Free Samples cz. II - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 19:53   #4561
Doma17
Rozeznanie

Dot.: Free Samples cz. II

Cytat:
Napisane przez KaRoLiNuSiA1993 Pokaż wiadomość
Ma ktoś może jakieś adresiki z których przysyłają jakieś gumowe bransoletki itp.??? Odwdzięczę się.

przyłączę się do pytania

Doma17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 20:13   #4562
Claire-K
Raczkowanie

Cytat:
Ma ktoś może jakieś adresiki z których przysyłają jakieś gumowe bransoletki itp.??? Odwdzięczę się.
Naprawdę jesteście takie biedne, że nie możecie sobie kupić? Przecież one zazwyczaj 5 złotych kosztują :/ A i często dzięki nim można wesprzeć szczytny cel...
Stary 2008-07-24, 20:16   #4563
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

do mnie znowu przysłali pięć próbek z AA ale niestety powyżej 30...
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 20:25   #4564
Ania199414
Raczkowanie

Smile Dot.: Free Samples cz. II

A u mnie dzisiaj próbki YR po raz drugi i pozytyw od Gwiazdy Pustyni...

Ania199414 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 20:46   #4565
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania199414 Pokaż wiadomość
A u mnie dzisiaj próbki YR po raz drugi i pozytyw od Gwiazdy Pustyni...
Po raz drugi? Pisałaś do nich drugi raz?
Jak dawno pisałaś do Gwiazd Pustyni?
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 21:21   #4566
Ania199414
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Po raz drugi? Pisałaś do nich drugi raz?
Jak dawno pisałaś do Gwiazd Pustyni?
Z YR nie pisałam do nich drugi raz, jakoś tak sami przysłali A do gwiazd pustyni pisałam jakieś 2 dni temu.

Stary 2008-07-24, 21:37   #4567
Doma17
Rozeznanie

a co to te gwiazdy pustyni?

Doma17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 22:06   #4568
lele
Zakorzenienie

Doma wczoraj tutaj o tym bylo mowione i byl polecany link do watku na ten temat, poilecam przejsc na poprzendia strone lub wisac w wyszukiwarke. pozdrawiam. jest to perfumeria
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 00:29   #4569
Boo_
Rozeznanie

Witamm
Mam parę linków więc się chciałam z Wami podzielić - tak czy siak nie wiem czy się nie powtarzają tutaj bo dotarłam na razie do strony 90.
No ale jestem w trakcie studiowania wątku, od przedwczoraj powysyłałam tysiąc maili, dostałam 5 albo 6 negatywów, jeden pozytyw, a reszta milczy. Tak że czekam niecierpliwie. ^^

No i tak:
http://www.nodarklips.com/index.php?page=sample - to mi się podoba bardzo, darmowa pomadka czy coś, nie szkodzi spróbować. zapasy ograniczone.
http://www.peta2.com/outthere/o_kasa...?c=peta2_enews - przypinka? pin? filmik na końcu koszmarny, akcję popieram.
http://www.bananahockey.com/temp/inscription.php - czapka albo koszulka, przesyłają aż do otwarcia sklepu.
http://www.eurohairfashion.com/catal..._promotion.php - coś do włosów, nie mam pojęcia co ale zamówiłam
http://www.totallyfreestuff.com/inde...15210&m=0&sb=1 - plakat The Jones Brothers, nie wiem w sumie czy się jeszcze załapałam bo tylko pierwsze 2000. Będzie dla koleżanki.
http://www.shell.com/home/ferrari-en..._stickers.html - jakieś takie naklejki, jak znalazł na zeszytowe twórczości w ciągu roku.

I jeszcze jeden:
http://www.northernontario.com/plan/guide/index.aspx - samemu doczytać proszę, bo w końcu nie wiem czy to notes czy książka. ^^

To by było na tyle, mam nadzieję że adresy się nie powtarzają w co drugim poście.. Wkleiłam to co mi się najbardziej spodobało, stąd. No i liczę na to że się w nic nie wkopałam wysyłając maile, bo z moim angielskim kiepsko.
Pozdrawiam gorrrrąco.

...A i nowa jestem.
Boo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 10:34   #4570
Ania199414
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Boo_ Pokaż wiadomość
Witamm
Mam parę linków więc się chciałam z Wami podzielić - tak czy siak nie wiem czy się nie powtarzają tutaj bo dotarłam na razie do strony 90.
No ale jestem w trakcie studiowania wątku, od przedwczoraj powysyłałam tysiąc maili, dostałam 5 albo 6 negatywów, jeden pozytyw, a reszta milczy. Tak że czekam niecierpliwie. ^^

No i tak:
http://www.nodarklips.com/index.php?page=sample - to mi się podoba bardzo, darmowa pomadka czy coś, nie szkodzi spróbować. zapasy ograniczone.
http://www.peta2.com/outthere/o_kasa...?c=peta2_enews - przypinka? pin? filmik na końcu koszmarny, akcję popieram.
http://www.bananahockey.com/temp/inscription.php - czapka albo koszulka, przesyłają aż do otwarcia sklepu.
http://www.eurohairfashion.com/catal..._promotion.php - coś do włosów, nie mam pojęcia co ale zamówiłam
http://www.totallyfreestuff.com/inde...15210&m=0&sb=1 - plakat The Jones Brothers, nie wiem w sumie czy się jeszcze załapałam bo tylko pierwsze 2000. Będzie dla koleżanki.
http://www.shell.com/home/ferrari-en..._stickers.html - jakieś takie naklejki, jak znalazł na zeszytowe twórczości w ciągu roku.

I jeszcze jeden:
http://www.northernontario.com/plan/guide/index.aspx - samemu doczytać proszę, bo w końcu nie wiem czy to notes czy książka. ^^

To by było na tyle, mam nadzieję że adresy się nie powtarzają w co drugim poście.. Wkleiłam to co mi się najbardziej spodobało, stąd. No i liczę na to że się w nic nie wkopałam wysyłając maile, bo z moim angielskim kiepsko.
Pozdrawiam gorrrrąco.

...A i nowa jestem.
Dzięki Boo za adresiki i witamy u nas.

Stary 2008-07-25, 11:08   #4571
Ania199414
Raczkowanie

Wink Dot.: Free Samples cz. II

A i ja mam new adresiki:
http://www.bennyhinn.org/resources/enewsletter.cfm Darmowa, srebrna przypinka, po zapisaniu sie na newsletter
http://www.ouchpack.com/whatis.htm plastry do opatrunków <może komuś się przyda>
http://www.mariobadescu.com/questionnaire.aspx Próbki kosmetyków
Jak jeszcze coś znajde to wam podam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 11:19   #4572
Nikaa1990
Wtajemniczenie

U mnie dzis paczuszka od YR (13 próbek!!)i zdjęcie od Canona Ale w e-skrzynce pusto

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 11:20   #4573
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86

ja tez dzis dostalam pozytywa od Gwiazdy pustyni,wyslalam im mejla wybierajac 5zapachow,mam nadzieje ze beda ladnie pachniec,buteleczki ich perfum wygladaja pieknie to moze i zapachy beda takie
kasiuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 11:32   #4574
Ania199414
Raczkowanie

Talking Dot.: Free Samples cz. II

Cytat:
Napisane przez kasiuniaaa86 Pokaż wiadomość
ja tez dzis dostalam pozytywa od Gwiazdy pustyni,wyslalam im mejla wybierajac 5zapachow,mam nadzieje ze beda ladnie pachniec,buteleczki ich perfum wygladaja pieknie to moze i zapachy beda takie
Ja też wysłałam i też mam taką nadzieję...

Czemu tak cicho??? Pisaćććććććććććććććć!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Ania199414
Czas edycji: 2008-07-25 o 12:57
Stary 2008-07-25, 13:29   #4575
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja dzis odwazylam sie zapytac o probki podkladów w aptece i o dziwo dostalam z 8 próbek tego samego ;d heh ;d

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 14:10   #4576
AJaLubieSwojeOczy
Zakorzenienie

GG do AJaLubieSwojeOczy

Dzisiaj swoją skrzynkę miałam prawie pełną.
Dostałam:
-przesyłkę z Tarnowa: plan miasta, ulotki na temat: sanktuariów, Tarnowa 'Polskiego bieguna ciepła', Uroku małych miasteczek, kulturze żydowskiej, miejsc niezapomnianych, zamków i fortyfikacji, broszurkę o Tarnowie i jego regionie, dwa długopisy, brelok, próbkę herbatki i coś takiego dziwnego odblaskowego . . . chyba na długopisy ,
- 3 zdjęcia z Canona,
- 6 próbek z YR.

AJaLubieSwojeOczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 14:41   #4577
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claire-K Pokaż wiadomość
Naprawdę jesteście takie biedne, że nie możecie sobie kupić? Przecież one zazwyczaj 5 złotych kosztują :/ A i często dzięki nim można wesprzeć szczytny cel...
Proponuję nie wchodzić na ten wątek jeśli wzbudza w Tobie takie negatywne emocje.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 14:54   #4578
KaRoLiNuSiA1993
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AJaLubieSwojeOczy Pokaż wiadomość
Dostałam:
-przesyłkę z Tarnowa: plan miasta, ulotki na temat: sanktuariów, Tarnowa 'Polskiego bieguna ciepła', Uroku małych miasteczek, kulturze żydowskiej, miejsc niezapomnianych, zamków i fortyfikacji, broszurkę o Tarnowie i jego regionie, dwa długopisy, brelok, próbkę herbatki i coś takiego dziwnego odblaskowego . . . chyba na długopisy ,
- 3 zdjęcia z Canona,
- 6 próbek z YR.

Ja wczoraj dostałam przesyłkę z Tarnowa i były w niej tylko: plan miasta, rózne ulotki na temat miasta i 1 próbka herbaty i nic więcej. Zadnego długopisa ani breloka

A dziś u mnie 2 zdjęcia Canona i plan lekcji z parku wodnego w Krakowie, a na @ pustki...
KaRoLiNuSiA1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 14:56   #4579
KaRoLiNuSiA1993
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Proponuję nie wchodzić na ten wątek jeśli wzbudza w Tobie takie negatywne emocje.

Zgadzam się to jest przecież wątek o tym jak dostac cos za darmo, a nie o jakis szczytnych celach
KaRoLiNuSiA1993 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 15:12   #4580
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Dziewczyny na jakie adresy wysyłacie prośy o karmy dla psow? Moj niczego nie chce jesc, tyko chleb z pasztetem
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 15:38   #4581
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Zgadzam się to jest przecież wątek o tym jak dostac cos za darmo, a nie o jakis szczytnych celach
To moze podam Wam zaraz adresy darmowych jadlodalni, tam tez mozna dostac cos za darmo.
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 15:53   #4582
AJaLubieSwojeOczy
Zakorzenienie

GG do AJaLubieSwojeOczy

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
To moze podam Wam zaraz adresy darmowych jadlodalni, tam tez mozna dostac cos za darmo.
Jak tak baaardzo przeszkadza Ci ten wątek, proste: nie wchodź na niego .

Cytat:
Dostałam:
- 3 zdjęcia z Canona,
- 6 próbek z YR.

Już wiem! To stojak na komórkę!

AJaLubieSwojeOczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:12   #4583
Claire-K
Raczkowanie

Tu nie chodzi o to, ze mi czy Hawie przeszkadza wątek. Sądzę, że Hawę, podobnie jak mnie razi bezmiar żebractwa. Co innego poprosić o testerek, próbkę czy folder czegoś co jest potrzebne, czym jesteście naprawdę zainteresowane. Przeraża mnie natomiast bezmiar wyciągania od firm pod różnymi pretekstami gadżetów, rzeczy które chcecie "bo inna zdobyła", folderów. Od tego jest internet żeby nie trzeba było wielu folderów wysyłać...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 16:30   #4584
kas!a
Zakorzenienie

Ale dlaczego piszecie to w taki prymitywny sposób i przy okazji obrażacie dziewczyny, które zamawiają te foldery?

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:47   #4585
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez Claire-K Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o to, ze mi czy Hawie przeszkadza wątek. Sądzę, że Hawę, podobnie jak mnie razi bezmiar żebractwa. Co innego poprosić o testerek, próbkę czy folder czegoś co jest potrzebne, czym jesteście naprawdę zainteresowane. Przeraża mnie natomiast bezmiar wyciągania od firm pod różnymi pretekstami gadżetów, rzeczy które chcecie "bo inna zdobyła", folderów. Od tego jest internet żeby nie trzeba było wielu folderów wysyłać...
Czytasz w moich myslach. Zgadzam sie ze wszystkim co tu napisalas.
Co ja poradze, ze mam swoje zdanie i czasem mam ochote je wyrazic. Na tym chyba polega idea forum, na dyskusji a nie na potakiwaniu sobie wzajemnie.
Stary 2008-07-25, 16:48   #4586
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:

Nie rozumiem podbudowujesz się wchodząc na ten wątek? Jak mi się wątek nie podoba, jest temat krórego nie lubie nie wchodze tam. Widze, że strasznie lubisz się tutaj podśmiewać i rzucać chamskie odzywki jak ta wyżej Skąd pewność, że komuś nie jest właśnie taki folder potrzebny, może się do tego miasta wybiera?

Niedługo będzie strach sie tutaj odezwać, że sie dostało jakieś próbki chociażby w sklepie bo zostanie się skierowanym do darmowych jadłodalni . . .
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 17:30   #4587
Claire-K
Raczkowanie

Wykrasana, tu nie chodzi o to, że komus jest potrzebne.

Jako podsumowanie moich wypowiedzi:

1. Moja koleżanka w ubiegłym roku otworzyła własną działalność... Sklep internetowy. Na jednym z forów w temacie dotyczącym "free samples" ktoś wrzucił link do niej bo kilka razy wysłała katalogi, jakieś gadżety... I się zaczęło! Nie mogła się opędzić od maili z prośbami o jakieś granty. Kiedy rozmawiałam z nią zrozumiałam jakie paskudne jest takie wypisywanie próśb do przedsiębiorców...

2. Rozmawiając ostatnio z przedstawicielami placówek dyplomatycznych (jestem dziennikarką) poruszyłam temat osób zwracających się z prośbami o gadżety i foldery. Przyznali, że ilość próśb się zwiększyła. Dodali, że widać, że wiele listów to masówki... Coraz mniej chętnie wysyłają cokolwiek bo czują się wykorzystywani. Czy nigdy Wam nie przyszło do głowy, ze przez Wasze widzi-mi-się i chęć zdobycia czegoś za darmo, ktoś nie będzie mógł uzyskać folderów i informacji, które są mu naprawdę potrzebne? Zamykacie drogę do zdobycia rożnych rzeczy choćby od Ambasad i Konsulatów tym, który mogliby je wykorzystać w racjonalny sposób!

3. Odnośnie mojego oburzenia dotyczącego silikonowych bransoletek... Podobnie irytuje mnie proszenie o kubki, smycze itd. Zastanowiłyście się kiedys nad tym, że te firmy, które wysyłają Wam produkty w nadziei na ich własne zyski, ponosza koszta zwiazane z ich wyprodukowaniem? Poza tym ile jedna osoba może wykorzystywać smyczek?

4. Sama zamawiam darmowe próbki... Kosmetyków głównie. Mimo wszystko mam szacunek do pieniędzy innych. Nie zamawiam próbek kosmetyków, których nie chciałabym kupić. Nie kolekcjonuję katalogów. Wiele w nich jest w wersji on-line... "Free samples" to świetne zjawisko, ale może się szybko ukrócić właśnie przez te tematy na forach i masowe nadużywanie dobrej woli firm.
Stary 2008-07-25, 17:58   #4588
paula-zla
Zakorzenienie

Dziś pozytyw od Gwiazd Pustyni (już wybieram z mamą próbki ), negatyw od Miraculum (odsyłają do sklepów).
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 18:01   #4589
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Cytat:
Jak tak baaardzo przeszkadza Ci ten wątek, proste: nie wchodź na niego .

Już wiem! To stojak na komórkę!
Uznaję to za OT. Proszę przenieść swoje dywagacje do osobnego wątku.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 18:17   #4590
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość

Nie rozumiem podbudowujesz się wchodząc na ten wątek? Jak mi się wątek nie podoba, jest temat krórego nie lubie nie wchodze tam. Widze, że strasznie lubisz się tutaj podśmiewać i rzucać chamskie odzywki jak ta wyżej Skąd pewność, że komuś nie jest właśnie taki folder potrzebny, może się do tego miasta wybiera?

Niedługo będzie strach sie tutaj odezwać, że sie dostało jakieś próbki chociażby w sklepie bo zostanie się skierowanym do darmowych jadłodalni . . .
Tak, oczywiscie, nagle wszyscy zaczeli sie masowac interesowac atrakcjami turystycznymi Tarnowa i stad to masowe pisanie do tego miasta z prosba o foldery reklamowe. Wszyscy sa fanami podrozy zagranicznych i pisza do ambasad. Jakby w Internecie czy ksiegarni/bibliotece malo bylo przewodnikow. Kubki i smycze tez pewnie sa trudno dostepne lub horrendalnie drogie. Albo moze zapanowala jakas moda na kolekcjonowanie takich rzeczy i stawianie kubkow na regale jak kiedys robilo sie z puszkami po napojach? Nie probujcie mi tez wmowic, ze wszystkie z Was nagle interesuja sie urzadzaniem lazienek czy modelami drzwi kuchennych...
Ciekawa jestem ile tych folderow, katalogow itp zostalo naprawde wykorzystanych, przeczytanych, byl z nich naprawde jakis pozytek? No powiedzcie uczciwie ile z tego zostalo tylko pobieznie obejrzanych i rzuconych w kat? Czy warto po to scinac lasy?
Powtorze jeszcze raz...
Rozumiem zamawianie rzeczy naprawde potrzebnych. Ale pisanie wszedzie aby dostac byle co jest wedlug mnie glupie. Niewazne jaki katalog, niewazne jaki drobiazg aby tylko dostac cos za darmo. Niewazne , ze to potem lezy nieprzydatne albo leci do kosza. Najwazniejsze, ze przyslali, ze dostalam, ze mam satysfakcje. Moze to jakis wspolczesny rodzaj polowania? I nie obrazajcie sie na slowo zebractwo, bo wg mnie tylko tak takie zachowanie mozna nazwac.
Claire ma racje. W ten sposob tylko mozecie zrazic do siebie tych, do ktorych tak piszecie. Bo co ma sobie myslec jakis producent czy jakas instytucja, gdy nagle zaczyna dostawac setki podobnie brzmiacych do siebie maili? Ze tak sie nagle wszyscy Tarnowem zainteresowali czy Jamajka? A moze poszla gdzies plotka, ze tu mozna cos darmo dostac i rzucili sie lowcy darmowych gadzetow? Wiec przestanie te gadzety wysylac, bo skad ma wiedziec czy dana osoba naprawde jest czyms zainteresowana czy tez ma gdzies dana firme/instytucje a chodzi jej tylko o wyciagniecie jakichs darmowych fantow? Czy jako wlascicielki jakiejs firmy chcialybyscie tak wysylac gazdzety hurtowo, wiedzac ze duza czesc z nich wyladuje potem w koszu bo trafia do zupelnie przypadkowych osob? Postawcie sie na miejscu tych, ktorych tak zarzucacie mailami.
DOPISEK:
Napisalam ten post a w tym czasie pojawila sie wypowiedz moderatora. Mimo to pozwole sobie nie usuwac tego co tak pieczolowicie nadrukowalam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości