![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
![]() tez bym chciala byc lipcowa, chociaz czuje sie bardzo dobrze, nie puchne i mieszcze sie nawet w swoje rzeczy typu bluzeczki i topy ![]() ![]() a jesli chodzi o tz i jego corke to nic nie mowcie, ale czasami zaluje, ze sie wpieprzylam w zwiazek z dzieciatym facetem i czasami ciesze sie, ze nie jestesmy po slubie, bo kiedys moja cierpliwosc do tych sytuacji sie skonczy, spakuje sie i wyjde, a charakter swoj mam, wiec oby tych sytuacji bylo ilosc minimalna chociaz ostatnio sie mnie pytal o to za ile sukienke bym chciala, ktos cos mowil, ze wazne ze mu sie ta noga do wesela zagoi, mam 35 lat i czuje sie juz za stara na sluby itp itd, jest mi juz chyba dobrze jak jest, jednego narzeczonego juz mialam, drugi nie jest mi potrzebny ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zadomowienie
|
ONA nic na to nie poradzę i może jednak się okaże że konsultacje będą, Tż wraca kolo 20 a wtedy są urodziny siostry córki wiec może będziemy do nich iść
Ja chciałam vulcano albo designe lupo jak zakładalam zakup Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#873 |
Konto usunięte
|
Od przedwczodaj pobolewa mnie ząb, ale troszkę,nie zwracalam uwagi. Dziś jest trochę gorzej, wiec zadzwonilam do mojego dentysty, ide jutro na 10:30. Niestety to jedynka i to górna, więc trochę się boję, bo pamiętam ze kiedyś jak mialam robiona to bolało. Generalnie nie boje się leczenia zębów, chodze od dzieciństwa regularnie i nie przezywam tego. No ale jedynka to co innego...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#875 |
Nawiedzona PeMa
|
Witam się w III trymestrze
![]() Z tej okazji Antek dzisiaj postanowił że wyjdzie przez moją klatkę piersiową bo nie mam pojęcia czym ale wbija mi się pod prawe żebro i aż boli ![]() Ja to nawet nie liczę że donoszę do terminu bo i imponująco długiej szyjki nie mam i to twardnienie brzucha może wszystko przyśpieszyć.
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Jutro wizytuje ale nic szczególnego bo jak wiecie u mnie nie robią usg
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
![]() |
#880 |
Zadomowienie
|
Chloestic, pewnie to wiesz, ale na wszelki wypadek - warto sobie ogarnąć uznanie ojcostwa już teraz, jak się jest bez ślubu, potem każą z niemowlakiem się stawiać i męczyć dziecko bez potrzeby. Też się zbieram do tego i ciągle nie mamy czasu się wybrać do USC, ale załatwić trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
![]() ![]() Chloe co Ty mówisz, aż tak źle że zaczynasz się wahać?
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam po prostu juz na tyle dosc klotni z powodu jego corki i zaczynam miec to wszystko w 4 literach szczerze mowiac. Czuje, ze nie jest mi to w ogole potrzebne, a moge sie tylko domyslac, ze jak sie maluch urodzi to ona dopiero bedzie stroi fochy i wtedy to juz w ogole wyjde z siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-05-09 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
Też pewnie będę jedna ostatnich rodzić... bardzo bym chciała cc, ale młoda głową w dół i nie mam żadnych wskazań... są jakieś ćwiczenia żeby obrócić dziecię jak ma głowę w górze, ale ciekawe czy działają w drugą stronę:p zorientuje się jeszcze ile kosztuje na żądanie cc, ale pewnie szkoda mi będzie kasyn
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizyta to ciśnienie, waga, badanie na fotelu, omówienie badań lab, recepta, zwolnienie i teraz pewnie będą tętna słuchać skoro jestem juz w 26tyg. Łupy mamy z sh20180509_170626.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#888 | ||
limonka84
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Yoona - przypomniało mi się i sprawdziłam, że za kwiecień dostałam trochę mniejszą wypłatę niż za marzec, ale większą niż za luty i większą niż moja typowa wypłata co miesiąc zanim poszłam na l4 ![]() Cytat:
![]() Mój dzidziek kopie wszędzie, w podbrzuszu, nad pępkiem, po bokach. Jest wszędzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zadomowienie
|
Panterka wiem, zer samej głupio zagadać do obcej kobiety, ale jakby tak tż ją podpytał o ten wózek? Np. Ile kasy chce przeznaczyć to sami byście dostosowali model do ceny w zależności od waszych potrzeb(np. Na wsi zakładam że musi mieć dobre amortyzatory żeby dziecko nie skakało:p). Żeby później się nie okazało że kobieta chciała dobrze i kupiła najlżejszy wózek świata a wam akurat waga nie robi różnicy tylko co innego. Szkoda jej kasy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie stanęło na jego, ale cały czas mam wątpliwości - w końcu ja odwalam większą robotę, czemu tylko on się ma pod tym podpisać ![]() Edytowane przez ronja Czas edycji: 2018-05-09 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
SYLWIA wyglądało to tak- jestem z nim na Targu ubraniowym kolo mojego domu i dzwoni jego mama pyta kiedy wraca tak z ciekawości jak zawsze, potem słyszę jak Tż mówi do niej że wózek mam dostać po kimś, kolejny tekst Tż "jak mi chcesz bardzo kupić wozek to spoko", kolejna jego odpowiedź "nie wiem jaki kolor, obojętnie byle nie różowy, może jakiś jasny"
Tyle słyszałam. Nie Gadałam na ten temat bo miałam temat kupna komody, krzeseł, zabranie ode mnie z domu regału i blatów, ile apteka dziecka, co z rosman trzeba dziecku, że w lipcu zrobimy zapas pieluch, moje wizyty u lekarzy, że w czerwcu trzeba na usg iść, co jego siostra może dać po dzieciach i sprawy inne ogólne jak np czy w domu jest juz gaz, czy działa kran, kiedy garaż zaczną Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#892 |
Zadomowienie
|
A ja się czuję tak jakby w moim brzuchu mieszkał wielkolud. Mam. Wrażenie że jest wszędzie to dziecko. Nie kopie dużo ale mam wrażenie takiego ciężkiego brzucha. Do tego nawet jak zjem pół pomidora mam wrażenie że się o jadłam na Maxa a z drugiej strony słyszę burczenie
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Panterka, ale skoro chodzisz do gina na NFZ to te USG (chyba 3) powinnaś mieć zagwarantowane też jako bezpłatne.
Ja Wam powiem, że mnie uspakaja to że na każdej wizycie ginka zagląda do małego, sprawdza serducho. Nie robi pomiarów za każdym razem, ale jakoś mi tak spokojniej że widzę małego jak sobie tam świruje. Zwłaszcza to było dobre jak nie czułam ruchów, bo teraz już wiem codziennie że się ma dobrze jak się wierci ![]() Chloestic współczuje sytuacji. Jednak nie nadtawiaj się negatywnie, może Cię życie pozytywnie zaskoczy i młoda wcale nie będzie taka zła przy bracie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zadomowienie
|
ONA powinnam a nie mam. Że żyje to wiem od niedawna jak zaczęła się ruszać
SYLWIA z wagą wózka nie do końca bo jak u mamy swojej będę pomieszkiwac to jak z góry na dół będę nosić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
![]()
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
Może mnie zapyta o ten wózek jak będę na miejscu tam. Jak Tż wróci z tej delegacji to będę tam w domu bo sporo mam do zabrania i meble ostatnie kupimy i zawieziemy
![]() ![]() Edytowane przez Panterka1313 Czas edycji: 2018-05-09 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zadomowienie
|
U mnie na NFZ robi usg na każdej wizycie. Nie robi nic innego za to:p ale zrozumiałam, że w przychodni u Parterki mają usg tylko nie ma kto obsługiwać? Ginekolog nie umie usg zrobić? Powinien mieć do tego wyznaczone godziny chociaż..
Prywatnie oprócz usg dziecka sprawdza też mnie (np. Te nerki). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Zadomowienie
|
Poważnie piętro niżej jest aparat do usg na wypasie kolejka zawsze duża jakieś usg brzucha, klatki, ręki itp wiem bo to jest obok lekarza ogólnego. Ci lekarze nic nie robią jak wyjdzie "internistka" po coś bo to ona szuka karty papierowej, podaje jej pod nos badania, drukuje recepty i skierowania, mierzy ciśnienie, wage, uzupełnia dane które lekarz każe wpisać a lekarze gin jedynie zapraszają na samolot, przybija pieczątkę, wypisza kartę ciąży, zaświadczenie, zwolnienie, zbierze wywiad
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Jakbym chciała tarczyce sprawdzić to musze iść do lab zrobić tsh, ft zapłacić 50zl za to potem pójść do endo 100zl zabrać od niego zlecenie, zarezerwować usg tarczycy 80zl i na usg tarczycy ten co robi wszystko dokładnie powie i wydrukuje foty, opisowke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Panterka1313 Czas edycji: 2018-05-09 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
Tak mi ostatnio ktos smaka na arbuza zrobił , ze wybralam sie do biedry po owy owoc , no i tak sie rozglądam patrzę porównuje az tu nagle obok leżą takie małe fajne dojrzałe mówię biorę, cos tam dokupilam ide do kasy i sie zdziwiłam 😂😂😂 za owego małego arbuza zaplacilam 16 zl 😂😂 jakas wersja mini , to był mój najdroższy arbuz w karierze i dodam nie byl jakos wyjątkowy 😛😛😛
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.