|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Cytat:
przyłączę się do pytania
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę jesteście takie biedne, że nie możecie sobie kupić? Przecież one zazwyczaj 5 złotych kosztują :/ A i często dzięki nim można wesprzeć szczytny cel...
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie znowu przysłali pięć próbek z AA
ale niestety powyżej 30...
|
|
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj próbki YR po raz drugi i pozytyw od Gwiazdy Pustyni...
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dawno pisałaś do Gwiazd Pustyni?
|
|
|
#4566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do gwiazd pustyni pisałam jakieś 2 dni temu.
|
|
#4567 |
|
Rozeznanie
|
a co to te gwiazdy pustyni?
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Doma wczoraj tutaj o tym bylo mowione i byl polecany link do watku na ten temat, poilecam przejsc na poprzendia strone lub wisac w wyszukiwarke. pozdrawiam. jest to perfumeria
|
|
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Witamm
![]() Mam parę linków więc się chciałam z Wami podzielić - tak czy siak nie wiem czy się nie powtarzają tutaj bo dotarłam na razie do strony 90. ![]() No ale jestem w trakcie studiowania wątku, od przedwczoraj powysyłałam tysiąc maili, dostałam 5 albo 6 negatywów, jeden pozytyw, a reszta milczy. Tak że czekam niecierpliwie. ^^ No i tak: http://www.nodarklips.com/index.php?page=sample - to mi się podoba bardzo, darmowa pomadka czy coś, nie szkodzi spróbować. zapasy ograniczone.http://www.peta2.com/outthere/o_kasa...?c=peta2_enews - przypinka? pin? filmik na końcu koszmarny, akcję popieram. http://www.bananahockey.com/temp/inscription.php - czapka albo koszulka, przesyłają aż do otwarcia sklepu. http://www.eurohairfashion.com/catal..._promotion.php - coś do włosów, nie mam pojęcia co ale zamówiłam ![]() http://www.totallyfreestuff.com/inde...15210&m=0&sb=1 - plakat The Jones Brothers, nie wiem w sumie czy się jeszcze załapałam bo tylko pierwsze 2000. Będzie dla koleżanki. ![]() http://www.shell.com/home/ferrari-en..._stickers.html - jakieś takie naklejki, jak znalazł na zeszytowe twórczości w ciągu roku. ![]() I jeszcze jeden: http://www.northernontario.com/plan/guide/index.aspx - samemu doczytać proszę, bo w końcu nie wiem czy to notes czy książka. ^^ To by było na tyle, mam nadzieję że adresy się nie powtarzają w co drugim poście.. Wkleiłam to co mi się najbardziej spodobało, stąd. No i liczę na to że się w nic nie wkopałam wysyłając maile, bo z moim angielskim kiepsko. Pozdrawiam gorrrrąco. ![]() ...A i nowa jestem.
|
|
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4571 |
|
Raczkowanie
|
A i ja mam new adresiki:
http://www.bennyhinn.org/resources/enewsletter.cfm Darmowa, srebrna przypinka, po zapisaniu sie na newsletter http://www.ouchpack.com/whatis.htm plastry do opatrunków <może komuś się przyda> http://www.mariobadescu.com/questionnaire.aspx Próbki kosmetyków Jak jeszcze coś znajde to wam podam...
|
#4572 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzis paczuszka od YR (13 próbek!!
![]() )i zdjęcie od Canona Ale w e-skrzynce pusto
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
ja tez dzis dostalam pozytywa od Gwiazdy pustyni,wyslalam im mejla wybierajac 5zapachow,mam nadzieje ze beda ladnie pachniec,buteleczki ich perfum wygladaja pieknie
|
|
|
|
#4574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu tak cicho??? Pisaćććććććććććććććć!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
<^›_‹(•_•)›_‹^› Edytowane przez Ania199414 Czas edycji: 2008-07-25 o 12:57 |
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis odwazylam sie zapytac o probki podkladów w aptece i o dziwo dostalam z 8 próbek tego samego ;d heh ;d
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj swoją skrzynkę miałam prawie pełną.
Dostałam: -przesyłkę z Tarnowa: plan miasta, ulotki na temat: sanktuariów, Tarnowa 'Polskiego bieguna ciepła', Uroku małych miasteczek, kulturze żydowskiej, miejsc niezapomnianych, zamków i fortyfikacji, broszurkę o Tarnowie i jego regionie, dwa długopisy, brelok, próbkę herbatki i coś takiego dziwnego odblaskowego . . . chyba na długopisy ,- 3 zdjęcia z Canona, - 6 próbek z YR.
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4578 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Zadnego długopisa ani breloka![]() A dziś u mnie 2 zdjęcia Canona i plan lekcji z parku wodnego w Krakowie , a na @ pustki...
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4580 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dziewczyny na jakie adresy wysyłacie prośy o karmy dla psow? Moj niczego nie chce jesc, tyko chleb z pasztetem
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
|
#4583 |
|
Raczkowanie
|
Tu nie chodzi o to, ze mi czy Hawie przeszkadza wątek. Sądzę, że Hawę, podobnie jak mnie razi bezmiar żebractwa. Co innego poprosić o testerek, próbkę czy folder czegoś co jest potrzebne, czym jesteście naprawdę zainteresowane. Przeraża mnie natomiast bezmiar wyciągania od firm pod różnymi pretekstami gadżetów, rzeczy które chcecie "bo inna zdobyła", folderów. Od tego jest internet żeby nie trzeba było wielu folderów wysyłać...
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego piszecie to w taki prymitywny sposób i przy okazji obrażacie dziewczyny, które zamawiają te foldery?
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ja poradze, ze mam swoje zdanie i czasem mam ochote je wyrazic. Na tym chyba polega idea forum, na dyskusji a nie na potakiwaniu sobie wzajemnie. |
|
|
|
|
#4586 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem podbudowujesz się wchodząc na ten wątek? Jak mi się wątek nie podoba, jest temat krórego nie lubie nie wchodze tam. Widze, że strasznie lubisz się tutaj podśmiewać i rzucać chamskie odzywki jak ta wyżej Skąd pewność, że komuś nie jest właśnie taki folder potrzebny, może się do tego miasta wybiera?Niedługo będzie strach sie tutaj odezwać, że sie dostało jakieś próbki chociażby w sklepie bo zostanie się skierowanym do darmowych jadłodalni . . . |
|
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
Wykrasana, tu nie chodzi o to, że komus jest potrzebne.
Jako podsumowanie moich wypowiedzi: 1. Moja koleżanka w ubiegłym roku otworzyła własną działalność... Sklep internetowy. Na jednym z forów w temacie dotyczącym "free samples" ktoś wrzucił link do niej bo kilka razy wysłała katalogi, jakieś gadżety... I się zaczęło! Nie mogła się opędzić od maili z prośbami o jakieś granty. Kiedy rozmawiałam z nią zrozumiałam jakie paskudne jest takie wypisywanie próśb do przedsiębiorców... 2. Rozmawiając ostatnio z przedstawicielami placówek dyplomatycznych (jestem dziennikarką) poruszyłam temat osób zwracających się z prośbami o gadżety i foldery. Przyznali, że ilość próśb się zwiększyła. Dodali, że widać, że wiele listów to masówki... Coraz mniej chętnie wysyłają cokolwiek bo czują się wykorzystywani. Czy nigdy Wam nie przyszło do głowy, ze przez Wasze widzi-mi-się i chęć zdobycia czegoś za darmo, ktoś nie będzie mógł uzyskać folderów i informacji, które są mu naprawdę potrzebne? Zamykacie drogę do zdobycia rożnych rzeczy choćby od Ambasad i Konsulatów tym, który mogliby je wykorzystać w racjonalny sposób! 3. Odnośnie mojego oburzenia dotyczącego silikonowych bransoletek... Podobnie irytuje mnie proszenie o kubki, smycze itd. Zastanowiłyście się kiedys nad tym, że te firmy, które wysyłają Wam produkty w nadziei na ich własne zyski, ponosza koszta zwiazane z ich wyprodukowaniem? Poza tym ile jedna osoba może wykorzystywać smyczek? 4. Sama zamawiam darmowe próbki... Kosmetyków głównie. Mimo wszystko mam szacunek do pieniędzy innych. Nie zamawiam próbek kosmetyków, których nie chciałabym kupić. Nie kolekcjonuję katalogów. Wiele w nich jest w wersji on-line... "Free samples" to świetne zjawisko, ale może się szybko ukrócić właśnie przez te tematy na forach i masowe nadużywanie dobrej woli firm.
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pozytyw od Gwiazd Pustyni (już wybieram z mamą próbki
|
|
#4589 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem ile tych folderow, katalogow itp zostalo naprawde wykorzystanych, przeczytanych, byl z nich naprawde jakis pozytek? No powiedzcie uczciwie ile z tego zostalo tylko pobieznie obejrzanych i rzuconych w kat? Czy warto po to scinac lasy? Powtorze jeszcze raz... Rozumiem zamawianie rzeczy naprawde potrzebnych. Ale pisanie wszedzie aby dostac byle co jest wedlug mnie glupie. Niewazne jaki katalog, niewazne jaki drobiazg aby tylko dostac cos za darmo. Niewazne , ze to potem lezy nieprzydatne albo leci do kosza. Najwazniejsze, ze przyslali, ze dostalam, ze mam satysfakcje. Moze to jakis wspolczesny rodzaj polowania? I nie obrazajcie sie na slowo zebractwo, bo wg mnie tylko tak takie zachowanie mozna nazwac. Claire ma racje. W ten sposob tylko mozecie zrazic do siebie tych, do ktorych tak piszecie. Bo co ma sobie myslec jakis producent czy jakas instytucja, gdy nagle zaczyna dostawac setki podobnie brzmiacych do siebie maili? Ze tak sie nagle wszyscy Tarnowem zainteresowali czy Jamajka? A moze poszla gdzies plotka, ze tu mozna cos darmo dostac i rzucili sie lowcy darmowych gadzetow? Wiec przestanie te gadzety wysylac, bo skad ma wiedziec czy dana osoba naprawde jest czyms zainteresowana czy tez ma gdzies dana firme/instytucje a chodzi jej tylko o wyciagniecie jakichs darmowych fantow? Czy jako wlascicielki jakiejs firmy chcialybyscie tak wysylac gazdzety hurtowo, wiedzac ze duza czesc z nich wyladuje potem w koszu bo trafia do zupelnie przypadkowych osob? Postawcie sie na miejscu tych, ktorych tak zarzucacie mailami. DOPISEK: Napisalam ten post a w tym czasie pojawila sie wypowiedz moderatora. Mimo to pozwole sobie nie usuwac tego co tak pieczolowicie nadrukowalam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

ale niestety powyżej 30...

A do gwiazd pustyni pisałam jakieś 2 dni temu.

zapasy ograniczone.

.