![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Witamy pana Truskawkowego!
Wg mnie McBoski jest przystojny, ma seksowny głos, ale gada jakby miał kluchy w buzi, a u mnie napisy nie nadążają za filmem (albo na odwrót) i często ciężko zrozumiec co mówi. Ale i tak wolę dżordża-jest taki ciepły. Dobra, plotkujcie sobie, a ja idę pobiegać. To tymczasem, borem lasem |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meredith rozlazła to fakt, Izzie w ostaniej serii nie jest sobą, nie podoba mi się jak poprowadzili tę postaż. Uwielbiam za to Cristinę, nawet te jej wady, co więcej (uwaga, kontrowersyjna opinia ![]() Private Practice widziałam jeden odcinek, ale to już nie to... Ani w moim, nie lubię takich ptasich nosków u facetów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę spać, to chyba najlepsze co mogę w tym momencie zrobić.
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cristina-ja uwielbiam, już dawno to chciałam napisac tylko nie mogłam sobie przypomniec jak ona ma na imię ![]() w ogole dość długo zajęło mi zapamiętanie kto jest kim w tym serialu ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam wszystkie odcinki, ale tak się teraz zastanawiam i nie pamiętam kompletnie na czym stanęła 4 seria... Wiem tylko, że z sezonu na sezon jest coraz słabiej, czyli standard w serialach (za wyjątkiem Dextera i Weeds- tam kolejne sezony były lepsze od poprzedniego). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
#37 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do finału - przypomnę Ci odrobinę: duuuużo świec ułożonych w pewien kształt na łące koło przyczepy ![]() Edytowane przez paolla Czas edycji: 2008-07-23 o 21:23 Powód: jednak na żółto |
||
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meredith może nie jest piękna...ale aktorka, która ją gra ma 38 lat, świetnie wygląda jak na swój wiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Weeds pierwsze 2 mi się podobały, a reszta tas sobie, zobaczymy jak najnowsza, dopiero widziałam 1 odcinek... Serial, który przez cały czas trzymał poziom to niewątpliwie Six Feet Under |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Czekam na Ragnarok
|
Czy któraś z Was zna perfumy Herve Leger i może mi je jakoś przybliżyć?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Weeds- pierwsze 2 serie były świetne, trzecia już nie zachwycała, za to czwarta jak dla mnie jest powrotem do formy z pierwszego sezonu (no i jest więcej wujka Andy'ego- w 3 serii strasznie go zaniedbali ![]() Sześć stóp pod ziemią nie oglądałam, nie widziałam też 24- ponoć bardzo dobre. Może kiedyś nadrobię. Leje dziś znów, zimno, szaro... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Czy w końcu bedzie lato?Leje, zimno jak w listopadzie.Boli mnie głowa i smutno mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Witamy Pana Truskawę
![]() Poszliśmy wczoraj z Ciachulcem do kina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wyciągnęłam wczoraj ciepłą kołdrę bo spałam pod letnią z przyzwyczajenie i marzłam. Za to dziś było mi ciepło, ale miałam koszmarne sny o życiu ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie zmieniłam zimowej na letnią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od dobrego miesiąca internet(o ile jest wogóle) wlecze się niemiłosiernie, co doprowadza do furii brata. Pogoda nie nastraja optymistycznie. Poprawiam sobie humor cukierkami, drażami, kawą, paluszkami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Czekam na Ragnarok
|
A u mnie nie leje, ale od rana nie było prądu.
Teraz już jest na szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Lać przestało, ale wciąż jest ciemno, ciężkie chmury kłębią się na niebie, wieje silny wiatr, zimno... W takich dniach podwójnie się cieszę z mojego autka, bo dzięki niemu mogę wyjść w spódnicy, bez rajstop
![]() Nudno dziś w pracy, aż nie poznaję tego miejsca. Rozłożenie rzeczy "do zrobienia" mnie rozwala: jednego dnia nie ma czasu iść do WC, nie wiadomo w co ręce włożyć, a innego nie ma nic do roboty, zostaje ukradkowe siedzenie na necie. |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnym Scent Barze!
![]() Właśnie chodziłam po sklepach i zachorowałam na czerwone buty i torebkę, a raczej całe torbiszcze tzw oversized ![]() ![]() Na razie kupiłam zwykłe skinny jeans i zrezygnowałam z dalszego chodzenia po sklepie, bo zrobiło się bardzo gorąco. Zresztą nie znoszę tego całego chodzenia i przymierzania... ![]() Zastanawiam się, czy podgotować obiad, czy jednak się trochę przespać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Na temat pogody szkoda mi nawet klawiatury ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie potrafię przestawić się na spanie pod kołdrą, nie mam siły jej na siebie naciągać, przytłaczają mnie nawet takie niegrube. W nocy całe szczęście zimno mi nie było, niestety od rana marznę. W lato chodzić w kurtce? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane zdjęcia - bluzki kupionej na rozdanie podyplomówkowe i zegarka.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od paru miesięcy zbieram się ze swoim zegarkiem do miasta, żeby kupić nowe baterie... ![]()
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kołdry nie nagrzewam, ale sama grzeję się w wannie, potem gruby szlafrok na piżamę i dopiero tak rozgrzana mogę posiedzieć przy komputerze przed pójściem do łóżka. Podobno od niedzieli ma być ładnie i ciepło... Madziczko- bardzo fajne zakupy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Pytanie - czym się ostrzykuje, bo że jej tak Bozia dała, to ja nie wierzę ![]() Zegarek z Avonu, bluzka z przeceny - wprawdzie z Zary ale i tak się opłacało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.