|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() A na przymiarkę chociaż komórkę proszę zabrać i nią fotki strzelić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A u nas coś słoneczko nieśmiało wychodzi, ale ciiii żeby nie zapeszyć
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
Da się załatwić:
![]() U mnie teraz pada! A fujjjjj ![]() Jeszcze gadzinka i do domu! Właśnie, a propos gadzinek! Wczoraj wystawiłam na allegro moje jaszczureczki! I właśnie Pan zakupił u mnie jedną! ![]()
#3543 |
Raczkowanie
|
niech nio tylko pogoda bedzie lipna a ja dorwe pana zalewskiego, zadne polskie radio mi nie straszne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już daję dzioba ![]() A ja u dentysty byłam wczoraj i dostałam jedną plombę za 70 zł!!! ![]() Cóż za niesprawiedliwość na tym świecie!!! Echhhhh ![]()
![]() |
#3545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurde blade, coś mi net zamula ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie drogie Panny Mlode!
![]() ![]() Dawno mnie nie bylo, co prawda mysle ze to w miare uzasadnione ![]() ![]() ![]() Dopiero teraz mam chwile calkiem wolna, kiedy moge przysiasc sobie do komputera i podzielic sie z Wami wrazeniami z tego cudownego dnia... ![]() Wiec po kolei... zaczne od poczatku ![]() ![]() ![]() W czasie sesji zaczal padac deszcz co przyspieszylo troche to wszystko ale bylo dobrzw ![]() Podczas blogoslawienstwa udalo mi sie nawet nie plakac ![]() ![]() Przed kosciolem dopiero mnie stres zchwicil kiedy zobaczylam tyle znajomych osob, i wszystkie zwrocone byly ku nam i te zdjecia... wtedy juz mozna poczuc ze cos tu jest nie tak jak zawsze ![]() Sama msza byla przepiekna, prowadzil ja ksiadz ktory przez cala msze zwracal sie do nas, naprawde bardzo mile to bylo, chociaz juz wtedy nerwy mnie trzymaly ![]() ![]() Kiedy skladalismy sobie przysiege kazal wszystkim podejsc blizej zeby dobrze slyszeli, a do podania obraczek poprosil mojego siostrzenca. Mimo ze podczas skladania przysiegi glos mi sie pod koniec zachwial to nadal trzymalam sie znakomicie... A marsz weselny podczas wyjscia z kosciola... niezapomniane uczucie ![]() Jak wyszlismy zaczelo padac, zyczenia przyjelismy pod dachem kosciola i do samochodu, mogloby sie wtdawac ze zle z ta pogoda, chcialam miec slonce i wogole... ale tak tez bylo super, mamy zdjecia w kroplach fdeszczu i na tle podwojnej teczy ![]() ![]() A wesele? Nic dodac nic ujac, i wesele i poprawiny byly bardzo udane, trwaly do samego rana, bawili sie wszyscy, niezaleznie od wieku. Tego tez sie obawialam, bo kazdy chcialby aby goscie byli zadowoleni... nam to sie udalo ![]() Task wiec o mnic sie dziewczynki nie martwcie, bedzie pieknie, zobaczycie! W koncu to jeden z tych najpiekniejszycg dni w zyciu! Przed weselem bylam bardzo berwowa, co niestety musial znosic moj TZ ale byl dzielny ;P i oplacalo sie, znow jest pieknie a ten stres niestety kazdy musi przejsc ![]() Ogolnie tak jak byla juz o tym mowa proponuje 2 pary ponczoch lub rajstop, ja mialam 2 pary i obie mi sie przydaly ![]() Pozniej moze uda mi sie wrzucic pare zdjec ![]() Zycze wiec wszystkim oczekujacym Panna Mlodym duzo cierpliwosci i wyrozumialosci i malo stresu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Skierko świetna relacja
![]() serdecznie gratuluję ![]() dziewuszki ja się na dziś już żegnam ![]() ![]() do zobaczonka jutro moje Słonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Raczkowanie
|
skierka super szcdzescie bije z twojego postu wszystkiego naj dziubku
izazusia ty naprawde nie musisz sie mnie bac ja krzywdy nie robie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skierka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 |
Rozeznanie
|
[quote=daget;8337848]No tak ja w sprawach sluzbowych wyjechalam a tu prosze... Targowisko... i tyle stron do nadrobienia... Niedobre....
Idz, idz w tej kwestii nie ma zartow. Ja jak poszalm po prawie 2 letnim zaniedbaniu to odrabialam to przez nastepne pol roku... Co miesiac bylam na kontroli ![]() wiinii chcialabys ... ![]() ![]() a może? ![]() Nie podnos mi cisnienia kobieto, ja jestem cieplo lubna a to co za oknem przyprawia mni eo zly humor... moglabym godzinami lezec na sloncu ![]() no co no co? Samolot ekstra sprawa, przed pierwszym lotem tez mielismy ze Skarbiem stresa, on mi nawet okno zasllonil zeby ziemi nie widziec. ![]() ![]() ![]() troche mnie naładowałas pozytywnie do tego lotu dzieki jestes kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
skierka to genialnie że tak wszystko Wam się udało. Wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia!
i nie uciekaj od nas słoneczko
#3554 |
Zadomowienie
|
M.a.r.t.a, koniecznie wklej fotki sukni!!!
PS. nie znoszę smyrania po włosach ![]()
#3555 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie, co znalazłam
![]() To dla Daget i Kasieńki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | ||
Zakorzenienie
|
Uuu jak przyjemnie
![]() Cytat:
I ja właśnie też boję się tego stresu, tych oczy zwróconych na nas. Ech. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() kurczaki, miałam już leźć, ale nie mogę się od Was oderwać ![]() oglądajcie dziś wiadomości i szukajcie informacji o szalonym kierowcy, który grasował dziś po Szczecinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Postaram sie
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeżeli chodzi o Szczecin to szukam firmy badz osoby zainteresowanej montażem klimatyzacji w biurach jak byś nała kogos chetnego to daj znac buzka i miłej jazdy p.s. ja uwielbiam prowadzic auto ja uwielbiam smyranie po włoskach pleckach rekach nogach brzuszku heheheh |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Przyszła mi dekoracja na autko
![]() Ta sama co podawałam linki do aukcji
#3561 |
Raczkowanie
|
kurcze napisalam na gg opis 3 pakuje sie " zeby mi nie przeszkadzano za bardzo ( w wizazowaniu bo z pakowaniem ciezko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Ok dziouchy
![]() ![]() do juterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Wooow dzieki... Teraz juz wiem kto to Widget, bo nie moglam skojarzyc
![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-24 o 14:03 Powód: Zmiana image.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Wtajemniczenie
|
a pochwalisz się jak wygląda "na żywo"
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Raczkowanie
|
Skierka - wzruszajaca relacja!
![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć laski! Nie miałam dziś czasu, cały dzień szukałam kwatery na weekend. i wreszcie sie udało uff... troche daleko, ale co tam
![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko skocze dzis do lekarza bo kaszel mnie taki meczy, że chyba sobie płuca wypluje,a tu wyjazd na głowie. Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
Się robi
![]() Od razu mówię że to zdjęcie jednej i tej samej dekoracji, patrzcie co może zdziałać zmiana tła i oświetlenia
#3568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie skoro nic na ostatnia chwile to dzisiaj doszly do mnie fiolkowe cukierki do prezentow dla gosci trzeba by by to dokonczyc ale kiedy ???? Pozatym mama mnie poinformowala ze ten tego doprosila znajomych na slub , no wez madziu przywiez kilka zaproszonek co by bylo tak oficjalniej chociaz one wiedza ze maja przyjsc kiedy i gdzie ... wiec zaproszenia mam zrobic jeszcze cztery eh mama i jej psiapsiolki wiecie mamy opiekunke do dzieci i mama prosi zeby jej zrobic zaproszenie tez eeeeeehbhh a w ogole to lepek mnie boli a tu tyyyyle roboty ![]() Jeku prosze mnie nie zabijac wcisenal edit a tu sie dwa posty zrobily i na dodatek to jeszcze nikt w miedzy czasie nie napisal prosze nie bic prosze nie linczowac Pszepraszam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-24 o 14:22 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Liluś słonko, nie popadajmy w paranoję dziubasku
![]()
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiece co? jak tak patrze na tego mojego Widgeta to.... powiem wam jedno, w takiej kolorystyce moja swiadkowa bedzie miala kiecke.... Hihihi Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-24 o 14:26 Powód: bo mi sie skojarzylo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.