|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda że nie było 2 kresek, liczyłam na to że Ci się uda. Cytat:
![]() Witam Was w sobotę, wstałam dziś o 5:30 dla mnie to środek nocy ale za to jaki dzień długi. Kupiłam sobie kwiatki na balkon, zaraz będę sadzić. Potem muszę ogarnąć samochód bo mąż mi nakazał![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj temperatura 36.91 a dzisiaj 36.85 i mierzona godzinę wcześniej niż zwykle bo musiałam się ogarnąć na uczelnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Helo!
Zaglądam do Was codziennie w wyczekiwaniu na jakieś dwie krechy, a tu bida z nędzą! ![]() Wszystkim pracującym życzę, żeby dzień pracy przeleciał raz dwa! ![]() AnnLady, skoro już całuje i gada to nie jest z nim źle. Mój tego nie robi do tej pory tylko jak czasem młody długo nie daje o sobie znać i go zaczynam szturchać to tatuś pojawia się niczym rycerz w lśniącej zbroi i wrzeszczy "zostaw dziecko w spokoju!", co jest szalenie zabawne Dorotko, kto Ci kazał wstawać tak wcześnie! Czemu?! ![]() Xboo, super, że już w domu. Miłego pakowania kartonów ![]() Ja z kolei zdobyłam kolejny poziom w swoim osobistym masterszefie - naumiałam się robić brownie nieskromnie przyznam, że wyszło perfekcyjne więc jak komuś nudno to zapraszam, bo jak sama to wszystko zjem to będę gruba i brzydka
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie zrobiłam na obiad barszczyk z młodych buraczków i młode ziemniaki z kielbaska, pękam ![]() ![]() ![]() ![]() ale to jest takie pyszne ![]() ![]() ![]() A TŻ przyniósł mi truskawki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Temp niższa bo zaburzona czasowo pewnie. Następny sikaniec z samego rana najlepiej ![]() ![]() ![]() Gajaa ale mi smaka zrobiłaś na brownie ![]() ja uwielbiam kombinować z gotowaniem / pieczeniem a jeszcze jak wyjdzie to później pekam z dumy więc brawo za masterszefstwo ![]() Nem jak tam na komunię się wybierasz czy jednak na leżąco sobotę spędzasz? MadziQ żyjesz? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Gaja
moje Brownie też palce lizać! Taka pogoda a ja się tu kisze. Szaleństwo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3549 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3550 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() A w ciąży dostałaś coś na obniżenie? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Dajcie przepis na brownie, nigdy nie robiłam, a jak sprawdzony, to może się uda
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadajcie i zjadajcie pyszne brownie
albo róbcie swoje - w sumie nie zajęło mi to dużo czasu ![]() AnnLady, wpadnij do mnie z obiadem i truskawkami ![]() Karii, Ty to stopniujesz napięcie jak w porządnym kryminale ![]() Dorotka, dobry z Ciebie człowiek, skoro męża do pracy wozisz na taką pogańską godzinę ![]() Karmelku, robiłam z kwestii smaku : https://www.kwestiasmaku.com/desery/...e/przepis.html - tylko wyjęłam po 30 min i jest mokrutko wylewające się. W jakimś innym przepisie wyczytałam, że takie mokre brownie jest super, a że nigdy takiego nie jadłam to postanowiłam spróbować. Mieli rację - pyszota Worki próżniowe przeszły test funkcjonalności śpiewająco! Popakowałam wszystkie ciuchy, w które się nie mieszczę (czyli jakieś 70% ), zimową pościel i ... w szafie ciągle jest miejsce! Teraz tylko niech przyjdzie proszek do prania dla młodego, popiorę jego ciuszki na zaś i też pozasysam. Będą grzecznie czekać, aż Adamo do nich urośnie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-05-12 o 13:51 |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja a wlasnie - truskawy przezyly?
![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! Nie służy im słoneczko, ale nasz balkon jest od rana do południa w słońcu, więc walczą i w drugiej połowie dnia odzyskują wigor. Z każdym dniem wyglądają lepiej
![]() Mam nadzieję, że będą owocki w tym roku i że to nie moje myślenie życzeniowe ![]() A pomidorki to już w ogóle mistrzowie! Mają się lepiej niż my wszyscy razem wzięci ![]() A Ty jak tam? nie zgniłaś jeszcze w tym szpitalu? Trzymam kciuki za to, żeby niebawem puścili Cię do domu
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-05-12 o 14:02 |
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzis powinnam miec okres, na razie nie ma. Testowac dzis czy jutro? Teścik czeka...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro rano
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam kabanosa i przegryzlam truskawa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam przepis na dzisiejsze brownie parę postów wyżej
![]() Kabanos z truskawką brzmi dobrze ![]() Też się wzięłam za obiad. Wygrzebałam z zamrażarki jakąś padlinę z kurczaka. Wrzucę do pieca, będzie spoko
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... To może jak aż takie słońce to postaw je za czymś? Haha, właśnie sobie wyobrazilam stanie z parasolka nad nimi. Spokoju, z nudów różne pomysły wpadają do głowy.A u mnie nic nowego. Może jeszcze nie zgnilam, ale nudno tu masakrycznie. I wkurzajaca współlokatora, no ile można wyspoewywac disco polo i innych slawomirow? No fajne to na imprezę jakąś, ale bez przesady... W ogóle niby w drugim miesiącu dowiedziała się ze jest w ciąży... A i non stop popala a to elektronika, a to zwykłego w łazience.. I dziwi się, ze dziecko tylko 2kg w 36 tygodniu. Masakra, na szczęście w najgorszym razie za tydzień am cesarke uff... No i liczne, ze jeżeli będę miała się tu został , to przerzuce się na tamto miejsce pod same okno ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jak zaczepić na balkonie parasolki
![]() O matulu, faktycznie osobliwość Ci się trafiła na współlokatora. Wiesz, drugi miesiąc się zaczyna tak po prawdzie po terminie @, więc jest akurat jest wielce prawdopodobne tną ją w 37 tc? Ups. Chociaż szybko się jej pozbędziesz
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Przestańcie o tym Brownie bo zaślinie biurko 🤤
Drocia ręce i cycki opadają na takie kobiety. Ale znam jedną, która w ciąży postępowała dużo gorzej, aż mną telepało. Ale urodziła śliczne zdrowe dziecko, całe szczęście. Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj mi i mężowi stuknęło 9 miesięcy po ślubie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie, o ciazy dowiedziala się po dwóch miesiącach - tak powiedziala...
------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3568 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekolad mam akurat zapas ogromny, bo TŻ co miesiąc płytki krwi oddaje, więc nosi tego do domu pełno akurat wykorzystam ![]() Sprytny patent z tymi workami próżniowymi, do zasysania wystarczy odkurzać czy musi być jakiś specjalny sprzęt? Cytat:
![]() Cytat:
A propos dowiadywania się o ciąży, to znam dziewczynę, która się dowiedziała o niej w połowie 4 miesiąca. Byłam w szoku, że to w ogóle możliwe. |
|||
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Co do dowiadywania sie o ciąży moja matka dowiedziala sie ze jest ze mna w ciąży pod koniec 3msc
bo wcześniej myślała ze okres jej sie spoznia bo moze juz menopauza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć dziewczyny GDZIE TE KRESKI?!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

26.08.2017
później do teściów na sobotę i niedzielę. Test w kosmetyczce czeka gdyby jednak @ nie przyszła 

ale za to jaki dzień długi. Kupiłam sobie kwiatki na balkon, zaraz będę sadzić. Potem muszę ogarnąć samochód bo mąż mi nakazał

tylko jak czasem młody długo nie daje o sobie znać i go zaczynam szturchać to tatuś pojawia się niczym rycerz w lśniącej zbroi i wrzeszczy "zostaw dziecko w spokoju!", co jest szalenie zabawne
nieskromnie przyznam, że wyszło perfekcyjne 

), zimową pościel i ... w szafie ciągle jest miejsce! Teraz tylko niech przyjdzie proszek do prania dla młodego, popiorę jego ciuszki na zaś i też pozasysam. Będą grzecznie czekać, aż Adamo do nich urośnie

akurat wykorzystam

bo wcześniej myślała ze okres jej sie spoznia bo moze juz menopauza