|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Transwestyci na forum ??????????
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to smutne,ale mu polacy jesteśmy mało tolerancyjni.mowimy duzo,ale w praktyce jest inaczej. moimi klientami są i polacy i czesi. pierwsza grupa to anonimowi,zamawiający przez internet. druga to czesi bardziej odważni.ubieraja się i chodza w grupie na wycieczki. ostatnio jedne z nich miał mpodbite oko,zgadnij dlaczego. nie pamietam strony,ale w necie jest specjalna strona dla trans.tam znajdziesz porady,zaprzyjaźnione sklepy z nietypowymi rozmiarami np.butów i grupa wsparcia.podzielisz się z nimi swoimi obawami.oni najlepiej cię zrozumieja. mam ten adres http://www.crossdressing.pl/main.php p.s. każda kosmetyczka zakładająca tipsy zrobi ci je za normalną cene.
|
|
|
|
|
|
#33 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo u Ciebie już trwa ta "przemiana"? Cytat:
Cytat:
polskie realia są okropne dla "innej normalności"...niestety!
|
|
|
#34 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Tylko tak jak radziły poprzedniczki, nie przesadzaj z tym wszystkim, lepiej żeby efekt był w miarę naturalny. Cytat:
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak masz z czymś problemy większe to pisz ... ; ) każda postara się pomóc jak tylko to możliwe.
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej wskazane by bylo miec rajstopki, ponczochy itp.. Jesli nie masz to w sklepie takie byc powinny
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
powinny być bo to chodzi nawet o komfort ...wg. mnie lepiej się mierzy buciki w pończoszkach niż bez
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
czyli istotna sprawa jednak ...
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
no tak...
widzę, że to nie jedyny wątek założony przez Ciebie ... nie rozumiem, po co ich zakładałeś az tyle ? Przecież to wszystko można było zawrzeć w jednym
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy jaki masz rozmiar stopy,czy damskie rozmiary beda na ciebie pasować.boję się,czy np.ekspedientka pozwoli ci ubrac damskiego buta,bo rozcigniesz.wiem,że takie przypadki miały miejsce u mojego kolegi. podałam ci strone w poście niżej.tam są zaprzyjaźnione sklepy,gdzie za pośrednictwem internetu zakupisz damskie buty w nietypowych rozmiarach.damskie buty w sprzedarzy sa do rozmiarów 41 MAX |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
eeee... no to nie jest źle
Powiedziałabym nawet, że super Masz taki rozmiar jak ja - czyli bardzo popularny wśród kobiet Wnioskuję też, że nie jestes specjalnie "wyrośnięty" a to z pewnoscią ułatwia ci wiele rzeczy ![]() Zyczę miłych zakupów I pamiętaj - umiar jest Twoim sprzymierzeńcem
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
gdyby ktośpytał to właśnie ja ...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
=o wyglądasz na prawdę kobiecooo
więc pewnie przemiana nie sprawia Ci zbyt dużego problemu, bo figurka i nawet rozmiar buta nie sugerują, że tak na prawdę jesteś facetem ...
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Ja kiedyś chodziłem po moim mieście zrobiony na kobietę.
Miastu, w którym mieszkam daleko do ideału pod względem tolerancji (wiadomo - to nadal Polska), ale i tak jak na miasto niewielkich rozmiarów, jest tu lepiej niż na samym południu, czy skrajnym wschodzie z Polski. No cóż... zachód. Do autora tematu: wyglądasz całkiem seksownie. Fajna figura. |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Taa...Polaków jeszcze przez wieki będzie się uczyć tolerancji. A o Śląsku to lepiej nie wspominać! Ale niestety, jaki kraj taki naród .... Mieszkam w ok.100tys. mieście i nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy ludzie zobaczyliby transwestytę lub homoseksualistę na przystanku. Komentarzy byłoby nie mało, gorzej jeśli trafiłby na grupkę kibiców .. :/
|
|
#51 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Więcej o tej "przygodzie", możesz poczytać tu http://amelia-gattar.blog.onet.pl/1,...-07,index.html Edytowane przez AmeliaGattar Czas edycji: 2008-09-01 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wniosek jest taki,że nie powinnas malowac czarną kredką w środku oka i na dolnej powiece. masz tak delikatna urodę,że krechy dodaja ci powagi.delikatny makijaz ,kreski szare,lub brązowe,ale najlepiej cienie.(im mniej tapety,tym lepiej) na fotkach bez makijazu wyglądasz jak 100%kobieta.pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Doszłam już do takiego wniosku, kredki nie używałam już naprawdę dawno, chyba ponad rok.Cytat:
Fotki bez makijażu?? a które to ? Jak byś miała jeszcze jakieś uwagi to z chęcią poczytam. Człowiek uczy się całe życie. Edytowane przez AmeliaGattar Czas edycji: 2008-09-01 o 18:35 |
||
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry makijaż to taki,ktorego nie widać.pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
hahahah "buciki" "rajstopki" i co jeszce? piszesz jak dziecko tymi zdrobnieniami,CHŁOPIE!
bys sie przestal blaznic bo taka prawda ze wszyscy sie z ciebie smieja;p<lol2>
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
wiem tak jak piszesz - większość się śmieje ale jest także taka mała część ludzi która mnie rozumie
hmm a Ciebie gorąco pozdrawiam
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.crossdressing.pl/main.php...id=584&lang=pl gdyby wykropkowało to www... crossdressing... . pl (bez przerw ) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

ja chcę takie nogi długie do samej szyi