|
|
#3361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję wszystkim z Was i każdej z osobna za dobre słowo 😍😍😍😍
Kitosa może zapytaj lekarza o sterydy na Płuca?
|
|
#3363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3364 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję. Tak, dostałam dwa zastrzyki.
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
Kitosa trzymaj się, to teraz reżim łóżkowy, ale wraxie W to już duże te nasze dzieciaki. Camelitos trudno coś doradzić, ale jak siostra ma się przeprowadzić blisko Ciebie to tym bardziej musisz stawiać granice bo będzie tylko gorzej. Może rzeczywiście nie odbieraj od razu telefonu, albo odbierz i powiedz ze jesteś zajęta i jesli siostra sama nie poradzi sobie z problemem to pomożesz wieczorem/ jutro. Powtarzaj na spokojnie, metoda zdartej płyty bo siostra czy nie musi wiedzieć ze masz swoje sprawy i poglądy. Ja się tylko pochwale moja pierwsza przesyłką wielopieluchową. IMG_1481.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3366 |
|
Wtajemniczenie
|
Regularkate to jak się rozpoznamy na warsztatach?
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Camelitos aniama dobrze napisała w takim razie, już teraz musisz postawić granice bo nie wiadomo na co sobie pozwoli jak będzie mieszkać tak blisko. Przykra sprawa bo tu chodzi o kogoś bliskiego, ale trudno, trzeba być silnym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
wracam po dłuższej przerwie ale musiałam sobie zrobić 'odwyk' od internetu bo już zaczęłam sobie jakieś niestworzone rzeczy wymyślać w związku z dużą ilością wód - teraz stawiam na chillout, nic nie czytam tyllo czekamy na kontrolne usg pod koniec miesiąca ![]() Fioletowe i Kitosa trzymajcie się Dziewczyny i bądźcie dobrej myśli ![]() ![]() Blanka jak pieseł po olejowym koktajlu? Widziałam że już Ci parę osób pisało, żebyś sie nie przejmowała za bardzo- poobserwuj zachowanie i qpska psiaka- powinno być ok najwyżej biegunka lub wymioty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
To mam nadzieje, ze Cie tylko postraszylo. Znajoma byla ze skurczami w 32tc w szpitalu, dostala sterydy ale udalo sie wyciszyc skurcze i urodzila w terminie! Taka abegdotka na otuche
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dalej targam sie czy kliknąć wełnę czy nie... a znass może jakis sklep, gdzie kupie od razu dobry pul i dobra welne? Bo ogarniasz zdecydowanie bardziej temat niz ja ![]() Cytat:
Wlasnie Blanka, jak piesek? Mam nadzieje ze dobrze! I ze Ty tez masz sie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kropka to wełna Magabi ze sklepu Pupeczkowo. Jakie to malutkie, ale tez milutkie, wydaje mi się ze ogarnę. Powiem ci ze z zakupami duży problem, wełna jest trudno dostępna jakoś. Zamówiłam jeszcze Puppi ze sklepu Wiku-Miku i z obu sklepów były telefony ze nie ma tych modeli które zamówiłam. Jeśli dopuszczasz kupno używanych to na fb jest fajna grupa bazarek i szczerze mówiąc tez coś tam zamówiłam. I chyba wyprawkę pieluszkowa mam skompletowaną. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Kitosa, kciuki! Jak długo będziesz w szpitalu? |
|
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitosa
Camelitos, Regularkate dajcie znać jak po warsztatach głęboko zastanawiam się czy warto jechać i czy wysiedzę 3h ![]() ja dziś cały dzień poza domem, ale pozbierałam od siostry wanienke, stelaż, laktator, podgrzewacz, różek, kocyki ![]() tak więc co rusz to rzeczy synka przybywa
|
|
|
#3373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Co prawda jeszcze się nie skończyło ale już Ci mogę napisać
![]() W sumie że wszystkich warsztatów te mi się najmniej podobają ![]() Dużo reklam generalnie ![]() Jedyny plus że jest mnóstwo nagród do wygrania ale to na koniec będzie losowanie - trzeba było napisać z czym się kojarzy zwrot mamo to ja Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może uda Ci się coś wygrać
|
|
|
|
#3377 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co chyba bym nie poszła
większość z tych rzeczy wyczytasz w necie jak już kolejny raz widzę reklamę bankowania krwi pepowinowej, firmy enfamil, itd to się trochę odechciewa Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3378 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja po wizycie☺odetchnęłam, bo z szyjką ok a już się nieźle nakręciłam i ciśnienie mi skoczyło. Lekarz mnie nastraszył że do szpitala wyśle, ale zmierzył za chwilę i było do przyjęcia. Ostatnio byle pierdoła potrafi mnie wkurzyć i co najgorsze nie potrafię nad tym zapanować.
Mała waży 2100g i trzyma się dalej terminu☺następna wizyta na 1.06 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-05-16 o 19:48 |
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Rozeznanie
|
Zerknęłam i było 164/100 a po chwili 140/90. Ale dzisiaj wyjątkowo byłam jakaś nakręcona.
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się,że z Twoja szyjka ok. |
|
|
|
|
|
#3382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewnie są jakieś przerwy by ewentualnie się urwać? Cytat:
i z malutką wszystko ok
|
|
|
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez melduje dziewczynki
wszystko dobrze ! Mała waży 1960 g, wody plodowe ok, przeplywy pepowinowe ok, łożysko nie jest stare. Znowu nie chciala sie ustawicvdo zdjęcia, jestem niepocieszona ! Jedyne co to gin nam powiedział, że on juz widzi, że bedzie podobna do tatusia - mój mąż to chyba niedowierza heh ja jestem mega szczęśliwa, bo jego radość jest taka ukryta, słodka i az chce mi sie do Niego przytulać bedzie córunia tatunia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3385 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
Aniama i kropka widzę, że temat wielorazowych pieluch też Was tak wciągnął
ja na razie nie zamawiam wełny tylko kieszonki z minky a z racji tego że wydaliśmy mnóstwo kasy na wózek to otulacze zamówiłam z aliekspress - jak zasiąde do kompa to wkleje zdjęcia ogolnie wydają się być fajne, dosyć porządnie uszyte no i szybko przyszły ![]() Dziewczyny jaki macie współczynnik AFI? Bo mnie ciągle lekarz straszy że jestem na granicy normy ![]() Ale za to z dobrych wieści to kupiliśmy łóżeczko i wózek więc teraz została komoda i przygotowanie kosmetyków i torby do szpitala i bedziemy w miarę ogarnięci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Elaa super łowy, to duży krok w wyprawce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#3390 |
|
Zadomowienie
|
-Dorka & Zua Super, ze wizyty udane i dzieciaczki rosną ładnie 😌
~Kitosa Trzymam za Was kciuki, grunt, ze juz jestes pod opieka. ~Blanka jak tam u Ciebie sytuacja z pieskiem ? I Twoje samopoczucie ? Ja juz czuje zgagę cos mnie ostatnio meczy bez względu co jem , ale czuje małego wysoko jak mi stopki chyba wciska 😌 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

wracam po dłuższej przerwie ale musiałam sobie zrobić 'odwyk' od internetu bo już zaczęłam sobie jakieś niestworzone rzeczy wymyślać w związku z dużą ilością wód - teraz stawiam na chillout, nic nie czytam tyllo czekamy na kontrolne usg pod koniec miesiąca 

głęboko zastanawiam się czy warto jechać i czy wysiedzę 3h 

bedzie córunia tatunia
ja na razie nie zamawiam wełny tylko kieszonki z minky a z racji tego że wydaliśmy mnóstwo kasy na wózek to otulacze zamówiłam z aliekspress - jak zasiąde do kompa to wkleje zdjęcia