|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
czesc...
ja dzisiaj ledwo zywa... doatlam jakiegos paskudnego uczulenia... wszystko mnie swedzi... uczulenie na spodnie dstalm a w zasadzie na metalowe czesci (dodam ze zawsze mialam i zawsze je zawszywalam a i tak dostalam)... to tego spik po pas... spuchniete oczka... ![]() Cytat:
![]() ale fryzka jest podobna ale pozostawia wiele do zyczenia... glowa do gory bo mi fryzjer tez zapowiedzial ze na probnej bedzie takie beleco zeby sie do moich wlosow przyzwyczaic ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki
kawa, mniammm mniamm ![]() a nam 8 lat stuknie w poniedziałek ![]() a poznaliśmy się nad morzem, taka pamiątka z wakacji na całe życie ![]() śliczne ![]() Ava suknia śliczna, a fryzjerka, to na prawdę chyba jakaś ślepa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Agatko ja też alergiczka więc łączę się w bólu. Tyle że ja to głównie na pyłki wszelakie. Na szczęście w Kielcach mam alergię malutką, tereny lekko górskie i wietrzne widać mi służą, ale za to jak pojadę do Sandomierza do rodziców to istny koszmar. Trzymaj się słonko
![]()
#3454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiecznie mama zatkany nos i uzaleznienie od kropelek bo inaczej mowie jak kaczuszka... a jak ide do przychodni naszej to nikt mnie nie chce wyslac na testy alergiczne ![]() ( ![]() a ja dzisiaj wysiedziec nie moge ![]()
![]() |
#3455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daget - no to podziwiam ![]() ![]() Asiuk - no dobrze dobrze, pomyslimy nad innym watkiem, zeby zadna nie byla poszkodowana ![]() ![]() Nie no, Wy mnie zagadujecie i w rezultacie nie wyrobie sie na zabiegi, lece pod prysznic popluskac sie ![]() Ooo i alergiczki rowniez tu sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No tak... mialam isc do lazienki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idź do swojego lekarza i zażądaj od niego skierowania do poradni alergologicznej. Tam już zdecydują, co dalej robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
słonko, może spróbuj iść do gabinetu medycyny holistycznej. Mój brat straszny alergik poszedł, przebadali go tam dokładnie (metodami nieinwazyjnymi) i wykryli dodatkowo alergię pokarmowa i coś tam jeszcze. Potem miał jakiś zabieg, dostał leki homeopatyczne i dietę. I po tygodniu po pierwszym zabiegu i stosowaniu diety i leków przestał kichać! I sam mówi że poleca, a ja bym w życiu nie powiedziała że on w homeopatie uwierzy! Miał gorszą alergię ode mnie, a mu przeszło. Ponoć po 5 wizytach i zabiegach można być całkowicie wyleczonym, trzeba tylko stosować się do ich wskazówek. Jak działa na moim braciszku może warto spróbować? Ja planuję po ślubie się wybrać, bo teraz mnie wydatki ograniczają, a koszt łączny tych 5-6 wizyt to jakieś 1000zł
#3458 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry bobry
![]() Ava mi się fyzurka średnio podoba. Przede wszystkim wg mnie do Ciebie nie pasuje!!! I nie pasuje do tej delikatnej pięknej sukienki!!! Tłumi Cię. Agata R biedaczko ty ![]() Agunia ja zabieram się z Wami ![]() A teraz mam kupkę pracy- zakupy. Wymyślić zadanka dla mojej uczennicy na czas nieobecności, posprzątać troszkę by nie zostawiać bałaganu, spakować siebie i TZ. A w nocy fruuu w rejon Katowic. Trzymajcie kciuki słońca by się wszystko udało załatwić. Aha jutro idę do ginekologa ![]()
#3459 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzieki dzieczyny za kciuki za TŻa ![]() ogolem mu nic nie dolega ale jesli chodzi o chlonniaka to lepiej go wykryc wczesnie... wiec czeka nas wyjazd do wa-wy bo tam jest szpital onkologiczny (czy jakis tam ![]() a z ciekawostek: Dzwonil do nas wczoraj kamerzysta nasz bo chcial nagac z nami cos w rodzaju jak sie poznalismy... i to ma byc jutro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bym Tobie poleciła luźna leciutko podpieta fryzurke jak dla mnie te wszystkie tapiry i koki to juz przezytek i głowa taka wielka sie robi i mało subletnie to wyglada tym bardziej ze Twoje sukienusia jest leciutka to takie upiecie nie pasuje buzka a tak poza fryzurkami to witam Was dzisiaj serdecznie cieplutko ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-24 o 11:58 Powód: tradycyjnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
winii moja prośba tylko taka, żebyś nie pisała postu pod postem, tylko jak chcesz coś dopisać to po prawej stronie postu, na dole, jest taki przycisk "edytuj" i tak rób dopiski, ok?
![]()
![]() |
#3462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam Cie cieplutko AGUNIU Chciałam w nowym poscie sie przywitac( chyba ze tak Ci sie nie podoba) wiem gdzie sie robi edycje i wiem rozniez jak sie wielocytuje mam pytanie czy moja swoboda w wypowiadaniu i pisaniu post pod postem Tobie przeszkadza?????? mamy tu sobie miło gawedzic a poczułam sie jak w szkole rob tak a nie rob tak a ja lubie totalny spontan - to co nie moge tak robic post pod postem?????? pozdrawiam CIE i mam nadzieje ze rozumiesz moja wypowiedź miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bez nerwow.... w razie czego dopytaj Marte - naszego moda ![]()
![]() |
#3464 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() choc z drugiej strony niezly pomysl pilonowanie mieszkanka , a posprratalybyscie mi ? ![]() Bo balagan ... Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu chciałabym, żebyśmy wszystkie dbały po porządek na tym forum, a nie ma to nic wspólnego z wolnością wypowiedzi, bo do tego co piszesz się nie odnoszę, jak dla mnie to możemy pisać o wszystkim i o niczym, po to mamy to forum ![]() ![]()
![]() |
#3467 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
chciałam tylko sie przywitac w odrebnym poscie ![]() bez zadnych nerwów -jestem najspokojniejsza istota na ziemi ![]() Cytat:
znowu napisałam post pod postem a dlaczego bo najpierw czytałam jedno odniosłam sie do tego a poszłam do kibelka i przeczytałam drugie i tez sie do tego odniosłam nie edytujac juz to zle? generalnie jest w porzadku ja nie widze zadnego zasmiecania i tak czytam sobie post pod postem wiec czy ktos napisze dwa pod soba czy nie to i tak je czytam ale postaram sie nie pisac tak chciałam sie przywitac i w poscie o fryzurce mi to nie pasowało Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-24 o 11:59 Powód: tradycyjnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. I absolutnie nie mówię tutaj, że Ty tego nie szanujesz czy coś w tym stylu, czasem po prostu sami o takich rzeczach nie pomyślimy i tyle. Buziaczki! Raaaaaaaany wiinii, chyba pisałam że jeśli chodzi o dodawanie cytatów to trochę co innego, ale można to też zrobić w jednym poście. Ja nie lubię po prostu jak ktoś daje tylko dopisek, bez cytatu, i robi z tego odrębny post. Skoro decydujemy się korzystać z forum, to szanujmy zasady jego użytkowania
![]() |
#3469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() troszke to zasmiecanie jest (i nabijanie sobie ilosc postow ![]() Mi Matra zwrocila kiedys uwage i az mi glupio bylo ze musi sklejac moje posty ![]() A nikt na tym forum nie chce nikomu robic na zlosc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zupełnie o tym nie widziałam ze dodaje komus pracy nie czytałam regulaminu ani jednego z forum w zyciu - szkoda ze dałam jej pracy juz nie bede przepraszam ![]() możecie mnie zlinczować!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3473 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję daget ![]() dzastinko a Ty jeszcze później poszłaś niz ja... ![]() ![]() A ja myslałam, że juz nic nie pisiałaś... jae z Tż i jego mamuśką na polowania...gajer i suknia na popr..trzymać kciuki.. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Rozeznanie
|
![]() serio serio nie wiedziałam stara jestem i zacofana jezeli chodzi o fora bo w innych sprawach jestem zupełnia nie zacofana heheheh |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
ale się wywiązała dyskusja
![]() ale to dobrze, bo ja też na początku nie wiedziała, że nie można tak pisać ![]() ![]() a ja dziewczynki od kilku już dni jakaś opadnięta z sił jestem, czyżby mnie zżerał przedślubny stres, ale tak jakoś podświadomie, bo wydaje mi się, że się nie stresuję, a tu takie kiepskie samopoczucie i rozdrażnienie ![]() w sobotę mam próbna fryzurkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a za zakupu ----> ![]() ![]() ![]() dobrze dziołchy, że sobie wyjaśniłyście ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze, mi na dwa tygodnie przed ślubem wyszło uczulenie na twarzy i szyi. Do dzisiaj nie wiem od czego. Smarowałam hydrocortizonem, piłam wapno i zeszło. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do Fixatora, to ja już mam swój ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
wracając do wątku ślubnego kto m stresa??? ja mam jeszcze 65 dni i ciagle o tym myśle juz mi sie koszmary śnia ze np . auto si epopsuło a ja jeszcze nieubrana.... no i martwie sie o fryzure na szczescie mam pribne czesanie i malowanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.