![]() |
#2161 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
![]() witam w poniedziałek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dodatkowo wszystkie moje paczki z hm są opóźnione, część rzeczy niewysłane jeszcze z innych sklepów :/ dramat |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja to ubranek mam zdecydowanie za dużo, spokojnie ubrałabym bliźniaki Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-05-07 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Weź nie gadaj o tych wielorazowych ![]() A w ogóle to ja dzisiaj śniłam, że moja kotka jest w ciąży i jechaliśmy z niąna porodówkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O dziwo ostatnia paczka z hm została już nadana więc pewnie jutro albo w środę dostanę ją. Ale ogólnie to hm leci sobie nieźle w kulki... Ej martwię się o Blankę... nie odzywa się, na fb też nie odpisuje... Ma któraś z Was z nią kontakt? Blanka jak czytasz to daj nam krótką informację ![]()
![]() |
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
Hej, wy się martwicie ze paczki nie wysłane, a ja nic nie zamówione nawet. Mam trochę ciuszków, wózek- w kartonach, 2x płyn do prania, 2 koszule do karmienia, kocyk i 2 otulacze bambusowe. Co najgorsze nie mam mebli w tym komody nawet zamówionej. A te nastroje- tez wczoraj miałam kiepski; dziś lepiej bo mam dużo zajęć. Weszłam przed chwila do Rossmana ze może coś kupię, i co? Kupiłam sobie lemoniadę i tyle, ja jestem tragiczna do zakupów.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
a ja się dzisiaj witam z łóżka.. leżę i nie mam mocy na nic.. obudziłam się po 5 i już zasnąć nie mogłam.. Jakoś mi tak średnio dzisiaj - tak jakby było mi niedobrze ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie Blanka? Czytasz? Daj nam znać!
Moze nie ma internetu w szpitalu? Kropka guacamole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja od rana odpisuję na maile, bo części zamówionych przeze mnie rzeczy po prostu nie ma ![]() tylko jakim cudem dało się kliknąć...? wrrrr tak więc piona! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, z tego co wiem, to z Blanką i Niną wszystko ok. Podejrzewam, że odsypia cały ten stres. Jak da radę, to pewnie tu wpadnie i sama Wam napisze.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj z położną bedziemy przygotowywac plan porodu ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
Aha, tylko żebyście sobie nie pomyślały Bóg wie co - u Blanki wszystko jest tak jak powinno. Mam info z pierwszej ręki z wczoraj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() A u Was remonty, malowanie, oja.. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, czy widziała któraś z Was pudełka, nie takie duże zaraz, ale takie, które wejdą do szuflady, o prostych ściankach? Nie jestem przekonana do tych krzywych koszyczków z dziurkami, a pudełka z Ikeki mi nie pasują. ![]() Mówisz o tym, co Blanka pisała na ogólnej grupie Lipcówek na fb.?
![]() |
#2172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu nie możesz w adidasach do Kościoła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry słoneczka.
Dziś wizytuje ![]() ![]() Eluska co tam Ci słońce? Dopuszczam Twoje dołki nie martw się, zdążymy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Blanka może netu nie ma? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
A Norka! Ty mi tu piszesz o ogólnej grupie, a mnie przecież tam nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Przepraszam, że się nie odzywałam ale Wizaz mnie nie chciał na tel zalogować.. A ja głupia nie wpadłam na to, że mamy grupę na fb no mózg mi do końca zanikł. Jesteśmy w domu, wczoraj wyszłam. Wszystko jest ok, na do widzenia miałam jeszcze robione konkretne usg, nie ma się do czego przyczepić, a pani doktor potwierdziła mi po raz kolejny, ze Nina pozostaje Nina. Prócz tego, to moje dziecko doprowadza do furii ludzi będąc jeszcze w brzuchu, zaden student/praktykant nie wiem kto nie potrafił zmierzyć małej, ani sprawdzić przepływów, bo taka ruchliwa jest haha ![]() Więc tak, ból pod zebrami promieniujacy w bok prawdopodobnie to ucisk.od kręgosłupa (tego rodzaju bólu nie znam, muszę zapamiętać ![]() ![]() Dostałam też Terdyferon na anemie i tyle. Magnez 6 razy dziennie + dodatkowo gdyby brzuch się znów dłuzszy czas stawiał, to 3tab od razu + 2 razy nospa. Bo ogolnie to brzuch stawiać mi się może, ale to nie może trwać długo. Po usg wszystko ok, szyjka zamknięta, Rozwarcia brak, przypływu super, łożysko bez zastrzeżeń, ilosc wód jak najbardziej w normie. Mała ma 1850gram ![]() Do tego w szpitalu nie spałam w ogóle, kroplowka mi leciała do 2 w nocy, a a o 5:30 już było sprawdzanie detekotem i ktg... Do tego. Dziewczyny z sali chodziły siku co 10min, a mi prosto w ryj świeciło światełko które podłogę oświetlalo... A nie można było go zgasic..więc nie spałam nic, kompletnie... Jak przyjechałam do domu to byłam ledwo żywa. A wpadli jeszcze teściowie na kawę... Wiec dopiero teraz się obudziłam w miarę wyspana. Zaraz wam wrzucę moje śniadanie ze szpitala.. Oddział i opieka cudowna, świeżo po remoncie ginekologia, ale żarcie... Tragedia. Chociaż byłam tak głodna, że i to mi smakowało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-07 o 10:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Jest i moje śniadanie haha podziwiajcie i slińcie się z zazdrości i ochoty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaką masz morfologię, że stwierdzili anemię?
![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwnie do mojej gin, czy mam dziś przyjść a wizytę, skoro miałam 2x usg i w ogóle jestem przebadana, a ja wypisu nie mam, dopiero jutro będę miała... A muszę jej ten wypis i tak i tak dostarczyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa i zapomniałam, mała ułożona główkow znów haha wracamy do normalności, mam nadzieję, że już nie fiknie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-05-07 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Kciuki za dzisiejsze wizyty!!
Wczoraj przyjechali moi rodzice,było bardzo fajnie,pogadaliśmy,pośmia liśmy się.Przy okazji przywiezli zupy i nalesniki,więc nie umrzemy z głodu. Przywiezli też pyszne ciasta,którym się oprzeć nie mogłam. Ostatnio przesadzam i pora odciąć słodycze zupełnie,bo będę prosiakiem. Wczoraj ,jak leżałam na łóżku i czytałam wizaż zrobiło mi się słabo ![]() ![]() Dziwne,że w pozycji leżącej. Poza tym cały dzień stawiał mi się brzuch, nie wzięłam rano magnezu i może dlatego ![]() Dzisiaj jak na chwilę obecną wszystko w granicach normy. W środę wizyta to zobaczymy ,co i jak. Dziewczyny mojemu dziecku (po powrocie od babci) brzydko pachnie z ust-co to może być-ząb...,jakiaś infekcja???Ma też coś na stopie-prawdopodobnie kurzajke. Dzisiaj próbowałam się dostać do lekarki,ale oczywiście mój kalafiorowy mózg przypomniał sobie o tym o 9 i oczywiście było za późno ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macica ci mogła zrobić ucisk i z tego powodu zrobiło ci się słabo. Podobno to normalne już w w tym tc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Ale wstałam i lepiej mi było,chłopa zawołałam. No,ale dziwnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2186 |
Rozeznanie
|
Wczoraj wróciliśmy od rodziców i to był raczej ostatni wyjazd do nich przed porodem. Średnio jeździmy co miesiąc, a że za miesiąc będzie 36 tydzień to nie chce ryzykować porodem w szpitalu w którym nie chce.
Teraz to już wyjazdy tylko niedaleko, żeby w razie W mieć blisko. W sobotę zrobiliśmy sobie sesję brzuszkową, jesteśmy w kontakcie z dziewczyną która robiła nam ślubne, polecaliśmy ją kilku znajomym, więc mamy teraz rabat na usługi ![]()
![]() |
![]() |
#2187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2188 |
Zadomowienie
|
Blanka dobrze , Że wszystko wporzadku. Jednak juz mimo, ze mamy czasem więcej siły musimy sie oszczędzać. Śniadanie okropne w ogóle nie wartościowe i to ciężarnej takie rzeczy dają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2190 |
Rozeznanie
|
pocieszające że nie tylko ja
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.