Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-02, 22:41   #1861
emma90
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Ja to miałam wizyty maks co 3tyg, ale najczęściej co 2 u mnie w klinice lekarz sugeruje większe odstępy, ale zawsze podkreśla, że najważniejszy jest spokój pacjentki, a ja miałam niestety sporo przygód z plamieniami itp

Również padam ze zmęczenia, a jeszcze się najadłam na noc czipsów do meczu rzuciłam się na nie, jakbym całe życie nie jadła

a w temacie koszul do spania, to w ciepłe dni je uwielbiam natomiast od jesieni do wiosny tylko piżamy i to najczęściej ciepłe leginsy, bluzka na długi rękaw i obowiązkowo ciepłe skarpety
Do szpitala wezmę 3szt + do porodu

Edytowane przez emma90
Czas edycji: 2018-05-02 o 22:43
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-02, 22:51   #1862
KarolinaK
Zakorzenienie

Ja cały rok to śpię w koszulce na ramiączkach i w majtkach. Tak mi jest najwygodniej i tak bym poszła na poród gdybym mogła.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-02, 22:59   #1863
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Ja cały rok to śpię w koszulce na ramiączkach i w majtkach. Tak mi jest najwygodniej i tak bym poszła na poród gdybym mogła.
A dlaczego nie możesz??
No majtki będziesz musiała ściągnąć ale co jest złego w koszulce na ramiączkach? Ważne jedynie jest to aby miał 100%bawełny

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-02, 23:00   #1864
KarolinaK
Zakorzenienie

I z gola pupa bede latać jak to mowia .
Stary 2018-05-02, 23:12   #1865
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
I z gola pupa bede latać jak to mowia .
Ale ty piszesz o porodówce, czy oddziale??

Stary 2018-05-02, 23:17   #1866
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Ale ty piszesz o porodówce, czy oddziale??

Bo ja mówię o takiej koszulce jak cos, nie jest za długa...
A z tego ogólnie co słyszałam, to kobiety rodzą nawet w koszulkach swoich partnerów bo im nie jest szkodza potem wyrzucić :P119_48-3.jpg

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-05-02 o 23:19
Stary 2018-05-03, 06:12   #1867
fioletowe okulary
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn biorących luteine.

Ile jej bierzecie?

Ja do tej pory brałam dwie tabletki dziennie po 100 mg- rano jedna i jedną wieczorem

Teraz lekarz kazał ni zwiększyć dawke do 3 dziennie ale się trochę obawiam..Mam nieco chaotycznego lekarza, często się myli, przejezycza..na ulotce jest napisane że dobowa dawka to dwie tabletki..... I już zglupialam czy brać dwie czy trzy...

Co do koszul- biorę 3 sztuki, dwie to moim zdaniem za mało, coś nam przecieknie i której będzie się chciało zapierać na szybko? Kupiłam najtańsze jakie były, na rynku, babciowe po 25 zł 😀 przez te kilka dni nie muszę wyglądać modnie 😂
Stary 2018-05-03, 07:01   #1868
RudyKotBialyKot
Raczkowanie

Fioletowe ja biorę luteinę rano i wieczorem po 1 tabletce dowcipnie ale wydaje mi sie ze są dziewczyny, które biorą wyższe dawki. Najlepiej zadzwoń jutro do lekarza albo do przychodni i zapytaj, nawet w rejestracji Ci odczytaja dawkowanie z karty.

Co do koszul czy piżam to ja sobie od męża wezmę ze dwie koszulki i może jedną jakąś dłuższą koszulkę na ramiączkach kupię bo w domu śpię w zestawie:t-shirt i majty wydaje mi się że po porodzie wygodniej do badań będzie nie mieć żadnych spodni czy szortów, z resztą po zalecane jest wietrzenie krocza

RudyKotBialyKot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 07:01   #1869
pola25
Zakorzenienie

Ovejta mi też powiedział,że wszystko wizyta za 4 tyg i gdyby coś się działo,to dzwonić-mi to.nie.odpowiadalo i.zaproponowalam za 2-tyg.Chyba już wszystkie będą,co 2 tyg,później co tydzień.Zaplanowane już.mam 9.05. oraz 23.05.
Mam.nadzieję ,że do mojego.porodu już nigdzie nie wyjedzie...

Fioletowew tej.ciąży nie bralam.luteiny

Dziewczyny miłego dnia!Dzisiaj zapowiada się.najgorętszy dzień-28 stopni,więc
chyba będzie taras i.książka.

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-05-03 o 07:05
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 07:08   #1870
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Ovejta mi też powiedział,że wszystko wizyta za 4 tyg i gdyby coś się działo,to dzwonić-mi to.nie.odpowiadalo i.zaproponowalam za 2-tyg.Chyba już wszystkie będą,co 2 tyg,później co tydzień.Zaplanowane już.mam 9.05. oraz 23.05.

U nas 32 stopnie mają być

U nas dziś tylko grill u siostry w planach ale pewnie na sam wieczór, wcześniej polecimy do kościoła zanim zrobi się upał. Potem coś upichcimy na obiad i tyle

Strasznie jestem zła, bo wczoraj ukruszylam zęba.. i to jedynkę jutro muszę spróbować dostać się do dentysty.. ale wściekła jestem, bo nie trzeba było mi teraz kolejnych wydatków.. wrrr

Stary 2018-05-03, 07:30   #1871
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny! Wczoraj podczytywalam Was ale z diskiku, wiec nie jestem w stanie cokolwiek zacytowac...

Pola gratulacje z okazji rocznicy!

Zua sciskam Cię mocno. Sluchaj, wujek niepotrzebnie za duzo gada, nie przejmuj sie nim. A poza tym niekoniecznie chcial zle, może po prostu martwi sie- a ze ma takie a nie inne poglady na prace fjzyczna, to tak sie wypowiedzial... jak dla mnie, to nie wazne gdzie czlowiek pracuje, byle zgodnie ze swoim sumieniem. Sama pracowalam już w mega ekskluzywnych miejscach z dress code itd jak i fizycznie umorusana od stop do głów... i szczerze chyba wole byc brudna niż ujadac sie z wyscigiem szczurow w biurze!

Karolina ja tam jak Twój mąż nie jestem zwolennikiem firanek, za to mój mąż jest . W sypialni mamy taką prostą do ziemi bez podpinania a w dziennym tylko boki a samo światło okienne jest odkryte (ale mamy rolety zewnetrzne wiec nie ma koniecznosci zaciagania). Może poogladaj jakies inspiracje na blogach- np. Houseloves, tam znajdziesz o roletach dzien noc, firanach i drewnianych zaluzjach.

Blanka ale masz przeboje z Twoją małą aktobatka! Tak wracając troche do tatu cc vs. sn to mamaginekolog napisala artykul z zaletami i wadami każdego porodu. Nie wiem czy czytałaś, ale wydaje mi sie, ze tam zebrała wszystkie info. A niezaleznie co wybierzesz i jak urodzisz, to i tak wszystko bedzie dobrze!

Sandam super z tym mieszkaniem! Jeżeli wszystko gra to bierzcie! Bo z doswiadczenia wiem, ze potem sie żałuje i kazde kolejne mieszkanie porownuje sie do tego pierwszego...

Dziewczyny nie przemeczajcir sie za mocno, dzisiaj ma byc wyjatkowo cieplo, więc uważajcie!

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 08:10   #1872
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Witam się w 8 miesiącu!

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn biorących luteine.

Ile jej bierzecie?

Ja do tej pory brałam dwie tabletki dziennie po 100 mg- rano jedna i jedną wieczorem

Teraz lekarz kazał ni zwiększyć dawke do 3 dziennie ale się trochę obawiam..Mam nieco chaotycznego lekarza, często się myli, przejezycza..na ulotce jest napisane że dobowa dawka to dwie tabletki..... I już zglupialam czy brać dwie czy trzy...
Ja biorę 2x 100 i biorę od razu 2 tabletki na noc, bo tak wygodniej lekarz mi mówił ze luteina uwalnia się stopniowo i nawet jeśli cześć wypływa to cześć zostaje
Nie wiem tylko do kiedy będę musiała to brać.
Cytat:

Ja poczekam juz ten miesiąc. Jak coś się będzie działo to zadzwonię i mnie przyjmie. Ale później na pewno będę walczyć o częstsze wizyty bo to będzie miesiąc do porodu.

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
U nas 32 stopnie mają być

U nas dziś tylko grill u siostry w planach ale pewnie na sam wieczór, wcześniej polecimy do kościoła zanim zrobi się upał. Potem coś upichcimy na obiad i tyle

Strasznie jestem zła, bo wczoraj ukruszylam zęba.. i to jedynkę jutro muszę spróbować dostać się do dentysty.. ale wściekła jestem, bo nie trzeba było mi teraz kolejnych wydatków.. wrrr

My dziś pojedziemy do moich rodziców, a potem tez grill, ale u znajomych

Z ta jedynką to współczuję mam nadzieje że uda się zrobić ją bezboleśnie i niskim kosztem. Ja mam wizytę 15 maja u dentysty (wymiana plomby) i ok 250 zł będzie juz nie moje, wiec znam ten ból.
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 09:35   #1873
KarolinaK
Zakorzenienie

Kropka ja wlasnie nie mam rolet zewnętrznych wcale. Od ogrodu to mi nie przeszkadza bo nie mam nikogo kto by mi patrzył w okna. Jednak od ulicy to jak włączę światło wieczorem to wszystko dokładnie widać z ulicy.
No nic rolet to juz nie zmienie bo zamówione były dwa dni po przeprowadzce i tak długo musieliśmy an nie czekac, dzis przychodzi instalować. Mam nadzieje tylko ze sie nie zawiodę...

Ellaaa współczuje jedynki!

Ja to sztuczny progesteron brałam jedynie na początku po IVF jedynie do 7 tygodnia pozniej mi juz kazali odstawić bo powiedzieli ze natura sama wydziele tyle ile potrzeba. Na początku dali mi tyle dlatego ze byłam na cyklu sztucznym i stymulowanym dlatego musieli to jakos wspomóc. Teraz juz nie biore tego wcale. I w sumie dobrze bo mnie okropnie usypiał. W pracy byłam tak przemęczona ze ciezko mi było siedzieć. Jak odstawiłam to od razu lepiej.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Zazdroszcze dziewczyny długiego weekendu i udanej pogody!
U mnie dzis tez słoneczko ale jakos specjalnie ciepło to nie jest. Mam nadzieje ze ociepli sie w południe. U nas poniedziałek wolny na szczescie.
Stary 2018-05-03, 10:03   #1874
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kathyyy91 Pokaż wiadomość
My już po usg, Koksik pozostał dużym koksiątkiem waży już 1607 gr w 29+3 a tak to wszystko ok, przepływy, serduszko itp. Mam nie jeść słodyczy, a z owoców tylko jabłka, bo o ile ja na wadze nie przybieram mocno, to dziecko tyje na potęgę nie mam ani jednego zdjęcia, bo zakrywała buźkę rączkami przez całe usg szkoda, miesiąc temu też nie chciała się pokazać, ostatnie jej zdjęcie mam z lutego
Gratuluje udanej wizyty i duzego maluszka

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 10:03   #1875
MalaGosia88
Zakorzenienie

U nas parówa, na balkon ciężko wyjść a co dopiero spacer....

Stary 2018-05-03, 10:50   #1876
aaska92
Zadomowienie

Cześć
U mnie temperatura wczoraj na zewnątrz zaszalała, jeszcze było powietrze takie przed burzowe i straszyli burzami, a tu dalej nic sucho. Odbiło się to na moim samopoczuciu duszno i nogi czuję, jakby z tonę ważyły. Dziś dalej ciąg dalszy, ale jutro niby coś ma się ochłodzić, oby.
Udało nam się zamówić wózek za ok. 3 tyg będzie do odbioru. Wybraliśmy też najprostsze łóżeczko cena bardzo dobra 219 zł za bukowe łóżeczko + musimy dokupić materac.

Co do koszul do szpitala planuję dwie do porodu (na oddział przed porodem) i dwie takie do karmienia. Ogólnie odkąd jestem w ciąży śpię cały czas w koszulach nocnych bo mi jest zwykle gorąco w nocy, co się rzadko wcześniej zdarzało.
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 11:03   #1877
pola25
Zakorzenienie

Ela nie dziwię.się,że jesteś niezadowolona z powodu zęba!

Ovejta gratuluję 8 miesiąca!!

Mnie już ta pogoda zaczyna męczyć...
Stary 2018-05-03, 11:18   #1878
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny wściekła jestem z powodu zęba, naprawdę.. to minimalne ukruszenie kata zęba, ale ciągle zadzieram językiem i to mega nieprzyjemne.. muszę jutro uprosić dentystę żeby mnie ktoś przyjął, bo zwariuje z tym..

Powiedzcie kiedy twardnienie brzucha powinno niepokoic? Zauważyłam, że zaczyna mi się to zdarzać dość często, na pewno kilkanaście razy w ciągu dnia, czasem też w nocy kilka razy - mam się tym martwić?

Stary 2018-05-03, 11:31   #1879
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny wściekła jestem z powodu zęba, naprawdę.. to minimalne ukruszenie kata zęba, ale ciągle zadzieram językiem i to mega nieprzyjemne.. muszę jutro uprosić dentystę żeby mnie ktoś przyjął, bo zwariuje z tym..

Powiedzcie kiedy twardnienie brzucha powinno niepokoic? Zauważyłam, że zaczyna mi się to zdarzać dość często, na pewno kilkanaście razy w ciągu dnia, czasem też w nocy kilka razy - mam się tym martwić?

nie miał kiedy ten ząb się ukruszyć, no nie dość, że w ciąży to w majówkę, kciuki za szybkie i tanie naprawienie

pewnie są to skurcze przepowiadające, jeśli nie są bolesne i uciążliwe to nie martwiłabym się tym

Tutaj duchota, ale większą mamy w mieszkaniu niż na dworze masakra jestem już po kawce mrożonej, ubieram zwiewną sukienkę i lecimy szukać cienia dzisiaj z racji pogody za dużo nie pospaceruję

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Cześć
U mnie temperatura wczoraj na zewnątrz zaszalała, jeszcze było powietrze takie przed burzowe i straszyli burzami, a tu dalej nic sucho. Odbiło się to na moim samopoczuciu duszno i nogi czuję, jakby z tonę ważyły. Dziś dalej ciąg dalszy, ale jutro niby coś ma się ochłodzić, oby.
Udało nam się zamówić wózek za ok. 3 tyg będzie do odbioru. Wybraliśmy też najprostsze łóżeczko cena bardzo dobra 219 zł za bukowe łóżeczko + musimy dokupić materac.

Co do koszul do szpitala planuję dwie do porodu (na oddział przed porodem) i dwie takie do karmienia. Ogólnie odkąd jestem w ciąży śpię cały czas w koszulach nocnych bo mi jest zwykle gorąco w nocy, co się rzadko wcześniej zdarzało.
za zamówienie wózka i łóżeczka
mi też jest strasznie ciepło w ciąży, zawsze byłam zmarzluch, a teraz ciągle za gorąco
Stary 2018-05-03, 11:32   #1880
aaska92
Zadomowienie

Ela współczuje z zębem to musi byc naprawdę irytujące odczucie, ale w ciazy teoretycznie powinna Cie przyjść szybko. Co do twardnienia ostatnio jestes moze bardziej aktywna i brzuszek sie stawia i trzeba zwolnić tempo. Jak tak samo z siebie to zawsze dobrze skonsultować jak to za często sie dzieje
Stary 2018-05-03, 11:41   #1881
madziara889
Zakorzenienie

Elaa bie dziwię się, że jeste$ zła na zęba.

Tak mnie rano złapał skurcz w łydkę, że do tej pory mnie boli.
U nas duchota ale zaczyna grzmieć, ciekawę czy przyjdzie burza.
Mieluśmy w planach przejechać się z Ewką do Osady niedaleko nas, są tam różne zwierzęta, można pispacerować, odpicząć ale jak przyjdzie deszcz to nici z naszych planów.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 12:01   #1882
pozytywnaj
Zadomowienie

Zua Najważniejsze, co Ty myślisz o swoim mężu. To w twoich oczach jest bohaterem, wiadomo, że byś chciała, żeby e innych oczach też taki był. I rozumiem Twój niesmak po tym co usłyszałaś, ale odpychaj od siebie te myśli

RudyBialyKot brawo za wagę. Masz jakąś sprawdzoną siatkę centylową wagi?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

U mnie wizyty teraz co 3 tyg ale na pewno będą niedługo co dwa

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Ela dużo ukruszony?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Ela doczytałam. Kciuki żebyś się dostała

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 12:13   #1883
pola25
Zakorzenienie

Pozytywna jak.bóle???
Stary 2018-05-03, 12:34   #1884
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Pozytywna jak.bóle???
dziękuję, że pytasz. Na szczęście się uspokoiły, ale już mieliśmy jechać z mężem na szpital bo najpierw bóle na @ s potem skurcze. Pomógł ciepły prysznic wzięłam magnezin nospę luteinę i leżałam. Trochę się bałam z mężem ale na szczęście się nie powtórzyło.

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 12:34   #1885
emma90
Wtajemniczenie

Pozytywnaj jeśli chodzi o siatki to w necie tego jest sporo i są one ze sobą spójne mój synek z wizyty na wizytę trzyma się 47 centyla i mam nadzieje, że takim średniaczkiem zostanie. Lekarzowi na usg też od razu się wyświetlają takie informacje i podglądam
Stary 2018-05-03, 12:58   #1886
KarolinaK
Zakorzenienie

Elaaa sytuacja z zębem musi byc bardzo irytująca. Współczuje.

Pan zainstalował rolety. Jestem zachwycona. Naprawde ladnie wyszło i pieknie sie prezentuja. Szczególnie te z przodu domu bo te od ogrodu sa troche inne ale one sa głownie do utrzymywania ciepła zima wiec beda i tak większość czasu złożone.

Trawkę juz nam skosili. Piękna pogoda dzis. Piesie troche pobiegaly ale zapachów była masa. C stwierdził ze mu za gorąco, położył sie i nie chciał sie ruszyć... Ciepło chociaz nie żaden upał... byłam w bluzie i szaliku.

ImageUploadedByWizaz Forum1525345030.633409.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1525345041.834176.jpg
Stary 2018-05-03, 13:05   #1887
Sandam13
Rozeznanie

Dołączam do tych które są już zmęczone tymi upałami.. Ciągle się pocę, wszystko się do mnie klei, w nocy spać nie mogę bo jest mi gorąco, dzisiaj spałam 4 godziny łącznie.. Ubrań letnich w które się mieszczę nie mam, ciągle chodzę w jeansach. A jak pomyślę, że przy dobrych wiatrach jeszcze 3 miesiące upałów przed nami to mi się słabo robi. To sobie pomarudzilam
My dzisiaj gościmy mojego brata z dziewczyną, a później idziemy na grilla na działkę. W niedzielę mamy w planach wybrać się do Zoo w Opolu które kocham.
No i zdolność kredytową mamy dużo wyższą niż się spodziewaliśmy także jutro dzwonię do właściciela mieszkania żeby podpisać umowę przedwstepną, którą potrzebujemy do złożenia wniosku o kredyt. Spróbuję też utargować jakieś 5 tys. żeby zostało nam na zapłacenie podatku i notariusza ale zobaczymy co się da zrobić. Tak się cieszę, że jeszcze przed rozwiązaniem uda nam się przeprowadzić na nowe mieszkanie. A z kredytem sobie jakoś poradzimy, nie my jedni będziemy na taką kwotę zadłużeni...

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-03, 13:06   #1888
aaska92
Zadomowienie

Karolina K Zazdroszczę takiej pogody u nas koło 30 stopni i duszno, parno na zewnątrz się nie wysiedzi.
Stary 2018-05-03, 13:08   #1889
KarolinaK
Zakorzenienie

Sandam ale super Wam sie ułożyło! Wszytsko idealnie slub, mieszkanie, maluszek. Teraz tylko przeprowadzka.
Stary 2018-05-03, 13:15   #1890
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Karolina to pochwal sie roletami!

Co do koszul to ja nie mam z tym problemu- w domu spie zazwyczaj w koszulkach meza mam przygotowana jedną na porod taką z pepco i dwie do karmienia. Pizamy nie przewiduje do szpitala, bo jednak nie jest wskazane zeby TAM bylo zakryte. W domu to z majtkami na wierzchu moge paradowac a w szpitalu to jeszcze koszula zakryje...
Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
dziękuję, że pytasz. Na szczęście się uspokoiły, ale już mieliśmy jechać z mężem na szpital bo najpierw bóle na @ s potem skurcze. Pomógł ciepły prysznic wzięłam magnezin nospę luteinę i leżałam. Trochę się bałam z mężem ale na szczęście się nie powtórzyło.

Dobrze ze sie uspokoilo! Coraz czesciej bedziemy miec takie sytuacje- organizm lrzygotowuje sie sie do porodu...
Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Dołączam do tych które są już zmęczone tymi upałami.. Ciągle się pocę, wszystko się do mnie klei, w nocy spać nie mogę bo jest mi gorąco, dzisiaj spałam 4 godziny łącznie.. Ubrań letnich w które się mieszczę nie mam, ciągle chodzę w jeansach. A jak pomyślę, że przy dobrych wiatrach jeszcze 3 miesiące upałów przed nami to mi się słabo robi. To sobie pomarudzilam
My dzisiaj gościmy mojego brata z dziewczyną, a później idziemy na grilla na działkę. W niedzielę mamy w planach wybrać się do Zoo w Opolu które kocham.
No i zdolność kredytową mamy dużo wyższą niż się spodziewaliśmy także jutro dzwonię do właściciela mieszkania żeby podpisać umowę przedwstepną, którą potrzebujemy do złożenia wniosku o kredyt. Spróbuję też utargować jakieś 5 tys. żeby zostało nam na zapłacenie podatku i notariusza ale zobaczymy co się da zrobić. Tak się cieszę, że jeszcze przed rozwiązaniem uda nam się przeprowadzić na nowe mieszkanie. A z kredytem sobie jakoś poradzimy, nie my jedni będziemy na taką kwotę zadłużeni...

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
O a daleko masz do Opola? Bo ja z opolskiego
Super z tym mieszkaniem i zdolnoscia kredytową! Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko!

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości