Zmniejszenie piersi cz.2 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-05, 23:20   #211
dzidziakj
Raczkowanie

Dot.: Zmniejszenie piersi cz.2

Dzięki no ja właśnie bym chciala gdzies blizej jesli to ma byc tylko zdjecie szwow i najwyżej sprawdzenie czy wszystko ok. A powiedz po jakim czasie wróciłaś do codziennych spraw sprzątanie gotowanie praca itd
dzidziakj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-06, 11:12   #212
kasiaz13
Raczkowanie

Dziewczyny, gratuluję przebytych zabiegów i zazdroszczę tym z Was, które są tuż przed. Gdyby któraś z Was z jakiegoś powodu rezygnowała z terminu w Łęcznej, np. ze względu na chorobę czy złe wyniki badań, baaaaaardzo proszę - dajcie mi znać. Mam termin za 3,5 roku, a tylko dzięki informacji od pacjentki o zwolnionym terminie można się dostać wcześniej. Piękne dzięki z góry!
kasiaz13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-07, 10:22   #213
rzodkiewa
Przyczajenie

czesc dziewczyny ! fajnie, ze mozna dostac tutaj tyle informacji od a do z odnosnie zmniejszenia biustu. Od kilku lat zastanawialam sie nad tym ale teraz jestem zdecydowana , aktulanie jestem w trzeciej ciazy po kazdej ciazy piersi byly coraz wieksze i wieksze jednym slowem masakra . wiecie z czym to sie wiaze , z okropnym bolem i kompleksami. aktualnie mam rozmiar stanika 75 M ale babeczki w sklepie z bielizna stwierdzily ze To 75M jest juz male a wiekszych nie maja obawiam sie tegi ze jak urodze to dostane nawalu mleka i wtedy bol piersi i kregoslupa bedzie nie do zniesienia Mieszkam we Wrocławiu , Czy ktos mial taki zabieg wlasnie tutaj lub okolicy ??? w sumie to moge dojechac nawet do Wawy. Czy ktoras z was byla na konsultacji w ciazy ????? bede wdzieczna za kazde info . pozdrawiam

Edytowane przez rzodkiewa
Czas edycji: 2018-05-07 o 10:23
rzodkiewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-08, 06:38   #214
lisicapol
Raczkowanie

Dziewczyny, a ja mam troche inne pytanie jestem juz pol roku po operacji i czeka mnie jutro wizyta kontrolna w Łęcznej. Czy lekarz tam moze mi wypisac zwolnienie lekarskie na ten dzień?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
lisicapol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-08, 08:13   #215
Kolorkina
Przyczajenie

Dziewczyny mnie nurtuje pytanie, czy to prawda, ze najpierw zmniejszeniają jedną, a za czas jakis drugą pierś? Na NFZ oczywiście. Gdzieś to przeczytalam i nie chce mi się w to wierzyć.... oswieccie mnie proszę...
Kolorkina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-08, 08:23   #216
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kolorkina Pokaż wiadomość
Dziewczyny mnie nurtuje pytanie, czy to prawda, ze najpierw zmniejszeniają jedną, a za czas jakis drugą pierś? Na NFZ oczywiście. Gdzieś to przeczytalam i nie chce mi się w to wierzyć.... oswieccie mnie proszę...

Kolorkina - nie słyszałam o tym. Ja zostałam zakwalifikowana na dwie piersi

Mój termin to lipiec 2020r. ŁĘCZNA
Dziewczyny - gdyby któraś chciała się ze mną zamienić to jestem chętna.
Interesuje mnie każdy termin krótszy przed 07.2020r

Od jutro biorę się za siebie. Musze schudnąć 10kg
duzybiust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-08, 08:23   #217
lisicapol
Raczkowanie

Cytat:
To jakaś głupota xD na pewno tak nie ma w Wawie, ani w Łęcznej. Ludzie to plotek narobią...

lisicapol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-08, 11:36   #218
Kolorkina
Przyczajenie

Odetchnelam z ulgą zatem. Czy któraś robiła moze w Poznaniu? Ide do lekarza rodzinnego po skierowanie w tym tygodniu. Jestem z lubuskiego, moze ktos sie orientuje gdzie takie operacje przeprowadzane są w lubuskim ?
Stary 2018-05-08, 13:22   #219
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Odetchnelam z ulgą zatem. Czy któraś robiła moze w Poznaniu? Ide do lekarza rodzinnego po skierowanie w tym tygodniu. Jestem z lubuskiego, moze ktos sie orientuje gdzie takie operacje przeprowadzane są w lubuskim ?
W Lubuskim takie operacje (NFZ) robi tylko Nowa Sól ale ja się na nich nie zdecydowałam. Jakoś nie miałam zaufania. Też jestem z Lubuskiego
Stary 2018-05-08, 20:54   #220
Kolorkina
Przyczajenie

Duzybiust chcialam napisać na prib, ale nie mofe sie tu odnalezc . Gdzie będziesz miała operację?
Stary 2018-05-08, 21:43   #221
Lusia_em
Raczkowanie

Podobno tak kilka lat temu robili w Szczecinie. Najpierw jedna piers a po jakims czasie druga. Lekarze ponoc robili wszystko zeby operacje byly w jak najmniejszym odstepie czasu, ale chodzilo oczywiscie o rozliczanie z NFZtem. Tak czytalam na poprzednim watku na wizazu albo w starych postach na kafeterii. Na szczescie nas to nie czeka

Jezu, jak swiruje. Za niecale dwa tygodnie mam operacje, lekarka nie potwierdza ani nie odp, zostaly mi do schudniecia 4-5kg plus na domiar szczescia mam lekko zaczerwienione gardlo. Rutinoscorbin, orofar i gripex jem garsciami.
Jestem pelna podziwu dla mojego chlopaka, że ze mna wytrzymuje. Chyba nigdy nie bylam tak nerwowa jak teraz przez to oczekiwanie i lek, ze w ostatniej chwili odwolaja mi operacje...
Lusia_em jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-09, 07:02   #222
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Duzybiust chcialam napisać na prib, ale nie mofe sie tu odnalezc . Gdzie będziesz miała operację?

Operację będę miała w Łęcznej

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lusia_em Pokaż wiadomość
Podobno tak kilka lat temu robili w Szczecinie. Najpierw jedna piers a po jakims czasie druga. Lekarze ponoc robili wszystko zeby operacje byly w jak najmniejszym odstepie czasu, ale chodzilo oczywiscie o rozliczanie z NFZtem. Tak czytalam na poprzednim watku na wizazu albo w starych postach na kafeterii. Na szczescie nas to nie czeka

Jezu, jak swiruje. Za niecale dwa tygodnie mam operacje, lekarka nie potwierdza ani nie odp, zostaly mi do schudniecia 4-5kg plus na domiar szczescia mam lekko zaczerwienione gardlo. Rutinoscorbin, orofar i gripex jem garsciami.
Jestem pelna podziwu dla mojego chlopaka, że ze mna wytrzymuje. Chyba nigdy nie bylam tak nerwowa jak teraz przez to oczekiwanie i lek, ze w ostatniej chwili odwolaja mi operacje...
Lusia_em SZCZĘŚCIARA z Ciebie .... spróbuj się tak nie nakręcać DWA tygodnie to jeszcze sporo czasu - schudniesz - gdzie będziesz miała operację?
Stary 2018-05-09, 07:29   #223
Lusia_em
Raczkowanie

Chcialam na poczatku byc operowana w Lecznej, ale wystraszyly mnie bardzo dlugie terminy. Bede operowana w Orlowskim w Warszawie.
Staram sie nie nakrecac, ale non stop o tym mysle i nie wierze, ze to sie dzieje. Plakac mi sie chce jak pomysle jak zmieni sie moje zycie <3
Lusia_em jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-09, 08:07   #224
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lisicapol Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam troche inne pytanie jestem juz pol roku po operacji i czeka mnie jutro wizyta kontrolna w Łęcznej. Czy lekarz tam moze mi wypisac zwolnienie lekarskie na ten dzień?

lisicapol Jak tam po wizycie kontrolnej? Wszystko dobrze?

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Lusia_em Pokaż wiadomość
Chcialam na poczatku byc operowana w Lecznej, ale wystraszyly mnie bardzo dlugie terminy. Bede operowana w Orlowskim w Warszawie.
Staram sie nie nakrecac, ale non stop o tym mysle i nie wierze, ze to sie dzieje. Plakac mi sie chce jak pomysle jak zmieni sie moje zycie <3

Ale Ci zazdroszczę - pocieszam się tym, że też przyjdzie moja kolej Kiedy byłaś konsultowana? I jak długo czekałaś na termin operacji w Warszawie?
Ja się wstępnie do Warszawy zarejestrowałam w tamtym roku i dostałam termin na konsultacje 3.2018r. Zdecydowałam się na Łęczną bo tam czekałam na konsultacje tylko miesiąc. Za to operację mam mieć dopiero w 7.2020r.
Stary 2018-05-09, 08:40   #225
agas0107
Raczkowanie

Dziewczyny uważajcie na odchudzanie na szybko przed operacja. Mi lekarz (dr Mądry) zalecił stabilizację wagi przez 2 miesiące przed operacja. Wszystko dlatego, ze mogą wyjsć zle badania, szczególnie te z moczu i podstawowa morfologia.

agas0107 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-09, 09:01   #226
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agas0107 Pokaż wiadomość
Dziewczyny uważajcie na odchudzanie na szybko przed operacja. Mi lekarz (dr Mądry) zalecił stabilizację wagi przez 2 miesiące przed operacja. Wszystko dlatego, ze mogą wyjsć zle badania, szczególnie te z moczu i podstawowa morfologia.

Właśnie słyszałam o tym. Ja mam jeszcze trochę czasu dlatego tak sobie odwlekam ale gdybym się z kimś zamieniła terminem to byłoby gorąco dlatego postanowiłam zacząć się odchudzać już teraz tylko jak to potem utrzymać tą wagę
Stary 2018-05-09, 09:12   #227
Toomuch
Przyczajenie

dzidziakjk, już nie pamiętam dokładnie jak to było z powrotem do aktywności. Na pewno lżejsze czynności robiłam od początku, typu gotowanie, ale odcedzanie makaronu zostawiałam mężowi. Przez pierwszy miesiąc starałam się oszczędzać z dźwiganiem. Tyle że mój mąż wyjechał do pracy po niespełna miesiącu i chcąc nie chcąc dźwigałam mojego dwulatka (tylko kiedy musiałam, tj. wsadzałam go do fotelika samochodowego i do wanny). Czasem jak się wyrywał i źle go podniosłam to czułam rwący ból wewnątrz. Ale chyba się zagoiło jak trzeba, bo potem już było OK i na kontroli też lekarz nic nieprawidłowego nie widział. Po jakichś 2 miesiącach już wwniczym niczym się nie oszczędzałam.

Kolorkina, kiedyś w Szczecinie robili po 1 piersi, ale jakiś czas temu na tym forum lub na kafeterii wypowiadała się dziewczyna ze Szczecina. I pisała, że miała równocześnie obie piersi operowane. Z lubuskiego miałabyś w miarę blisko do Gryfic. Tam jest oddział oparzeniowy, tak jak w Łęcznej i ponoć specjaliści równie dobrzy. Zachwalał mi nawet Korzeniowski, lekarz z Łęcznej, który mnie operował. Opinie też słyszałam pozytywne od brafitterki, która zna pacjentki po zmniejszeniu w Gryficach. Mówiła, że tam terminy oczekiwania na operację były ok. 1,5 roku. Ale nie wiem, czy to aktualne.
Toomuch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-09, 15:48   #228
Goncia89
Raczkowanie

Dziewczyny mam już skierowanie od lekarza internisty z kodem N62. Jutro będę dzwonić do Warszawy, aby ustalić termin konsultacji. A jak ma wyglądać to skierowanie od ortopedy? Na jakimś specjalnym druku? Bo mam wizytę 18 czerwca u ortopedy i chciałabym żeby już mi wypisał, abym na konsultację do plastyka pojechała z kompletem papierów. Na czym na to wypisać i co miałyście wpisane?
Goncia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-09, 19:01   #229
iza_rut
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez duzybiust Pokaż wiadomość
Właśnie słyszałam o tym. Ja mam jeszcze trochę czasu dlatego tak sobie odwlekam ale gdybym się z kimś zamieniła terminem to byłoby gorąco dlatego postanowiłam zacząć się odchudzać już teraz tylko jak to potem utrzymać tą wagę

Bardzo mądrze! Ja zaczęłam po, a najbardziej zmobilizowało mnie lato i złość, że taki piekny biuścik nie będzie odpowiednio wyeksponowany Od 7 dni jestem na diecie dr Dąbrowskiej, dziewczyny piszą ze jest bardzo spektakularna, chętnie to sprawdzę. Poza tym byłam u dermatolog i niezbyt podobały się jej moje blizny mimo że minęło już pół roku. Stwierdziła ze mam tendencję do bliznowców i kazała odstawić mięso i nabiał. Jak to mówią dwa grzyby w barszcz, może schudnę i poprawi się kondycja moich blizn?
Wciąz trzymam kciuki żeby znalazł się ktoś chętny do zamiany terminów!
iza_rut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-09, 22:13   #230
0377f50f5a3f5d9e2b9381ca70caa779b3f59550
Konto usunięte

Hej dziewczyny.jestem po zabiegu u dr Mądrego w sryczniu b.r. mam do sprzedania 2 biustonosze pooperacyjne w idealnym stanie: Z Medical Bra 70d czarny (najlepszy w ocenach plastyków) i drugo popularny i fajny Amoena Ester 75c czarny. Ceny nowych odpowiednio 260zl i 160zl. Chcialabym sprzedac oba w zestawie za 200zl. Moj obwod to 70cm. Poprosilam o miseczke c/d i taka wyszla. Obydwa byly fanie dopasowane.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Tel do mnie w razie zainteresowania 604 094 794
0377f50f5a3f5d9e2b9381ca70caa779b3f59550 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-10, 06:44   #231
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza_rut Pokaż wiadomość
Bardzo mądrze! Ja zaczęłam po, a najbardziej zmobilizowało mnie lato i złość, że taki piekny biuścik nie będzie odpowiednio wyeksponowany Od 7 dni jestem na diecie dr Dąbrowskiej, dziewczyny piszą ze jest bardzo spektakularna, chętnie to sprawdzę. Poza tym byłam u dermatolog i niezbyt podobały się jej moje blizny mimo że minęło już pół roku. Stwierdziła ze mam tendencję do bliznowców i kazała odstawić mięso i nabiał. Jak to mówią dwa grzyby w barszcz, może schudnę i poprawi się kondycja moich blizn?
Wciąz trzymam kciuki żeby znalazł się ktoś chętny do zamiany terminów!
Iza nie słyszałam o diecie dr Dąbrowskiej, może dlatego, że zawsze skupiałam się na Dukanie. Muszę spróbować Właśnie znalazłam ciekawy link na ten temat.
Dziękuję za wsparcie. Też mam taką nadzieję, że znajdzie się osoba, która będzie się chciała ze mną zamienić. Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Goncia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam już skierowanie od lekarza internisty z kodem N62. Jutro będę dzwonić do Warszawy, aby ustalić termin konsultacji. A jak ma wyglądać to skierowanie od ortopedy? Na jakimś specjalnym druku? Bo mam wizytę 18 czerwca u ortopedy i chciałabym żeby już mi wypisał, abym na konsultację do plastyka pojechała z kompletem papierów. Na czym na to wypisać i co miałyście wpisane?

Ortopeda nie daje skierowania tylko takie zaświadczenie, że pacjentka ma (jego zdaniem oczywiście) ortopedyczne wskazania do operacji redukcji piersi.
Jak dostaniesz takie zaświadczenie to najlepiej sobie zrób kserokopię.
Z papierkami to różnie bywa. Szczególnie jak się czeka trochę na operację. Papierek, na którym to będzie wypisane jest bez znaczenia. Ważna jest pieczątka i podpis lekarza. Zwykle to wygląda jak recepta.
No i musisz mieć rtg kręgosłupa.
Stary 2018-05-10, 07:44   #232
Goncia89
Raczkowanie

Dzięki za podpowiedz.
Słuchajcie, dzwoniłam do Gryfic, żeby zorientować się o terminy. Pani w rejestracji powiedziała, że nie trzeba się zapisywać na termin. Przyjezdza się ze skierowaniem i tego samego dnia jest się przyjętym na konsultacje. Może wiecie o co w tym chodzi? Wydaje mi się to nieco podejrzane.
Stary 2018-05-10, 08:53   #233
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za podpowiedz.
Słuchajcie, dzwoniłam do Gryfic, żeby zorientować się o terminy. Pani w rejestracji powiedziała, że nie trzeba się zapisywać na termin. Przyjezdza się ze skierowaniem i tego samego dnia jest się przyjętym na konsultacje. Może wiecie o co w tym chodzi? Wydaje mi się to nieco podejrzane.
Fakt, to dziwne. Trzeba też poczytać opinie. Kurcze, to jest decyzja na całe życie. Nie chciałabym trafić do kogoś pod nóż i potem żałować
Z drugiej strony kuszące.
Daj znać jak się czegoś więcej dowiesz.
Stary 2018-05-10, 10:55   #234
yo_anka
Raczkowanie

W Poznaniu nic nie ma na NFZ
tylko prywatnie

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Gratulacje!
Super!

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Dziwne
Ciekawe kto tam operuje?
Czy jest ktosia, która była krojona w Gryficach na NFZ?
Prosimy o opinie i relację!!!!
Ja już nie moge wytrzymać!
noszę 80JJ /85J (36JJ/38J) brytyjskie czyli 85/122cm

Rok temu 07/2017 byłam w Łęcznej u Mądrego
termin mam na 06/2020

Rezonans kręgosłupa zły
Ale co gorsza mam zespól TOS, czyli Zespół górnego otworu klatki piersiowej

I mam zagrożenie zakrzepicą, ale nie ma szans na szybszą operację.
Dlatego bardzo jestem zainteresowana sprawdzonym miejscem, gdzie robią szybko operacje na NFZ!!!

Cytat:
Dzięki za podpowiedz.
yo_anka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-10, 11:54   #235
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez duzybiust Pokaż wiadomość
Fakt, to dziwne. Trzeba też poczytać opinie. Kurcze, to jest decyzja na całe życie. Nie chciałabym trafić do kogoś pod nóż i potem żałować
Z drugiej strony kuszące.
Daj znać jak się czegoś więcej dowiesz.

MOŻE tak jest, że na konsultacje się nie czeka, natomiast termin samej operacji może być za kilka lat.
Mogłaś się zapytać Pani w rejestracji czy się orientuje ile się czeka na operację po zakwalifikowaniu
Stary 2018-05-10, 12:21   #236
Goncia89
Raczkowanie

Zapisałam się do Bielska-Białej i termin konsultacji wyznaczyli mi na 10.10.2018r u dr T Sirek (za równe 5 miesięcy). Podpytałam Panią w rejestracji i powiedziała, że po zakwalifikowaniu się na operację czeka się około roku.

Dzwoniłam też w inne miejsca i sprawa ma się tak:
- We Wrocławiu termin konsultacji na 09/2019.
- W Starachowicach na konsultację czeka się około roku.
- W Łęcznej ok. 3-4 miesięcy na konsultacje, ale terminy operacji dopiero na 11/2021.
- W Gryficach nie trzeba się zapisywać na żaden termin, przyjezdza się ze skierowaniem i tego samego dnia jest się przyjętym na konsultacje. (nr tel. 913842061)
- Do Polanicy Zdrój, Warszawy, Bydgoszczy i Krakowa nie dodzwoniłam się - albo nikt nie odbierał albo zajęte.

Bardzo kusiły mnie Gryfice, mogłabym jechać tam nawet jutro, ale jakoś się bałam. Dlatego wybrałam Bielsko i poczekam te 5 miesięcy.
Stary 2018-05-10, 12:33   #237
duzybiust
Rozeznanie

Cytat:
Zapisałam się do Bielska-Białej i termin konsultacji wyznaczyli mi na 10.10.2018r u dr T Sirek (za równe 5 miesięcy). Podpytałam Panią w rejestracji i powiedziała, że po zakwalifikowaniu się na operację czeka się około roku.

Dzwoniłam też w inne miejsca i sprawa ma się tak:
- We Wrocławiu termin konsultacji na 09/2019.
- W Starachowicach na konsultację czeka się około roku.
- W Łęcznej ok. 3-4 miesięcy na konsultacje, ale terminy operacji dopiero na 11/2021.
- W Gryficach nie trzeba się zapisywać na żaden termin, przyjezdza się ze skierowaniem i tego samego dnia jest się przyjętym na konsultacje. (nr tel. 913842061)
- Do Polanicy Zdrój, Warszawy, Bydgoszczy i Krakowa nie dodzwoniłam się - albo nikt nie odbierał albo zajęte.

Bardzo kusiły mnie Gryfice, mogłabym jechać tam nawet jutro, ale jakoś się bałam. Dlatego wybrałam Bielsko i poczekam te 5 miesięcy.

No i wszystko jasne. Myślę, że podałaś dużo konkretnych informacji dla innych BRAWO TY
Stary 2018-05-11, 14:38   #238
JolaGG
Raczkowanie

Dziewczyny taka informacja dla wszystkich .Nie odchudzajcie sie z bardzo przed konsultacja .lepiej to robic przed operacja .Ja schudlam zbyt duzo I w Bielsku mnie sirek nie zakwalifikowal mnie dobrze ze w listopadzie bylam u Madrego I teraz czekam cierplwie do 04 .2018

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Poprawka 04.2021😁
JolaGG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 21:31   #239
Jmloda123
Przyczajenie

Dziewczyny ja mam operację już we wrześniu tego roku właśnie w Gryficach! Nie mogę się doczekać. Moją decyzję podjęłam właśnie dzięki czytaniu tego forum. To prawda że jedzie się tylko że skierowaniem i tego samego dnia odbywa się konsultacja. Ja bylam w listopadzie 2016 roku. W grudniu 2017 roku dopiero zadzwoniłam i dowiedziałam się że operacje mam we wrześniu 2018. Ale ten czas szybko mi zleciał mam pytanie odnośnie badań przed operacją. Jaka mają długość ważności ? Kiedy je wykonać ? Miesiąc przed operacją?
Jmloda123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-12, 17:59   #240
Goncia89
Raczkowanie

Jola GG a ile wazysz? Teraz to sie zeschizowałam że ten Sirek mnie nie zakwalifikuje. U tego młodego byłaś? Ja mam wzrostu 163cm waga 73kg, rozmiar biustu 75H, zależy od firmy, większość kupuję w Esotiq.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości