![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Asiaczek, najlepszości! Lekkiego rozwiązania i zdrowego bobasa
![]() Dzięki za kciukasy, to taka wizyta po której wiele się nie spodziewam, bo mój lekarz to taki luzak, czasem mam wrażenie, że tylko piwka w gabinecie nam brakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Rozeznanie
|
Witam dwie nowe mamusie, wczoraj mi umknęło
![]() Wczoraj mieliśmy pozycje do porodu na ćwiczeniach, łatwe nie są a jeszcze jak dojdą skurcze to już wogóle, ale damy radę ![]() Ja dzisiaj w planach małe zakupki bo jutro znajomi przyjeżdżają na obiad i całe popołudnie, jakieś szybkie ciacho muszę ukręcić. I komode muszę jedną przejrzeć w której mam swoje szpargały, może uda mi się zwolnić trochę miejsca. Powodzenia na wynikach, ja idę w poniedziałek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2883 |
Rozeznanie
|
Witamy się w 30 tygodniu!
![]() Mój plan na dzisiaj to pojechać do Lidla zobaczyć czy zostało tam jeszcze coś ciekawego, później pojadę sobie do piekarni gdzie kupowałam kołocz weselny bo śnił mi się dzisiaj! Przy cukrzycy mogę sobie pozwolić tylko na małe kawałki ale to zawsze coś! Później chyba wejdę do babci na kawkę, później do pracy zawieźć l4, a jak mąż wróci to pojedziemy do Smyka bo dostałam wczoraj smsa że przy zakupach za 140zl naliczają rabat 40zl, chce kupić recznik z kapturkiem też są w promocji teraz, do tego butelkę z Aventa, jakiś smoczek i może jakiś komplecik na wyjście że szpitala bo szukam jakiś fajny ale żeby body było kopertowe, a większość kompletów ma zwykle a niewiem czy będę potrafiła tak od razu maleństwu to założyć. Zamówiłam już wczoraj koszule do karmienia, jako że idziemy w niedzielę na komunie kupiłam sobie ładną sukienkę w h&m, stworzyłam też wczoraj koszyk na Gemini, który w pewnym momencie zniknął i muszę to zrobić na nowo.. Wieczorem się biorę powoli za pranie naszych ubrań bo w środę wyjeżdżamy a mnie to z głowy wyleciało.. Był u nas właściciel mieszkania, które obecnie wynajmujemy i jeżeli nie znajdzie się nikt na nasze miejsce to będziemy musieli zapłacić odstępne także za lipiec nawet jeśli wyniesiemy się w czerwcu. Jedynie jak znajdzie się ktoś na nasze miejsce to wypowiedzenie jakoś obejdziemy.. I chciałam się jeszcze pochwalić, że wczoraj mój mąż dostał podwyżkę, jestem z niego taka dumna! ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mojego w pracy też się coś kroi ale niewiadomo kiedy i ile ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
Witam z rana. Dziś w planach tez mam odwiedzenie Lidla- zakupy spożywcze, ale zobaczę tez ubranka, odbiór paczki, może lumpex, ale najpierw muszę popracować zdalnie i tak strasznie mi się nie chce, jednak nie dla mnie praca w domu, no ale muszę się zabrać, ehhh
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Wtajemniczenie
|
Camelitos całkowicie się zgadzam się
![]() Summer mój też coś ma z Twojego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie kliknęłam zamówienie na Gemini ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2890 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
Monya dobrze ze sie odezwalas ! Wracasz do tego strasznego szpitala ?
![]() Pola, co za postanowienie ! Trzymam kciuki ![]() Oooo asiaczku wstawisz zdjęcia tej torby ? Wszystkiego najlepszego !! Zdrowia i spelnienia marzeń ! ![]() Summer kciuki za wizyte ! Może wez ze sobą tego browara ![]() Jade dzis do galerii i sh. Chcialabym upolowac jakas sukienke na komunię. Co do tej promocji w smyku to tez dostalam informację na fb. Zastanawiam sie czy nie byloby korzystnie rzeczywiscie zrobic tam jakis zakupów. Noc mialam straszna znowu ! Do 3 budzilam sie i krecilam a o 3 oczy jak pieciozlotowki i zgaga.... jeszcze dodatkowo rozbolal mnie brzuch i myslalam ze cos stworze, ale falszywy alarm. Zasnelam przed 5.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A odnośnie biustonosza wzięłam 75d, ale zapinam sobie na ostatnią haftkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Wtajemniczenie
|
Asiaczek masz urodziny ?
![]() Pochwal się ciastem i torbą ![]() Bursztynek udanego spotkania z dziewczynami ![]() Emma ja może nie natrafiłam na artykuły dotyczące smaków dzieci, ale tak na chłopski rozum- jak wody płodowe zmieniają smak po słodkim, to pewnie zmieniają smak po wszystkim. Więc im częściej coś jem, tym bardziej znajomy jest to smak dla Małego. Co do remontu to jeżeli jeszcze gdzieś szlifujecie, to może wstrzymajcie się z malowaniem, bo potem kurz ze szlifowania osiada się na świeżych ścianach... Summer kciuki za wizyte! Niebieskie pudełko dostaje się zazwyczaj przy porodzie, czasem dostaje się podczas ciąży takie torby z próbkami- ja jedną dostałam od swojej położnej. Co do Niebieskiego Pudełka, to możesz spradzić na ich stronie, czy szpital, w którym będziesz rodzić, współpracuje z nimi: https://niebieskiepudelko.pl/niebies...skarb-malucha/ wpisujesz miejscowość i wyświetlają Ci się placówki, które współpracująz tym projektem. Camelitos ha ha ha ja miałam dzisiaj identycznie z tym sikaniem ![]() ![]() U mnie dzisiaj umiarkowana kolejka. Tylko raz natrafiłam na taki mega spokój, że przyszłam, wybrałam numerek i nawet nie zdążyłam usiąść, a już mnie wołali ![]() Sandam u Ciebie to siędzieje! Poka sukienkę z H&M? Ja mam wrazenie, że już nic mi nie pasuje ![]() Nikt mnie nie rozumie, tylko Wy ![]()
![]() |
#2894 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Wam za miłe przyjęcie, na razie nieśmiało tylko czytam, ale pewnie się rozkręcę
![]() Wczoraj pochwaliłam się koleżance ze do Was dołączyłam i że tak wszystko dobrze znoszę, a ona mi powiedziała, że owszem bardzo dobrze znoszę, ale za to stresuje się każdym kopnięciem ![]() taki charakter ![]() super, że zgrywam się z terminem porodu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Asiaczek, wszystkiego najlepszego ![]() Ja już dziś posprzątałam kuchnię i 2 łazienki ![]() ![]() Sandam, gratulacje dla męża! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-05-11 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miałam ciężka noc :/ mała się źle ułożyła i mnie pod zebrami bolało, myślałam że się udusze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
Witam. Znowu Was przepraszam ze sie nie odzywam. Jakos brak czasu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Załączam Wam zdjęcia torby.IMG_20180511_102630.jpegIMG_20180511_102609.jpeg Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Asiaczku.może sernik.na zimno????
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahah, no też fajny lekarz ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co ty masz z tą zgaga? Bierzesz w końcu coś? Aaa no i przyznaj się, co jadłaś na kolację, to może znajdziemy winowajcę ![]() Cytat:
![]() Mnie też ludzie gadają, że skorom w ciąży to czemu się przejmuję pierdołami albo jakieś teksty w stylu "już niedługo". Co z tego, że niedługo, jak ja do sklepu wyjść nie mogę, bo czuję się jak baleron ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Gratuluje wszystkim udanych wizyt. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Nadrabiam zaległości zdjęciowe ![]() część wczorajszych kappahlowych zakupów i kokon + kocyki poofi i bambusowy otulacz petitcoco + zamówienie z bebespace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Emma,jak zwykle piękne zakupy.
Polu, myślałam raczej o szarlotce, bo nabiału nie jem, więc szkoda w swoje urodziny zrobić sernik i go nawet nie zjeść ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2905 | ||
Zadomowienie
|
Emma, jaki piękny kokonik
![]() I w ogóle świetne zakupy! Dzisiaj przez tę wizytę nic mi się nie chce ![]() Niby dopiero po 14 wychodzę, więc byłoby mnóstwo czasu, żeby się czymś zająć, a jednak upa. Miałam myć okna, bo wczoraj kupiłam rolety, ale też mi się nie chce ![]() Zjadłabym sernik na zimno, Polu, wszystko twoja wina ![]() Jutro chyba zrobię jaglany "sernik", bo tak mnie naszła chrapka. Ech... Zamówiłam koszule na Dolce Sonno - teraz w promocji są takie, co się odchyla materiał na dekolcie - nie ma żadnych zatrzasków ani guzików. Wyglądają całkiem fajnie. W sumie więc będę miała 3 - jedna taka byle jaka, najwyżej ją potem wyrzucę i 2 z Dolce Sonno, też nie wróżę im przyszłości, bo NIENAWIDZĘ koszul nocnych ![]() I na początku przyszłego tygodnia odbieramy kołyskę - prawie nówka sztuka, śmigana ze 3 miesiące! Jak mały się z nią nie polubi, to będę koty bujać ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Cytat:
https://www.mojewypieki.com/przepis/...ik-truskawkowy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 |
Wtajemniczenie
|
Summer nie powiem co jadlam bo lincza dostane
![]() Kupilam sukienke w sh za 7zl, moze nada sie i na komunie, i na sesję plenerową. Teraz jestem w galerii, ale jakos slabo sie czuje więc siedze poki co i jem frytki z maka - przykladna przyszla matka.... Wczoraj pierwszy raz w biedronce kasjerka zawolala mnie z końca kolejki. Ale sie zburaczylam, tak miło mi sie zrobiło ![]() W ogóle to czuje sie jak słoń, a ten upał nie pomaga w niczym kompletnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kokon jednak nie sleepe? ![]() poza tym troszkę zwiodłam się mgiełką z lullalove, jakaś taka szmatka mi się wdaje, boje się co będzie po praniu ![]() ja też dziś swoje odsiedziałam się w laboratorium. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2908 |
Wtajemniczenie
|
Summer jakie koszule wzięłaś?
![]() Elaa właśnie wzięłam inny, nie byłam przekonana do tych groszków ![]() ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-05-11 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2910 |
Wtajemniczenie
|
Emma ten otulacz w liski jest cudowny! Tylko dlaaaaaczeeeegooo taka cena? Ja juz nie mam funduszy na takie rzeczy :ryczy-smarka: zamówiłam szary bambusowy z texpol i musi wystarczyc...
Camelitos no kurde koles miał tupet! Mnie kilka razy poprosili do kasy to ludzie sie glupio patrzeli. A raz mialam sytuacje w piekarni, kolejka az do drzwi, ale mowie se-ok postoje. Facet przede mną powiedzial, ze moge isc przed nim na co ja, ze nie ma sensu przy takiej kolejce, ale dziekuje. A on popatrzył na mój brzuch po czym na caly glos do ludzi w kolejce "przepraszam, prosze przesuscic tą Panią pierwszą" ja burak, kasjerki nie wiedzialy o co chodzi a ludzie nie za bardzo zadowoleni ale przepuscili mnie. No więc są jeszcze rycerze i dżentelmeni na tym świecie ![]() Powiedzialam tz, ze ma tak samo traktowac ciezarne jak zobaczy je w kolejce do kasy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.