![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() nie chcę być oszukiwana
.
Edytowane przez Ancol Czas edycji: 2008-07-31 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nie chcę być oszukiwana
Ale po co Ci jej nazwisko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
W tym smsie było cos podejrzanego,cos co sugerowało zdrade czy coś
![]() ![]() zapytaj swojego chłopaka kto to ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wpisz numer w google, może gdzieś jest podawany, może gdzieś sobie figuruje
![]() Nazwisko - po co? Zapytaj lepiej chłopaka. P.S. Czasem jest tak, że jakiś psychopata/psychopatka wybiera numer na chybił trafił i pisze podobne brednie licząc na podatny grunt...
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ancol Czas edycji: 2008-07-31 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rowniez przede wszystkim doradzam szczera rozmowa z wlasnym facetem..
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ancol Czas edycji: 2008-07-31 o 22:30 Powód: złe wykorzystanie info zawartych w moich wypowiedziach |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ancol Czas edycji: 2008-07-31 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez przesady. Pogadaj z facetem, to chyba najprostsze rozwiazanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja w tym jeszcze zdrady nie widze. a jesli pisalas ze chlopak mowi ze inne moga podrywac ale on ma tylko ciebie to raczej dobrze o nim swiadczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja np. za Chiny Ludowe bym nie podała swoich danych
![]() No można podszywać się pod kogoś/jakąś firmę, ale to beznadziejnie trudne i zapewne ta dziewczyna liczy się z tym, że może być sprawdzona... A poza tym, po co kłamać, kiedy można jakoś normalnie o tym pogadać ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
porozmawiaj z chlopakiem.
![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ancol Czas edycji: 2008-07-31 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja od razu zapytalabym co to za sms i co to za osoba, nie potrafie inaczej, zadreczac sie tak itp :/
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
a ja kazałabym się jej odczepić.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Dla mnie nie ma o czym mówić. Nawet jeśli ma regularny romans to, stosując nomenklaturę prawniczą: dowody zostały zdobyte nielegalnie i jesteś na przegranej pozycji. Piszesz, że nie chcesz być oszukiwana. Powiedz to swojemu chłopakowi. I przy okazji zapytaj go, czy on chce żebyś łamała jego konstytucyjne prawo do prywatności. ![]() Co zaś do samej sytuacji: jeśli podrywała go jakaś babka - to jest dużym chłopcem, poradzi sobie z wyjaśnieniem jej, że jest w związku. Jeśli zaś nie będzie chciał tego wyjaśniać i odmawiać podrywaczce - to czym się tu kłopotać? Niech pali gumy. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
no to spisz sobie numer i powiedz swoim kolezankom zeby sprawdzily czy takiego nie maja. Swiat jest maly - na pewno ktos z twoich znajomych zna ta osobe (moze nawet ty tez).
A jak nie poskutkuje sprobuj podstepem. Niech twoja kolezanka do niej zadzwoni pod jakims tam pretekstem i zapyta o imie. A ze mam wybujala wyobraznie to mozecie udac ze przeprowadza jakas ankiete i zapytac o imie. Koniecznie TYLKO imie. Nie wiem co ci jeszcze poradzic, moze na przyszlosc zebys nie czytala cudzych smsow ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja na twoim miejscu porozmawiałabym z chłopakiem, ale w taki sposób żeby nie poczuł sie osaczony.
Jeśli już tak na prawdę zależy ci żeby dowiedzieć sie jej danych to może po prostu z jakiegoś innego num napisz do niej ze podoba ci sie i wypytaj o imię i w ogóle... ale to chyba bez sensu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
skoro nie miał nr zapisanego w tel to ta panna jest osobą nie ważną dla niego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kiedyś mojej kumpeli wkrecili akcje, że zatrudniaja ja w jakiejs firmie na wakacje..itfd.. za granice.. Tylko ze musi podac jjszcze raz dokłądnie swoje dane bo musza spr. czy wszytsko sie zgadza
![]() p.s porozmawiaj z nim...
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokochałam ![]() B. ![]() "Z Tobą chcę oglądać świat wśród wysokich błądzić traw Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję naprawdę jest..!" ![]() *** studentka AWF-u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Albo zadzwon do niej i powiedz ze jej nr zostal wylosowany bo jest promocja np w erze(zalezy w jakiej sieci ma tel)i wygrala np.wycieczke i ze potrzebuja jej danych zeby przeslac bilet.A wtedy przejdz sie do niej i pogadaj,co ma do twojego goscia?? Albo przynajmniej wyczaisz czy on do niej chodzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Buc
|
Cytat:
no tak jak by sieć nie miała spisu swoich abonentów. :P popieram Koleżanki radzące abyś z nim porozmawiała. Łatwe to nie będzie ale rozwiejesz albo podtrzymasz swoje podejrzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
I co zapytasz sie go :
A kim jest dla Ciebie XXX ?? możliwe z najgłupszy rozwiązań. Najlepiej jeszcze jak Ty kompletnie nie znasz tej laski i np. twoi znajomi tez. Ciekawe co powiesz kiedy on się zapyta skąd o niej wiesz. Dziecinada. Zajrzałaś - przyznaj się. Trzeba było nie ruszać jego telefonu jak jest dziwny. Ja Ci nie wierzę w przypadkowość - bo grzebanie w cudzym telefonie to nie przypadek. Co miałaś w łapce i przypadkiem pojawił się sam sms'a i krzyczał do dodatek "Przeczytaj mnie - jestem do Ciebie !! " ?? Nie rozsmieszaj mnie. Poza tym jak już zoabczyłaś, że włączyła się jakaś wiadmość to mogłaś odłożyć telefon i nie czytać. To że przeczytałaś też stało się przypadkiem ?!? Zupełnie niechcący oczy Ci po tekscie poleciały ?? Nie chciałeś tego zrobić prawda, jesteś dobra a on zły. Dręczy Ci to to idz do chłopaka i z nim gadaj, co my Ci tutaj poradzimy ? A jak nie zamierzasz to daj sobie spokoj i zapomnij a na przyszlosc nie dotykaj nie swoich rzeczy jezeli masz problemy z uszanowanie ich.
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ancol,
przecież sms, w którym pisało "nie znamy się długo" nie oznacza zdrady! Wiem, że jesteś bardzo zła i zazdrosna o TŻta. Ale pomyśl... -powiesz mu, że "niechcący" przeczytałaś smsa -będzie zły -zaczniesz wydzwaniać do tej panny-też może się to wydać. Ale przede wszystkim co Ci to da? Nikt nie będzie się komuś obcemu przez telefon spowiadał -zaczniesz wypytywać się o dziewczynę-też może się to nieciekawie skończyć. Ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z nim na temat szczerości w związku, zaufania. Przypomniałabym mu, jakie według Ciebie są zasady> Powiedz mu, że chcesz, abyście byli sobie wierni, o wszystikm mówili, każdy problem rozwiązywali razem. Zapewnij go o swoim uczuciu i wyluzuj ![]() Jeśli naprawdę Cię kocha, to nawet jeśli poznał jakąś dziewczynę, to kocha przeciez Ciebie! I będzie z Tobą! A jeśli wda się w romans... cóż, nie jest Ciebie wart. Pomysl o tym wszystkim i wybierz najlepsze rozwiązanie dla tego problemu ![]() Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o przypadkowe wejście w wiadomości, to ja akurat w to wierze, mój tata ma taki tel. że jeśli przejedziesz tylko lekko palcem po klawiszu dotykowym to włącza się wszystko po kolei, strasznie to uciążliwe swoją drogą. Ale fakt faktem, można z tego łatwo wyjśc i nie czytac wiadomości (sama nie wiem czy bym się powstrzymała jeśli zobaczyłabym jakiś obcy numer u mojego K.
![]() ![]() eyo- straaaaaszny ten Twój post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Tu tylko szczera rozmowa z TŻ moze pomoc.
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
plataja ci sie zeznania? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Chyba właśnie naruszyłaś jego prywatność, mimo wszystko.
Jesteś na świetnej drodze do rozpadu związku, bo nie pytasz chłopaka wprost,a szpiegujesz potajemnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.