Scent Bar V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 23:43   #91
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane zdjęcia - bluzki kupionej na rozdanie podyplomówkowe i zegarka.
Bardzo ciekawa bluzka, nawet w moim ulubionym ostatnio kolorze
Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
(...)czuje ze zarobie negatywa eh...
Dużo bardziej podoba mi się polityka Ebay. Sprzedawca nie może wystawić komentarza odwetowego, jeśli pieniadze były wysłane w terminie.
Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Jutro znów w pociąg i na północ Dwa dni bez netu
Miłego odpoczynku życzę, także od netu
Sama będę miała odwyk niedługo, ponieważ będę miała bardzo miłych gości, czyli moich rodziców i brata . Chce im poświęcić maksimum czasu i pokazać wszystkie moje ukochane miejsca, będę ich zabierać na długie spacery po plażach i klifach. Oby tylko pogoda dopisała... A przede wszystkim będą znowu długie rozmowy. Za tym chyba tęsknię najbardziej.
---
Zmykam do wygrzanego już łóżka. Dobranoc.
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:44   #92
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Pozatym dzisiaj o 18:30 wsiadze legalnie za kierownica po raz pierwszy.Czarnej Toyoty Yaris z napisem"L"lepiej uciekac z drogiBoje sie ze kogos rozjade albo rozwale ta YariskeTrzymac za mnie kciuki please Opowiem wszystko po powrocie
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:48   #93
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Dziękuję Mariolu
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:50   #94
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Pozatym dzisiaj o 18:30 wsiadze legalnie za kierownica po raz pierwszy.Czarnej Toyoty Yaris z napisem"L"lepiej uciekac z drogiBoje sie ze kogos rozjade albo rozwale ta YariskeTrzymac za mnie kciuki please Opowiem wszystko po powrocie
Bedzie dobrze, jak ja nie rozwaliłam "L-ki" to Ty tym bardziej. Ja jeździłam najpierw Punciakiem a potem Micrą...masakra i tak.
Zawsze na mieście było git, miałam na początku problemy z łukiem...ale jak przychodziło do egzaminu...stres i nie byłam w stanie wykonach ani jednego poprawnego ruchu za to teraz rozbijam sie autem to tu to tam...

Nie spałam może do 3
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 09:12   #95
taiwa
Zadomowienie

Kupiłam sobie dziś coś dość eksperymentalnie Mianowicie na spray do opalania z Biodermy, Photoderm Bronz. Nie ma go w naszym KWC, więc nie miałam się na jakich opiniach opierać. Strasznie dziwadałko to dla nie jest, bo ma filtr 40 SPF i do tego ma przyśpieszać opalanie Trochę się boje czy to się wzajemnie nie wyklucza, ale ciekawość wzieła górę Najwyżej zużyje mój TŻ, który z niższym filtrem nie ma co nawet wychodzic na słońce
Stary 2008-07-25, 09:29   #96
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dziś coś dość eksperymentalnie Mianowicie na spray do opalania z Biodermy, Photoderm Bronz. Nie ma go w naszym KWC, więc nie miałam się na jakich opiniach opierać. Strasznie dziwadałko to dla nie jest, bo ma filtr 40 SPF i do tego ma przyśpieszać opalanie Trochę się boje czy to się wzajemnie nie wyklucza, ale ciekawość wzieła górę Najwyżej zużyje mój TŻ, który z niższym filtrem nie ma co nawet wychodzic na słońce

Taiwo, strasznie jestem jego ciekawa, kusi Daj znać jak się sprawuje
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 10:31   #97
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Jutro znów w pociąg i na północ Dwa dni bez netu
Fav, pięknej pogody i miłego wypoczynku

Cytat:
Teza, będzie ok. Jak ja sobie poradziłam ( a robiąc prawko nie mialam już 20 lat ) i całkiem mi to jeżdżenie wychodzi ( właśnie wczoraj jakiś łosiu chciał się ze mną scigać od jednych świateł do drugich i wcisnąć się przede mnie, więc mu pokazalam, że baba w mercu też coś potrafi ) to Ty sobie poradzisz tym bardziej. Trzymam kciuki
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 11:15   #98
megilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Wspaniała książka, prawda? Ja czytałam 2 razy i chyba niedługo wrócę do niej.
Mam w kajecie pełno cytatów
Czytam ją wszedzie gdzie się da Ostatnio nie zdążyłam wysiąść na swoim przystanku, bo się zaczytałam. A Yossarian jest moim ulubieńcem

Cytat:
Tezko, Yariski bardzo dobrze sie prowadzi, są takie...ułożone. Ja przynbajmniej bardzo lubię te samochody. Będzie dobrze. W razie czego instruktor ma swoje pedały
megilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 11:21   #99
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
czyli radzicie czybciutko wystawic nega zanim ona wystawi mi? myslalam raczej o neutralu:/

Nie wiem jaki komentarz powinnaś wystawić, może rzeczywiście neutral.
W każym razie zrób to pierwsza i nie przejmuj się odwetowcem.

Cytat:

Wracam do pracy... ale ten czas ucieka dziś !

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 12:07   #100
paolla
Zadomowienie

Tezo, szerokiej drogi i wyrozumiałego instruktora Ci życzę

Jazdę samochodem w ramach kursu wspominam jako dość bezstresową. Gorzej było, gdy już po zdobyciu prawa jazdy wsiadłam do samochodu bez eLki, a na siedzeniu pasażera zamiast instruktora zasiadł mój tata To dopiero była trauma. Ponieważ jego zdaniem nie potrafiłam nic, wszystko robiłam źle i generalnie nie wiadomo, dlaczego dostałam prawko, przestałam jeździć na dobre dwa lata.

Potem jednak się przełamałam i teraz śmigam
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 12:19   #101
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ci ojcowie....

Mój wczoraj obejrzał moje zdjęcia i stwierdził z przekąsem, że są nieostre. Powiedziałam mu, że nie startuję do konkursu

Mój ojciec albo się mną kompletnie nie interesuje, albo zadaje pytania z serii "Dostałaś 4 - tylko?".

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 12:21   #102
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Jazdę samochodem w ramach kursu wspominam jako dość bezstresową. Gorzej było, gdy już po zdobyciu prawa jazdy wsiadłam do samochodu bez eLki, a na siedzeniu pasażera zamiast instruktora zasiadł mój tata To dopiero była trauma. Ponieważ jego zdaniem nie potrafiłam nic, wszystko robiłam źle i generalnie nie wiadomo, dlaczego dostałam prawko, przestałam jeździć na dobre dwa lata.

Najgorsi sa własnie kierowcy, którzy siadając na miejscu pasażera wprowadzaja atmosferę nerwówki.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 12:34   #103
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Kagan - dziękuję ... 8 godzin w pociągu z jedną i 8 w drugą stronę - żeby być jeden dzień z dziećmi ....
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Najgorsi sa własnie kierowcy, którzy siadając na miejscu pasażera wprowadzaja atmosferę nerwówki.
Ja chyba jestem jeszcze gorsza od takih kierowców. Co chwila tylko "wolniej" albo " ja chcę żyć " albo " nie wyprzedzaj" albo " o rany! o rany! o rany!"
Dziwię się, ze mnie Ciachulec jeszcze do auta wpuszcza.

Aggie - załatwiłam rodzicom już wyjazd : Maroko na LM
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 12:50   #104
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Ci ojcowie....

Mój wczoraj obejrzał moje zdjęcia i stwierdził z przekąsem, że są nieostre. Powiedziałam mu, że nie startuję do konkursu

Mój ojciec albo się mną kompletnie nie interesuje, albo zadaje pytania z serii "Dostałaś 4 - tylko?".
o moim to sie w ogole nie wypowiadam. nie da sie z nim zyc. gdyby nie mama, w ogole nie przyjezdzalabym do domu.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 12:59   #105
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
o moim to sie w ogole nie wypowiadam. nie da sie z nim zyc. gdyby nie mama, w ogole nie przyjezdzalabym do domu.

Z moim się da, jak najbardziej - tylko, że mój jest zobojętniały i niechętny do udziału w życiu rodzinnym. Obiketywnie stwierdzam, że taki typ cżłowieka nigdy nie powinien był zakładać rodziny. I nie piszę tego w porywie czy gniewie. Tata tak ma - dla niego numer 1 to praca - w niej się spala, wypala, ma energię, w domu już nie. Oczywiście, że pracuje żeby utrzymac rodzinę. Problem w tym, że u niego to już pracoholizm. Pracuje bo chce, bo to jedyne co go jara, bo w niej się może wykazać. Natomiast w domu jest całkowicie bierny, w każdym aspekcie życia rodzinnego.

Frank Zappa

Stary 2008-07-25, 13:01   #106
Kagan
Wtajemniczenie

Yoona, doleciało do mnie wiesz co, prawda? Dziękuję.
A co do Allegro, to mialam kiedyś taką sytuację. Wylicytowalam bluzę, która miała być tylko mierzona. Przyszła do mnie brudna przy rekawach i szyi, a z tyłu miala takie zagniecenie, jakby od zawiasów w szafce, ktore pewnie i po praniu nie zeszłoby. Po kilku @ do sprzedającej udało mi się uzyskać zgodę na wysyłkę bluzy do niej ( na mój koszt, chcialam się wykazać dobrą wolą ) i zwrot pieniążków za bluzę i wysyłkę do mnie. Później otrzymałam @, że pani myśli, że wystawimy sobie pozytywy. Ja doszlam do wniosku, że pozytywa z czystym sumieniem wystawić nie mogę, ale wystawiłam neutrala, pisząc, że mimo wszystko sprzedająca zachowała się ok, zwróciła pieniądze itp. Na co w odwecie dostałam nega z odpowiednim komentarzem. Przez jakiś czas gryzło mnie to, ale sobie odpuściłam, bo szkoda nerwów. I tym sposobem mam na koncie nega ( co zresztą pewnie widzialaś )

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2008-07-25 o 13:56 Powód: poprawka
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 13:07   #107
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Czyli jest i dla mnie nadzieja.
Nie jeżdżę jak nie jestem to tego zmuszona. Nigdy sama, zawsze ktoś oświecony w sztuce kierownia pojazdami musi siedzieć koło mnie i daj Boże żeby był przytomny, i choć odrobinę trzeźwy

Cytat:
Ja chyba jestem jeszcze gorsza od takih kierowców. Co chwila tylko "wolniej" albo " ja chcę żyć " albo " nie wyprzedzaj" albo " o rany! o rany! o rany!"
Dziwię się, ze mnie Ciachulec jeszcze do auta wpuszcza.
Ja tak mam jak jeżdżę z bratem po mieście, nie dalej jak 2 dni temu wrzeszczałam że chce mnie zabić, bo wyprzedza czy mija wszystkich według mnie o kilka cm jedynie. Ja to już prawie czuję jak przerysowuje samochód .
Na trasie lubię z nim jeździć, jeździ bezpiecznie, właściwą szybkością (czyt. nie wlecze się poboczem jak ojciec, który ma wrażenie chyba że nadal jedzie maluchem).
Jak dotarłam na osiedle po krótkiej przejażdżce z bratem po mieście, obiecałam mu że się wyprowadzę i zostawię mu komputer, ale ja chce jeszcze trochę pożyć, jeszcze wiele przede mną

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 13:31   #108
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Paulinka_S, allegro nie usuwa negatywów na prośby użytkowników
Z drugiej strony nie bójcie sie tak tych odwetowych negów, to nie jest przyjemne, ale co o Was mówi negatyw od takiej osoby? Że sie nie boicie wystawiać negów, jak ktoś was naciąga tylko tyle!
Mnie sie jak narazie udało uniknąć odwetów, ale czekam na pierwszy i przyjmę "na klatę". Poza tym nudna taka czysta karta
ale mozna jakoś wycofac negatywa z tego co wiem. no ale nie wiem na czym to dokladnie polega wiec nie bede sie spierać
ja tez musiała wystawic kilka negatywow i na szczęście tez nie dostałam odwetowego...

kurcze kupiłam ponad tydzien temu fiolki na All, wpłciłam tego samego dnia a fiolek ani widu, ani słychu ze sprzedającym żadnego kontaktu, chyba powinnam zacząć się niepokoić

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 13:52   #109
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
kurcze kupiłam ponad tydzien temu fiolki na All, wpłciłam tego samego dnia a fiolek ani widu, ani słychu ze sprzedającym żadnego kontaktu, chyba powinnam zacząć się niepokoić
Jakiś czas temu zamawiając fiolki na All, dostałam przesyłkę z problemami, tak komentarza nie mogłam się doczekać, po kilku interwencjach mailowych doprosiłam się. Sama wystawiłam pozytyw mimo że przesyłka nie dotarła kompletna, musiałam czekać na dosłanie brakujących fiolek.
Rachela w tym samym czasie też nie mogła doprosić się o komentarz od tego sprzedającego.
Być moze to ten sam sprzedający/-a.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 14:03   #110
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Cytat:
Napisane przez megilla Pokaż wiadomość

Tezko, Yariski bardzo dobrze sie prowadzi, są takie...ułożone. Ja przynbajmniej bardzo lubię te samochody. Będzie dobrze. W razie czego instruktor ma swoje pedały
Yaris to moj pierwszy (i jak na razie ostatni) samochód
prowadzi się świetnie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu zamawiając fiolki na All, dostałam przesyłkę z problemami, tak komentarza nie mogłam się doczekać, po kilku interwencjach mailowych doprosiłam się. Sama wystawiłam pozytyw mimo że przesyłka nie dotarła kompletna, musiałam czekać na dosłanie brakujących fiolek.
Rachela w tym samym czasie też nie mogła doprosić się o komentarz od tego sprzedającego.
Być moze to ten sam sprzedający/-a.
mozesz mi napisac nick na PW?

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 14:50   #111
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
U mnie niestety jest odwrotnie. Do tatusia jeżdżę

Cytat:
Oj..... (Potakująca smutna emotka)

Paulinko, komentarz można anulować. Ale robią to strony transakcji.

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 15:50   #112
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślałam półtora roku temu a później wsiadłam - i w ciągu 2-3 minut uwielbiałam jeździć. I zostało mi tak na stałe.
Będzie dobrze
Też słyszałam, że Yariski są kierowco-przyjazne.
Cytat:
Z moim się da, jak najbardziej - tylko, że mój jest zobojętniały i niechętny do udziału w życiu rodzinnym. Obiketywnie stwierdzam, że taki typ cżłowieka nigdy nie powinien był zakładać rodziny. I nie piszę tego w porywie czy gniewie. Tata tak ma - dla niego numer 1 to praca - w niej się spala, wypala, ma energię, w domu już nie. Oczywiście, że pracuje żeby utrzymac rodzinę. Problem w tym, że u niego to już pracoholizm. Pracuje bo chce, bo to jedyne co go jara, bo w niej się może wykazać. Natomiast w domu jest całkowicie bierny, w każdym aspekcie życia rodzinnego.
Biedny w sumie i Wy z nim.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:17   #113
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Biedny w sumie i Wy z nim.

Radzimy sobie - mamy na niego swoje "sposoby". Tylko z drugiej strony... gdyby to był moj mąż... nie wytrzymałabym Nie wytrzymałabym ciągle stawiając faceta do pionu i musztrowania go ( a niestety na ojca działa tylko - czyli postawienie sprawy - jakiejkolwiek - na ostrzu noża. Normalnie - wszystko przepuszcza przez uszy).

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 16:26   #114
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Poszlam dzis do roboty w rurkach i moich malenkich szpileczkach na 14 cm obcasie. Kazdy kogo znam plus Ci, ktorych nie znam zapytali sie
- po co nosze szpile jak i tak jestem wysoka...
(ciezko pomyslec, ze moze lubie i nie moja wina, ze ja od kogos wyzsza)
- czy mi wygodnie
(poczatkowo bylo, bo sa dobrze wyprofilowane, aczkolwiek wzarly mi sie w skore tworzac rany)
- czy to bezpieczne
(no nie wypierdzilam)
- jak ja moge w tym chodzic
(normalnie, lewa, prawa)

Jak buty sa ladne to juz mi sie odechialo ich noszenia na widoku, nastepnym razem zaloze dlugie dzwony.

Choc byly i mile akcenty - jeden z kolesi poproszony o pomoc, akurat majac glowe na wysokosci mojego biustu, rzekl
'Dla ciebie wszystko'

Ale tak mnie obtarly, ze prawie plakalam z bolu.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 17:04   #115
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Ci ojcowie....

Mój tata jest ok szybko traci emocjonalną równowagę, ale już do tego przywykłam, umiem zwykle zachować dystans, choć czasem kończy się to łzami z mojej strony. Potem tacie jest bardzo głupio...

Od kilku lat często razem pracujemy, dlatego złapaliśmy lepszy kontakt. Wcześniej nie było zbyt wielu wspólnych tematów, teraz możemy pogadać o opale, cemencie czy koparkach (mimo wszystko szukam pracy w zawodzie)

Cytat:
Oj tak, szczególnie w przypadku niedoświadczonych kierowców...

Ja nie lubię jeszcze pasażerów wszystkowiedzących i wymądrzających się: "wyprzedzasz rower bez kierunkowskazu!" (dodam, że oprócz mnie i tego rowerzysty na drodze nie było nikogo), "zjedź na lewy pas", "hamuj, będą światła". To pasażer czy nawigacja satelitarna? Całe szczęście propozycja odbycia dalszej podróży pieszo zamyka zwykle usta

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Czyli jest i dla mnie nadzieja.
Nie jeżdżę jak nie jestem to tego zmuszona. Nigdy sama, zawsze ktoś oświecony w sztuce kierownia pojazdami musi siedzieć koło mnie i daj Boże żeby był przytomny, i choć odrobinę trzeźwy
Blue, jeśli mogę coś doradzić - jeśli masz możliwość, weź samochód i ćwicz jeżdżenie sama. Ja się przełamałam dopiero, gdy nikt mi nie gadał i nie marudził. W ogóle takie samotne jeżdżenie jest najprzyjemniejsze można się drzeć razem z radiem

Hecate, 14 cm podziwiam! Mam nadzieję, że rany szybko się zagoją.
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 19:07   #116
agnyska81
Zakorzenienie

Przywitam się z Wami i w tym wątku

Wróciliśmy dziś rano z trochę przykrótkich wakacji nad morzem. Na wyjeździe nie byłam od 4 lat, wszystko z powodu braku pieniędzy, więc cieszyłam się tym bardziej.

Ostatecznie wylądowaliśmy na Helu, a dokładniej w Helu Czyli standard. Dobrze, że nie wpadło nam do głowy wysiadać we Władysławowie, bo tam ponoć na plaży ludź na ludziu.
Pogoda była fajna, dwa dni upalne. Niestety spaliliśmy się oboje, mimo smarowania się filtrem. Woda wszystko spłukała, bo moczyliśmy się nieprzeciętnie. Do dziś nie mogę dociec, czemu oprócz nas nikt się nie kąpał, przecież woda ciepła była
Hel mamy już nieźle obcykany, w drodze powrotnej zahaczylismy jeszcze o Gdańsk i Sopot (nigdy tu nie byłam przedtem). Do Sopotu w życiu bym się bie wybrała na wyjazd wakacyjno-plażowy Na pół dnia ok, ale na więcej nie starczyłoby mi nerwów.
Jakoś kiepsko spałam na tych wakacjach, nie dość że budziłam sie w nocy po kilka razy, to jeszcze co noc miałam koszmary. TŻ to samo. Poza tym szefowa dzwoniła, co mnie troche wyprowadziło z równowagi, aż się z wściekłości poryczałam.
Nie chce mi się wracać do pracy, do starych kolein i przyzwyczajeń. Nawet i bez Wizażu było mi całkiem nieźle choć co chwila i tak o Was myślałam.
Mam teraz stan p.t. "po co mi te wszystkie perfumy właściwie " Może to czas na jakiś nowy początek?

Edit:
Aniołku, dzięki za odpowiedź W końcu zostawiliśmy plecak w przechowalni, taniej wyszło.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 19:14   #117
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Paulinka_S, allegro nie usuwa negatywów na prośby użytkowników
Usuwa:
- za zgodą obu stron transakcji
- czasem po wykazaniu, że jest to odwet, albo zabawa ale musi to być niepodważalne i długa walka - generalnie rzadkość (udało mi się raz, po tym jak koleś zalicytował i nega wystawił 2 minuty później - komentarz zniknął w ciągu 2 godzin od zgłoszenia).

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dużo bardziej podoba mi się polityka Ebay. Sprzedawca nie może wystawić komentarza odwetowego, jeśli pieniadze były wysłane w terminie.
Ale chyba tylko przy płatności przez PayPal (jeśli dobrze kojarzę?)

Cytat:
Wracam do pracy... ale ten czas ucieka dziś !
Strasznie szybko - miałam wrażenie, że powinna być 13, a tu już po 16 było...

Cytat:
Pierwszy instruktor był okropny - łapał mnie za ręce, jakiś półsłowka. Miałam dość jak położył mi rękę na kolanie.
Drugi był fajny - nauczył mnie jeździć po mieście, ale po placu nie bardzo. Po pierwszej oblanej próbie trafiłam na trzeciego - rewelka. Miasto, plac - wszystko na spokojnie, bez problemu, bez podtekstów (poza tym, że powinnam iść na siłownię jak chcę jeździć Polonezem bez wspomagania, ale po pierwszej jeździe doszedł do tego, że mi nie trzeba siłowni )

Druga próba - zaliczona. Niestety, u mnie na miejscu pasażera siadła wówczas moja Mama i po 3 próbach przestałam jeździć. Na 6 lat.

A potem stanęłam przed potrzebą zrobienia dużych zakupów spożywczych, ja sama, a auto pod domem. Wsiadłam i powoli dojechałam, zaparkowałam... I od tamtego czasu jeżdżę (5 lat już ). Co ciekawe, Mama do dziś nie dała mi przejechać się swoim autem, choć wie, że jeżdżę, choć jechała ze mną (moim samochodem).

Jazda samochodem jest fajna - trzeba tylko wyłączyć wyobraźnię na to "co się może stać wogóle" i przestawić myślenie na "co się dzieje tu i teraz"
Stary 2008-07-25, 19:30   #118
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ja ze swoim ojcem nie mam kontaktu.
Ostatnio doslownie i w przenosni. Oboje wychodzimy chyba z zalozenia, ze to ta druga strona moze napisac.
A, ze ja z nim jak gadam 'o pogodzie' to
mam ochote sie obwiesic a jak o powaznych rzeczach to tym bardziej wiec nie daze do tego wcale.

Zreszta to bardzo niestabilny emocjonalnie czlowiek, egoista, zimny, bez zadnych uczuc np wspolczucia, zrozumienia wobec najblizszych.
Szantaze, awantury, ciche dni...

Ja nie daje rady psychicznie z nim przebywac dluzej niz dzien.

przyklad, rok temu, na chwile zebralo nam sie na powazna rozmowe. Byly lzy (moje), setki papierosow jego. Moja nadzieja, ze moze teraz zrozumial, ze moze sie zmieni.
Mowie 'facet ja sie przez ciebie cielam'
'postaram sie to naprawic...'

Dzien pozniej 'hahahah wez tylko sie nie potnij'

Dlatego to byl 1szy i ostatni rak kiedy mu zaufalam, kiedy w niego uwierzylam, kiedy sie przed nim otwarlam.

Zal mi tego smutnego czlowieczka zatruwajacego zycie kazdemu, tego nie majacego kolo siebie nikogo. Tego gardzacego wszystkimi nienawistnego 'ludzia'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-07-25, 19:42   #119
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Hecate - bardzo przykre to, co piszesz

Mój ojciec mnie nie szantażuje, nie znęca się psychicznie. Czasem mu się zbierze na jakieś niezdarne czułości. Generalnie jednak mam wrażenie, że jestem mu obojętna. Może inaczej- tata jest człowiekiem mało wylewnym, milczącym, nie umiejącym mówić o tym co czuje, jemu się nie chce wogóle odzywać. Nie wie o mnie nic - o tym co czuję, przeżywam, jakie mam problemy, o tym co mnie w życiu spotyka, chodzi o takie normalne drobiazgi - nigdy nie pytał, chyba go nie interesowało. Przychdził do domu - i nic go nie interesowało, chciał mieć święty spokój. Doszło do tego, że potrafię z nim być w domu cały dzień i nie odzywamy się choćby jednym słowem.

Nie życzę mu źle, nie chcę żeby mu się coś stało, czasem się o niego martwię, a jednocześnie jestem w szoku, że między nami jest taka obojętność i przepaść - już nie do odbudowania. Nie potrafimy rozmawiać- tak zwyczajnie o pierdołach w stylu: co u ciebie, fajny artykuł ostatnio czytałam/ czytałem.

Zero reakcji - prawie. Czasem sobie działamy na nerwy. On mnie nazywa tedy histeryczką ja jego zoobojętniałym egoistą.

Frank Zappa

Stary 2008-07-25, 19:53   #120
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

Mój ojciec mnie nie szantażuje, nie znęca się psychicznie. Czasem mu się zbierze na jakieś niezdarne czułości. Generalnie jednak mam wrażenie, że jestem mu obojętna. <ciach>
Nie życzę mu źle, nie chcę żeby mu się coś stało, czasem się o niego martwię, <ciach>

Zero reakcji - prawie. Czasem sobie działamy na nerwy. On mnie nazywa tedy histeryczką ja jego zoobojętniałym egoistą.
No czuje bardzo podobnie.
Nie wie o mnie nic bo on nie pyta, ja nigdy nie czulam, ze moge mu np powiedziec, ze smutam bo facet mnie wkurza. Dla niego takie 'drobiazgi' to szkoda czasu.

Ale na prawde gdyby to byla tylko kwestia 'mijania' sie... mialabym to w dupie. Ale ... nie znasz dnia ani godziny kiedy dostanie Ci sie z***. I czekasz w tych nerwach. Ja sie rano budzilam (oczywiscie odpowiednio wczesnie, zeby Pana i Wladcy nie zdenerowac dlugim lezeniem do poznych godzin... czyli wolny dzien 8 na rowne nogi) i sluchalam czy juz morda o cos strzela. Bo jak jezdzil po mamie to zaraz mnie sie dostanie. Za cokolwiek.

Jest nieobliczalny i wprowadza emocjonalny terror. Nigdy mnie nie uderzyl a sie go do tej pory boje. Moja mama cale zycie szantazowana byla ... Tak, uderzal w jej czuly punkt - dzieci. Odejdz - zabiore ci dzieci, powiem dzieciom jaka bylas itp.

Widmo mrocznej tajemnicy, ktora tatko zdaradzi nam to tyle lat wisialo nad nami. Chyba w koncu mama uwierzyla, ze to cos strasznego. Jak mi powiedziala czym ja tak szantazowal to myslalam, ze sie poszczam ze smiechu.

Nienawidze tych awantur o nic, ponizania mamy, mnie... No nienawidze.

Moja siostra go nienawidzi, ja nienawidze tego jako jest. Ale to ojciec i jakis uczucia wzgledem niego mam.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości