Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-25, 15:40   #301
201705250937
Konto usunięte

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
łatwo mówić. potem leżałam w łóżku i zastanawiałam się, o co mu do cholery mogło chodzić. ;]

dziewczyny, mam prośbę.. mogłybyście obiektywnie ocenić mój wygląd? ale tak krytycznie i obiektywnie, naprawdę. chętnym wyślę zdjęcia. ech.
tez poprosze toffiee17@wp.pl
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 15:51   #302
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Oj tam, olać tego kolesia :P

Ja wczoraj miałam niezły ubaw jak 2 chłopców: jeden jakieś 13 lat drugi z 10 szpanowali pod sklepem. Przeklinali, mówili, że zaraz się marihuaną najarają, puścili z komórki swoje rytmy. A mi się z nich tak chciało śmiać :P Tak samo oni chcieli zwrócić na siebie uwagę, jak ten koleś.

Jeśli można fotkę...
daggerka@interia.pl
Stary 2008-07-25, 15:54   #303
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Może tylko o to, że zbyt szczupła wizualnie jesteś? Wiadomo, że płeć męska ma poważne problemy z tematami sylwetki dziewczyn i kobiet, jakkolwiek by gadali na ten temat zawsze coś palną nie tak.
Jeśli mogę poprosić dla oceny, mój mail alinja@seznam.cz
zdjęcia już poszły. proszę tylko o obiektywną ocenę, okay?
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 15:58   #304
Bbasiulka
Raczkowanie

star... szalewskip@wp.pl

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 15:59   #305
deMitia
Rozeznanie

star15- a ja też mogę: demitia1@o2.pl
Stary 2008-07-25, 16:00   #306
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Gwiazdko ja poproszę ewelcia48@onet.eu

Agness, eh, S to przecież najmniejszy rozmiar, a miałaś jeszcze luz .. proszę cię, nie wmawiaj sobie na siłę, że jesteś gruba, jak można być grubym nosząć rozmiar S ?! Przepraszam, ale nie pojmuję tego.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:02   #307
star15
Zakorzenienie

wszystkim chętnym już wysłałam,teraz czekam na ocenę [stress]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 16:04   #308
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908

star, jeśli to żaden problem, to ja też poproszę agu2908@gmail.com

agnis2908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:08   #309
star15
Zakorzenienie

agnis- no problem, poszło już.
Stary 2008-07-25, 16:13   #310
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Oj tam, olać tego kolesia :P

Ja wczoraj miałam niezły ubaw jak 2 chłopców: jeden jakieś 13 lat drugi z 10 szpanowali pod sklepem. Przeklinali, mówili, że zaraz się marihuaną najarają, puścili z komórki swoje rytmy. A mi się z nich tak chciało śmiać :P Tak samo oni chcieli zwrócić na siebie uwagę, jak ten koleś.

Jeśli można fotkę...
daggerka@interia.pl
Aralka, ale oni są w takim wieku, że się popisywali, a ten miał około 20 lat, to już nie dzieciak! bez sensu.. skrytykował mnie i pojechał. ciekawe, co by powiedział, gdybym mu odpysknęła jakimś głupim komentarzem na temat jego wyglądu. ;]
Stary 2008-07-25, 16:14   #311
enex
Zakorzenienie

Star - drobna, ładna i powabna. Nie wiem jak stare są te foty, ale naprawdę wyglądasz na nieco mniej niż 17lat, z tym, że napewno nie sylwetką. I zazdroszczę góry - masz ekstra talię i super klatkę - wąską a jednak z biustem - moje marzenie. A biodrami się nie przejmuj - też jestem wąska tam gdzie kobieta powinna być krąglejsza, za to czego nie mam w biodrach to mi boczki wynagrodziły.
Kolesia olać!
enex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 16:15   #312
deMitia
Rozeznanie

star15- jesteś przeliczna :szok: dużo dałabym aby mieć taką figurę jak TY....
a jakie masz cudne włosy W ogole prześliczna z Ciebie dziewczyna- a właściwie to już kobieta ;-)
Stary 2008-07-25, 16:17   #313
starlight
Raczkowanie

star ja też mogę fotkę?

a Ewelkaaa olej kolesia.

ktos-dziwny@wp.pl

starlight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:21   #314
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908

Star, masz naprawdę bardzo ładną figurę. Zazdroszczę
W ogóle jesteś ładna, ba-śliczna!!! taka dziewczęca, ale nie dziecinna, taka no...kobieca, powabna... Szczuplutka, zgrabniutka, urokliwa. Tym kolesiem się nie przejmuj, palant jakiś, chciał zwrócić uwagę na siebie. A, jeszcze dodam do zdjęć, że szalenie podoba mi się Twój brzuszek-ma superancki kształt. Płaski i ma taki.... taki mmm... ma po prostu idealny kształt

agnis2908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:23   #315
noname12345TPa
Gość

Star - większość młodych mężczyzn to palanci. Nie przejmuj się nimi, przejdzie im i zobaczysz zmądrzeją w wieku dwudziestu paru - trzydziestu lat.
A wyglądasz na pewno cudownie - mogę foteczkę weronka_18@onet.eu ?
Stary 2008-07-25, 16:25   #316
deMitia
Rozeznanie

Werka- a może Ty też byś się nam pokazała?
Stary 2008-07-25, 16:25   #317
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Gwiazdko fajna figurka podoba mi się twój brzuch, ćwiczyłaś coś czy taki poprostu już jest ?

edit.
Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość
a Ewelkaaa olej kolesia.
To do mnie i chodzi o to, że powiedziałam mu od ed , taa ? Ale chyba nie zrozumiałaś zabardzo

Stary 2008-07-25, 16:26   #318
star15
Zakorzenienie

jejku dziewczyny.. ile miłych słów.. naprawdę się nie spodziewałam takich opinii [to nie fałszywa skromność] dziękuję! cudne jesteście

enex- no właśnie i niziutka jestem [163cm] te zdjęcia są z tych wakacji, z końcówki czerwca, wyglądam teraz identycznie, tylko włoski mam nieco inaczej. wiem, że nie wyglądam na swoje lata, w sumie już się przyzwyczaiłam

deMitia- dziękuję..

agnis2908- to zabawne, ale właśnie na brzuch najczęściej narzekam. ;p

EwelkaaS- chodzę na siłownię od 2tygodni i tam ćwiczę, ale te zdjęcia były robione miesiąc temu- wtedy nic jeszcze nie ćwiczyłam

jestem za! Werko, pokaż się nam
Stary 2008-07-25, 16:27   #319
noname12345TPa
Gość

deMitia - aparata nie mam - ale w wrześniu (zobaczycie jak czas leci) to coś dam, bo zażyczyłam sobie komórkę z aparatem (mam 5 letnią komórkę po siostrze).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 16:29   #320
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Napisane przez juliaaa161190 Pokaż wiadomość
Nie ratunkowy hehe zawsze do śniadania, drugiego śniadania i podwieczorku jem jakiś owoc a czasem nawet do obiadu i kolacji ... nałóg?

Oj dzisiaj tata mi trochę popsuł humor ... byliśmy u cioci i wujka i tak rozmawiali sobie, nagle zeszło na temat ich syna, że był w lipcu na Mazurach i była burza i im łódkę wywróciło itp. no i zaczęli tak o tym ... doszło do tematu zeszłorocznych wakacji, kiedy to ja byłam na rejsie jak nawiedzał Mazury ten szkwał parę dni pod rząd w sierpniu, a właśnie podczas jednej z tych burzy wyleciałam z jachtu i kapok mi zleciał (ubrałam go raz na 4 burze, które przeżyliśmy i jeszcze musiał zlecieć;/) - dziwne bo był zapięty, no ale mój tatuś oczywiście musiał dodać, że kapoki są na normalnych ludzi a nie na takie prawie przezroczyste chudziny ... to ja się zbuntowałam, że braliśmy takie jakie były pod ręką - a ten mój bodajże na 85kg był ... a tata, że właśnie musi sprawdzić ile ważę, a nie chce stawać przy nim na wagę to że musi mnie postawić jutro na siłę ... ehhh a rano już miałam dobry humor i nawet nieźle mi dzisiaj jedzenie szło ... wkurza mnie czasem tata swoimi tekstami ... jeszcze wyjeżdżają jutro w nocy i dzisiaj jak zakładałam buty to mi powiedział: 'mam nadzieję, że zanim wrócimy to cię pająk za obraz nie wciągnie' ... ;/
a ukrywasz przed rodzicami prawdziwą wagę?

masz b dobry nałóg nie rezygnuj z niego
Cytat:
Julia - dziękuję, tobie też spóźnione gratki za tą jajecznicę smaczny był ten krok wprzód

Schism - przecież 50cm to nadal chudziutkie uda a poza tym tyś chyba miała przytyć no nie?

Kika - do końca wakacji jeszcze kupa czasu, da się do września wyrobić jędrne ciałko.

Aniaa - jeden dzień jeszcze nie przekreśla całego życia! Zapomnij o kompulsie, walcz daleja tż´em rozumiem...bo...też wyłączamy telefony jak się wkurzamy, niezależnie od tego jak ten drugi potem cierpi, nie bój żaby kochana, ochłonie, przemyśli sprawę, opadną emocje to znowu pogadacie

A u mnie średnio, tzn.wczorej jakieś 2900kcal na oko, godzina ostrego badmintona, potem antyrizotto z lubym i rafaello na podwieczorek (całkiem pyszne wyszło) a wieczorkiem pub, wróciłam skonana, mojito mnie jakoś zmęczyło

A dziś zaraz z rana 6/6 zaliczonych pobierań krwi, połowę żył mi znalazł pielęgniarzwielkie plany i bieganie w nich. No byle znowu skończyć na maks.2300kcal...:rolleyes :...
mam taką nadzieję 2900 to bardzo ładnie-oby tak dalej bo sporo się ruszasz

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Hm, płatki powinny zgęstnieć . A tyci tyci wody na pół szklanki płatków to malutko

Cieszę się, że u ciebie ostatnio wszystko ok

Kurcze, dziewczyny, muszę się was poradzić. Wczoraj zgadałam się z chłopakiem któremu się podobam (on i tak wie, że nie ma u mnie szans) na temat odżywiania (bo on pakuje) i ciągle dociekał skąd tyle wiem. Nie chciałam mu o tym wszystkim powiedzieć, bo chłopakowi to tak głupio, tymbardziej, że zna mnie niecały miesiąc..no ale w końcu powiedziałam, że się w ostatniej chwili opamiętałam, żeby nie wpaść w ane i takie tam. Oczywiście nie przyszło mi na myśl, że on może pomyśleć, że kiedyś byłam grubsza (...) więc poprostu powiedziałam, że byłam szczuplutka i nie wiem co mi odbiło, a i żeby nie pomyślał, że teraz ważę więcej. Trochę głupio mi teraz, chociaż ufam mu i powiedział, że pomyślał, że jestem zuch dziewczyna i jest ze mnie dumny, że się opamiętałam no i wgl. Chciałam żeby nie myślał, że moja figura to efekt kombinacji z jedzeniem, a poprostu mam takową , choć nie sądzę, aby tak pomyślał. I nie chcę abyście pisały typu 'nie przejmuj się, skoro mówił, że tak pomyślał to jest ok' ale jak to wygląda z waszej perspektywy. Przepraszam, że pytam o tak głupie rzeczy, ale trochę dziwie się teraz czuje ; | a mogłam powiedzieć poprostu, że się tym interesowałam...
tak też myślałam, ale dziś już wyszła lepiej
co do tego chłopca to uważam, że nie będzie go interesowało to jak wyglądałaś kiedyś, czy miałaś opnki np czy też nie, ale to jaka jesteś teraz...liczy się wnętrze
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
zaraz podam linka

bo wiesz co, niby wszystko jest ok, ale ja rpzez to głupie ed zatraciłam poczucie tego, co jest normalne, a co nie. U siebie. nie umiem obiektywnie stwierdzić, czy jem normalnie, czy dużo i tak dalej. bo u innych potrafię, to tylko ja sama w moich oczach jestem gorsza, beznadziejna i generalnie wszystko robię nie tak. Walczę z tym, ale różnie to bywa... no i niby wiem, że to pokolacyjne podjadanie to w żadnym wypadku nie był kompuls (o_O), ale ja się nakręcam i wychodzi z tego to, co wychodzi. nie żebym była jakaś konsekwentna w moich słowach typu: "od jutra jem mniej", to tylko czcze gadanie, ale chyba muszę się zastanowić nad swoją mentalnoscią, bo jest delikatnie mówiąc dziwna...

ale pamiętaj, Kika, że im więcej się ruszasz, tym więcej musisz jeść no i nie przekrocz maginczej bariery: ruch - przyjemność, a nie: ruch - obsesja. Jeśli zauważysz, że idziesz na rower, imo, iż strasznie Ci się nie chce, słabo Ci itp., znaczy, że coś jest nie tak.

2900 - super, jest coraz lepiej, tak się cieszę, że masz motywację i wychodzisz na prostą! no i nie odmawiasz sobie przyjemności, to też super, bo unikniesz tego świństwa (kompulsów). a przynajmniej będzie Ci łatwiej.

słuchaj, szczerze mówiąc, on się tym na pewno nie interesuje, czy miałaś taką figurę, czy to efekt diety. założę się, że nawet się nad tym nie zastanawiał. Faceci są tacy: przyjmują to, co powiedziałaś - przejął się, dotarło do niego, że miałaś/masz ed, ale wątpię, żeby zwrócił uwagę na ten - dla niego - szczegól, czy byłaś przed ed szczupła czy nie. Mówię Ci, pewnie nawet tego nie pamieta

ja o moim ed nie mówię nikomu raczej, ale to, że powiedział, też jest ok. Ed to choroba jak każda, nie trąd, nie temat TABU. rozumiem, że to trochę osobiste, ale z drugiej strony takich jak my jest tysiące (sic!)...

czytałam sporo o hashimoto i generalnie z mojej lektury dowiedziałam się, że nikt nic nie wie. Tzn nigdy nie wiadomo, co podawać, jak dawkować i tak dalej, a chorzy na tę przypadłość właśnie tak jak Ty chodzą od endokrynologa do endokrynologa. Współczuję Ci... jak u Ciebie wykryli hashimoto?

mówiłam, że to okres! no, nie masz się co przejmować jedzeniem
ok, więc czekam na linka
wiem Izuś jak to jest z tym ruchem, więcej ruchu=więcej jedzenie ale ja od awsze byłam aktywnym dzieckiem, trudno mi było wysiedzieć na miejscu 2 min spokojnie, na zawody jeździłam ( w tym też biegi krótkodystansowe), ale potem przez to bagno wszystko się popsuło...zamknęłąm się w sobie, a teraz czuję, że mogę, że chcę znowy "żyć", biegać, skakać, ruszać się): tzn wiem, że nie mam jeszcze zbyt wiele siły, ale kiedy czuję, że mam ogrom nergii to to wykorzystuję

Co do Ciebie to wiesz, że świetna z Ciebie moderatorka, rozumiem Cię bo sama miałak tak że innym potrafiłam podczas chorby doradzać, ale ja już robiłam inaczej, co do jedzonka to broń Boże nie zmniejszaj go a jeśli męczy Cię mentalność to może jakieś małe zmiany? niekoniecznie nawet z jedzeniem, choć możesz poeksperymentować np z jakimiś przepisami, ale np wizyta u fryzjera?to poprawi poprawić humor
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.
Wszystkim które chciały wysłałam PW ze zdjęciami.

Ja ... przegrałam. Poszłam się dzisiaj zważyć. I to co zobaczyłam wywróciło mi wszystko do góry nogami. Na dodatek potem jak nałożyłam dżinsy,w których chodziłam,póki nie zrobiło się lato (czyli chodziłam w nich jakoś do zakończenia roku szkolnego), no i co zobaczyłam ? Straasznie mnie opinały. Wahanie wagi? Nie sądzę. Głupio zrobiłam,że poszłam się dzisiaj zważyć,wiecie dlaczego? Bo wczoraj wieczorem nawet podobały mi się moje nogi w legginsach,dzisiaj tak samo,a tu nagle bach,zważyłam się,i jeszcze te spodnie ... Postanowiłam,że redukcja. Na razie zjadłam 780kcal,zastanawiam się co dalej... boję się jeść cokolwiek,bo potem wyjdzie może za dużo... ale jeszcze mi trochę rozsądku zostało,więc nie będę się głodziła ...
Co prawda do obiadu doszły ziemniaki,ale trudno,i tak chyba wieczorem będę pedałowała na rowerku. Poza tym ... miałam w planach piec ciasto dla TŻ-ta,bo jutro mija rok od naszego poznania,miał być super dzień i w ogóle,a tu mam zamiar się redukować,a tak bardzo bym chciała spróbować mojego pierwszego wypieku,w pełni samodzielnego... Nie mam siły,dzisiaj chyba ryczałam z 10minut patrząc na znienawidzone przez siebie ciało...

Zastanawiam się,czy nadal powinnam być Moderatorem. Mam wiedzę,potrafię przekazać innym to co wiem na temat odchudzania,a sama co wyprawiam...

Trzymajcie się,wybaczcie,ale dzisiaj nie nadaję się do doradzania...
Agness widziałam fotkę i stwierdzam jeden fakt: MASZ ZAJE**** CIAŁO I FIGURĘ wow jak to brzmi dziewczyno opamiętaj się! masz super zgrabne nogi i biodra, nic tylko pozazdrościć...

Cytat:
upiecz! i spróbuj nie zjeść, to oberwiesz od nas, zobaczysz nikt Ci nie każe wcinać pół blachy, ale kawałeczek własnego wypieku- przecież to nie jest tak dużo kalorii..

a tak swoją drogą, dziewczyny, chciałabym Wam coś opowiedzieć. wczoraj szłam sobie z koleżanką, ubrana w szorty i bluzkę na ramiączka [było gorąco.] jakiś koleś [na oko około 20-tki] przejeżdża obok nas na rowerze, ogląda się za mną mało na krzaki nie wpadnie. ;] oczywiście my w śmiech, bo sytuacja naprawdę komiczna. po jakimś czasie znowu go mijamy i obie naraz w śmiech: 'oo, to znowu ten!'. a on do mnie z taką niechęcią: 'ile Ty masz lat, dziewczyno? 15?'. ja z sarkazmem: 'dziesięć i pół', on: 'noo to Twoje szczęście, bo to znaczy, że jeszcze kształtów nabierzesz, teraz to z latarnią Cię można pomylić' i pojechał. a mnie zatkało. pozostawię bez komentarza, jak czułam się przez kolejną część wieczoru.. taaak, wiem, mam wąski tyłek, ale jeśli inni mi wytykają tak wady w mojej figurze, to jak ja mam siebie zaakceptować, do cholery?!... [dodam, że lat mam 17, dla jasności]
Cytat:
łatwo mówić. potem leżałam w łóżku i zastanawiałam się, o co mu do cholery mogło chodzić. ;]

dziewczyny, mam prośbę.. mogłybyście obiektywnie ocenić mój wygląd? ale tak krytycznie i obiektywnie, naprawdę. chętnym wyślę zdjęcia. ech.
nie przejmuj się nim, ja pomimo 18 lat wyglądam na hmm 14 ale zmieniam to powoli Tobie też się uda, jeśli to nie problem to ja też poproszę fotkę
kika17kc90@poczta.onet.pl

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:34   #321
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
a wyniki przy niedowadze zazwyczaj są dobre, po ogranizm jest odwodniony i mało wody w krwi powoduje wysokie stężenie wszytkich żelaz, sodów itd
Odwodniony? Yyy ja piję co najmniej 3 litry wody dziennie i do tego dużo warzw i owoców... to możliwe jest żebym była odwodniona?

Cytat:

Ah kolesie tacy są ;P

Mogę prosić zdjęcie? julia.tubacka@wp.pl

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:36   #322
star15
Zakorzenienie

ale kurde, ja mam taką dość okrągłą buzię, więc trudno mi będzie się zmienić i wypoważnieć. :P aj, no trudno. wszystkim pozostałym też już wysłałam zdjęcia, a teraz lecę, bo się umówiłam. jeszcze raz dziękuję za wszystkie komplementy, poprawiłyście mi nastrój może faktycznie nie wyglądam tak źle, jak myślę..
Stary 2008-07-25, 16:39   #323
enex
Zakorzenienie

Cytat:
jejku dziewczyny.. ile miłych słów.. naprawdę się nie spodziewałam takich opinii [to nie fałszywa skromność] dziękuję! cudne jesteście

enex- no właśnie i niziutka jestem [163cm] te zdjęcia są z tych wakacji, z końcówki czerwca, wyglądam teraz identycznie, tylko włoski mam nieco inaczej. wiem, że nie wyglądam na swoje lata, w sumie już się przyzwyczaiłam

deMitia- dziękuję..

agnis2908- to zabawne, ale właśnie na brzuch najczęściej narzekam. ;p

EwelkaaS- chodzę na siłownię od 2tygodni i tam ćwiczę, ale te zdjęcia były robione miesiąc temu- wtedy nic jeszcze nie ćwiczyłam

jestem za! Werko, pokaż się nam
Hihi, ja też mam 163cm. A z latami też tak mam, na ślubie kuzyna przed dwoma laty mi dalekie kuzynowstwo dawało góra 15lat...miałam wtedy już 20...miło tak....
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:41   #324
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi, ja też mam 163cm. A z latami też tak mam, na ślubie kuzyna przed dwoma laty mi dalekie kuzynowstwo dawało góra 15lat...miałam wtedy już 20...miło tak....
A mi wczoraj znajomy mojej mamy dał więcej niż 15 lat (mam 14), a niektórzy myślą, że jestem młodsza i jeszcze nawet do podstawówki chodzę cóż, będziemy dłużej młode ; DD

edit. Julia .. moi znajomi też się powyprowadzali, nikogo nie ma, nie ma z kim wyjść, mam dosyć tej cholernej pustki .. najchętniej bym się wyprowadziła, ale rodzice zaczęli remont w kuchni, a pewien incydent wskazywałby na to, że gdyby nie on nawet pomyśleliby nad przeprowadzką ..

Stary 2008-07-25, 16:41   #325
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
a ukrywasz przed rodzicami prawdziwą wagę?

masz b dobry nałóg nie rezygnuj z niego

Tzn. Mama wie, a tata tak mniej więcej ... trochę zawyżoną zna ...

Z nałogu nie zrezygnuję, bo nie potrafię żyć bez owoców i warzyw

Nie lubię burzy, a właśnie taka straszna u mnie jest ... mam nadzieję, że szybko przeleci bo zostaję sama, moi rodzice w nocy ok.3-4 wyjeżdżają ;( ciekawe co ja bd robiła przez nadchodzący tydzień jak prawie nikogo nie ma ...

Stary 2008-07-25, 16:43   #326
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość

ok, więc czekam na linka
wiem Izuś jak to jest z tym ruchem, więcej ruchu=więcej jedzenie ale ja od awsze byłam aktywnym dzieckiem, trudno mi było wysiedzieć na miejscu 2 min spokojnie, na zawody jeździłam ( w tym też biegi krótkodystansowe), ale potem przez to bagno wszystko się popsuło...zamknęłąm się w sobie, a teraz czuję, że mogę, że chcę znowy "żyć", biegać, skakać, ruszać się): tzn wiem, że nie mam jeszcze zbyt wiele siły, ale kiedy czuję, że mam ogrom nergii to to wykorzystuję

Co do Ciebie to wiesz, że świetna z Ciebie moderatorka, rozumiem Cię bo sama miałak tak że innym potrafiłam podczas chorby doradzać, ale ja już robiłam inaczej, co do jedzonka to broń Boże nie zmniejszaj go a jeśli męczy Cię mentalność to może jakieś małe zmiany? niekoniecznie nawet z jedzeniem, choć możesz poeksperymentować np z jakimiś przepisami, ale np wizyta u fryzjera?to poprawi poprawić humor

może... kurczę, pomyślę trochę nad sobą na szczęście wyszłam na prostą i nie wolno mi się załamywać. myślę, że to chwilowy kryzys, każdemu się zdarza, jem normalnie

też mam 18 lat (no... 17, w listopdzie 18), a dają mi 14/15 o_O

Enex, no nie wiem, czy to odmładzanie to takie miłe jest chyba, że to była ironia

Agness o kurczę, schudłaś chyba! serio, od ostatnich zdjęć! wyglądasz super, mega zgrabnie i mega ładnie, masz bardzo płaski brzuszek - śliczna jesteś! nie wiem, czego Ty od siebie chcesz! a z twarzy????????????? O BOŻE, jestem pod wrażeniem! masz za*ebistą buźkę ooooooooooooooooooooooo oo prześliczną, serio! ja też chcę takie oczy wielkie i cudowne - niebieskie... O MAtko, Aga, nie niszcz sobie życia rozmyślaniem o jedzeniu, bo jesteś przepiękną dziewczyną. Doznałam szoku.

szukam linka

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 17:00   #327
noname12345TPa
Gość

Star15 - dołączę się do zachwytów - wyglądasz cudnie, taka szczęśliwa, szczupła, piękna nastolatka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 17:01   #328
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
też mam 18 lat (no... 17, w listopdzie 18), a dają mi 14/15 o_O
O to tak jak ja w listopadzie 18 ;P też zawsze mnie za młodszą biorą, ale to chyba dobrze, że młodziej wyglądamy hehe

Stary 2008-07-25, 17:05   #329
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Star - bardzo ładnie Jesteś na R, U czy P?
Stary 2008-07-25, 17:46   #330
starlight
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

edit.

To do mnie i chodzi o to, że powiedziałam mu od ed , taa ? Ale chyba nie zrozumiałaś zabardzo

sorry

starlight jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości