![]() |
#3001 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3002 |
Zadomowienie
|
Witam się już prawie przed południem.
Od trzeciej nie śpię bo obudziła mnie córka cos jej się śniło i potem nie mogłam zasnąć ![]() Po wczorajszym spotkaniu z koleżankami bardzo poprawił mi się nastrój, brakowało mi takich pogaduch. Elaaaa mam nadzieję że sąsiedzi mają trochę wyrozumiałości i to była tylko jednorazowa akcja pomimo tego nie zapominajcie o plusach waszej przeprowadzki jest ich znacznie więcej ![]() Norciu też właśnie od rana jakoś pomyślałam o Folince że coś jej nie widać ostatnio. Camelku udanego show ![]() ![]() ![]() MalaGosia dobrze że się wszystko skończyło bez problemu ale szkoda było tylko twoich nerwów. Na pewno nie zrobili tego celowo. Ja dziś bez planów, mam posprzątane, Tż wrócił o 7 rano z pracy teraz śpi i znowu idzie na 18 ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Norciu jak.weszłam na wątek,to nikt nic nie napisał,bylam bardzo zdziwiona |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
Zadomowienie
|
W nocy jak nie mogłam usnąć po tej 3 to zamiast liczyć przysłowiowe barany to wzięłam stetoskop i słuchałam jak szybciutko bije serduszko tej mojej kruszyny. W nocy to taka cisza i fajnie było słychać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak.u Ciebie ze.skurczami/bolami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Zadomowienie
|
Od powrotu ze szpitala nie mam już tych skurczy, brzuch twardnieje ale to są te przepowiadające. Boli mnie to krocze o którym już pisałam i prawa noga. Jak dłużej pochodzę to ból jest naprawdę duży. Ale pocieszam się że jeszcze troszkę i będzie lepiej.
Tak do mnie wczoraj doszło że planowo zostało mi 7 tygodni ale jak urodzę w 38 tak jak starszą córkę to już tylko zostaje 5 tygodni. Ale to przeleciało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
Zadomowienie
|
Polu już niedlugo będziemy tulić te nasze maluchy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kalafiora zamiast mózgu,pomyliłam.godziny zawodów i dziecko nie wystartowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kurcze jaka szkoda, synuś zawiedziony pewnie. Co się stało to się nie odstanie. Tylko się tym nie zadręczaj czasami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3011 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() Zakupami się nie pochwalę bo ich nie mam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wszystkiego! Zapachu, borowania, siedzenia z otwartą buzią haha. Akurat zastrzyk to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam ale też go nie lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Oj ja też komentuję bardzo często zachowanie męża i to zwykle z niezadowoleniem. Mnie by już coś trafiło na jego miejscu
![]() ![]() Elu, pewnie faktycznie z czasem przyzwyczaicie się do hałasów z zewnątrz, a i u Was niedługo już nie będzie tak cicho ![]() ![]() Dostałam od siostry w prezencie bon na sesję zdjęciową. Chyba poczekamy na jego wykorzystanie aż Igusia się urodzi i będziemy w komplecie ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3013 |
Rozeznanie
|
Hej. Kupilam na targu na wsi u tescia dla Iguni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3014 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Norko, ty to zawsze każdego musisz zaszufladkować ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jeszcze w kwestii imprez - o ile mam nadzieję, że to się nie powtórzy, to jeśli jednak okaże się, że wasi sąsiedzi to wesoła gromadka, która gustuje w częstych i głośnych imprezach, no to nie ma bata - dzwoń po 22 na policję. Ja generalnie jestem przeciwna takim akcjom, ale jeśli miałabym małe dziecko + bardzo głośne imprezy, to po prostu nie widziałabym innego wyjścia. Cytat:
![]() Czy ja dobrze rozumiem? 1 kg warzyw-owoców? To całkiem sporo, właściwie nawet nie wiem, jak przeciętna kobieta byłaby w stanie to zjeść, skoro oprócz nich jest jeszcze jakieś białko, węglowodany w postaci ziemniaków, pieczywa czy kaszy... Ja z racji niejedzenia mięsa, jem bardzo dużo warzyw, ale trudno mi uwierzyć, żebym jadła aż tyle ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3015 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio wylicytowałam 2 opaski dla małej na aukcjach organizowanych na leczenie dziewczynki w Niemczech z połową serca ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Ja gram na keyboardzie, pianinie i gitarze ![]() Chociaż zawsze chciałam na saksofonie się nauczyć ale jakoś tak wyszło że nie było na to czasu ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym chciała, żeby dzieciorek dał mi trochę czasu na granie na ukulele, ale to pewnie co najmniej za pół roku o tym pomyślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3017 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3019 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Prime_2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3021 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My wracamy po warsztatach, z terminem na 19.40 na USG 4D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-05-12 o 14:12 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3022 |
Wtajemniczenie
|
Ela, super! Czekamy zatem na zdjęcie!
My dziś wieczorem idziemy do teatru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ela super z tym usg??? Camelitos jeśli.można zapytać,czym.zajmujesz się zawodowo? Bursztynku syn był trochę smutny,jak wrócił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3024 |
Wtajemniczenie
|
Na szczęście lekko i nie cały czas, dlatego nie panikuje. Ale w tyle głowy caly czas mam fakt, że mam skrócona szyjkę i dlatego mnie to trochę martwi. Chyba ze to po prostu macica ćwiczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby nie mam.skroconej,ale to.tylko.z badania na fotelu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3026 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak Cię będzie niepokoić nadal to umów się do lekarza, będziesz spokojniejsza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
Ela przed.srodowa wizytą bylam pewna ,że cos jest nie tak,miekka szyjka ,skrócona czy.rozwarcie.Nie pisalam.Wam,ale bardzo często mialam.skurcze przez 3-dni...
Ale okazało.się ,że wszystko ok.Myślę,ze magnez tak.super.działa. A jak nadal rwardnieje.to.piję.musxyn ianke. No.i.co.zauwazylam,że twardnienie.jest.po.sytua cji stresowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że u Ciebie ok wszystko to najważniejsze. Ale nie ma dyskusji musimy się oszczędzać, choć dla mnie to trochę trudne, bo całą ciążę dużo chodziłam, wszystko robiłam.. ale trzeba powiedzieć stop. Zobaczę co powie gin we wtorek mam nadzieję, że będzie jak u Ciebie ![]() Bardzo nie lubię Muszynianki, ma taki dziwny smak.. gdybym się tylko przekonała, ale nie mogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Te komentowanie jest nieznośne, prawda? Nie wiem jak on ze mną wytrzymuje. Ale ja nie robię tego ze złości czy ze wściekłością, po prostu.. jak np. je kanapki na łóżku, to powiem, żeby nie nakruszył albo żeby nie siadał bezpośrednio na prześcieradle albooo żeby szybciej z tego kibla schodził. ![]() Summer, zarabiałaś na pisaniu? Ooo, pisałaś może bloga czy pracowałaś jako dziennikarka? Nie no, widać, że masz to coś, to teksty masz genialne. ![]() Nie wiedziałam, że u nas tyle talentów muzycznych. ![]() ![]() Super Ci się trafiło Eluś z tym USG 4D, ekstra! ![]() Widzę, że te przepowiadacze, to już nie przelewki. A jak Wam brzuch twardnieje, to robi się taki gulkowaty, taka okrągła piłka? Aj, też nie mogłam na początku przyzwyczaić się do smaku Muszynianki, ale w końcu są polubiłam. ![]() ![]() Dziewczyny, czy tylko ja ostatnio tyle śpię? ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-12 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3030 |
Zadomowienie
|
Cześć, a mnie nie było za bardzo w ciągu ostatnich dwóch dni, czytam Was z doskoku. Ale u mnie remontów ciąg dalszy i teraz jest sporo do ogarniania.
A u mnie Norka też ostatnio zauważyłam zapotrzebowanie na sen jak w pierwszym trymestrze. Za to w nocy nie mogę spać, młody mi szaleje rozpycha się i kopie albo latam siku, a w dzień koło 13-14 jakiś kryzys łapię i drzemię nawet do dwóch godzin i to ledwo się podnoszę. Teraz lecę w końcu zamontowana szafa i mogę rozłożyć swoje rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.