:47   #2342
Cannabis84
Rozeznanie

GG do Cannabis84

A propo zaproszen, wlasnie dostalam paczke. Zamowilam na allegro oczywiscie. I jestem rozczarowana Nie tak to sobie wyobrazalam. Juz chyba lepiej sama bym je wydrukowala
Ale coz, nic juz nie zrobie, bo raz ze jest za pozno (musze je rozdac w przyspieszonym tempie), a dwa to moj budzet nie wytrzyma chyba kupna dodatkowej porcji zaproszen... Jesli zawieszki na wodke, ktore zamowilam tez beda tak wygladaly to chyba juz nigdy nic na allegro nie kupie
Stary 2008-07-23, 17:06   #2343
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chey Pokaż wiadomość
Droga Gwiazdeczko!

To ja, Kasia, z Twojego byłego Kościoła
Mój ślub w Jedlinie w tę sobotę wypadł cudownie. W ogrodzie wyszło wspaniale.

Wybacz, że nie byłaś zaproszona, ale nie mieliśmy możliwości zaprosić wszystkich z pewnych ograniczeń. Nie mogliśmy też zaprosić części osób z naszych rodzin, a co dopiero więcej znajomych. Za samo przyjęcie zapłaciliśmy bardzo, bardzo, bardzo dużo. Powiem tylko, że u nas za osobę było 190zł (380zł para), tak wiec 110zł u Ciebie to są grosze.

Widzę, że przejmujesz się tymi wszystkimi sprawami, drobiazgami, pogodą. Czemu nie zaufasz Bogu? Czemu nie oddasz mu tej sprawy? Spójrz dziś na pogodę, spójrz na to, co się dzieje od tygodnia- zimno i deszcze. A my zawierzyliśmy Bogu i co? i w sobotę rozwiał chmury nad Lublinem, żebyśmy w ogrodzie nie zmokli. Była piękna pogoda i słońce jak z bajki. Jeszcze w pt było mokro i pochmurno a mój obecny mąż z kolegami ustawiał ławki w ogrodzie, mimo, że nasi rodzice patrzyli na to ze zgrozą, że nie planujemy żadnego namiotu na "w razie coś". Przecież wiesz, że Bóg może wszystko, że jest ponad nasze siły.
Wiedz, że my mieliśmy więcej problemów niż Wy (mowie o wodzireju, orkiestrze, sali, przygotowaniach i o tym czym sie zamartwiasz) Wszystko oddaliśmy Bogu. I Ty i J. też tak zróbcie, a zobaczysz jak wielkie świadectwo będziecie mieli na początek waszego wspólnego życia.

Jeśli chcesz, to możemy się spotkać, możecie nas z J. odwiedzić, wspomożemy Was radą jak to przygotować, żeby dla wszystkich było dobrze ( i dla Ciebie, i dla J. i dla Rodziców). Wiedz, że u nas była gorsza sytuacja- bo tylko my dwoje odmieńcy [ wiesz o co chodzi ] Twój J. ma mnie na naszej-klasie, tak wiec kiedy będziecie mogli, to zapraszamy do nas, kontaktujcie sie z nami.

Mam nadzieję, że w przeciągu 2 tygodni będziemy już mieć film ze ślubu w ogrodzie w Jedlinie i z wesela, i możliwe, że będą już zdjęcia- to sobie obejrzycie co i jak.

P.S. u nas był Dj i normalna muzyka, a w czasie posiłków muzyka chrześcijańska.
Powiem Ci tylko, że chrześcijanie bawili się przy tym lepiej niż katolicy, którzy w większości siedzieli za stołami.

P.S.2 Wiedz, że wszystko co się źle teraz między Tobą i J. dzieje, wszelkie sprzeczki i nieporozumienia z rodzicami, to są ataki Sama Wiesz Kogo (S). Jezus go pokonał i jest zwycięzcą, z resztą sama o tym wiesz wiec już się nie martw (oddaj mu wszystko)

Pozdrawiam i buziaki
Kasia
Chey - wyglądałaś przepięknie!!!! my też się znamy

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2008-07-23 o 17:07 Powód: literówka
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 17:08   #2344
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cannabis84 Pokaż wiadomość
A propo zaproszen, wlasnie dostalam paczke. Zamowilam na allegro oczywiscie. I jestem rozczarowana Nie tak to sobie wyobrazalam. Juz chyba lepiej sama bym je wydrukowala
Ale coz, nic juz nie zrobie, bo raz ze jest za pozno (musze je rozdac w przyspieszonym tempie), a dwa to moj budzet nie wytrzyma chyba kupna dodatkowej porcji zaproszen... Jesli zawieszki na wodke, ktore zamowilam tez beda tak wygladaly to chyba juz nigdy nic na allegro nie kupie
No cóż bywa i tak...A masz może jakieś zdjecie tych zaproszeń?
Jakby nie było pamietaj,że zaproszenia nie sa najwazniejsze-wiekszośc gości pewnie nawet nie będzie się na nie zbytnio przygladac,przeczyta,albo i nie i wsadzi gdzie głekowo do szuflady...
Stary 2008-07-23, 17:14   #2345
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
dla pocieszenia napiszę że nie tylko Ty nie miałaś szczęścia na allegro 28 maja kupiłam dla mojej chrześnicy - trampolnię - i do dziś nie ma
a z zawieszkami może spróbuj zrobić poprosić o rabat jeśli to od tego samego sprzedawcy..próba nie strzelba a może sie uda.
Stary 2008-07-23, 18:34   #2346
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Witam Obserwuje ten wątek od pewnego czasu i stwierdziłam, że przyszła pora się ujawnić W piątek wybieramy się na wielki rajd po lubelskich lokalach. Daty nie mamy ustalonej (chociaż ja chciałabym sierpień/wrzesień 2009), wszystko będzie zależało od tego czy coś znajdziemy. Prawdę mówiąc przeraża mnie to wszystko. Jedyne czego jestem pewna to zespołu, po prostu zakochałam się w Megido Band. Mam nadzieje, że uda się wszystko jakoś zgrać i w przyszłym roku zostanę szczęśliwą mężatką Pozdrawiam
Olik23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:49   #2347
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
My też wczoraj kupiliśmy
Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość

katey - jak tam przygotowania ?
w zasadzie to jakos ida te przygotowania…ale szczerze jestem ostatnio jakas zmeczona i po prostu chciałabym żeby było już po z kobietka od strojenia sali umówiłam się po 30lipca, kwiaty chyba będę zamawiala w kwiaciarni Gabriela, albumy dla rodzicow zrobiliśmy, ciasta uzgodnimy-ale to piecze ciocia i wujek TZ bo maja swoja cukiernie wiec luzik, TZ już ubrany kompletnie tylko ja nie znalazłam welonu i bielizny jeszcze nie mam… bizuteria już mi przyszla i calkiem fajnie sie prezentuje tylko trzeba zobaczyc w zestawieniu z kiecka ze spraw formalnych to tylko pojsc do kościoła i zapłacić no i 2ga spowiedz przed nami ale to już na ostatni tydzień

a Ty jak tam??

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
A to katolicy już nie są chrześcijanami,że tak zapytam?Bo coś mi się tu NIE ZGADZA...
Cytat:
Z tego co mi wiadomo to zarówno protestanci(bo chyba do tego kościoła nalezycie) i katolicy to chrześcijanie...
Tez to samo mi się rzucilo w oczy
Cytat:
Cytat:
A ja jak na razie jestem zadowolona z zakupow na allegro i zaproszenia które zamówiliśmy (czesc) przyszly super i moja bizuteria tez i albumy na zdjęcia

Co mnie zdziwlilo: tak pozno zaczynacie rozdawac zaproszenia???????????? My już jakis miesiąc po zakończeniu! Wiem wiem ze pewnie większość rodziny i znajomych poinformowana ale i tak cos pozno zaczynacie…

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 18:57   #2348
aniago25
Zadomowienie

Dziewczyny ja mam takie pytanie ile razy mamy być u spowiedzi przed ślubem, bo my się umówiliśmy z księdzem na czwartek przed ślubem, a jak tu czytam to piszecie że dwa razy do spowiedzi idziecie, to jak to jest?
Stary 2008-07-23, 19:05   #2349
AgaOp
Raczkowanie

Do spowiedzi idzie się dwa razy.Pierwszy po zgłoszeniu zamiaru zawarcia związku małżeńskiego-choć my poszliśmy 3 miesiące po tym fakcie a druga jest kilka dni przed ślubem
Stary 2008-07-23, 19:07   #2350
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olik23 Pokaż wiadomość
Witam Obserwuje ten wątek od pewnego czasu i stwierdziłam, że przyszła pora się ujawnić W piątek wybieramy się na wielki rajd po lubelskich lokalach. Daty nie mamy ustalonej (chociaż ja chciałabym sierpień/wrzesień 2009), wszystko będzie zależało od tego czy coś znajdziemy. Prawdę mówiąc przeraża mnie to wszystko. Jedyne czego jestem pewna to zespołu, po prostu zakochałam się w Megido Band. Mam nadzieje, że uda się wszystko jakoś zgrać i w przyszłym roku zostanę szczęśliwą mężatką Pozdrawiam
Witamy miło że dołączyłaś do nas. Trzymam kciuki żeby udało się coś znaleźć...
z sierpniem będzie dość trudno a na ile osób szukacie sali i które macie w planach odwiedzić w piątek?
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 19:14   #2351
aniago25
Zadomowienie

Mi nic ksiądz nie mówił, ze dwa razy, no to jest problem. Jak dowoziliśmy dokumenty, to kazał nam przyjechac przed ślubem na spowiedz, nawet nie wspomniał ze dwa razy mamy byc.
Stary 2008-07-23, 19:24   #2352
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Mi nic ksiądz nie mówił, ze dwa razy, no to jest problem. Jak dowoziliśmy dokumenty, to kazał nam przyjechac przed ślubem na spowiedz, nawet nie wspomniał ze dwa razy mamy byc.

jak mieszkacie razem to jest tylko 1 spowiedź.
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 19:25   #2353
AgaOp
Raczkowanie

A nie dostaliście takich karteczek na spowiedź?My dostaliśmy i tam są dwa miejsca na podpis księdza i datę.

P.S.Jeśli mieszkacie razem to tylko jedna,zresztą podobnie jeśli jesteście po cywilnym
Stary 2008-07-23, 19:41   #2354
aniago25
Zadomowienie

Nie mieszkamy razem, ani nie mamy cywilnego, karteczka tzn. ta na nauki, szczerze wam powiem że nie patrzyłam ile razy jest spowiedz, bo byłam pewna ze tylko raz, skoro tak się z nami ksiądz umówił ,ja dopiero za 3 tyg bede w Polsce, wiec nawet nie mam jak zobaczyc teraz nie wiem jak będzie ale ksiądz jest fajny więc może nie będzie wielkiego problemu.
Stary 2008-07-23, 20:32   #2355
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Witaj! Nie chcę Cię straszyć, ale możecie mieć problem z terminem na sierpień czy też na wrzesień.My zamawialiśmy lokal w maju, została nam ostatnia sobota września, ale możliwe iż zależy to od liczby osób, na jaką planujecie zrobić przyjęcie.Od razu mogę Ci powiedzieć, że ani w Szalonym Kogucie, ani w domu weselnym Ola nie ma już wolnych terminów. Jak ja się orientowałam, to były wolne terminy w Kasynie Policyjnym na ul. Narutowicza.
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 20:38   #2356
ewelinka3f
Raczkowanie

Chodząc po domach weselnych i czytając umowy zauważyłam dziwny punkt,tzn. było napisane,że jeśli na wesele przyjdzie mniej niż 100 osób,to i tak płacisz za 100!!! Spotkałyście się z czymś takim?
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 20:44   #2357
Cannabis84
Rozeznanie

GG do Cannabis84

Cytat:
No cóż bywa i tak...A masz może jakieś zdjecie tych zaproszeń?
Jakby nie było pamietaj,że zaproszenia nie sa najwazniejsze-wiekszośc gości pewnie nawet nie będzie się na nie zbytnio przygladac,przeczyta,albo i nie i wsadzi gdzie głekowo do szuflady...
Dzieki za pocieszenie Zdjecie moze jutro wkleje, bo bateria w aparacie mi padla.

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
dla pocieszenia napiszę że nie tylko Ty nie miałaś szczęścia na allegro 28 maja kupiłam dla mojej chrześnicy - trampolnię - i do dziś nie ma
a z zawieszkami może spróbuj zrobić poprosić o rabat jeśli to od tego samego sprzedawcy..próba nie strzelba a może sie uda.
Jak do tej pory bylam raczej zadowolona z zakupow na allegro, a tu taka "niespodzianka" Na szczescie zawieszki sa od innego sprzedawcy, wiec mam nadzieje, ze chociaz z nich bede zadowolona. Z reszta zawieszek zawsze mozna nie wieszac, a zaproszenia rozdac musze...

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

[font=Verdana][color=black]A ja jak na razie jestem zadowolona z zakupow na allegro i zaproszenia które zamówiliśmy (czesc) przyszly super i moja bizuteria tez i albumy na zdjęcia

Co mnie zdziwlilo: tak pozno zaczynacie rozdawac zaproszenia???????????? My już jakis miesiąc po zakończeniu! Wiem wiem ze pewnie większość rodziny i znajomych poinformowana ale i tak cos pozno zaczynacie…
No niestety tak pozno, bo TŻ za granica jeszcze. Wraca w piatek, takze od razu ruszamy z kopyta. Mam nadzieje ze szybko sie z tym uporamy i nikt nie poczuje sie urazony. Ale wszyscy wiedza, ze go nie ma takze mysle, ze nie bedzie fochow zadnych.
Stary 2008-07-23, 20:57   #2358
Daisy_80
Raczkowanie

Nie straszcie mnie z tą spowiedzią... Kurcze, protokół spisany ponad miesiąc temu i jeszcze na pierwszej spowiedzi nie byliśmy... ale może w piątek się uda... nie wiem gdzie na tygodniu spowiadają.. napewno w katedrze ale niespecjalnie chce tam isc..
Jaką wódkę kupujecie? Dziś rozmawialiśmy na temat maximusa... Nie wiem gdzie nawet opłacało by się ją kupować.. Czy w makro czy w jakiś hipermarketach..

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 20:58   #2359
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Chodząc po domach weselnych i czytając umowy zauważyłam dziwny punkt,tzn. było napisane,że jeśli na wesele przyjdzie mniej niż 100 osób,to i tak płacisz za 100!!! Spotkałyście się z czymś takim?
U nas tez tak jest ,mw moinm lokalu sala jest na 400 osób i właściciel robi wesela od 150 osób , u nas będzie więcej, ale też mówił że jak by było mniej niż 150 osób to i tak płacimy za 150.
Ja dziś zamówiłam dla mojej siostry ciotecznej zaproszenia narazie na próbę parę sztuk żeby zobaczyć jak wyglądają, mam nadzieję że się nie rozczaruję. A oto one:
http://allegro.pl/item403361766_zapr...io_.html#photo
Jeśli chodzi o lokal na sierpień to może byc proiblem ja swój zamawiałam w lutym i na miesiące czerwiec/lipiec/sierpień był wolny tylko jeden termin, ale może akurat znajdziesz coś
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 21:10   #2360
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Witaj! Nie chcę Cię straszyć, ale możecie mieć problem z terminem na sierpień czy też na wrzesień.My zamawialiśmy lokal w maju, została nam ostatnia sobota września, ale możliwe iż zależy to od liczby osób, na jaką planujecie zrobić przyjęcie.Od razu mogę Ci powiedzieć, że ani w Szalonym Kogucie, ani w domu weselnym Ola nie ma już wolnych terminów. Jak ja się orientowałam, to były wolne terminy w Kasynie Policyjnym na ul. Narutowicza.

Zdaje sobie sprawę, że sierpień to ciężko będzie załatwić ;/ Chociaż mniej więcej orientowałam się i z wrześniem jest troszkę lepiej. Osób to się trochę nam nazbierało, wstępne obliczenia dały 180 osób ale mam nadzieję, że uda się zejść do 150.
Stary 2008-07-23, 21:28   #2361
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Zdaje sobie sprawę, że sierpień to ciężko będzie załatwić ;/ Chociaż mniej więcej orientowałam się i z wrześniem jest troszkę lepiej. Osób to się trochę nam nazbierało, wstępne obliczenia dały 180 osób ale mam nadzieję, że uda się zejść do 150.
A w jakich lokalach orientowałaś się, macie już jakis swój typ?
Stary 2008-07-23, 22:35   #2362
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Spotkałam się, ale ja się nie zgodziłam (sama mam wesele na ok. 90 osób, więc niby czemu)-dlatego wybraliśmy inny lokal.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 22:40   #2363
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
U mnie chyba tez cos takiego jest, z tym, ze nie moze byc mniej niz 120 osob, ale mam nadzieje, ze nie wyjdzie nam mniej osob.

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-23, 23:44   #2364
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
U nas tak samo. Minimum to 120 osób i jeśli będzie mniej to się i tak płaci za 120os. U nas jest na styk (a jeszcze na pewno ktoś nie przyjdzie!) ale najwyżej zaprosi się osoby których się nie miało zamiaru zawsze się ktoś znajdzie
Stary 2008-07-24, 00:13   #2365
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, ja niedawno jezdziłam po salach i szukałam wolnych terminów i niestety z wrzesniem tez byl problem, o lipcu i sierpniu juz nie wspomnę, dlatego my mamy w 2010 roku.
nie chcę Cię straszyć, ale wiem po sobie jak mi było przykro jak w każdym lakalu mówili mi, że nie ma już miejsc, dlatego uprzedzam, żeby chociaz troszeczkę oswoić się z myślą
ale mimo wszystko z całego serca życzę żeby Wam się jednak udało znaleźć

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 00:35   #2366
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Jak ja sie pytalam o sale, to byl wolny albo maj albo pozniej pazdziernik i listopad, wiec rzeczywiscie moze byc ciezko...

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 07:12   #2367
Olik23
Raczkowanie

GG do Olik23

Trochę mnie dziewczynki wystraszyłyście ;( Np w Koronie stwierdzili, że mogą zorganizować mi wesele we wrześniu, podobnie w NowymGrafie (aczkolwiek trzeba byłoby gości zredukować, co chyba nie będzie stanowiło problemu). Hotel Lwów też ma wolne terminy we wrześniu (chociaż tu już sala jest za mała na moje wesele). W Poniatowej Hotel Słowik ma cały wolny wrzesień (ale tu podobnie jak we Lwowie za mała sala). Dlatego jestem dobrej myśli i wierzę, że w piątek znajdę moją salę
Stary 2008-07-24, 09:34   #2368
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Trochę mnie dziewczynki wystraszyłyście ;( Np w Koronie stwierdzili, że mogą zorganizować mi wesele we wrześniu, podobnie w NowymGrafie (aczkolwiek trzeba byłoby gości zredukować, co chyba nie będzie stanowiło problemu). Hotel Lwów też ma wolne terminy we wrześniu (chociaż tu już sala jest za mała na moje wesele). W Poniatowej Hotel Słowik ma cały wolny wrzesień (ale tu podobnie jak we Lwowie za mała sala). Dlatego jestem dobrej myśli i wierzę, że w piątek znajdę moją salę
Najbardziej oblegane lokale ( w których cena jest znośna) na pewno nie mają już nic co by was intersowało, a spróbuj jeszcze może do Kmicica zadzwonić...może mają coś wolnego. Lokal jest stosunkowo nowy, więc jeszcze nie aż tak znany...ale wkrótce i tam nie będzie co wybrać. Sporo dziewczyn z wizażu będzie miało tam swoje wesela...Co do Korony to ja mam tam
W Grafie kiedyś byłam na weselu i jakoś nie podobało mi się...ale to było 3.5 roku temu, więc może zmienili cos na lepsze...
Życze powodzenia jutro
Stary 2008-07-24, 09:40   #2369
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Tak, deklarujesz, że nie będzie mniej niż jakaś określona liczba osób. U mnie to 120.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:50   #2370
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
[color=black][font=Verdana]
w zasadzie to jakos ida te przygotowania…ale szczerze jestem ostatnio jakas zmeczona i po prostu chciałabym żeby było już po z kobietka od strojenia sali umówiłam się po 30lipca, kwiaty chyba będę zamawiala w kwiaciarni Gabriela, albumy dla rodzicow zrobiliśmy, ciasta uzgodnimy-ale to piecze ciocia i wujek TZ bo maja swoja cukiernie wiec luzik, TZ już ubrany kompletnie tylko ja nie znalazłam welonu i bielizny jeszcze nie mam… bizuteria już mi przyszla i calkiem fajnie sie prezentuje tylko trzeba zobaczyc w zestawieniu z kiecka ze spraw formalnych to tylko pojsc do kościoła i zapłacić no i 2ga spowiedz przed nami ale to już na ostatni tydzień

a Ty jak tam??
Kwiaty zamawiam dziś, też w kwiaciarni Gabriela (w Realu) , tort też dziś (wcześniej pisałam, że w Aldiku), ciasta mamy pieczone przez rodzinę, część tylko rodzice Tż zamawiają, Tż ubrany - brak tylko koszul i krawatów, moja suknia się szyje, dziś druga przymiarka, o welonie jeszcze nie myślałam , suknia na drugi dzień kupiona, buty do niej miałam już (właściwie to sukenkę pod buty kupowałam), sala jest udekorowana, więc nic chyba nie będę swojego dorzucać , dla rodziców mamy ramki takie z trzema miejscami na zdjęcia - tylko musimy fotki wybrać, ale to szybko
W niedzielę idziemy na skupienie, II spowiedź przed ślubem

Też już bym chciała być po ....

Znalazłam w końcu makijażystkę (która nie ma urlopu w tym okresie ) i mnie umaluje http://www.stepkowska.com/

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2008-07-24 o 10:10
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości