|
|
#3031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
|
|
#3032 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki... a cos o tym, że martwię się o przyjaciółkę i że jestem z nia??
błagam zauważcie chociaż ta prośbę... pilne.. bez off.. On będzie Twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia Jego serca. ![]()
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Teraz coś ode mnie:
* .wariatka w sukience ze słońca. ! * .zamigotał świat. * '..bo życie nie może być malowane tylko w ciepłych i radosnych barwach.' * "Czy ktoś przde mną kochał Cię bez opamiętania tak?" * 'Jak mówisz do mnie to w oczy patrz mi, bo tylko ten co kłamie miewa zaćmy.!' * '(...) Zastanów się co człowiek robi, a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi...' * "Ja nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić..." * .wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy. ;] * 'zła kobieta jestem, ale dobry człowiek..albo na odwrót, zawsze mi się myli..' ;] * ..jak nie wiesz to się dowiedz, najpierw pomyśl potem powiedz.. * "Nieważne co się stanie, ja sercem będę przy Tobie.." <3 ![]() Mam nadzieję, że się podobają i myślę, że może komuś się przydadzą.
|
|
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#3036 |
|
Rozeznanie
|
*W białych kopertach milkną puste słowa.
*A myśli uparcie wracają do przeszłości *Zbyt Cię nie ma. Nazbyt często. Nazbyt długo. *I samotnie słucham moich wspomnień. *Uśpić serce. Byle nie czuć nic... *Zatrzymajmy się teraz. Bo wolę Cię idealnego. *Próbujemy być szczęśliwi osobno. Kiedyś się uda.
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
W Głębi Miękkie Serce Ale Na Twarzy Zabójczy Grymas
Jestem Jak Lustro! Jak Ty Mi Tak Ja Tobie Nie Umiesz Sie Zachować? Twój Problem! Twoje Zdrowie! Już Mnie Nie Lubisz, Nie Szanujesz? Lub Zazdrościsz? Wykasuj Telefon I W Moje Miejsce Wpisz Nowe Znajomości Nie Jestem Święta Nie Jestem Bez Wad, Nie Jestem Janem Pawłem Drugim Który Zbawiał Świat Staram Sie Być Jedynie Lepsza Każdego Dnia... Dziś Dobre Chwile Milkną W Oddali, Bóg Pokazał Nam Raj Po To, By Go Potem Spalić
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
It's not the same for me . \ to nie to samo dla mnie . I hope it's not the same for you! / mam nadzieje ze to nie to samo dla Ciebie ! So I hold my breath 'til my heart explodes . / wiec wstrzymuje moj oddech dokoki moje serce nie eksloduje Just one more hit, and I'll be fine . / tylko jedno uderzenie wiecej i bedzie ze mna wporzadku . I swear to God, this'll be my one last time. / przysiegam bogu ze bedzie to moj ostatni raz dym w powietrzu = seks w powietrzu. male/wielkie paranoje .
miłość silniejsza niż śmierć. Powieki są po to, żeby nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze. Edytowane przez destinyxB Czas edycji: 2008-07-26 o 02:11 |
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
Dodam coś od siebie; 1. ależ ja Cię wcale, a wcale nie potrzebuję. 2. Taki duży chłopiec, a taka ciota ![]() 3. hmmm... i moze jeszcze mam Cie spakować? 4. i nie zapomnij pomachać mi na pożegnanie ![]() 5. Nie zadzieraj ze mną miły mój ![]() 6. eeee... Ty naprawde na mnie lecisz ![]() 7. Całkiem fajny jesteś ![]() 8. Całkiem ładny uśmiech masz. Tylko zęby krzywe ![]() 9. i myślisz że na Ciebie polece bo masz żel na włosach? 10. Na kolana. i błagaj. a potem upij mnie i okłam. Wtedy Ci wybacze ![]() 11. No powiedz mi, że jestem najwspanialsza na świecie ![]() 12. Przestań już za mną łazić chłopcze, bo sie przyzwyczaisz. 13. Oswoiłeś mnie. Teraz rób ze mną co chcesz ![]() 14. Wiesz, że lubie bitą śmietane i hardcore? ![]() 15. Nikt oprócz Ciebie mnie nie rozwiązał w taki sposób ... 16. Zaśpiewaj dla mnie! nooooo...przecież i tak zrobisz co chce ![]() 17. Nikt. Tylko Ty... Oprócz Ciebie nic. Tylko my. 18. Może i kiedyś mówiłam, ze Cię kocham . Nie gadaj, że uwierzyłeś! ![]() 19. Ej, nie kłam już. i tak wiem co myślisz naprawdę. 20. piękna? haha... a może do tego 'ta jedyna'? hahahaha 21. Pachniesz ciasteczkiem... ![]() 22. Gdybyś mnie wtedy zawołał... uwierz; wróciłabym. 23. I przestań udawać nieśmiałego! Za długo to już trwa ![]() 24. A może zawiążesz mi oczy i zrzucisz z balkonu? A poźniej mnie złapiesz ![]() 25. aaaaaaaaa.... przeznaczenie powiadasz... To co mówi mój horoskop na sierpień? ![]() 26. Kiedyś dałabym Ci szanse. 'Kiedyś' już dawno minęło. 27. Mówiłeś; zawsze, na zawsze. Kochałam; zawsze, na zawsze. 28. Ej ile razy mi jeszcze zawrócisz w głowie? Niedobrze mi sie od tego robi ![]() 29. hahaha... przyjaciółką to ona jest tylko wtedy, kiedy czegoś potrzebuje ![]() 30. I tak Cie nie lubie ;p Spadaj już
|
#3040 |
|
żona
|
Prosze jakies opisy że nie mam chęci do życia. Jest mi tak zle, ze chciałabym nawet koniec świata.
(
|
|
|
|
#3041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
destinyxB
garfieldo14 3martyna3 xxxJuanaxxx MarcelinKaaa MalinowaCzekolada happysadowa oranzadkawproszku AnusiaPn kee cysia frizzeloucious Domiiniisiia 12 Stonka [sliczny avek! ;] xxxJuanaxxx teczulkaa jesteście przecudne. <3333 macie coś na temat że jadę na wesele, i że się będę dobrze bawić i chce o wszystkim zapomniec.? bo miłość nie rzecz. widzisz że coś nie gra, ale nie wiesz co jest nie tak. kilogramy czerni i szarości. chodźmy na spacer, zakochajmy się.
|
|
#3043 |
|
Przyczajenie
|
- wciąż tak samo gorzkie, wciąż parzą poliki...
- jesteś dla mnie jak kilka prostych słów... - siedzieliśmy osobno a poszliśmy razem... - dla Ciebie uśmiech anioła mam... - bo moja szczęście Twoje imię ma... - miłość rozpala zmysły, niszczy rozum... - i znów światełko w oczach mam... - so where is this damned justice?! / więc gdzie jest ta cholerna sprawiedliwość?! - bo bez Ciebie świat traci kolory... - był czas kiedy w nas jeden dźwięczał puls... moze sie cos komuś przyda, mam taka nadzieje
|
#3044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Kiecka w góre i ... jazda ! 2. Taaa.. i tlyko tego chce, chce byc przez chwile wolna 3. Za pare lat przyjdziecie na moje wesele...ale teraz to ja jestem zaproszona ![]() taki ni jakie... później może coś znajdę Udanej zabawy
|
|
#3045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podajmy sobie dłoń i złączmy serc swych bicie..|wesele... ( z wizażu) i nie opuszczę Cię aż do śmierci... balujemy... poszłam łapać bukiet ślubny (ew. welon), wrócę jak złapie ^^ sorki, ale dziś tylko tyle.. nie mam weny..
Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2008-07-26 o 15:56 |
|
|
|
|
#3046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Ból, który nam dokucza nazywa się życiem. - Życie - dożywotnia kara śmierci. -Nie żyć. Nie myśleć. Nie być. Nie istnieć. Na chwile zagubić się. - Zycie jest piękne... dajcie mi sznur - Poszybować chociaż raz, ponad śmierć, ponad czas... - Bo życie rozczaruje nas jeszcze nie raz - Niech kończy się świat. Pojutrze czy dziś - nieważne. Niech rozpadnie się na pół. Mam nadzieję ze troche pomogłam . Głowa go góry A ja ponawiam prośbę o opisy o że wkurza mnie zachowania pewnej koleżanki . |
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki! Potrzebuję pilnie opisu o tym, że jak coś się obieca, to powinno się to wypełnić. I o tym, żeby dać Panu eM do zrozumienia, że ma dla mnie za mało czasu i za mało się stara.
Że potrzebuję czyjejś bliskości. ; ) Wiem, że dacie radę, bo zawsze dajecie! : D Proooszę.! : )Cytat:
Co ja robie tuuu. :P Dzięki za komplement w sprawie avka. ^^ :Oraz, że Cię nie zapuszczę aż do śmierci. / weselicho. : )Złota obrączka tak jak miłość: bez początku i bez końca. : )/ wesele. A może ja też sobie złapię jakiegoś Pana Młodego. : D ------------------------------------------- Będziemy się poznawać ustami i palcami. Nauczymy się od nowa chodzić spać, wypowiadać słowa na 'em'. Zatańczymy jak owady przy zakurzonej żarówce. Oddychamy tym, co jest na 'pe'. Muchy <33
|
|
|
#3048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* ..czuję się tak jakbym była za wielką szklaną szybą.. * Nic mi się nie chce..wszystko mnie przygnębia..brak chęci do życia. ![]() * .buuuu. ![]() ![]() dlaczego jest tak a nie inaczej? ![]() * Co to jest za życie?! ![]() * ..już nie potrafię ukrywać łez.. * ..trudno jest uśmiechać się kiedy życie rani.. ![]() * ..kiedyś było zupełnie inaczej..lepiej.. ![]() * ..trudno zapomnieć jak dobrze było..(kiedyś) ![]() * ..dlaczego wszystko obraca się przeciwko mnie..? * Już nic nie będzie takie samo. Już nigdy nie będzie tak jak kiedyś.. ![]() * .pozostały tylko wspomnienia. ![]() * .moje życie sens straciło. * ..te wspomnienia wciąż kręcą się tu, jak jadowity wąż kusić chcą znów.. * .nikt nie zrozumie tego co czuje. nikt.! ![]() * .mam już dość.! ![]() * Nadzieja? długo mi towarzyszyła..lecz w jednej chwili odeszła gdzieś. ![]() * Znad krawędzi życia uciec nie ma gdzie, nikt nie poda ręki..zapomniany gest.. * Smutno mi..pff ale kogo to wogóle obchodzi?! :/ ![]() * Cierpienie..dlaczego akurat mnie wybrałeś? Czym zasłużyłam sobie na Twoją wielką miłość? Hm. Nie wiem jaki jest konkretny powód, dla którego prosisz o takie opisy no ale może coś wybierzesz. Nie pozostaje mi nic innego jak pocieszyć Cię, że wszystko będzie dobrze . Wiem, że to najbardziejidiotyczny tekst. Wiele znajomych pociesza mnie mowiąc te właśnie słowa kiedy jest mi źle a ja wtedy myślę sobie: tak jasne, co ty możesz wiedzieć i tak nic nie zrozumiesz. No ale co ja moge innego powiedzieć? Nie załamuj się. Naprawdę nie warto. Trzeba żyć mimo wszystko i wiedzieć, że nie zawsze jest tak jak byśmy tego chcieli, że nie zawsze jest kolorowo. Nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić. A wszystko to mówię Ci bo sama czasami nie miałam chęci do życia, wszystko się waliło i było nie tak. Nie wiem jak się czujesz..mogę się jedynie domyślać. |
|
|
|
|
#3049 |
|
xoxo
|
Krzyk-to główna cecha ludzi ,którzy nie mają nic do powiedzenia .
`ucieczka od świata brudnego i zepsutego -if I ruled the world, every day would be the first day of spring / gdybym rządziła światem codziennie byłby pierwszy dzień wiosny. a bad woman is a sort of woman a man never gets tired of // (zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć)
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Wymarzyłam sobie chłopaka, który będzie idealny...
Wymarzyłam Go bo myślałam, że nigdy nie znajdzie się taki, który będzie choć troszeczkę do niego podobny... Marzenia są po to żeby zajmowały czas i rzadko się spełniają... Szukałam miłości która mnie pokocha... Szukałam odwzajemnienia uczuć... Szukałam miłości, która uskrzydla... Szukałam miłości, która pozwala być ze sobą pomimo przeciwności losu... Szukałam Ciebie... Nie ma takich słów które są w stanie wyrazić to co czuje... Kocham Cię i zawsze będę Kochała... Zawsze będę przy Tobie... Zawsze będziemy... Jesteś tym "Jedynym"... Jesteś Nim i Ja to wiem... To o Tobie marzyłam od zawsze... To o Tobie Śniłam... To Ty byłeś... Jesteś i Będziesz Najsłodszym Motywem Moich Snów... Nie widzę już Siebie... Widzę Nas... Nie liczy się to co Nas dzieli... Ważne jest to co Nas łączy... Ważne jest to co czuje w sercu i widzę w oczach... Kocham Cię za tą Magie którą Wprowadziłeś do Mojego Życia... Kocham Cię za Twój każdy Oddech... Za każdą chwilę kiedy Jesteś przy Mnie... Kocham Cię ponad wszystko co Stworzone... Kocham Cię najmocniej jak tylko Mogę Kochać... Odnalazłam Siebie w Tobie... Jesteś Tylko Jeden... Dzięki Tobie się uśmiecham... Dzięki Tobie Jestem... Dziękuję że jesteś! Moje Ty marzenie ;*
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
...czuję Cię w bólu
Słońce czarne jak noc. Nigdy nie złapiesz mnie za rękę, nie powiesz że kochasz.
|
#3052 |
|
Raczkowanie
|
AnusiaPn
IronicalPrincess dziękujęęę <3 jesteście kochane ! ;** Opisy się przydały
|
#3053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() moze takie coś ... `Już mi niosą suknie z welonem ...`nie,nie jeszcze nie mi ;D /wesele ![]() `pora mi dzisiaj do ślubu iść ...` / bawię się ![]() złoty krążek mi wcisną na rękę i powiozą mnie windą do nieba ![]() A może by tak załapać bukiet ślubny ^^ _______________________ Przyjdzie czas i moje serce zacznie znowu dla kogoś bić ...
|
|
#3054 |
|
Przyczajenie
|
mężczyzna ma w majtkach PERPETUUM MOBILE - maszynkę, która nigdy nie staje
absolutnie nic... I'm here without You Baby but You're still with me in my dreams. Nie potrafimy wierzyć w cud, bo tak łatwiej tak łatwiej... |
|
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
MalinowaCzekolada
mogę prosić o jeszcze takich fajnych opisów ? xD __________ Tylko ja mój limit zdaje się wyczerpałam.. ![]() Dlaczego do dziś w niektóre słowa nie wierzę ? Tak trudno jest zacząć nowy dzień.. Czas nie leczy ran..on tylko przyzwyczaja do bólu.. Na dziś tyle :P
|
#3056 |
|
xoxo
|
Zamierzam stać się awanturnicza
My niezalezne kobiety, niektorzy mylą nas z dziw.kami Ubieram wspaniałe buty, biore miłośc od kolesi nie mow ze ci przykro bo tak nie jest w moim życiu nie ma miejsca dla nikogo innego prócz ciebie,
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki prosze jakies opisiki o tym ze moj TŻ jest tak prefidny ze klamie w oczy. mial urwac kontakt z pewna dziewczyna ale weszlam na jego konto na NK a tam wiadomosc ze szkoda ze sie nie zobaczyli a teraz ona wyjezdza gdzies na wakacje. proszwe opisy o tym ze moze mnie stracic i musimy o tym porozmawiac. z gory dziekuje
a teraz cos ode mnie: Uwielbiam zapach Słońca... Wiesz jak pachnie Słońce? Jak prawda Cię boli to może tez zabić ABY POKOCHC JAKAS RZECZ WYSTARCZY POMYSLEC ZE MOZNA JA STRACIC *W oczach tkwi siła duszy Czasem To, Co Nie Wypowiedziane Staje Się Oczywiste Bez Tłumaczenia.
|
#3058 |
|
BAN stały
|
Każdy mężczyzna ma prawo do drugiej szansy... u innej kobiety!
Nic nie jest więcej warte...Porzucę wszystko to, co mam! Playful Luscious Adorable Yummy Booty Oh lala You wish... |
|
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
* Życie jest po to żeby je przeżyć. Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć.
* ...a Ciebie mam obok i pachnę latem. ![]() * Są chwile, o których nie potrafimy zapomnieć.. * Czasem życie potrafi człowieka zdziwić. * Życie czasem staje do góry nogami. * No i co..? No i mi smutno.. ![]() * Kiedy pomyślę... * Kiedy patrzę w Twoje oczy, moje serce mocniej bije. ;** Zasnąć, śnić tylko o nim.. ;** Życie jest kilkukolorową ścieżką, w której jest wiele dziur.. * ...i wtedy słońce odwróciło się ode mnie.. * ..to zupełnie nie tak..to zupełnie inaczej miało być.. ![]() * Uciec..ale dokąd l?l * .skąpana w promieniach czarnego słońca. * ..siąść i pomarzyć uśmiechając się do słonka.. ![]() * .w cieniu własnego życia. * To co możesz mi zawsze dać to Twój uśmiech..zawsze Cię na niego stać. ;** .na karuzeli życia. * ..chociaż na chwilę zapomnieć.. * Ja wezmę klej i posklejam serce..Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech. * ..wyruszyć w drogę ścieżką bez końca.. * Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń..Jest tylko zupełnie inne. * ..bo z Tobą jest inaczej..i nawet kiedy przyjdą deszczowe dni, razem możey przechodzić między kroplami.. * .dotknąc nieba chociaż raz. * ..nic nie dzieje się bez nas..nawet sny nie śnią się same.. * Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu... * ..nie płacz już..daj odpocząć łzom.. Mam nadzieję, że się podobają.
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Starzeć się z Tobą to piękne choć świat się dookoła zmienia
Mogę czuć oddech Twój i smak Twoich ust Mógłabym całe życie spijać z twych ust miód Budzić się rankiem i zasypiać z Tobą nocami Pod osłoną pięknego księżyca Twe słodkie pieszczoty rozpalają mnie do czerwoności Ogrzewasz mnie milionem swych promieni setki pięknych chwil w świecie tak pełnym nienawiści
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

(