|
|
#1741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
trochę mi przykro że nie mogę mu pomóc ale zapach farby jest nie do przejścia Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z gazetki najbardziej podobała mi się ta w paski, ale niestety na żywo nie robiła szału i nie było już rozmiarówU mnie akurat z wózkiem nie było najmniejszych problemów, mieliśmy wybrany już od kilku lat więc polowaliśmy tylko na dobrą cenę, ale i w międzyczasie kolor uległ zmianie
|
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w ogole nie wiedzialam o sukienkach w lidlu
ale mam jedna z zeszlego roku i wlasnie w niej siedze! Moze jutro jeszcze będą...Ja mam dzisiaj 30+1 wiec tez juz tak blisko ![]() ![]() Wczoraj polozna polecala kocyki i pieluchy bambusowe na upal- ze są pod tym katem bardzo praktyczne, bo w upaly sa przewiewne wiec chodza a w chlodniejsze dni grzeja. Nie poleca flanelek na upaly do otulania- za cieple sa... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ten saloroczny bambusowy z lullalove i on jest taki milusi i miekki i gladki
![]() ![]() ale minus to cena...Dlatego pozostale kupie u hubiego albo gdzies indziej gdzie znajde tanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
A nam prąd wyłączyli
i nie ma co robić haha zresztą w domu pospprzatane, poprane, na obiad żeby zacząć robić za wcześnie zaczęłam składać puzzle które dostałam jakieś pół roku temu 1500 elementów ![]() Śmiałam się do męża że pewnie specjalnie żeby celebrować święto pracy ![]() Dopiero po południu się umówiliśmy że znajomymi na spacer IMG_20180501_111530.jpegWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
My mieliśmy spotkać się ze znajomymi po południu, ale najpierw muszę ufarbować włosy, bo z tymi siwymi to wstyd się pokazywać ![]() A znajoma, z którą będę się widziała, ma termin porodu na 17.05, jestem ciekaww jaki ma brzuszek. Dawno jej nie widziałam, a przed ciążą była chuda jak ja Wychodzi mi wczorajsze łażenie po schodach-bolą mnie pośladki:/ Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
Ja jadę właśnie na wieś, trochę pracy mnie czeka bo pojutrze mamy spotkanie rodzinne u nas. Ale ja to lubię jak coś się dzieje. Wiec pozytywnie naładowana jestem. Mam 2 duże kocyki/ pieluchy bambusowe takie 120x120cm- zamówiłam w smyku po promocji i rzeczywiście wydają się fajne na upały. Co do sukienek to w Lidlu nie kupowałam chociaz wczoraj byłam, ale świetnie mi się sprawdza z hm taka basic w paski. U nas dziś nadal upalnie , chociaz tu na wsi jak narazie 23 stopnie, ale tu zawsze chłodniej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zostałam sama w domu
chociaż mama miała opory, aby mnie zostawiać.. No zwariowała...M.bedzie dopiero jutro rano albo w czwartek rano.. Niech już wraca bo od 2 dni nic nie robimy tylko się kłócimy przez telefon... Jak przyjedzie to wyskoczymy może w góry ![]() Do Brennej i restauracji po kuchennych rewolucjach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wreszcie dołączyłam do Was i grona 3-trymestrówek
Cytat:
ja miałam wg 28 dniowych cykli liczone, standardemWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie mini remonty- przyjechal szwagier i klada panele... oczywiscie halasuja pila
Robie pizze a na podwieczorek swiezy ananas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Witam się w 30+0!! |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za kciuki.moje maleństwo dzis po skanie ma 1,2 kg
️. Wszystko dobrze, w normie tylko jak zwykle nie pokazał nam buźki. Leżał sobie twarzą do moich plecow i kopnął panią od usg . Kolejne USG za 4 tygodnie. Z gorszych wiadomości to moj mięśniak nic sie nie zmniejsza nadal ma 10 cm tylko sie lekko przesunąl w bok. |
|
|
|
|
#1756 |
|
Zadomowienie
|
Karolina gratulacje dużego i zdrowego synka! Kropka jeśli korzystasz z fb to polecam grupę pieluchy wielorazowe - ja się od wczoraj zapisałam i sobie podczytuje i powiem Ci ze wiele mi się rozjaśnia co kupić na początek. U mnie nowa dostawa szparagów wiec dziś gotuje się zupa krem. Dziewczyny macie jakieś fajne pomysły/ przepisy na grillowo- ogrodowe przyjęcie? Narazie w planie kiełbasa, karkówka, szaszłyki warzywne i drugie z ananasem, ciasto z rabarbarbarem od Camelitos, szparagi z grilla, dip czosnkowy z fety i narazie takie mam pomysly.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do grila to polecam Ci carpaccio z buraka przepis biore zawsze z bloga basiaszmydt!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie to grupa pieluchy wielorazowe oraz NHN- jeszcze nie wiem co to NHN. A Basię Shmidt znam bloga, poszukam przepisu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dzeiewczyny, No mięśniak poki co nie stanowi zagrożenia ale podczas porodu moze spowodować krwotok... tego sie boje.
Szparagi w boczku! Ja czesto robie jako przystawkę w pancetta z piekarnika bardzo smaczne! A w koncu dzis kupiłam ryz na risotto także risotto ze szparagami i rybka z patelni. |
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wygrałam konkurs na najniższe ciśnienie.
Jak na złość byłam sama, straciłam czucie w rękach, nogach, ucisk w głowie... I zrobiło mi się słabo, chyba przez pogodę.. Zdążyłam na szczęście zadzwonić do cioci aby po mnie przyjechała, bo coś nie tak. Jak narazie jest dobrze, jestem u cioci sytuacja narazie pod kontrolą.. DSC_0160-2992x1688.JPG Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
O rety Blanka współczuje a dopiero co pisałaś ze zostałaś sama i mama sie o Ciebie bała. Moze zadzwoń do lekarza?
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie mi ciśnienie wzrosło... Ale jak coś mam torbę do szpitala w samochodzie w pogotowiu.. Moja gin nie odbierze, jest za granicą. Jestem osłabiona, ale ważne że ciśnienie wzrosło,mysle że będzie dobrze.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko Blanka jakie ciśnienie..
pij dużo wody, wiatraczek na siebie i nogi wyżej. Trzymaj się! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina duża dzidzia!
Blanka jak.się czujesz?Pilas wodę,byłaś na słońcu? |
|
|
|
|
#1765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzis miałam robić roladki z piersi kurczaka ze szparagami zawiniete w boczku, ale skończyło się na jajku sadzonym z ryżem, bo obiad robiłam tylko dla siebie (zrobiłam wiec czystki w lodówce). Martwię się Mężem. ..dopiero wstał i ledwo co zjadł 2 kanapki. Bolą go miesnie, glowa, ma dreszcze i nie ma zupelnie apetytu - masakra, jeszcze go nie widziałam w takim stanie ![]() Cytat:
Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-05-01 o 17:59 |
||
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duza? W 28 tygodniu? Jak patrzyła na wykres to w normie idealnie sie mieścił. Ale w sumie to mam te USG tak czesto bo po IVF dzieci moga byc albo małe albo duze wlasnie... A Wasze ile ważyły w 28 tygodniu? Mam juz Chicco. Tz złożył bo dzis w domu pracuje z okazji USG. Zachwycona nie jestem jakos specjalnie. Ale wiedziałam ze to jedyne wyjście ze względu na praktykę No i i tak bede go używała jedynie kilka miesiacy. Kolor fajny. Ale najbardziej przypadał mi do gustu ta obniżana ramą. Do lozka pasuje idealnie, chociaz musimy jeden stolik nocny z Tz’a strony tymczasowo wystawić bo inaczej szafy nie otworze. Ale przy lozku swietnie pasuje wyglada na wygodne. ImageUploadedByWizaz Forum1525190010.368062.jpgImageUploadedByWizaz Forum1525190024.150824.jpgImageUploadedByWizaz Forum1525190040.601838.jpg A na podwieczorek mam to... nesquick truskawkowy znalazłam całkiem przypadkowo w sklepie .ImageUploadedByWizaz Forum1525190100.723252.jpg |
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Karolina to jest Next to me dream? Mnie jeszcze interesuje sprawa prześcieradeł, czy tylko oryginalne Chicco pasują czy tez inne? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mięśniak jest zagrożeniem przy porodzie sn? Będziesz miała cięcie? Przepraszam, jeżeli pisałaś i przeoczyłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Anima tak to jest Dream in Delicacy, prześcieradło to tez zamówiłam oryginalne dwa w opakowaniu i jest tez ochraniacz na materac. Materac wyglada raczej na standardowy wiec mysle ze znajdziesz mase innych pasujących. Na amazon widziałam tez inne ale wzięliśmy w kolorze łóżeczka i białe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

z gazetki najbardziej podobała mi się ta w paski, ale niestety na żywo nie robiła szału i nie było już rozmiarów

chociaż mama miała opory, aby mnie zostawiać.. No zwariowała...
może to od długości cyklu zależy? 

️. Wszystko dobrze, w normie tylko jak zwykle nie pokazał nam buźki. Leżał sobie twarzą do moich plecow i kopnął panią od usg
pij dużo wody, wiatraczek na siebie i nogi wyżej. Trzymaj się!