|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam/oferuję mieszkanie/dom - ogłoszenia!
Cytat:
.
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, pomocy
![]() szukam pokoju dla dwóch osób, we Wrocławiu, w cenie ok. 400 zł/osoba (800 za pokój). już zdesperowana i spanikowana jestem, więc jeśli ktoś może pomóc, to poproszę o wiadomość.
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam pokoju jednoosobowego w Poznaniu. Może być w mieszkaniu studenckim, ale wolałabym kawalerkę w bloku lub w domku/willi. Do 800 zł z opłatami najlepiej
Jak ktoś z Posen ma wolny pokój od 1 lipca lub 1 września i poszukuje spokojnej, sprzątającej i bezproblemowej osoby, to polecam się
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Beauty Art- Kraków od wrzesnia-POSZUKUJE OSOB DO WYNAJECIA MIESZKANIA!
Witajcie.
Od wrzesnia mam zamiar rozpoczac roczna nauke w Beauty Art w Krakowie. Jestem na etapie poszukiwania mieszkania, ale pomyslalam, ze moze ktoras z Was rowniez sie tam wybiera, lub chocby szuka mieszkania na okres studiow. Jestem z okolic Katowic. Piszcie na priv, albo w tym watku.
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Szukam 2 pokojowego mieszkania na wynajem we Wrocławiu, najlepiej niedaleko centrum lub politechniki wrocławskiej. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Mój email emcia667@02.pl
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hej, sprzedaje teraz mieszkanie w Warszawie na Mokotowie, może jakaś Wizażanka będzie zainteresowana
Jest to mieszkanko 1-pokojowe o powierzchni 21 metrów,w stanie dobrym, 4 przystanki autobusowe od metra Wierzbno,cisza i spokój Jakby co to piszcie na priv.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Ja szukam mieszkania w Krakowie! Zamierzam tam studiować i poszukuje mieszkania razem z koleżankami w śródmieściu - tak między AWFem a centrum. Interesuje mnie mieszkanie:
Edytowane przez BlairWaldorf Czas edycji: 2008-07-07 o 19:05 |
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki
a ja razem z narzeczonym szukam mieszkania w WARSZAWCE najlepiej dwa pokoje do 1500 zł /miesięcznie + oplaty lokalizacja nieważna ale najlepiej gdzieś koło centrum z dobrym dojazdem od sierpnia i żeby kuchnia była a nie aneks kuchenny bo chciałabym mieć swoje królestwo jakby ktoś coś wiedział/ miał prosze o kontakt
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam pilnie sprzedam słoneczną kawalerkę w Siemianowicach Śląskich ul. Budryka 31m2, CO, gaz, nowe okna plastikowe z wzmocnionymi okuciami + rolety wewnętrzne w prowadnicy,drzwi antywłamaniowe Gerda , wymieniona hydraulika, duża suszarnia, piwnica.W pobliżu osiedla markety, przedszkole, szkoła,kompleksowa opieka medyczna. Cena 85 tyś. z meblami - możliwość negocjacji !!!
Proszę o kontakt na priva ========================= ====== ![]() JUŻ SPRZEDANA ![]()
zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245153&page=26Międzynarodowy Instruktor Stylizacji Paznokci Edytowane przez nysza Czas edycji: 2008-09-23 o 16:31 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wlasnie wyprowadzamy sie z chlopakiem do Warszawy i w zaiwzku z tym mamy do wynajecia mieszkanie w Poznaniu, praktycznie w centrum min od rynku jezyckiego i 5min od Teatralki, mieszkanko odremontowane, kolorowe, przemila atmosfera ![]() jesli potrzeba wiecej informacji, piszcie: km_kowalewska@o2.pl w razie czego tu sa zdjecia: http://poznan.gumtree.pl/c-Nieruchom...QAdIdZ62875708 pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Mieszkanie w Lublinie! ;)
hej
![]() dostałam się w tym roku na studia do Lublina szukam teraz mieszkania, a dokładniej pokoju![]() przeglądam oferty i widze rózne atrakcyjne, tyle , ze pokoje są 2-osobowe, no a niestety nikt z moich znajomych nie wybiera sie do Lublina a przyznam, ze takze a wlasciwie to - głównie ze względów ekonomicznych wolałabym mieszkac z kimś w pokoju![]() może jest ktoś o podobnej sytuacji i tez szuka współlokatorki?
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mieszkanie w Lublinie! ;)
Mój TŻ szuka ale współlokatora
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
może napisz na wątku Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy Cz. 2
tam jest zawsze duzo wizazanek i moze ktoras ma kumpele albo znajoma Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-07-25 o 18:48 Powód: dopis |
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie dobra opcja:P spróbuje i tam :P
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja szukam pokoju 1 osobowego w Krakowie !! Pilnie ! cena do 460 z mediami . Moze ktos potrzebuje spokojnej wspollokatorki . Jak cos to prosze pisac na priv.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj w anonsach, pelno jest ogloszen. I na forach uczelnanych. Na gronach konkretnej uczelni (linkow Ci nie podam, bo studiuje na PL, a nie UMCSie i nie wchodze na strony tej uczelni). I na stale mieszkam w Lbn.
Ale wrzucilam w google i wyskoczylo: http://www.wspollokator.pl/index.asp...FQ9WtAodMXPEZA http://www.miastostudentow.pl/index....ieds&Itemid=98 poszukaj tam..
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek pasuje na Dom, nieruchomości - gdzie nawet jest wątek o poszukiwaniach i ofertach mieszkań
. Niestety ręka mi się omsknęła przy przesuwaniu z Plotkowego i przez przypadek przesunęłam wątek na Fotografię. Już napisałam do moderatora tego forum z prośbą o poprawienie. Przepraszam za kłopot .
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Idź do Akademika! Najlepiej 1 albo 4
Najwięcej imprez
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Sprzedam mieszkanie w Warszawie kupię w Garwolinie
Sprzedam 37 m na Mokotowie niedaleko metra, 2 pok, widna kuchnia, cegła
Szukam mieszkania w Garwolinie co najmniej dwupokojowego z balkonem |
|
|
|
|
#51 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Sprzedam mieszkanie w Warszawie kupię w Garwolinie
UWAGA!
poszukuje pokoju 1 lub 2os OD ZARAZ W POZNANIU. jestem normalna, ale mam psa ![]() ![]() DUZEGO psa studiuje na rolnixczej na 3 roku wiec najchetniej gdzies tam w okolicy, ale moze byc gdziekolwiek! juz nieaktualne
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2011-02-05 o 18:24 |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sprzedam mieszkanie w Warszawie kupię w Garwolinie
Dzień dobry!!
ja poszukuję pokoju do wynajęcia w BYTOMIU... od października zaczynam studia na Śum-ie... wiec byłoby fajnie mieszkać gdzieś w okolicy uczelni.. zależałoby mi jeszcze na tym aby w mieszkaniu było centralne ogrzewanie... pokój nie musi być umeblowany... no i w miarę tani żeby był... to chyba na tyle... ![]() mój mail: dominikamachaj@interia.pl pozdrawiam! |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkanie w Warszawie do wynajecia
nieaktualne
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1157291 Edytowane przez Evikyu Czas edycji: 2008-09-14 o 18:49 Powód: edycja tytulu |
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
WITAM
POSZUKUJE MIESZKANIA DLA 2 OSÓB DO WYNAJECIA NA TERENIE SOSNOWCA I OKOLIC. NIE OCZEKUJE UMEBLOWANEGO MIESZKANIA, ZALEŻY MI JEDNAK ABY OFERTA BYŁA STOSUNKOWO NISKA CENOWO. WSZELKIE ODPOWIEDZI NA MOJE OGŁOSZENIE PROSZĘ KIEROWAĆ NA ADRES E-MAIL justyna-gajewicz@wp.pl dziekuje |
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Otóż razem z moim TŻ-tem poszukujemy kawalerki w Poznaniu. Nie mamy jakiś specjalnych wymagań co do miejsca (w sensie dzielnicy). Chodzi nam tylko o to, żeby z miejsca w którym owa kawalerka będzie się znajdować był sensowny dojazd do centrum no i żeby nie było zbyt drogo. Chcielibyśmy się zmieścić w 1000 zł z opłatami. Jeśli ktoś ma jakąś ofertę to proszę pisać na gadu 8884594 (nawet kiedy jestem niedostępna) albo na mejla soniaabc@wp.pl
Z góry dziękuję!
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻt szuka umeblowanej kawalerki, lub małego 2 pokojowego mieszkanka do wynajmu w Warszawie, najlepiej w centrum, a wiec
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o przysłanie mi PW
Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2008-08-14 o 09:47 |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
A ja szukam pokoju JEDNOOSOBOWEGO w Toruniu blisko Starówki, najlepiej Koniuchy - Kołłątaja, Lelewela, Dekerta, etc. w rozsądnej cenie (czyt. do 350 zł). Jestem spokojna i nie, cicha i nie, imprezowa i nie - do wyboru, do koloru, pełna kultura, mogę gotować i sprzątać
przygarnijcie mnie :P
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, zaczynam małą nerwówke, acie jakieś namiary na pokój albo mieszkanie (mówie za 3 osoby
) w Wawie? sprawa ejst o tyle trudna ze szukam czegoś na miesiąc-> listopad. mam praktyki ze szkoły,a słyszałam coś o bursie jaką nam proponują;/ błagam, jeżeli któraś coś wie niech do mnie podbije na PW albo gg
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() Poszukuję dwóch pokoi jednoosobowych w Koszalinie. Jakby coś dajcie znać, ok? |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Szukam mieszkania dwupokojowego badz tez kawalerki w Warszawie dla dwoch studentek. Bardzo pilne! Kontakt na prv. Z gory dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

.