|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
No tez tak pomysłałam ze grzech było by nie kupić. Zawsze moga sobie ładniejsze znależć. A sklem z cyklu wszystko po5 zł - rzeczywiście wszystko i juz pewnie sie nie dziwicie ze mój Tz tak se smiał przy kasie!
To kumu kupić? Dobranoc Baja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
masakra
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. Tez juz mykam spac, bo jutro musze wczesniej wstac bo jade do Tżta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lece do spania papapa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
po ochronie srodowska ostatnio u nas w urzędzie szukali, ale podejrzewam że za jakieś 1200 zł na rękę.
atomufka a Ty jesteś z samego Poznania? Bo tak sobie pomyślałam, może być wysłała do Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Śordowiska? http://www.wfosgw.poznan.pl/ Może będą kogoś szukać zwłaszcza, że realizują projektu unijne. ![]() ![]() A już myślałam, żę w lumpku te buciki, całkiem fajne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Chciałabym się do Was dołączyć! Ja też jestem panną młodą 2009! A dokładnie planujemy ślub na 5.09.2009r. Nie dałam rady przeczytać wszystkiego co znajduje się w tym wątku. Ale postaram się być na bieżąco. Tak się ostatnio często zastanawiam co jeszcze powinnam załatwić. Czy nie jest za późno na coś lub zbyt wcześnie. Mamy zarezerwowaną salę i orkiestrę. A reszta na razie stoi. Jak wcześnie zająłyście się poszukiwaniem sukienki? I kolejny dylemat: wypożyczyć czy kupić?! Jeden ślub, a tyle zmartwień.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To macie załatwione to co najważniejsze. No chyba że chcecie mieć fotografa/kamerzystę to powinniście to załatwić teraz. Jeśli Wasz kościół jest popularny, poszłabym "zaklepać" godzinę, żeby później nie było rozczarowań ![]() A jak z suknią? To zależy od salonu, w niektórych możesz zamówić nówkę suknię na Twoją miarę i po weselu ją oddać i zapłacić tylko za "połowę" sukni. Możesz też upolować na allegro używaną w dobrym stanie i w świetnej cenie, wtedy będzie już Twoja i będziesz mogła z nią zrobić cokolwiek zechcesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Witamy!
I znowu data, którą chciałam mieć ![]() zazdroszczę tej daty ![]() ![]() Suknie właśnie oglądamy na necie, i się zastanawiamy kiedy się udać na przymiarki pierwsze, żeby zobaczyć w czym nam dobrze ![]() tak tak, kamerzysta i fotograf obowiązkowo - jesli chcecie mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
![]()
Co do kamerzysty to zamierzamy teraz zarezerwowac. Tylko mój facet coś ciężko się do tego zabiera. Zajęty jest troszkę chłopak.
![]() Kilka słów o nas: Jesteśmy razem od 4 lat. Od roku jesteśmy zaręczeni. Mój Krzyś właśnie będzie się bronił (licencjat) a ja w przyszłym roku. Mam 21 lat, a mój Tż (tak to się pisze? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
No to młodziutcy jesteście
![]() A dziewczyny musże się Wam pochwalić i ja ![]() Wczoraj uczyliśmy się walca angielskiego ![]() ![]() ![]() Dziś mnie bolą pośladki od spinania tyłka, ale to szczegół jest ![]() Pan Instruktor wczoraj mnie pochwalił, i się pytał czy już kiedyś tańczyłam, bo bardzo ładnie stawałam do ramy walca ![]() ![]() Tz niepocieszony, bo wg niego taki komplement spowoduje że już w ogóle w tańcu goo słuchac nie będę ![]() ![]() ![]() No ale miło mi się zrobiło. Ja to skomentowałam tak: Ja to jestem raczej tancerka kanapowa, oglądam jak inni tańczą w Tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Wtajemniczenie
|
hehehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
a ja będe coś stąd na pewno chciałą bo wygodne obcas mogę nawet 10cm miec bo ja mam 173 a TZ 184 czy jakos tak, ale nie umiem na obcasach zbytnio chodzić
![]() http://www.e-rylko.com/index.php?opt...&limitstart=12 mi się te podobają strasznie normalnie ![]() http://www.e-rylko.com/index.php?pag...phpshop&Itemid=
#1695 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie nie widziałyście, ale jak juz mam na wierzchu to wam pokażę ![]() Oto moje zęby przed leczeniem ortodontycznym ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4901 kasiek, Arte Di Roma ma super buty, skórzane. http://www.artediroma.com/ o a teraz zobaczyłam, że DUBER mają salon firmowy w Poznaniu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Z ryłka są ładne, ale za wysokich też nie będę brać, coby przeżyć jakoś tę noc. Mam w domu jakieś 6cm i są wygodne. Zobaczę czy 8cm też mi będą pasić.
Śliczne masz ząbki ![]() A mi po elmeksie właśnie wybielały ząbki, TŻ u siebie też to zauważył ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-24 o 20:13 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te mi się tez podobają ale trochę jak na komunię ![]() ![]() http://www.e-rylko.com/index.php?pag...phpshop&Itemid=
![]() |
#1698 |
Wtajemniczenie
|
Ja najbardziej lubię na płaskich łazić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.e-rylko.com/index.php?pag...phpshop&Itemid= a wogóle co za głupek robi brązowe podeszwy w białych ślubnych butach ![]()
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
![]()
Może troszkę młodzi jesteśmy, ale na co tu czekać jak się kogoś kocha?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Po elmexie chyba faktycznie żółkną, widzę u Tż.
Ale może to kwestia zębów. ![]() Ja musżę mieć niskie buty, żeby nie być wyższa od Tż. Myślałam o 3cm. Do 5 max. Popscene, na tamtym foto w aparacie to ząbki są brzydkie. Teraz mam już o wiele łądniejsze. ![]() popscene, których kiecek z Dubera masz ceny ? ![]() atomufka to jest adres www. tej babeczki co wpsominałam, że ma pracownię w Poznaniu. http://www.anro.poznan.pl/kolekcja.htm kaśka jak się stoi na podłodze to nie widać że podeszfa jest brązowa. ![]() A biała po kilku przejściach i tak by wyglądała gorzej niż ten brąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Dubera już szukam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1372 Proszę ![]() A mi się z tego Ti-Amo zaczęło dużo więcej sukni podobać. Ciekawe czy za rok też będą mieli takie ceny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
no wiem, przecież mówię.
zlewa się to z podłoga i nie widać. ![]() atomufka i inne wielkopolanki nie mające fotografa jeszcze ![]() własnie znalazłam fajnego fotografa z Poznania http://www.kingaipawel.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A orientujesz się jak cenowo te buty stoją? spodobało mi się kilka modeli Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
nie są takie, jakieś 300 zł raczej
![]() macie u siebie w mieście sklep z obuwiem - Buty od producenta ? Tam mają dużo białych z takimi koralikami, z tymże czuby za jakieś 150-180 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę zakochałam się w tej:
http://www.ti-amo.pl/index.php?page=...emart&Itemid=7 Jest takim kompromisem między tym w czym mnie widzi Łuki a tym co ja chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
poscene noooo ładna bardzo!
baja przecież białe lub kremowe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no u nas się znajdą jakieś białe, coś na pewno będzie Edit Kremowe owszem, ale białe już nie bardzo, przynajmniej ja bym nie nosiła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
![]()
Niestety u mnie nie ma butów od producenta. Ale to byłby dobry pomysł żeby kupić tak buty. Mam jeszcze jedno pytanie. Nie wiecie czy ktoś kupił sukienkę z tej strony ti-amo? Mają naprawdę ładne sukienki, ceny też dobre, ale boję się, że kupię kota w worku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.