|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Klientka w krawacie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
Oesu, właśnie zmęczyłam 30 ml tego kremu ![]()
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych, które kupiłaś lubię Swanicoco i hydrożelowe ze skin79, reszta to takie zwyklaki ![]() ja nie zużyłam nawet połowy i poszedł na wymiankę, bardzo słaby jest ![]() też se machnęłam zamówienie w Skin79 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Klientka w krawacie
|
Nawet nie wpadłam na to, żeby wymienić, mordowałam go chyba z pół roku, smarowałam szyję i inne takie. Raz, że działaniem nie powala, a dwa, że konsystencja dziwna - też miałaś wrażenie, że ten krem jest taki sztywny i ma słaby poślizg?
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Szanelowa Madżesti
|
aż taki zły?? na szczęscie to jakiś gratis próbka a nie normalne opakowanie
![]() Cytat:
![]() ![]() A to Medius to coś fajnego? ojjj zobaczymy co u mnie zrobi, na szczęscie to tylko gratis ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Amyz Super wiadomość, gratuluję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to się powoli zbieram! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pamiętam jak byłam młodsza to mnie na każdej imprezie ktoś próbował namowic na papierosa co mnie mega denerwowało bo nie nawidzę tego zapachu i nigdy w życiu ani jednego nie zapalilam. I wiecznie się musiałam tłumaczyć czemu nie chce palić i dziwnie na mnie zawsze patrzyli ![]() ![]() Cytat:
nie wiem czy to normalne ale to samo mam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- ![]() na razie to szef mnie bajeruje zebym nie składała tego wypowiedzenia ![]() rozmowa: Szef: ja to bym miał taką propozycję zebys się z tym wstrzymala do końca roku ja: a co będzie w nowym roku? (myslalam ze coś się szykuje o czym on wie ja nie) szef: nic, ale może do tego czasu Ci przejdzie ten pomysł lubię takie argumenty merytoryczne ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. szef mistrz, bardzo przekonujące argumenty ![]() ![]() proszę bardzo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | ||
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | ||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() No szef rozwalił system ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do papierosów, też nigdy żadnego nie zapaliłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Lady Pudernica
|
Dzień dobry
![]() Pozdrawiamy z niedźwiedziem. Nie macie jakiś wspomagaczy na zbyciu? Ten zwierzak mnie wykończy swoją energią ![]() Nie i jakoś mnie do niej nie ciągnie (choroba jakaś czy co?). Chyba gdybym miała kupić to wybrałabym Dreamy. Póki co czekam na paletę do twarzy Too faced i bronzer Marca Jacobsa. Dziś się pojawił, ale już niedostępny: http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/P...ujace/P3338011 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Te gotowe maski w płachcie często mają alkohol w składzie. Edytowane przez lena40 Czas edycji: 2018-05-08 o 16:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() Za leniwa chyba jestem, dlatego tych kremowych tez już nie nakładam, najszybciej otwieram płachta na facjatę i ściągam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | ||
Lady Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Po prawie 3 godzinach wyszłam od lekarza. Dostałam to, co chciałam. I jeszcze stwierdziła, że wyniki jakoby mówią, że będę żyć. Tylko żelaza więcej.
Miałam jechać po nowe ubrania, ale przez to czekanie zrezygnowałam... Ale poszłam do ogrodniczego, a potem jeszcze do drogerii po temperówkę do kredki golden rose. Która nie pasuje! Już druga... ![]() No i były te nowe pomadki... To wzięłam jedną. Nie chciałem kolejnej chłodnej, to wzięłam 102 i jest ![]() Lena, jeśli okres szaleje twojego miśka jest choć trochę podobny do tych u moich kociak ów, to mam złą nowinę. To trzeba przetrwać. Także sił i cierpliwości ![]() ![]() Ps. Ciągle śmiać mi się chce z amyzkowego szefa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
W Hebe na bank nie mają. Widziałam gdzie na necie ktoś kupował tam. Pytałam w kilku. Sprawdzali na swoim systemie i nie mieli takiej pozycji. Chyba wycofali. Zerkne na all.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | ||
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() Mam i kredki i kontórówki i zwykłą dwustronną temperówkę z natury. Działa ![]() Cytat:
W Hebe do jutra -40% na kilka marek: Bielendę (o dziwo z cen w sklepie on line wychodzi, że też na profesjonalną), Nacomi i Tealogy (nawet nie wiedziałam, że w Hebe jest ta marka) ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cansada on line maski są w Biochemii http://www.biochemiaurody.com/sklep/mask-pill.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam temperówkę z Rossmana i dziś kupiłam fonegal. Najlepsze jest to, że ekspedientka w sklepie mi pokazywała, że testery temperują właśnie taką (inny kolor ![]() ![]() No i wieczorem zerknę na stronę hebe ![]() Chociaż nie wiem jak odbiorę, bo zaparkować przy tej "mojej" to jakiś cud... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Lady Pudernica
|
O tym wynalazku z Hebe pisałam (może wycofali?)
http://pieknoiminimalizm.blogspot.co...-tabletce.html ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Na ali jest tego mnóstwo, ceny dobre, ale trzeba uważać, większość nie ma wycięć na oczy (choć mi toakurat nie przeszkadza, wręcz przeciwnie) https://pl.aliexpress.com/item/Dry-P...ceBeautifyAB=0 ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
To chyba ta - wygląda podobnie, moja ma inny kolor: https://www.drogerienatura.pl/temperowka-10010.html Essence bywa też chyba w Hebe, ale na stronie nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.