![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3636 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oo, dzięki za linka, przyda się. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() okej, więc mamy układ. ![]() no weś, już nic nie można powiedzieć. ![]() Cytat:
![]() to umówmy się Lunka na niedzielę za tydzień jednak, muszę najpierw poćwiczyć Karjalanpaisti, nie chcę żeby mi nie wyszło przecież ![]() I jak? Cytat:
![]() oczywiście, że wam załatwię, co tylko chcecie moje kochane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż nie, nie ![]() ![]() Bo nie był rozrywkowy. Pewnie pojadł Kesakee i go wzdęło. ![]() Cytat:
![]() z pewnością to tradycyjne fińskie danie ![]() a przypomniało mi się z jednej piosenki Gurala - "jak byłem w Norwegii, fiordy jadły mi z ręki' ![]() ale nas zRypie ![]() a ja dwa ![]() ha, żeby to jedną ![]() ![]() ![]() Ostatecznie jak impreza nie będzie się kleić zjecie tego norweskiego łososia i nara. ![]() Cytat:
![]() będę Cię bronić i najwyżej obie zostaniemy na lodzie, to wtedy popełnimy nasz zbiorowy pomór ![]() ale w ogóle, że ankasz została tymczasowo zablokowana to coś nie halo jest to wszystko ![]() Cytat:
![]() a co ćwiczysz? ja też chce? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() myślę, że ta niedociumaność nie jest spowodowana niewidzeniem reklamy, ta choroba musiała się ujawnić u Ciebie już dużo wcześniej... ![]() ![]() to samo się Kaś tyczy. ![]() to tak jak ja. ![]() łaj z K brutal?
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o my biedne ![]() no, tak mie sie zdaje ![]() :żółwik: ![]() ciulowo ![]() ![]() jestem za ![]() ![]() ![]() Heikiego nie wzdęło ![]() no ![]() pamiętam ![]() ![]() jak po ruskiej ![]() a tamta tylko 1 ![]() zgadzam sie na Kas ![]() ![]() ![]() nooo ![]() ![]() Plot dzieki ![]() ![]() ![]() szkoda mi jej ![]() i co zjadłaś ![]() ![]() no wiesz ![]() ![]() ![]() linkena zapomniałam wkleić ![]() Tass, tylko by spróbował mi coś zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki Kimas bezczelny! bambina się przez niego wywaliła! oj chyba się Kimi pogniewamy dzisiaj! ![]() Lunka, jak zdolny jest tak potraktować dzieciaczka to co on Tobie (nam) może zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plot, czy Kimiego trzeba sie bać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki Ty masz ciekawy pogląd na świat ![]() właśnie ![]() ![]() będzie, będzie ![]() ![]() ![]() spoko, chociaż one moga być wygłodniałe to zrobi się lekki tłok przed domem ![]() spoko. cysterna Finlandii przyjedzie ![]() no ja już się tam nie oddzywam, bo stwierdziłam, że jak i tak nie ma sprawiedliwości a karniaków nie cofną... ja tu nie widzę, żebyśmy coś złego zrobiły, a za off topy to na TYM wątku powinnyśmy już zostać zbanowane na wieki... ![]() fitelle ![]() ![]() ![]() bywa ![]() ![]() a na tym filmiku to baba też dobra, dziecko poturbowane na ziemi ryczy, a ona dalej za Kimasem leci i o autograf prosi ![]() Ale ja ją znam to jest taka natarczywa nasza sąsiadka, a to dziecko zawsze takie rozwydrzone ![]() ![]() (ale palant) spokojnie, nie obawiajcie się, Kimi jest drapieżny tylko w łóżku. ![]() ![]() zresztą, ale z Was głupieloki, on nic Wam nie zrobi, nawet Was nie dotknie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na Twoim miejscu nie ufałabym mu az tak bardzo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() taką mnie macie ![]() koniecznie ![]() wiedziałam ! ![]() ![]() tylko żeby sie nie biły ... :coejst: trzymam za słowo ![]() ta, tam szkoda czasu ... też dziś o tym myślałam ![]() ![]() nikt tu za nami nie przylezie ![]() gumcie ... ![]() mam nadzieje ![]() ta, baba też ma daleko dzieciaka ... łomot jej spuść ![]() to dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Mam alergię na ryby także możecie się same wypchać łososiem norweskim
![]() A tak generalnie to nie wiem co się dzieje z BMW bo już 3 dzień testów a oni ciągle najgorsi ![]()
#3646 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myślałam, że już porozumiałyśmy się co do tego, że mój Kimi nie uczestniczy w żadnych orgiach bez mojej wiedzy i mojego ewentualnego udziału? ![]() ![]() związek to zaufanie.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ale pizzy z mięsem z łosia, co by fiński akcent był ![]() to kto przychodzi, bo muszę zrobić listę gości? ![]() zaraz zrobię zaproszenia, i jakby co proszę o odpowiedzi zwrotne ![]() jadłospis też będzie, ale to w weekend podam, żeby było tydzień na zastanowienie czy ryzykować ![]() spoko, fiordy niegroźne są chyba ![]() ![]() kurcze, masz racje ![]() ![]() łoc dys? ![]() ![]() ![]() a co tam, nie moje dziecko, to niech ryczy na środku padoku ![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie testują jakieś szemrane niusy techniczne i to tak dla niepoznaki, żeby inni nie zgapili. a tak serio to coś jest nie tak, nie mogę się doczekać wyścigów po przerwie 3tygodniowej, bo mam cichą nadzieję, że się beemcia naprawi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale to nie zmienia faktu że kimiduo jest IDENTYCZNY pod każdym względem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wtedy mu Luna kolacji nie gotowała, najadł się biedak Plotowego żarcia i od razu problemy z trawieniem. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My z Ikerem obalimy kilka Ryyppi + łososia, ale najpierw damy Heikkiemu do przetestowania, czy nie będzie miał wzdęć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
btw. Plot, mam nadzieję, że Twoje zbieranie autografów nie będzie tak wyglądać. ![]() Cytat:
![]() EDIT: Wyniki badań dobre, teraz wszystko mam w normie, część na granicy, jest OK. KOniec z burakami. ![]()
![]() |
#3649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rób ![]() nie wiem, nie jadły mi z ręki ![]() ja tam moge o czasach gadać ale każdy post byłby tu taki sam ![]() łoc dys ![]() ![]() z Anką czasem jemy miśki, takie żelki ![]() no, dziecko będzie do końca życia pamiętać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ma wrażliwsze ![]() ![]() już ja wiem co Ty tam robisz ![]() ![]() ![]() nie ma za co ![]() ![]() ![]() ![]() super że wyniki dobre ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
jestem wierna więc siedze cicho
![]() Dziewczyny sprawa jest !!! jeszcze raz nalegam na przeniesienie nas na społeczności. Bo tak naprawde to my tu gadamy o dupie maryny a wyścigi to komentujemy w weekend. Więc żeby nikt sie nam nie przyczepił że lecą straszne offtopy myśle że to konieczne. Tym bardziej że po ostatniej mojej przygodzie z Plot przekonałam sie na własnej skórze że można za wszystko dostać karniaki czy bana. A swoją drogą myślałam że wizaż ma łączyć ludzi i nie jest to miejsce gdzie pisze sie tylko i wyłącznie na temat i koniec tematu. Zgadzać mi sie tu wszystkie co do jednej jak jeden mąż( ![]() Bo szczerze mówiąc boje sie teraz cokolwiek i gdziekolwiek pisać bo może to być uznane za obraze majestatu i niszczenie wątku ![]()
![]() |
#3652 |
Raczkowanie
|
Myślę,że to nie Kimi przewrócił dziecko i w ogole głupia prawa-próbują go w to wrobić,bo jest sławny. Ja tam się mu nie dziwie, ze nie chce udzielać 50tys. autografów na godzine. A dzickiem powinna zająć się matka.
Łososia mam dziś na obiad;p Na imprezke wpadnę- z Fernando ofkors ;p A w ogóle za co w końcu dostałyście kare[czycuś]? Na przeniesienie się zgadzam ![]() Myślę, ze słabe wyniki BMW są spowodowane: po 1sze-testowaniem bolidu na następny sezon,2- testowaniem systemu KERS. Mam nadzieje, że niczym innym ;p
#3653 |
Raczkowanie
|
Znacie reklame Mercedesa z Hamiltonem i Alonso?
http://spalonybakus.wrzuta.pl/film/v...lama_mercedesa Ja ją uwielbiam ![]()
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się na przeniesienie!!!
![]() A co do rybek to mój organizm toleruje jedynie śledzika w occie, ewentualnie wędzonego łososia (ale dobrego) i wędzoną makrelę. Po reszcie wychodzą lepsze hafty niż moje krzyżykowe ![]() Kaś z miłą chęcią poobalam z Tobą wszystko co się do obalania nadaje ![]() Plot a Ciebie tam nie zalało? Bo podobno strasznie leje gdzieś tam na dole, moja mama właśnie odwala ewakuację z Zakopca
#3655 | |||
Zakorzenienie
|
Ale kalorii spalam tyle samo.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam wędzoną makrele! Musiałam to napisać;-)
Dziś mam łososia [z grilla pewnie,lubię rybki z grilla ![]() A, i tuńczyka z puszki lubię,ale odlewam ten olej czy-co-tam-jest ![]()
#3657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dopiero teraz zauważyłam, że Ty i Plot macie jakieś ostrzeżenia... ślepa jestem, cóż. o co chodzi??? coś nie tak tu napisałyście czy jak? Jak nie chcesz pisać tutaj to na PW. jeśli mają być jakieś problemy to ja też się zgadzam na przeniesienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3659 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no dobrze już. poświęcę się chociaż pewnie będę wyglądać jak majkel skołfild ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli mam już Lunke z Heikkim i Ciebie z Ikerem, a i Gapulka z Ferdkiem, naprawdę nikt więcej nie chce przyjść? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też lubie żelki ![]() ![]() ja też ![]() wszystko by się zgadzało, gdyby nie to, że.. ja nie mam psa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mmm ![]() Okej, dopisuje do listy - dziś będą zaproszenia. ![]() Za off topowanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Utonę ![]() Leje na okrągło teraz, zastanawiałam się czy włączać w ogóle kompa, bo od błysku do grzmotu ledwo 2 sekundy były, walnęło gdzieś u mnie na osiedlu. ![]() ![]() Czyli tata był w błędzie, palmusa nie będzie. ![]() A jak to ewakuacje? Ja kupuje teraz tuńczyka w takim czymś specjalnym, że jakiś groszek tam jest, jakieś fajne rzeczy i to dobre takie więc tego nie wylewam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja się chyba już tu nie wypowiadam bo na temat nie mam dziś nic do powiedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.