![]() |
#871 |
Konto usunięte
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
był, był w kwadracie
najbardziej z alfy podobają mi się te sklepy: C&A Scotch&Soda Zara chociaz smiesznie to wyglada jak teraz gdy powstal h&m w białej, od tego czasu ;listopada? ponad polowa dziewczyn na ulicach wyglada tak samo, same haemki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja z C&A lubię tylko stroje z kolekcji kobiecej, ale jakościowo różnie to bywa z ich ubraniami..
![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiedziałam że był .. znacyz wiedziałam że cropp był gdzieś ale że już go nie ma . No ale tak czy siak się ciesze że w końcu jest
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
a myslała, ze to ze mna coś nie tak, ze nic mnie tam nie zachwyca.... nie znalazłam tam jeszcze ani jednej naprawde ładnej rzeczy....
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
MisQa, moja kumpela ma tez podobny gust i jak szybko wchodzi tak szybko wychdzi.
![]() ![]()
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz wole zamowic cos przez internet, tam przynajmniej mam jakis wybór ![]()
![]() |
![]() |
#878 |
perfumove love
|
Macie rację, nic nie ma ciekawego w tych sklepach. A H&M itp. to sklepy z odzieżą bardzo marnej jakości (chociaż pewnie są wyjątki, np. staniki z H&M bardzo lubię, są trwałe i mega wygodne), opłaca się w nich kupować głównie za granicą, gdy ciuszek jest przeceniony na funciaka, czy pięć. Uwzględniając jednocześnie tamtejsze zarobki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#880 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Konto usunięte
|
a ja wczoraj kupiłam balerinki w h&m przecenione z 59.90 na 10zł ;]
czasem jednak są fajne rzeczy tam ;p o takie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
o! nigdy za mało butów
![]()
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
dokładnie , butów nigdy za mało .
![]() A ja w reserved upolowałam bluzkę za 14 zł z 49 ![]() ![]() Jestem z siebie zadowolona ![]() A bluzka pasuje mi do zielonych rurek (mam taki przygaszony kolor i trudno mi coś do nich dobrac .. )
![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
a ja balerin mam 3 pary, 2 peeptoe, jedne zakryte, ale na lata 50te robione, klapki drewniane, 2 pary adidasow, wiec jak na razie butow mi wystarczy.
![]()
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
No ja podobnie, he he . Tyle że balerin 2 pary, aczkolwiek adidasów 3. Klapek dwie pary (jedne i drugie podobne na takiej podeszwie ... drewnianej? japonki. w HM pewnie kojarzyciel. Ale ja jkupiłam jedne w HM a drugie w NY i się lekko różnią aczkolwiek podeszwa i materiał taki sam
![]() No, a dziś znów jadę humor poprawiać. Zobaczymy jak wyprzedarze w kwadriacie i Auchan . Dawno mnie tam nie było . ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj idę do białej mam nadzieje,że jeszcze coś znajdę ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
ja tma jade tylko do orsaya . widziałam tam świetną torbę, może po przecenie bo za zwykłą szmavcianą to ja bym 49 nie dała . z diversa 49 moja kosztowała i to nie tka zwykła szmaciana a na prawdę ładna, wykończona itp.
![]() W białej jak zaszłam do orsaya to zmianiały ekspedientki 9cyz ktoś tam) ubranie na manekinach itp. a o tej torby nie było nigdzie ![]() o ile ejst to zeby mi do 14 nikt nie wykupił ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Zadomowienie
|
zdaje relacje z galerii białej :
h&m jestem rozczarowana ![]() new yorker nic ciekawego ,z przecenami też słabo albo już po ![]() troll polecam się wybrać dużo fajnych bluzek po 14.90 i bluzy po 19.90 sama kupiłam 1 bluzkę i właśnie tą bluzę ;D camaieu dużo przecen ,fajne bluzki ,ale niestety co fajne to same l i xl zostały .. house fajne bluzki po 14.90 reszty nie widziałam pimkie dużo przecen można wybrać coś fajnego deichmann nic ciekawego ![]() vero moda sporo przecen,fajne rzeczy ![]() mango jw. hd po przeceniane buty ,można wybrać coś fajnego i reszta nie chce mi się pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
ja u nas widziałam kilka, słownie kilka rzeczy ładnych w białej. nie ubieram się na sportowo, ani po młodzieżowemu, i jest problem z ciuchami. kupiłam jedne spodnie 7/8 ołówkowe, ciemno-szare, lekko błyszczące w Orsay'u, a tak to jestem okropnie zawiedziona...
![]() jutro jadę do Warszawy z bratową, a nuż coś tam znajdę ![]()
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
ejj . a w trollu to ja wiem że sa przeceny ale powiedz mi.. w trollu jest taka bluza z kapturem zielono-biała w paski ;p z jakimś czerwonym napisem z przodu. widziałaś może .?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
oj niestety nie pomogę ci ,bo nie patrzyłam na nią ,a na cene tym bardziej .. więc nie wiem .. a jak tam w auchanie i kwadracie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Alfa Centrum Białystok:
galeria centrum, kruk, body shop, triumph, atlantic, reserved, oysho, C&A, venezia, quazi, berhiska, simple, stradivarius, pull&bear, zara, bijou brigitte, h&m, gapa fashion, kapphal, lupo Te sklepy mnie interesują, zwłaszcza te pogrubione ![]() Nie wszystkie odwiedziłam, ale dużo dobrego o nich słyszałam ![]()
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To pojechałam do kwadratu . Tam jakieś sensowne rzeczy z obniżką to zauważyłam tylko w Housie , dużo koszulek po 19.90, 29.90 oraz 14.90 . Tak więc zakupy udane, nie ma co. ![]() choć fajne rzeczy w housie były to nie kupiłam nic. kiedyś, kiedyś zakupiłam tak top taki żółty z taką kolorową 80 z przodu - po upraniu w płynie DO KOLOROWYCH ten napis mi oblazł i zostało srebne. Dobrze, że przyjęli reklamację ![]() Nic takiego kolorwego w Hosie nie kupuję . To samo z butami . ;/ Kupiłam za kostkę takie trampki bo do tańca mi potrzebne to podeszwa się odkleiła . na szczęście też przyjęli . W obu przypadkach zwrot pieniędzy . ![]() Ale (gdyż byłam samochodem ![]() ![]() ![]() al;e ja już wspominałam ze kilka dni temu kupiłam za 14 zł (z 49zł) koszulkę ![]() w tym Rapperze czy jakoś tak sa przeceny, fajną bluzę-bolerko wiziałam, ale żadnych spódniczek nie było - potrzebuję . ![]() tylko w upsie, ale dresowych nie chcę - dziękuję . Był ten szyld w Upsie (nie wiem czy teraz jest, nie patrzyłam ![]() Tak więc okres wyprzedaży widocznie się skończył . szkoda że nie widzialaś tej bluzy . Potrzebuję czegoś jaśniejszego . Z czymś .. bo mam same ciemne blzy, a jedną jaśniejszą to i tak taką .. pustą , która pasuje do żywych samych kolorów - zielony i żólty. ![]() Majka232 Ja się galerii centrum nie mogę doczekać. W HM i reserved to to damo będzie co w białej i w zielonych .. :P no ale przynajmniej w jednym miejscu .. jeszcze z zary się i z cropp town cieszę .. ![]() ahh . żeby w alfie jeszcze pimpkie i ny był ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
są nowe galerie w Białym ale ja i tak nic nie moge znależć
zakupy robie wogle gdzie indziej szkoda, że nie ma Terranovy- tam są naprawde fajne rzeczy i niedrogo, tak samo Berksha i C&A ale takie sklepy to dopiero Warszawa ostatnio w Złotych Tarasach kupiłam fajna bluzkę za 12.90- Stradivarius- na wakacyjnej promocji jak juz w Białym w galeriach jakies są to tylko duże rozmiary a ja niestety 34 nosze... zostaje tylko jechac do wiekszego miasta... chociaz niekoniecznie kupuje tez w ciucholandach: mam takie swoje miejsce w augustowie, gdzie moge sie niezle obłowić i robie wypadziki raz na jakis czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.