Panny Młode 2008 cz. III - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 08:54   #3451
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

czesc...
ja dzisiaj ledwo zywa... doatlam jakiegos paskudnego uczulenia... wszystko mnie swedzi... uczulenie na spodnie dstalm a w zasadzie na metalowe czesci (dodam ze zawsze mialam i zawsze je zawszywalam a i tak dostalam)... to tego spik po pas... spuchniete oczka...

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
a teraz gorsze wieści. Dziś przedostatnia przymiarka i jednocześnie fryzura próbna. i totalna ZAŁAMKA!!
Sukienka w zasadzie ok. Welon na zdjęciu jest z lamowką - móoj będzie po ok 30 cm dłuższy tak że z przodu zakryje dekolt a z tyłu bedzie do pupy. No i nie będzie z lamówką! (tylko tak lekko marszczony jak tren sukni)
ale fryzura - koszmar!! Podaje wam oryginaly dwa które jej podałam, że tak mniej więcej bym chciała(tyel że z bordo kwiatkami) . I fryzjerka twierdzi, że to "prawie to samo tylko na finalnej zrobi na większych walkach - bardziej proste)
Czy ja slepa jestem??? Czy wy tez myslicie, że to kwestia grubości wałków? Bo dla mnie to po prostu nie do przyjęcia fryz!! siostra zaczeła robić fotki jeszcze sie usmiechałam, ale jak dobrze zajrzalam do lustra to ryczec mi sie chce.. Wyglądam jak połączenie owcy z kochanica jakiegoś Ludwika!
ava suknie masz bajkowa... bardzo mi sie podoba
ale fryzka jest podobna ale pozostawia wiele do zyczenia... glowa do gory bo mi fryzjer tez zapowiedzial ze na probnej bedzie takie beleco zeby sie do moich wlosow przyzwyczaic

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
witanko ja juz po sniadanku nagrywam muzykke na droge , i zastanawiam sie od czego dzisiaj zaczac. Dzisiaj o 19 mam byc spakowana hmmmm to o czym ja mowilam ze co ze potrzebna mi pomoc? Ktora sie pisze na pomaganie lulusiowi ?
Lulus pamietaj o szczoteczce do zebow i pascie (ja zawsze o tym zapominam )
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 08:57   #3452
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kobitki
kawa, mniammm mniamm

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Nam w niedzielę stuknie 8 lat
a nam 8 lat stuknie w poniedziałek
a poznaliśmy się nad morzem, taka pamiątka z wakacji na całe życie
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A to moje oczyska..i to co po kolei z nimi robię...
śliczne

Ava suknia śliczna, a fryzjerka, to na prawdę chyba jakaś ślepa, na szczęście masz jeszcze czas Kochana, żeby ją zmienić na inną i na pewno będziesz wyglądać ślicznie, bo śliczna kobietka z Ciebie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:01   #3453
agunia82
Zakorzenienie

Agatko ja też alergiczka więc łączę się w bólu. Tyle że ja to głównie na pyłki wszelakie. Na szczęście w Kielcach mam alergię malutką, tereny lekko górskie i wietrzne widać mi służą, ale za to jak pojadę do Sandomierza do rodziców to istny koszmar. Trzymaj się słonko

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:04   #3454
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Agatko ja też alergiczka więc łączę się w bólu. Tyle że ja to głównie na pyłki wszelakie. Na szczęście w Kielcach mam alergię malutką, tereny lekko górskie i wietrzne widać mi służą, ale za to jak pojadę do Sandomierza do rodziców to istny koszmar. Trzymaj się słonko
kurcze musze porobic jakies badania bo masakra... zdrapuje sobie dzisiaj opalenizne
wiecznie mama zatkany nos i uzaleznienie od kropelek bo inaczej mowie jak kaczuszka... a jak ide do przychodni naszej to nikt mnie nie chce wyslac na testy alergiczne twierdza ze to oslabienie (i daja homeopatie) a dermatolog ze dojrzewam
( )
a ja dzisiaj wysiedziec nie moge
Stary 2008-07-24, 09:07   #3455
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie koniecznie porozglądaj się już za dobrą kosmetyczką i idź na próbny. Ja już w sobotę mam próbny makijaż, akurat wypadło mi wesele koleżanki to sprawdzę jak się trzyma

Dobra kosmetyczka wysłucha Twoich uwag, zrobi makijaż wyglądający naturalnie, a nie jak maska i absolutnie nie pozwoli sobie na pomalowanie oka jednym odcieniem! Jeśli zauważysz, że zrobiła cokolwiek inaczej, zwiewaj od niej i szukaj kolejnej! (bo już pewnie wtedy to by Cię lepiej jakaś koleżanka umalowała)
O dziekuje bardzo za rady Bede bacznie przygladac sie kosmetyczce Na jeden probny jestem juz umowiona ale szczerze? nie pamietam na kiedy Ale umowie sie jeszcze u jednej kosmetyczki (w tym salonie co fryzurke bede miala robiona - zaoszczedzilabym czas dojazdu) tylko o niej slyszalam dwie rozne opinie - jedna ze maluje delikatnie i skupia sie na oczach ladnie je podkreslajac, a od innej dziewczyny ze ponoc za duzo jej podkladu i podru nawalila i czula sie jak z tapeta na twarzy Chyba bedzie lepiej jak pojde sama i sie przekonam na wlasnej twarzyczce Ja to nie lubie z takimi sprawami jak fryzura, makijaz czy moje biedne paznokcie eksperymentowac...:rolley es: Ale mus to mus

Daget - no to podziwiam I tak jestesmy mniejszoscia stazowa zwiazku na tym watku

Asiuk - no dobrze dobrze, pomyslimy nad innym watkiem, zeby zadna nie byla poszkodowana

Nie no, Wy mnie zagadujecie i w rezultacie nie wyrobie sie na zabiegi, lece pod prysznic popluskac sie

Ooo i alergiczki rowniez tu sa Ja niestety mam uczulenie na jakies chemiczne substancje ale jakie nie wiem bo nie mam kiedy isc na kolejne testy. Ale eksperymentowac z proszkami do prania przy mnie nie mozna, bo jak ubiore swiezutkie wyprane spodnie odrazu drapie sie jak szalona! Nie mowiac o tym jaki terror przeszlam kiedy poeksperymentowalam sobie z szamponem jak zawsze uzywam Fructisa, tak sprobowalam Elseve rozowego i pare miesiecy w cierpieniu i bolu chrosty na glowie, nie moglam sie przestac drapac a to tylko roznosilo sie po glowie, glowa szyja i plecy mi puchly az, brrr ile ja sie naplakalam Juz sie dziwczyn na forum doradzalam co robic teraz juz przynajmniej wiem, ze jak Fructis to do konca zycia A o alergii na wiekszosc pokarmu to ja juz nie bede zanudzac
No tak... mialam isc do lazienki...

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:09   #3456
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
kurcze musze porobic jakies badania bo masakra... zdrapuje sobie dzisiaj opalenizne
wiecznie mama zatkany nos i uzaleznienie od kropelek bo inaczej mowie jak kaczuszka... a jak ide do przychodni naszej to nikt mnie nie chce wyslac na testy alergiczne twierdza ze to oslabienie (i daja homeopatie) a dermatolog ze dojrzewam
( )
a ja dzisiaj wysiedziec nie moge
Chyba żartujesz, że tak Cię traktują u lekarza? W mojej małej mieścince działa trzech alergologów, w końcu mamy XXI wiek, a alergie to już choroba cywilizacyjna.
Idź do swojego lekarza i zażądaj od niego skierowania do poradni alergologicznej. Tam już zdecydują, co dalej robić.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:09   #3457
agunia82
Zakorzenienie

słonko, może spróbuj iść do gabinetu medycyny holistycznej. Mój brat straszny alergik poszedł, przebadali go tam dokładnie (metodami nieinwazyjnymi) i wykryli dodatkowo alergię pokarmowa i coś tam jeszcze. Potem miał jakiś zabieg, dostał leki homeopatyczne i dietę. I po tygodniu po pierwszym zabiegu i stosowaniu diety i leków przestał kichać! I sam mówi że poleca, a ja bym w życiu nie powiedziała że on w homeopatie uwierzy! Miał gorszą alergię ode mnie, a mu przeszło. Ponoć po 5 wizytach i zabiegach można być całkowicie wyleczonym, trzeba tylko stosować się do ich wskazówek. Jak działa na moim braciszku może warto spróbować? Ja planuję po ślubie się wybrać, bo teraz mnie wydatki ograniczają, a koszt łączny tych 5-6 wizyt to jakieś 1000zł

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 09:11   #3458
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry bobry Ale mi się dziś pospało!!!! Bo urządziliśmy sobie w drugim pokoju sypialnię ( na czas wakacji bo normalnie mieszka tam brat TZ), i tam jest fajnie chłodno- dobrze się śpi
Ava mi się fyzurka średnio podoba. Przede wszystkim wg mnie do Ciebie nie pasuje!!! I nie pasuje do tej delikatnej pięknej sukienki!!! Tłumi Cię.
Agata R biedaczko ty masz na pociechę. Mam nadzieję że od cmoka nie dostaniesz uczulenia!!!
Agunia ja zabieram się z Wami

A teraz mam kupkę pracy- zakupy. Wymyślić zadanka dla mojej uczennicy na czas nieobecności, posprzątać troszkę by nie zostawiać bałaganu, spakować siebie i TZ.
A w nocy fruuu w rejon Katowic. Trzymajcie kciuki słońca by się wszystko udało załatwić.
Aha jutro idę do ginekologa Wcześniej nie mogłam się umówić . Mam nadzieję że mi powie że to tylko stres.Oby. A pan dr jak tylko usłyszał co jest nie tak przyjdzie do zakładu specjalnie dla mnie bo ma urlop.
Stary 2008-07-24, 09:24   #3459
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Chyba żartujesz, że tak Cię traktują u lekarza? W mojej małej mieścince działa trzech alergologów, w końcu mamy XXI wiek, a alergie to już choroba cywilizacyjna.
Idź do swojego lekarza i zażądaj od niego skierowania do poradni alergologicznej. Tam już zdecydują, co dalej robić.
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Agata R biedaczko ty masz na pociechę. Mam nadzieję że od cmoka nie dostaniesz uczulenia!!!
hehe raczej nie... TŻ mnie caluje i nic mi nie jest

dzieki dzieczyny za kciuki za TŻa
ogolem mu nic nie dolega ale jesli chodzi o chlonniaka to lepiej go wykryc wczesnie... wiec czeka nas wyjazd do wa-wy bo tam jest szpital onkologiczny (czy jakis tam)

a z ciekawostek:
Dzwonil do nas wczoraj kamerzysta nasz bo chcial nagac z nami cos w rodzaju jak sie poznalismy... i to ma byc jutro w zlotym potoku nie ukrywam ze troche sie stresuje... mam nadzieje ze buraka nie spale bo z regoly sie ucieka przed kamerami ale z drugiej strony to tez taka forma przyzwyczajenia sie do kamery
Stary 2008-07-24, 09:26   #3460
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
o wiele. bo mam spore 'zakola' - taki mój urok
(mam juz tyle lat że naprawde nieźle przyjmuje krytyke bo wiem co jest spartolone na maxa) Włosy miały być luxno spięte i miały wlasnie byc takie puszczone koło uszu - ale fryzjerka zostawila taki dziwny wiecheć z jednej i z drugiej strony, ktory skecony za chiny ludowe nie chciał dobrze wygladac. więc go podtapirowala, podpięła i stwierdziła - "też slicznie"
gdzie to jest kurna sliczne?? z ktorejkolwiek strony?
dobra.. koniec wśiekania sie..
ide zrobic do ciacho 5minutowe albo kogel mogel na poproawę humoru zanim zacznę WYĆ WRR

ja bym Tobie poleciła luźna leciutko podpieta fryzurke

jak dla mnie te wszystkie tapiry i koki to juz przezytek i głowa taka wielka sie robi i mało subletnie to wyglada tym bardziej ze Twoje sukienusia jest leciutka to takie upiecie nie pasuje
buzka

a tak poza fryzurkami to witam Was dzisiaj serdecznie cieplutko

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-24 o 11:58 Powód: tradycyjnie
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:35   #3461
agunia82
Zakorzenienie

winii moja prośba tylko taka, żebyś nie pisała postu pod postem, tylko jak chcesz coś dopisać to po prawej stronie postu, na dole, jest taki przycisk "edytuj" i tak rób dopiski, ok?

Stary 2008-07-24, 09:47   #3462
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
winii moja prośba tylko taka, żebyś nie pisała postu pod postem, tylko jak chcesz coś dopisać to po prawej stronie postu, na dole, jest taki przycisk "edytuj" i tak rób dopiski, ok?

witam Cie cieplutko
AGUNIU

Chciałam w nowym poscie sie przywitac( chyba ze tak Ci sie nie podoba)
wiem gdzie sie robi edycje i wiem rozniez jak sie wielocytuje
mam pytanie czy moja swoboda w wypowiadaniu i pisaniu post pod postem Tobie przeszkadza??????
mamy tu sobie miło gawedzic a poczułam sie jak w szkole rob tak a nie rob tak
a ja lubie totalny spontan - to co nie moge tak robic post pod postem??????

pozdrawiam CIE i mam nadzieje ze rozumiesz moja wypowiedź

miłego dzionka
Stary 2008-07-24, 09:53   #3463
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
witam Cie cieplutko
AGUNIU

mam pytanie czy moja swoboda w wypowiadaniu i pisaniu post pod postem Tobie przeszkadza??????

pozdrawim CIE i mam nadzieje ze rozumiesz moja wypowiedź

miłego dzionka
tylko bez atakow dziewczyny... agunia ma racje... lepiej nie wypowiadac sie post pod postem i to powie Ci kazdy moderator...
Bez nerwow.... w razie czego dopytaj Marte - naszego moda
Stary 2008-07-24, 09:53   #3464
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Luluś, jak mi tylko za drogę zapłacisz, to ja się piszę i na pomoc w pakowaniu, i domu/mieszkanka mogę pilnować dopóki nie wrócisz
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
i ja też, ja też z agunią damy sobie radę w "pilnowaniu" mieszkanka
Cytat:
o i jeszcze w tak miłym towarzystwie to tym bardziej. Fajosko by było. Może jeszcze jakieś wizażanki zgarniemy?
no widze ze sa chetne ale przemyslalam sprawe ze zanim dojedziecie to ja juz jednak sie spakuje

choc z drugiej strony niezly pomysl pilonowanie mieszkanka , a posprratalybyscie mi ?
Bo balagan ...

Cytat:
czesc...
ja dzisiaj ledwo zywa... doatlam jakiegos paskudnego uczulenia... wszystko mnie swedzi... uczulenie na spodnie dstalm a w zasadzie na metalowe czesci (dodam ze zawsze mialam i zawsze je zawszywalam a i tak dostalam)... to tego spik po pas... spuchniete oczka...

Lulus pamietaj o szczoteczce do zebow i pascie (ja zawsze o tym zapominam )
Idz do lekarza chociazby ci zyrtec dal albo jakies inne cudo a potem niech da skierowanko . Bo testow to chyba ci tak zaraz nie zrobia bo mi zawsze robili od wrzesnia mniej pylkow jest i mniejsze ryzyko ale jakis lek antyhistaminowy na pewno ci sie przyda
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 09:55   #3465
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
witam Cie cieplutko
AGUNIU

miłego dzionka
agunia nie chciała na pewno Cię urazić, ale po co mamy dawać dodatkową pracę m.a.r.c.i.e, ona potem i tak wszystkie posty łączy i sama prosiła, żeby nie pisać post pod postem

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 09:55   #3466
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
witam Cie cieplutko
AGUNIU

miłego dzionka
Kochana nie chciałam Cię urazić, po prostu takie pisanie post pod postem troszkę zaśmieca forum. Zauważ że przeważnie proszą też o to moderatorzy i najczęściej takie posty są przez nich łączone. Po prostu nie widzę powodu pisać postów pod postem jeśli w między czasie nie wypowiedział się nikt inny, zauważ też że każda z nas używa opcji edytuj i nikt nie robi postów pod postem, chyba że jest to dodany cytat (niestety ale trudno dodaje się cytat do postu jak ktoś się na tym nie zna).
Po prostu chciałabym, żebyśmy wszystkie dbały po porządek na tym forum, a nie ma to nic wspólnego z wolnością wypowiedzi, bo do tego co piszesz się nie odnoszę, jak dla mnie to możemy pisać o wszystkim i o niczym, po to mamy to forum I to była prośba a nie rozkaz, moderatorem nie jestem żeby nakazywać cokolwiek

Stary 2008-07-24, 09:56   #3467
wiiniii
Rozeznanie

Wink

Cytat:
tylko bez atakow dziewczyny... agunia ma racje... lepiej nie wypowiadac sie post pod postem i to powie Ci kazdy moderator...
Bez nerwow.... w razie czego dopytaj Marte - naszego moda

chciałam tylko sie przywitac w odrebnym poscie

bez zadnych nerwów -jestem najspokojniejsza istota na ziemi

Cytat:
Kochana nie chciałam Cię urazić, po prostu takie pisanie post pod postem troszkę zaśmieca forum. Zauważ że przeważnie proszą też o to moderatorzy i najczęściej takie posty są przez nich łączone. Po prostu nie widzę powodu pisać postów pod postem jeśli w między czasie nie wypowiedział się nikt inny, zauważ też że każda z nas używa opcji edytuj i nikt nie robi postów pod postem, chyba że jest to dodany cytat (niestety ale trudno dodaje się cytat do postu jak ktoś się na tym nie zna).
Po prostu chciałabym, żebyśmy wszystkie dbały po porządek na tym forum, a nie ma to nic wspólnego z wolnością wypowiedzi, bo do tego co piszesz się nie odnoszę, jak dla mnie to możemy pisać o wszystkim i o niczym, po to mamy to forum I to była prośba a nie rozkaz, moderatorem nie jestem żeby nakazywać cokolwiek

znowu napisałam post pod postem
a dlaczego
bo najpierw czytałam jedno odniosłam sie do tego a poszłam do kibelka i przeczytałam drugie i tez sie do tego odniosłam nie edytujac juz
to zle?

generalnie jest w porzadku
ja nie widze zadnego zasmiecania i tak czytam sobie post pod postem wiec czy ktos napisze dwa pod soba czy nie to i tak je czytam
ale postaram sie nie pisac tak
chciałam sie przywitac i w poscie o fryzurce mi to nie pasowało

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-24 o 11:59 Powód: tradycyjnie
Stary 2008-07-24, 10:05   #3468
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie widze zadnego zasmiecania i tak czytam sobie post pod postem wiec czy ktos napisze dwa pod soba czy nie to i tak je czytam
chciałam sie i przywitac i w poscie o fryzurce mi to nie pasowało
Ja nie mówię, że ktoś tego nie czyta. Natomiast ogólne zasady korzystania z forów (nie tylko tego) mówią, żeby nie pisać postu pod postem. Administratorzy nakazują moderatorom takie posty łączyć, no i później nasza martusia, zamiast z nami pogawędzić, musi najpierw uporać się z takimi rzeczami. A po co dokładać komuś roboty? Jasne, że my możemy się tym nie przejmować, ale ja szanuję pracę i wysiłek innych, i nie chcę im jeszcze dokładać roboty jeśli nie muszę

PS. I absolutnie nie mówię tutaj, że Ty tego nie szanujesz czy coś w tym stylu, czasem po prostu sami o takich rzeczach nie pomyślimy i tyle. Buziaczki!

Raaaaaaaany wiinii, chyba pisałam że jeśli chodzi o dodawanie cytatów to trochę co innego, ale można to też zrobić w jednym poście. Ja nie lubię po prostu jak ktoś daje tylko dopisek, bez cytatu, i robi z tego odrębny post. Skoro decydujemy się korzystać z forum, to szanujmy zasady jego użytkowania

Stary 2008-07-24, 10:06   #3469
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
chciałam sie i przywitac i w poscie o fryzurce mi to nie pasowało
wszystkie piszemy co sie tylko da w jednym poscie a jak oczyms zapomnimy to edytujemy lub ja czekam az ktos cos napisze zeby napisac kolejnego posta...
troszke to zasmiecanie jest (i nabijanie sobie ilosc postow)
Mi Matra zwrocila kiedys uwage i az mi glupio bylo ze musi sklejac moje posty
A nikt na tym forum nie chce nikomu robic na zlosc
Stary 2008-07-24, 10:07   #3470
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie mówię, że ktoś tego nie czyta. Natomiast ogólne zasady korzystania z forów (nie tylko tego) mówią, żeby nie pisać postu pod postem. Administratorzy nakazują moderatorom takie posty łączyć, no i później nasza martusia, zamiast z nami pogawędzić, musi najpierw uporać się z takimi rzeczami. A po co dokładać komuś roboty? Jasne, że my możemy się tym nie przejmować, ale ja szanuję pracę i wysiłek innych, i nie chcę im jeszcze dokładać roboty jeśli nie muszę

PS. I absolutnie nie mówię tutaj, że Ty tego nie szanujesz czy coś w tym stylu, czasem po prostu sami o takich rzeczach nie pomyślimy i tyle. Buziaczki!

zupełnie o tym nie widziałam ze dodaje komus pracy
nie czytałam regulaminu ani jednego z forum w zyciu
- szkoda ze dałam jej pracy
juz nie bede przepraszam

możecie mnie zlinczować!!!!!!!!!!!
Stary 2008-07-24, 10:11   #3471
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
juz nie bede przepraszam

Linczować nie będziemy na pewno! Bo i za co? Cieszę się że wyjaśniłyśmy sobie tą kwestię, więc przejdźmy do przyjemniejszych tematów

Stary 2008-07-24, 10:11   #3472
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
juz nie bede przepraszam

nikogo linczowac nie bedziemy gluptasie!!!
Stary 2008-07-24, 10:15   #3473
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
śliczne
dziękuje Tylko jest taka sprawa, że ja sie tak maluję na co dzień maluje i muszę wykombinować coś fajnego...

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Iza19855 - ja mam zas na odwrot - z checia wybralabym sie do takiej kosmetyczki, ktorej uda sie zrobic na mnie takie kreseczki wew. i wytrzymaja mi do bialego rana
Ja na ogół po kilku godzinach poprawiam oczka, tak żeby świeżo wyglądały, ale chcę kupić Fixator, zebym nie musiała poprawiac..o!

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Iza jakie oczeta....
Dziękuję daget
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no tak
dobra, do jutra, tzn do dzisiaj rana
dzastinko a Ty jeszcze później poszłaś niz ja...
A ja myslałam, że juz nic nie pisiałaś...
jae z Tż i jego mamuśką na polowania...gajer i suknia na popr..trzymać kciuki..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 10:18   #3474
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
nikogo linczowac nie bedziemy gluptasie!!!

serio serio nie wiedziałam
stara jestem i zacofana jezeli chodzi o fora
bo w innych sprawach jestem zupełnia nie zacofana heheheh
Stary 2008-07-24, 10:18   #3475
kina2807
Zakorzenienie

ale się wywiązała dyskusja
ale to dobrze, bo ja też na początku nie wiedziała, że nie można tak pisać, zawsze to warto mądrych główek posłuchać

a ja dziewczynki od kilku już dni jakaś opadnięta z sił jestem, czyżby mnie zżerał przedślubny stres, ale tak jakoś podświadomie, bo wydaje mi się, że się nie stresuję, a tu takie kiepskie samopoczucie i rozdrażnienie

w sobotę mam próbna fryzurkę, może to mi humor poprawi, o ile fryzura wyjdzie taka, jaka powinna

Mąż i żona...
Stary 2008-07-24, 10:19   #3476
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
dzastinko a Ty jeszcze później poszłaś niz ja...
A ja myslałam, że juz nic nie pisiałaś...
jae z Tż i jego mamuśką na polowania...gajer i suknia na popr..trzymać kciuki..
tylko to napisałam i uderzyłam w kimono

a za zakupu ---->

dobrze dziołchy, że sobie wyjaśniłyście bo przypomniała mi się sytuacja z końca poprzedniej części PM2008

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 10:23   #3477
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Szkoda że reszta pouciekała z wątku po ślubie ale dzięki temu że grono jest kameralne łatwiej mi Was skojarzyć!
Nie pouciekała, raczej podczytuje......

Cytat:
Sukienka w zasadzie ok. Welon na zdjęciu jest z lamowką - móoj będzie po ok 30 cm dłuższy tak że z przodu zakryje dekolt a z tyłu bedzie do pupy. No i nie będzie z lamówką! (tylko tak lekko marszczony jak tren sukni)
ale fryzura - koszmar!!
Sukienka przepiękna, a fryzurka faktycznie nieszczególna. Z Poznania polecam ten salon. Najlepsze fryzjerki jakie dotąd spotkałam, żałuję, że teraz tak daleko mieszkam....

Cytat:
ja dzisiaj ledwo zywa... doatlam jakiegos paskudnego uczulenia...
Będzie dobrze, mi na dwa tygodnie przed ślubem wyszło uczulenie na twarzy i szyi. Do dzisiaj nie wiem od czego. Smarowałam hydrocortizonem, piłam wapno i zeszło.

Cytat:
nie czytałam regulaminu ani jednego z forum w zyciu- szkoda ze dałam jej pracyjuz nie bede przepraszammożecie mnie zlinczować!!!!!!!!!!!
Eeee, zdarza się i najlepszym

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 10:26   #3478
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje Tylko jest taka sprawa, że ja sie tak maluję na co dzień maluje i muszę wykombinować coś fajnego...

Ja na ogół po kilku godzinach poprawiam oczka, tak żeby świeżo wyglądały, ale chcę kupić Fixator, zebym nie musiała poprawiac..o!
ale tak jest pięknie Iza, chyba, że coś z kolorkiem pokombinujesz, bo tak, to oczko pięknie podkreślone jest

a co do Fixatora, to ja już mam swój i do tego jeszcze baza pod cienie z art deco, niezastąpiona, wykańczam właśnie drugie opakowanie

Mąż i żona...
Stary 2008-07-24, 10:28   #3479
wiiniii
Rozeznanie

Arrow Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Nie pouciekała, raczej podczytuje......

Sukienka przepiękna, a fryzurka faktycznie nieszczególna. Z Poznania polecam ten salon. Najlepsze fryzjerki jakie dotąd spotkałam, żałuję, że teraz tak daleko mieszkam....

Będzie dobrze, mi na dwa tygodnie przed ślubem wyszło uczulenie na twarzy i szyi. Do dzisiaj nie wiem od czego. Smarowałam hydrocortizonem, piłam wapno i zeszło.

Eeee, zdarza się i najlepszym

wracając do wątku ślubnego
kto m stresa???
ja mam jeszcze 65 dni i ciagle o tym myśle juz mi sie koszmary śnia ze np . auto si epopsuło
a ja jeszcze nieubrana....

no i martwie sie o fryzure
na szczescie mam pribne czesanie
i malowanie
Stary 2008-07-24, 10:31   #3480
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
wracając do wątku ślubnego
kto m stresa???
ja mam jeszcze 65 dni i ciagle o tym myśle juz mi sie koszmary śnia ze np . auto si epopsuło
a ja jeszcze nieubrana....

no i martwie sie o fryzure
na szczescie mam pribne czesanie
i malowanie
ja tez juz mam... na suwaczku juz nie ma miesiecy tylko tygodnie... 30 dni i brzuchol mnie juz pobolewa ale to moze przez pogode... na litosc pada od rana... a miely byc upaly a jak u Was???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości