|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
dzięki ksh, jednym zdaniem dodałaś mi otuchy i motywacji
![]() co do odtwarzacza, proponowałabym poszukac jakis ciekawych promocji w Polsce. czasem mozna kupić coś naprawdę tanio ![]() powracając do studiów: co uważacie za najbardziej procentujący w przyszłości kierunek? ekonomia, lingwistyka, prawo, a może medycyna? kosmetologia? architektura? powiem wam, że ja to mogłabym studiować każdy z tych wymienionych. wszystkie coś w sobie mają
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jeśli ktoś jest w danej dziedzinie naprawdę rewelacyjne, wtedy nawet studiowanie "mało przyszłościowych" kierunków ma sens ![]() A tak wybiegając w marzenia, to ja najbardziej chciałabym być prawnikiem albo marynarzem Detektywem też ![]()
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, podobna rozbieżność co i u mnie
a detektyw fajna rzecz ![]() oczywiście masz rację: jeżeli ktos jest w czymś dobry, zawsze znajdzie pracę a zresztą, wszystkiego da się nauczyć. studia nie determinuja jeszcze całkowicie naszej przyszlości.tylko skąd ta presja? i ten stres? bo mój układ nerwowy to wysiądzie już w okolicach marca/kwietnia. |
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swojej mp3 (a właściwie mp4 nie lubię) ![]() wcześniej miałam jakąś od brata wziętą, jakiejś nieznanej firmy, ale była ok. dopóki pewnego dnia nie wyjęłam jej z torebki i nie zobaczyłam, że coś się stało z guzikiem włączającym, bo się wcisnął dziwnie do środka teraz służy jako pendrivepóźniej kilka miesięcy byłam bez mp3, aż nagle moja mama wygrała mp4 więc mi ją dała. byłam zadowolona, bo miała większą pojemność niż moja wcześniejsza mp3. tylko że... ona ma coś w sobie, że jak wchodzę do sklepu, gdzie są bramki, to w 99% przypadków pika i tym oto sposobem, gdy wezmę ją do szkoły, to już później do sklepu żadnego nei wejdę![]() Cytat:
prawo - jeśli masz znajomości i uda Ci się pójść na jakąś aplikację, to jak najbardziej ![]() medycyna - lekarze byli, są i będą potrzebni. architektura - jeśli nie brałaś lekcji żadnych z rysunku, to może być Ci ciężko się dostać, bo składa tam mnóstwo osób. a lingwistyka i kosmetologia to ja nie wiem po kosmetologii myślę, że coś się bez problemu powinno znaleźć.no i podkreślam, że to moja własna opinia tylko
|
||
|
|
|
#3485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie działa ![]() Cytat:
Dlatego mam już to bezpieczeństwo jeśli chodzi o transport ![]() A o kosmetologii słyszałam bardzo dużo pochlebnych opinii ostatnio
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
znajomości specjalnych nie mam, jeśli chodzi o prawo i sama nie wiem czy zdecyduję się na aplikację. po prostu - prawo znać nie zaszkodzi, a potem mozna pracować w urzędzie czy gdziekolwiek indziej. nawet w głupim przedsiębiorstwie potrzebny jest prawnik, który się pewnymi kwestiami zajmie.
gorzej jakby mi się zachciało wyjechać za granicę, bo wtedy to już dupa z mojej znajomości prawa i tutaj przydałby się drugi kierunek. ![]() no nic, maturzystki łączmy się w niedoli, będziemy się wspierać nawzajem i jakoś damy radę
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z jazdy...
Ale super mi się jeździ!!! Przestałam się bać! ![]() Nie mogę się doczekać poniedziałku. A równo za tydzien egzamin |
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo brałaś godzin dodatkowych? O której masz w poniedziałek jazdę?
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjeździłam 30 godzin kursu + jak na razie 6 dodatkowych.
Mam omówione jeszcze 4h, czyli przed egzaminem będę po 40h jazd. ![]() W poniedziałek jeżdżę jakoś rano, koło 9
|
|
|
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co za burza i z jaką karmą? Tzn coś mi się o uszy obiło, że była jakaś karma, ale wtedy mnie na wizażu jeszcze nie było. Ale jaka burza? Oj dziewczyny, ale się rozpisałyście Ja tam się zastanawiam, gdzie są te zapowadane czwartkowe upały Bo u mnie ani widu, ani słychu![]() Z "Chłopami" jestem juz prawie w połowie... no nie jest tak źle jak się spodziewałam, ale wooolno się czyta
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do gwarancji, to w Polsce teź można isc do sklepu i oddac na gwarancje )Wiecie co dziewczyny, super pogoda u mnie jest na razie. Słońce świeci, jest gorącą, wieje lekki wiatr, normalnie aż chce się gdzieś wyjść ![]() No i dziś (nie chwaląc sie oczywiście ) bylam na zakupach i kupiłam sobie rybaczki takie białe (świetne ), koszulkę na ramiączka i bluzę.....uwaga, uwaga... za 80 zł i dzięki temu, zostało mi jeszcez troche oszczędności, bo myślałam, że wszystko wydam Normalnie aż mi się humor poprawił ach...te kochane wyprzedaże |
|
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
A co do tego, tamtego (
) drink'a to chętnie spróbuję, bo wygląda mi na takigo smakowitegoAle ogólnie to lubie mocne drinki i mocne wszystko co jest z %
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zapoczątkuję tu dobrą egzaminową passę (taa, marzenie ![]() ).
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a urodziny mam dopiero w grudniu, co znaczy, że kurs mogę zacząć najwcześniej we wrześniu. i tak się zastanawiam: zaczynać we wrześniu, czy może dopiero po maturze? |
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Was same zostawiać nie można!:P
Nie było mnie raptem kilka godzin a te się rozpisały ^^ Jak mija dzień? Boże, jakiego lenia mam... |
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później to nadrobię bo narazie zabieram się za czytanie 'Chłopów' wreszcie ![]() Wow pierwszy raz od poniedziału wyszło u mnie słońce Przez te 4 dni była piękna jesień ![]() Idę bo Chłopi czekają
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Tu też pogoda ładna
![]() A moi Chłopi leżą odłogiem, zabrać się nijak znowu do nich nie mogę. Ale się może na dniach zmobilizuję ^^ |
|
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyżby wszystcy po wakacach zaczynali od "Chłopów" ?
|
#3502 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
chciałbym sie wbić jakoś w waszą społeczność ![]() ![]() wieeec..skoro juz mowa o maturze..naszej udręce to nie wiem czy taki temat byl juz poruszany bo nie chce mi sie czytac 117 stron )Polecacie jakeis dobre ksiazki do powtórki z polskiego..szukam czegos co bedzioe zawierało nawazniejsze tematy z wszytskich epok oraz jakis testów albo powtórek z gegry ![]() Jezeli cos takiego juz bylo to podeślijcie jakiegos linka do strony ![]() Pozdrawiam serdecznie Z góry dziekuje za informacje
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam ten sam problem co i Ty i Ja raczej zapisuje sie po maturze, bo jak wiadomo wyklady i jazdy zajmuja duużżżo godz i czasu, wiem to od moich znajomych. Niby te 30godz jazdy, niby mało, ale to tak zaprawde zajmuje od cholery czasu chociaż nie powiem, chciałabym jak najwcześniej mieć prawo jazdy, ale coż...mama mnie nie chciała kilka miesięcy wcześniej urodzić
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Kobityyyy!
Mge pomarudzić? Mam taki napad jedzenia... I w ogóle..i tyję...i tyję...i jestem ciągle głodna... pomocy! Niech ktoś zamknie kuchnię na pare dni!:P
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Yyy... ja oprócz "Chłopów" to "Potop" muszę jeszcze przeczytać.
![]() W ogóle my mamy takie tyły z polskiego, dopiero pozytywizm zaczęliśmy ale bez przerobienia żadnego z opasłych tomisk. Boże, jak mi dobrze bez polskiego na wakacjach. ![]() Cytat:
![]() Wczoraj przed snem dorwałam się do słoika ogórków.
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko i jak Ci się spało po tych ogórkach?:P |
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, że wyśmienicie ?
![]() I rano wstałam o piątej, a wypoczęta.
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Może czas jeść ogórki na sen;p
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie znowu mi się zachciało.
Dziewczęta, oglądacie może "Hotel Babylon"? Właśnie czekam na niego, chociaż wolałabym spać.
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
ja czasami oglądam, jak nie mam co robić,a akurat leci w tv :P
Uff ale dzisiaj u nas parno Rano było chłodno to włożyłam dżinsy,o 11 myślałam, że w nich wykituje chyba zacznę nosić w torebce szorty, tak na wszelki wypadek :PByłam dzisiaj z TŻ w SG, ale tam fajnie Był na pierwszej rozmowie, a ja siedziałam w poczekalni, podoba mi się to miejsce :P pełno kamer, przycisków, przejść, wszystko nadzorowane,pilnowane :P jak w jakiejś twierdzy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

teraz służy jako pendrive
po kosmetologii myślę, że coś się bez problemu powinno znaleźć.

Rano było chłodno to włożyłam dżinsy,o 11 myślałam, że w nich wykituje