![]() |
#991 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Ale tak naprawdę powinno się brać mniejsze dawki, a częściej, bo taka porcja się i tak nie przyswoi w jednym rzucie. Choć na nagłe ataki twardego brzucha czy mięśni taka solidna dawka jest spoko, bo bardzo szybko czuć efekt. Cytat:
![]() ![]() A ruchy czuję na wysokości pępka po obu stronach, albo trochę niżej. Dziś to w ogóle mam wrażenie, jakby mała stała pionowo i maszerowała po dnie macicy, stuk za stukiem, bardzo dziwne odczucie ![]() Cytat:
Mój tż jest dzieckiem z takiego związku, ojciec miał nową partnerkę - no i też wspomina to jako bardzo ciężki czas życia. Matka go co prawda nie nastawiała przeciwko ojcu, za to babcie odwalały na tym polu grubą robotę... Efektem było to, że nauczył się "na wszelki wypadek" zawsze być na nie, bo jak mu się przypadkiem podobało u jednego rodzica, to druga połowa była obrażona i na odwrót. Więc kontestował wszystko hurtem. Ale jak się usamodzielnił, od studiów, zaczęły te relacje wyglądać stopniowo coraz zdrowiej i teraz ma świetny kontakt z obojgiem rodziców (choć oni sami nadal ze sobą nie rozmawiają), powybaczali sobie różne rzeczy i jest bardzo przyjaźnie. Nie wiem, czy to ci pomoże jako punkt odniesienia, ale relacje się bardzo zmieniają w czasie, może nie musi być najgorzej. Cytat:
Mój szef właśnie robi wstępne przymiarki na moje zastępstwo i wyszło mu, że w zasadzie powinien na moje miejsce przyjąć trzy osoby, żeby ogarnęły moje obowiązki. Czuję się doceniona ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Nawiedzona PeMa
|
Gosia to już kawał chłopa
![]() Passionfriut śmiech śmiech ale ja musiałabym sobie teraz sporo przypomnieć z excela bo dawno nie obsługiwałam ![]() Ja biorę magnez 3 razy po 2, ostatnie 3 dni jeszcze dokładałam po tabletce no-spy ![]()
#993 |
Zakorzenienie
|
Krolewna, Kasia, Berenika, Andzia, Stella
![]() ![]() ![]() Stella co się dzieje, że nospę bierzesz biedna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#994 |
Nawiedzona PeMa
|
Gosia brzuch jednak dość niebezpiecznie się zaczął stawiać i jak zgłaszałam na ostatniej wizycie to dostałam zalecenie żeby dołożyć. Pobrałam 3 dni i już jest lepiej
![]()
#995 |
Zakorzenienie
|
MalaGosia88 gratuluję wizyty. Jakie duże już dzieciątko
![]() passionfruit to, że to ktoś z rodziny wiele wyjaśnia ![]() Muszę trochę ogarnąć mieszkanie. Buuu tak mi się nie chce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zadomowienie
|
ONA ja lodówkę umyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#997 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu tylko tz musi zrozumiec, ze nie da sie tego pogodzic i poki co, i ze synek powiniej byc priorytetem bo bedzie malutki i potrzebowal opieki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1000 | |
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
![]() Młody dzisiaj znowu protestuje, może sę wieczorem bardziej uaktywni ![]()
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ci się wcale nie dziwię ,że nie chcesz żyć wiecznie problemami z rodziną Tżeta. I tak jesteś święta, że to znosisz . Gosia, no, no ale masz kawalera w brzuchu ![]() ![]() Ja mam za tydzień gienia i też ciekawa jestem jaki duży mój bobas urósł. U mnie w przychodni będę miała w 8 mcu wizyty już co 2 tyg , a w 9 mcu co tydzień ![]() Dziś u mnie pechowy dzień - koło mi się poluzowało w samochodzie i ledwo dojechałam do domu na dwójce. Nie wiedziałam o co kaman, myślałam ,że powietrze zeszło , ale nie. Dopiero mój małż mnie uświadomił ,że już na włosku się trzymało i miałam szczęście. Jak wymienialiśmy opony na letnie to nie podjechałam dokręcić śrub po iluś tam km i taki efekt. Do tego drugą połowę dnia spędziłam u weteynarza z moją sunią - ma chorobę od kleszcza - dostała kroplówkę i 5 zastrzyków, jutro powtórka z rozrywki. Taka jest biedna, ma biegunke, wymioty i gorączkę, ledwo chodzi. Właśnie przed chwilą sprzątałam klatkę bo zrobiła ,,niespodziankę" - ech ![]() Byłam też w Lidlu, kupiłam kilka ciążowych rzeczy, bez szału , ale mogą być , szkoda ,że jakiś getrów 3/4 nie było albo jakiś szortów ciążowych. Dziecięcych nie ruszałam, bo i tak dziś tyle kasy wydałam na siebie i psa ,że ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zadomowienie
|
Odebrałam paczkę baby ubraniami jak się wykapie wrzucę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1005 |
Raczkowanie
|
A ja się wam pochwalę że w końcu zdecydowałam się na wózek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Aisza ale miałaś z tym kołem, szczęście, że dojechałaś... A dla suni dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy! Fajnie, że potem zwiększa się częstotliwość wizyt, chociaż widzę, że temat kolejek mamy podobny
#1008 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aga, też zazdroszczę Cybexa, fajowy wózek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak u was w Lidlach, ale u mnie o 14 ciuszków dziecięcych od groma. Słabe zainteresowanie było. W dotyku fajne te rzeczy ale kompletnie nie moje wzory, miałam wziąć zestaw białe i szare ale te napisy mnie irytowały. Lubię albo gładkie rzeczy albo czymś konkretnym a nie takie...
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zadomowienie
|
Paczka co kupiłam światło kijowy i za dużo tego żeby po 3 robić foty. Średnia za sztukę 3zl 20180510_203523.jpg20180510_203923.jpg
![]() ![]() Edytowane przez Panterka1313 Czas edycji: 2018-05-10 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Wtajemniczenie
|
Aga, gratuluję nowej bryki, pochwal się fotkami, jak będziesz miała na stanie
![]() W ogóle w jaką półkę cenową uderzacie jeżeli chodzi o wózki? Wszystkie kupujecie nowe wózeczki ? ,,Mój" wymarzony nowy 3w1 kosztuje prawie 4 tys - małż się śmieje ,żebym sprzedała swój samochód i wymieniła na wózek , hehe. Nom, dlatego nie wiem co zrobić - czy zdecydować się na tańszy nowy, ale nie wymarzony , czy ten który chcę ale używkę. Jak zwykle dylematy. Chciałabym się zamknąć w 2 tys. z fotelikiem. Panterka, zaszalałaś ![]() Mojemu bratu też kiedyś odpadło koło jak wracali z trasy - na szczęście odpadło jak przejeżdżali przez miasto na rondzie, więc prędkość była mała. Także wiem co znaczy - naprawdę miałam szczęście ,że dojechałam. U mnie też było dużo ciuszków, ale na te najmniejsze rozmiary już same najbrzydsze fasony zostały. W ogóle mi też się nie podoba ten dizajn lidlowski dla niemowląt. O dziwo dla starszych dzieci są ładniejsze te ubranka. Next ma piękne ciuszki, Ham też ma bardzo ładne. No ale cenowo wypadają drożej. Najładniejsze ma mój lumpeks :P Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2018-05-10 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Nawiedzona PeMa
|
My sobie dajemy tak 2 tys. za nowy. Mamy upatrzone espiro next i na niego padnie wybór, z fotelikiem się chyba musimy jeszcze zastanowić który
![]() A ja nie mam Lidla i bardzo ubolewam że zamiast niego jest Biedronka ![]()
#1013 |
Zadomowienie
|
Odkupilam z olx i juz dużo spokojniejsza jestem że mi doszło ubrań na 56. Tż tylko pytał czy kupiłam pierwszy rozmiar którego nam brakuje hihi
#1014 | ||
Zadomowienie
|
Gosia, ale masz dorodnego synka! Oby tak dalej!
Panterka niezłe łupy! Cytat:
Cytat:
![]() |
#1015 |
Nawiedzona PeMa
|
Aisza współczuję choroby zwierzaka bo sami w domu mamy kota z uszkodzeniem nerek którego musimy pilnować z lekami i kroplówkami a tak na prawdę nie wiadomo ile pożyje jeszcze.
#1016 |
Zadomowienie
|
My planujemy wóz za ok.1500, ale słabszy bo zależy nam na nowym.
![]() Robię zakupy w.biedronce, ale osobiście wolę lidla. Jest bardziej przejrzysty i czysty. Mam wrażenie, że w biedronce jest syf na podłogach jak i w koszach... Chodzi za mną od jakiegoś czasu pandora. Nie wiem czy sobie nie zamówić w prezencie za córeczkę:p przeraża mnie cena tych charmsów, że za pare lat ta bransoletka będzie warta nie wiadomo ile ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Gosia - kawał chłopaka
![]() aga - gratuluję zakupu ![]() aisza - ufff, dobrze, że nic Ci się nie stało. Szkoda mi Twojego psiaka ![]() Ja po badaniach - wyniki krwi mam dobre ![]() Jutro planuję popołudniu odwiedzić agrocentrum i obsadzić balkon. Po drodze skoczę też do Lidla, może zostało coś z ciążowych ubrań, brakuje mi kilku topów/t-shirtów. |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Nawiedzona PeMa
|
Ja się zastanawiam czy mój mąż wpadnie na pomysł z jakimś prezentem za synka
![]() ![]()
#1019 |
Zadomowienie
|
Pierwszy raz słyszę o prezencie dla kobiety
#1020 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam poprzednio piękny bukiet, gdy wróciłyśmy do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.