![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood cz. II
Cytat:
Ja w podstawowce gralam w podobna gre,nazywala sie "kropki" ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-23 o 17:44 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
brzozka niestety nie znam tej gry...
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
ja tez o niej nie slyszalam
![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
też grałam
![]()
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
eeeeeeh
moze to jakas miedzynarodowa gra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
bardzo mozliwe, w wikipedii jest info
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kropki_(gra) Jak mi sie nudzi na tej Drodze milosci ![]() no nie moge dobrnac nawet do polowy Moze kiepski a moze nie jestem w nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
No aktorzy niby fajni ale jak przeczytalam opis to w sumie byli ci ,bo inni nie chcieli badz nie mogli zagrac
Widzialam 1 piosenke jak na razie i nie zachwycila mnie-delikatnie mowiac ![]() Do tego momentu kiedy ogladalam akcja sie nie rozwinela w pelni wiec pozniej moze bedzie ciekawiej. Atmosfera i moda to jak w takim swiezszym ![]() Jest tez taka kwestia ,ze musze byc w nastroju ,a przede wszystkim lubie jak w filmie jest amant ![]() Moze dzis uda mi sie skonczyc to napisze podsumowanie-ale tak czy siak jak nie ma w filmie jakiegos bardzo zniechecajacego elementu (dla niektorych Ash, dla innych Salman ![]() tu np piosenka ,wg mnie z tych ktorych nie powtorzysz ani nie zapamietasz,przecietnie www.youtube.com/watch?v=DOoHSF6zpNw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaach
![]() wyszukałam kalendarz i znalazłam nasza gre ![]() (tak tak. z braku kartek gralismy w moim kalendarzu ![]() Moze jeszcze ktos skojarzy ![]() no wiec wyglada to tak: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wlasnie sie staram o Shoot out at Lokhandwala,bo tak dobrze tam wyglada (zdj2) ![]() Drogi nie obejrzalam bo wybitnie mi sie nie chcialo,jutro moze bede miec dobry humor Ale ciagle mnie kusi 1 czesc Masti ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
bess, Vivek w Shootout wyglada mega sexy...ale musze cie ostrzec, ze film jest bardzo brutalny...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Czy shootout to cos w stylu Company ? Mi sie tam Vivek bardzo podobal, zreszta Maneesha tez.
Brzozka cos mi sie wydaje ze kiedys w to gralam... ale chyba przegralam, dlatego juz sie wiecej nie bawilam ![]()
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Company jeszcze nie widzialam, wiec trudno powiedziec... z opisu widze, ze film rowniez opowiada o tzw. underworld, wiec na pewno beda mialy wiele wspolnego. Shootout...jest oparty na faktach. mamy grupe przestepcza z Maya (Vivek) na czele i jest zespol do wali z przestepczoscia zorganizowana(min. Sanjay Dutt i Suniel Shetty). Zadna z nich nie cofnie sie przed niczym. Brutalnosc jest dosyc "odwaznie" i czesto pokazywana.. czasami naprawde az slabo sie robi.... np. jak jeden facet zostaje pozbawiony wszystkich zebow - juz nie powiem w jaki sposob, bo to dosc wstrzasajace. film jest bardzo, bardzo dobry... tylko trzeba miec silne nerwy...
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
czyli dobrze wybralam
![]() (O Company czytalam i szukalam ale na tym ośle juz coraz mniej filmow ![]() A Race mi utknal tuz przy samym koncu i nic nie wskazuje zeby sie ruszyl,a tak sie cieszylam ![]() Ciekawe czy po tym filmie pozycja Saifa w moim rankingu bedzie zagrozona,a moze Szaruka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
bess, w pierwszej czesci watku zalaczylam teledysk z samym Vivkiem jako Maya z Shootout ... zaraz go poszukam...
teraz wchodzi nowy film z Vivkiem w roli twardziela, a oprocz tego Suniel Shetty i Akshay kumar. film nosi tytul "mission Istanbul" ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8201734]Czy wiecie cos o filmie "Chingaari" który będzie w pani domu? Gra w nim Sushmita Sen i to tyle wiadomości na jego temat które posiadam, no i jeszcze bardzo zachęcające zdjęcia
http://www.dodatkidogazet.pl/film/ri...chingaari.html [/quote] No ja np. czytałam, że niezbyt ciekawy to film, jednak sa guta i guściki ![]() No a poza tym, to witam serdecznie bolly-maniaków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Specjalnie dla Ciebie, bess:
http://pl.youtube.com/watch?v=e_4KqCE14ZM na pewno ci sie spodoba ![]() A Ganpat tez mi sie podoba ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki ![]() cos czuje ,ze Szaruk sie obsuwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Jestem świeżo po "Coś się dzieje" Karana Johara i jak zawsze po jego filmach jestem pod ogromnym wręcz wrażeniem jego zrozumienia kobiet. Jak na faceta ma całkiem dobrze rozwinięty pierwiastek kobiecy
![]() Ogólnie film mi się bardzo podobał, chociaż zawiodła mnie postać Tiny - według mnie Rani nie pokazała swego talentu. SRK jak zwykle był świetny, ale w drugiej części filmu - jako młodzieniaszek już się nie sprawdza. Za to Kajol - fantastyczna, zarówno jako rozkrzyczana nastolatka, która uzmysławia sobie, że miłość wymaga poświęceń jak i dorosła kobieta, w której mimo upływu czasu pozostało wiele z tej nastolatki (scena walki na obozie o to czy dziewczyny potrafią grać w kosza jest świetna).
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi sie bardzo podobały obie role, zarówno Kajol jak i Rani. Tina w jej wykonaniu była taka subtelna i dziewczęca. I byłam pod wrażeniem własnie jej talentu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o Main Prem Ki Diwani Hoon? Watro go obejrzeć??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Widzialam w sklepie to,macie ??znacie??
na moje oko to kiszka ale moze sie myle?? ![]() http://www.dodatkidogazet.pl/film/ri...d,dodatek.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
no właśnie zróbcie może listę co warto kupić co było w ostatnim czasie i co będzie. Nie chce kupować jakichś nudów (czytaj Albela)
w ogóle teraz w Oliwii są filmy, które już były. Zaczynają powtarzać. Czyli jest szansa, że jak się coś ominęło fajnego, to się jeszcze załapie ;P
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
w następnej "oliwii" ma być "chokher bali" za ash, podobno w nim nawet gra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sobie ogladalm te klipy i zastanawiam sie dlaczego tak go obwiesili rozancami Na rece chyba ze 2 ,na piersi jeden Nie wiem co to za moda na rozance,widzialam tez zdjecie Ronaldo na basenie oczywiscie z rozancem Lindsay z rozancem ![]() Oni nie wiedza ze to nie sa koraliki ? mnie by odstraszał Hrithik przede wszystkim,a na drugim miejscu Kareena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
wczoraj skonczyla ogladac "cos sie dzieje" kkhh
![]() ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Wyjaśnienie:
Nie twierdzę, że Rani nie była "dobra" w roli Tiny, jednak jak na swoje możliwości pokazała niewiele. Kiedy widziało się ją w "Chatle Chatle" lub "Banty i Babli", to nie był to szczyt jej możliwości. Na usprawiedliwienie można jednak dodać, że to był jej debiut więc...nie czepiam się już. Droga nikozja_dg(wybacz - nie odmieniałam Twojego loginu bo nie wiem czy się go odmienia) nie wiem jakie filmy do tej pory oglądałaś, ale skoro spodobał Ci się "Kuch Kuch Hota Hai" to powinnaś obejrzeć również "Czasem słońce, czasem deszcz" - jeśli go nie widziałaś. Powinien Ci się spodobać ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Ashna
![]() ![]() ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy znacie jakies stronki z ktorych mozna scicgnac pomysly na dekoracje pokoju?
Mam pokoj zielono-niebieski i zastanawiam sie jak mozna nadac mu orientalnego charakteru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.