Piersi - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 15:51   #61
gwiaazdkaa17
Przyczajenie

GG do gwiaazdkaa17
Dot.: Piersi

ja tam mam 75 b i je lubie;p szczegolnie jak robia sie pelne pod wplyem tabletek lub okresu hehe;p mimo wszystko, uzywam stanikow i bluzek ktoreje podkresiala zaokraglaja,staram sie chodzic prostoa nie garbic - to daje ogromy efekt nieraz i jestem zadowolona

moj facet nie narzeka- chyba;p poza tym niechialabym raczej rozmiaru D E...wkurzalyby mnie;p

uwazam ze niema co narzekac. sa amatorzy pameli jak i amatorzy rozmiaru czy 0 czy A i tez jest ok
Stary 2008-07-24, 16:14   #62
numb05
Zadomowienie

Yh, zachwalacie mały biust że można nie nosić biustonosza i jest fajnie. Ale kiedy ja mam 70A i chodzę bez biustonosza <albo w takim zupełnie miękkim> to nie mam tam NIC. W biustonoszu dużych nie mam, ale widać że COŚ jest. ;D niby jestem w wieku kiedy jeszcze może urosnąć, ale od 3 lat już NIC < może dłużej, nie pamiętam żebym miała kiedykolwiek mniejsze > a moja mama też ma B to zaczynam się bać. Nie chcę E. Ale przynajmniej te B ;( Nie jestem wybitnie chuda < 94-62-79 > więc to A naprawdę wygląda fatalnie, a chciałabym móc założyć kiedys bluzkę z JAKIMKOLWIEK dekoldem ;(
A na dodatek w moim mieście-dziurze nie mogę znaleźć nawet biustonosza w takim, niby prostym, rozmiarze O.O A kiedy jestem np. w wawie, gdzie bez problemu bym znalazła, wszędzie chodzimy całą rodzinką <w większości mężczyźni> więc od razu jets bulwers że takie "pierdoły" muszę tu kupować :/ przez internet też za bardzo szans nie mam bo nie opanowałam wykonywania przelewu < ... uczę się już 2 lata i dalej mam panikę... > a jak poproszę KOGOKOLWIEK to będą wielkie oczy że za TAKĄ CENĘ chcę sobie kupić coś, czego nie bezie nawet widać. I weś im tłumacz ;(
Nie mam już pojęcia... ehhh... mam może 1 stanik dobrze dobrany < w tym właśnie dzisiaj się popruł ;/> i jeden nibyu większy, ale dość dobrze leży.

powoli się załamuję, nawet nie samym rozmiarem, ale tym ze nie mam porządnego biustonosza a w 2 <teraz 1> nie mogę bez przerwy chodzić. a kiedy w innych podniosę rękę czy się schylę juz... ehh...

W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin.
Jakie są Twoje plany na dzisiaj?
numb05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 16:18   #63
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
nie moge bo mi spada
jak ci spada to znaczy, ze masz za szeroki obwod
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 16:19   #64
numb05
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=4ejX0q3s0yY to jest link do tego teledysku <jeżeli o to chodzi>

W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin.
Jakie są Twoje plany na dzisiaj?
numb05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 16:40   #65
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez numb05 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=4ejX0q3s0yY to jest link do tego teledysku <jeżeli o to chodzi>
Obejrzałam i pogoniłabym takiego faceta jakby sam mi wciskał powiększanie...
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 16:56   #66
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

numb zaraz masz leciec do watku o rozmiarach staniku (link na poprzedniej stronie) !!!

Odkad dobralam sobie wlasiwy rozmiar to nic mi sie nie przesuwa, moge machac rekami i robic aerobik a stanik siedzi caly czas na swoim miejscu. No i biust nie faluje mi jak biegne.
Stary 2008-07-24, 17:09   #67
BarbiKena
Raczkowanie

przejmujecie się - mój dziadek mówił że po ciąży to dopiero będę miała biust a poważnie - miałam koleżankę, która miała bardzo dużą miseczkę. kiedy ja wyglądałam jeszcze jak dziewczynka ona wyglądała już jak dojrzała kobieta. i kiedyś gdy byłam z nią na zakupach i mierzyła sweterek który śmiesznie na niej wyglądał, powiedziała: "ciesz się, że masz takie małe cycki". wtedy uświadomiłam sobie że nie warto przejmować się małą miseczką, trzeba nauczyć się eksponować swoje wdzięki no i od tej pory kupuje prawie zawsze bluzki z dekoltem który ładnie podkreśli biust
BarbiKena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 17:10   #68
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
No tak o ile ma się biust Duże B lub najlepiej C, bo ja nie mogę bez stanika bo prawie płaska jestem coś tam wystaje, ale to takie byle co
Nie ma czegos takiego jak duze B czy C. WSzytsko zalzy od obwodu. Nie ma standarowego rozmiaru miseczki .
Stary 2008-07-24, 22:40   #69
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja ci odpowiem, bo sama noszę 65G(a powinnam pewnie 60HTu masz zbiór linków do takich sklepów:
http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/
Polskie sklepy są dość drogie niestety Tworzy się teraz jeszcze www.dopasowana.pl ,ale to dopiero początek, więc wybór marny. Ze swojej strony mogę polecić intimo4you.com i peachfield.pl . Sporo dziewczyn zaopatruje się w sklepach brytyjskich, bo tam są przyjaźniejsze ceny
Przy jakich wymiarach nosisz 70E? Bo to rozmiar raczej łatwo dostępny, przynajmniej w internecie
A do adremu- mi biust urósł od dobrze dobranego stanika, dobre 4-5cm. Od tabletek raczej nie
Dziękuję! Świetny link, buszuję teraz po tych wszystkich sklepach i z ulgą widzę, że mogę przebierać w różnych fasonach staników, które w dodatku są w moim rozmiarze No i teraz to chyba skuszę się juz na 65F, chyba mając 71cm pod biustem i 92 w biuście, taki będzie najlepszy?

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 22:43   #70
FridaKahlo
Raczkowanie

Wiem, zrobiłam trochę taki mały offtop'ik ale nie mogę znaleźć tego wątku o dobieraniu staników

Ale wracając do tematu to... ciesz się dziewczyno, że nie masz za dużego biustu, przynajmniej nie bolą Cię przed okresem i możesz spać na brzuchu! Ja muszę się tego oduczyć;( Tzn, do tej pory spałam na brzuchu i było ok, ale teraz od 2 dni mam takie bóle piersi, że szok... I w związku z tym jestem zmuszona się oduczyć... Czeka mnie kilka dobrych dni bezsenności...

Teufel
Stary 2008-07-25, 00:18   #71
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Wiem, zrobiłam trochę taki mały offtop'ik ale nie mogę znaleźć tego wątku o dobieraniu staników

Ale wracając do tematu to... ciesz się dziewczyno, że nie masz za dużego biustu, przynajmniej nie bolą Cię przed okresem i możesz spać na brzuchu! Ja muszę się tego oduczyć;( Tzn, do tej pory spałam na brzuchu i było ok, ale teraz od 2 dni mam takie bóle piersi, że szok... I w związku z tym jestem zmuszona się oduczyć... Czeka mnie kilka dobrych dni bezsenności...

heh ale jednak to co jest to i tak z lekka boli,,,,
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 07:46   #72
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Obejrzałam i pogoniłabym takiego faceta jakby sam mi wciskał powiększanie...
Mówiłam Ci, że to paskudna historia Dzięki koleżance za link
Magdalena Dobrowolska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 07:48   #73
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
nie moge bo mi spada
Koleżanka mówiła, że za szeroki - i ma rację! Zmierz się porządnie, wtedy dobierzesz taki, który nie spadnie

Polecam z wszytym paskiem silikonowym
Stary 2008-07-25, 09:23   #74
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Nie ma czegos takiego jak duze B czy C. WSzytsko zalzy od obwodu. Nie ma standarowego rozmiaru miseczki .
No jak nie ma? Ja mam 2 staniki A, a reszta to B, bo A były za małe, a moje koleżanki też noszą B a mają większe niż ja... No chyba że każdy producent ma inną rozmiarówkę
Stary 2008-07-25, 09:37   #75
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Doris, kochana, a gdzie Ty kupujesz takie staniki?! Mogłabyś polecić jakieś sklepy? Ja mam problem ze znalezieniem mojego 70E...

I przypominam: tak, można powiększać biust bezoperacyjnie. Napisałam już wcześniej w tym wątku o kwasie hialuronowym a dziewczyny po mnie nadal piszą, że sie nie da Co prawda tą metodą można powiększyć piersi o 1-2 rozmiary, ale to chyba wystarczy Nie sądze, aby autorka wątku odrazu chciała wyglądać jak Dolly Parton
Sklep internetowy Melissa - odeśle się raz, czy dwa, ale warto - cierpliwość popłaca.
Sklep w moim rodzinnym mieście Bytom.
Sklep "6 zmysł" w Katowicach.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 09:45   #76
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
tylko ze ja tego biustu praktycznie nie mam. nawet tego rowka miedzy nimi za bardzo nie widac;(
Wierz mi, że wolałabyś mieć swoje piersi, niż mojego rozmiaru a obwisłe i ciężkie (już jako nastolatka takie miałam; teraz się zmniejszyły, bo schudłam, ale zwisłe są nadal). Bez stanika, bardzo ciasno, tuż pod linią biustu zmierz swój obwód. Drugi obwód zmierz w piersiach - mniej więcej na wysokości sutków, ale już nie ciasno, dosyć luźno (możesz w wygodnym staniku lub bez). Zobaczymy, czy nosisz dobry rozmiar stanika. A rowka między piersiami ma wiele kobiet - to nie Hollywood, a prawdziwe życie. Na pocieszenie dodam, że - inaczej, niż w przypadku reszty ciała - biust może kobiecie urosnąć w każdej chwili, nawet gdy jest mocno po 20. roku życia (nie mam na myśli ciąży, ale urośnięcie biustu). Poza tym ćwiczenia naprawdę sporo dają. A osobiście miałam do czynienia z wieloma facetami, którzy lubią "sportowe" biusty - małe, jędrne, nie obwisające. Zadbaj o skórę na biuście, rób peelingi, masaże. Jak ktoś Cię pokocha, to Twój biust dla niego będzie NAJ na całym świecie. A jeśli poznasz kogoś, kto skrytykuje Twój biust to wierz mi: takimi debilami nie warto się w życiu przejmować.

Cytat:
No jak nie ma? Ja mam 2 staniki A, a reszta to B, bo A były za małe, a moje koleżanki też noszą B a mają większe niż ja... No chyba że każdy producent ma inną rozmiarówkę
No nie ma, kochana. Zapewne większość twoich koleżanek nosi niewłaściwy rozmiar biustonosza i stąd dziwne legendy na temat dużego i małego B. A tak naprawdę niektóre powinny nosić D, inne C, a jeszcze inne E, czy autentycznie B. Wszystko zależy od obwodu pod biustem i jego stosunku do obwodu w biuście! Tylko, że niewiele kobiet zdaje sobie z tego sprawę. Niestety, nawet 90% kobiet w Polsce nosi nieprawidłowy rozmiar biustonosza. Smutne, ale prawdziwe.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 11:27   #77
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Sklep internetowy Melissa - odeśle się raz, czy dwa, ale warto - cierpliwość popłaca.
Sklep w moim rodzinnym mieście Bytom.
Sklep "6 zmysł" w Katowicach.
Dziękuję, poszukam czegoś w internecie Bo nie znam żadnego sklepu stacjonarnego z tak dużym wyborem, a łazić po sklepach w poszukiwaniu czegokolwiek, po prostu nie znoszę

Teufel
Stary 2008-07-25, 11:30   #78
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję, poszukam czegoś w internecie Bo nie znam żadnego sklepu stacjonarnego z tak dużym wyborem, a łazić po sklepach w poszukiwaniu czegokolwiek, po prostu nie znoszę
Najgorsze jest to,że w zwykłych sklepach nie ma nic ciekawego! Albo żadko jest i tródno znaleść Wkurza mnie jak facetka w sklepie nie cai jaki ma towar, mówię jaki chcę rozmiar, ona gada,że nie ma, a jak sama patrzę to jest!! Zgroza...
Stary 2008-07-25, 14:20   #79
vendettka
Wtajemniczenie

Są specjalne tabletki na powiększanie biustu Bust Caps.

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 14:22   #80
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

[quote=vendettka;8351339]Są specjalne tabletki na powiększanie biustu Bust Caps.[/quot

Działa to naprawdę? Dużo jest na rynku takich cudownych środków....
Stary 2008-07-25, 14:28   #81
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242629
Stary 2008-07-25, 16:16   #82
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość
Są specjalne tabletki na powiększanie biustu Bust Caps.

dziala to? i ile kosztują?
Stary 2008-07-25, 16:29   #83
agusiajnw
Zakorzenienie

jakoś mi się nie chce wierzyć że działają takto by były sławne, a ja pierwsze słysze...
Stary 2008-07-25, 18:26   #84
vendettka
Wtajemniczenie

Nie mam pojęcia czy działają ale widziałam w gazecie,mogę podać linka do strony ale nie wiem czy to nie będzie reklama

Listuję
Stary 2008-07-25, 23:58   #85
Myszunia19
Zakorzenienie

mogli by wymyślić coś skutecznego<marzyciel> <buja w oblokach>:rolle yes:
Stary 2008-07-26, 00:38   #86
Madaaa
Zakorzenienie

A kobiety mogłyby nauczyć sie akceptować to co maja. Gdyby wymyśliliby tabletki na porost biustu, wszystkie panie chodziły by z dużymi cyckami, a faceci zaczęli by narzekać, ze wolą małe. Zas kobiety znalazly by kolejne miejsce na swoim ciele, ktore nadawlaboby sie do metamorfozy....
Stary 2008-07-26, 12:31   #87
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
A kobiety mogłyby nauczyć sie akceptować to co maja. Gdyby wymyśliliby tabletki na porost biustu, wszystkie panie chodziły by z dużymi cyckami, a faceci zaczęli by narzekać, ze wolą małe. Zas kobiety znalazly by kolejne miejsce na swoim ciele, ktore nadawlaboby sie do metamorfozy....

w sumie to masz racje
ale jednak niektorrzy naprawde maja problem z biustem i dos docinków
Stary 2008-07-26, 22:49   #88
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Radze spojrzec tez tu:

http://www.007b.com/breast_gallery.php

Bo ile widzialyscie prawdziwych nagich biustow ? Na pewno wiekszosc z nas widzialo dziesiatki biustow modelek i aktorek, po liftingach i fotoszopie. A takich prawdziwych ?
Wiec jak porowynwamy sie do tych biustow z swiat mody i filmow, to nam sie wydaje ze mamy jakies nienormalnie brzydkie piersi.
Stary 2008-07-26, 22:59   #89
vendettka
Wtajemniczenie

Aż mi się naprawdę szkoda ich zrobiło.I wiem,że każda,która to zobaczy dowartościuje swój biust ale tylko na chwilę i za kilka dni to samo...ach te kobiety..

Listuję
Stary 2008-07-26, 23:20   #90
BarbiKena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eternalvoyageur Pokaż wiadomość
Radze spojrzec tez tu:

http://www.007b.com/breast_gallery.php

Bo ile widzialyscie prawdziwych nagich biustow ? Na pewno wiekszosc z nas widzialo dziesiatki biustow modelek i aktorek, po liftingach i fotoszopie. A takich prawdziwych ?
Wiec jak porowynwamy sie do tych biustow z swiat mody i filmow, to nam sie wydaje ze mamy jakies nienormalnie brzydkie piersi.
Masz racje. Porownujemy siebie do tworow z komputera, ktore naprawde nie istnieja, sa wytworem photoshopa. A po obejrzeniu tej strony naprawde zaczynam sie cieszyc ze mam taki a nie inny biust
BarbiKena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości