|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czy da się to jeszcze naprawić?
Pracuję w firmie, w której zajmuję się pisaniem różnego rodzaju tekstów. Decyzją zwierzchników przypadł mi w opiece dział seks. Jest to moja praca.
Przez 6 lat byłam w związku z facetem, który jest bardzo wierzący. W ogóle nie uprawialiśmy seksu. Choć ja zawsze chciałam spróbować. W końcu się jednak rozstaliśmy. I wtedy poznałam jego. Był ode mnie o kilka lat młodszy, ale bardzo go pokochałam. Poza tym bardzo mnie pociągał fizycznie. Było mi wstyd, że choć jestem od niego starsza, to wciąż jestem dziewicą. W ogóle bałam się, że uzna mnie za jakąś wybrakowaną. Dlatego w tajemnicy przed wszystkimi pojechałam za miasto do chirurga, który robi w prywatnym gabinecie zabieg defloracji. Dalej się spotykaliśmy, ja powoli nie mogłam doczekać się seksu, a tu nic z tego. W ogóle nie wiedziałam, o co mu chodzi. Jest gejem, nie pociągam go, jest mocno wierzący. Ale w końcu on zaczął przełamywać kolejne bariery. Chwycił mnie za rękę, objął w pasie i pierwszy raz pocałował. Wszystko to było takie niepewne, ale mnie się podobało. Gdy nadszedł ten dzień, byłam naprawdę szczęśliwa i bardzo podniecona. Tak bardzo, że gdy zaczęliśmy się całować i o siebie ocierać, miałam niezły odlot. Wiele rzeczy mnie kręciło. To, jak mnie dotykał przez ubranie, jak mnie pieścił itd. Dlatego dla mnie zawsze będzie to najpiękniejsza chwila. Jednak w trakcie okazało się, że on wcale nie jest tak doświadczony, jak przypuszczałam. Dla niego też to był pierwszy raz. Koniec końców było przyjemnie, ale krótko. Niemniej mi to w niczym nie przeszkadzało. Jednak on się zamknął w sobie. A ja głupia nie wyznałam prawdy. Po jakimś czasie spróbowaliśmy znowu. Za każdym razem w moim odczuciu było przyjemnie, ale on czuł się beznadziejny w te klocki. Po tym, jak używał jakiegoś lubrykantu o działaniu znieczulającym, nie udało mu się przedłużyć stosunku i totalnie się załamał. Od tamtej pory jest bardzo źle. Próbowałam z nim rozmawiać na ten temat, mówiłam, że to nie ma znaczenia, jak szybko kończy i z czasem się zgramy. On jednak czuje się z tym beznadziejnie. Co ciekawe, uważa, że jestem w tym świetna, bardzo namiętna i pewna siebie, na dodatek pewnie bardzo wymagająca, skoro prowadzę taki dział w pracy. Mówiłam mu, że orgazm nie musi być pochwowy, że jest mi z nim bardzo dobrze, że uwielbiam, jak mnie dotyka i całuje. Ale do niego to nie dociera. On generalnie ma masę kompleksów. Uważa, że jest za głupi i nie skończy studiów, staram się go w tym wspierać. Dzięki mnie w ogóle wrócił na studia. Uważa, że nigdy nie znajdzie lepszej pracy, niż ma, choć moim zdaniem na pewno sobie poradzi. Wysłał parę CV, nikt nie oddzwonił i się zraził. Czy da się to jakoś uratować? Może jakieś miłe niespodzianki? Coś, że poczuje, jak mocno go kocham? Przyznanie się do zabiegu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy da się to jeszcze naprawić?
Cytat:
Zamiast 'sie zalamywac' trzeba: 1 trenowac 2 czytac i wyprobowywac nowe sposoby na przedluzenie stosunku i opoznienie wytrysku 3 kupic cos lepszego np emla ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć, że Ty też nie jestes doświadczona, wtedy może się poczuje "pewniej" bo tak to myśli, że jego porównujesz do innych.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Co do Emli, to chyba nie można jej dostać bez recepty. Czy się mylę? ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli ma taki charakter to tym bardziej musi nad soba pracowac. Bo cos mu nie wyjdzie i znowu rzuci studia, bedzie sie zalamywal itd Fajnie ze go motywujesz ![]() Przed stosunkiem moze tez sie masturbowac, odpoczac wziac prysznic i wtedy sie bawcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Powinnaś przyznać mu się, że też nie jesteś doświadczona. Założę się, że w głowie siedzi mu, że porównujesz go ze swoimi byłymi partnerami i jest mu wstyd, że tak szybko kończy. Możliwe, że jak się przyznasz do tego zabiegu to będzie czuł się przy Tobie bardziej pewien siebie. Nie ma co się frustrować, pierwsze razy zazwyczaj takie są, jest to całkowicie normalne.
„ Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś. ” ~ Mały Książę ![]() Edytowane przez Makigigi Czas edycji: 2018-05-16 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Więc jak to jest, że się przecina błonę "za miastem" i zdobywa się od razu superprofesjonalny skill? I że partner się nie domyśla, że ma przed sobą kompletnie niedoświadczoną laskę? Ja nie wiem co poradzić na faceta, który nie chce się uczyć i współpracować w seksie. Wysłałabym do seksuologa, żeby autorytet z nim porozmawiał i wytłumaczył na spokojnie, ale z tego co mówisz, to on się nie zgodzi i zamknie w sobie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Akurat z masturbacją, prysznicem, oralem itp. nie ma u nas problemu ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
No właśnie, on jest wrażliwy, dlatego nigdzie nie pójdzie. Myślałam, że może trzeba mu okazać więcej ciepła i zainteresowania, żeby poczuł, ze kocham go tak mocno, że jak coś nie wyjdzie, to przecież go nie zostawię. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Wolałabym, żeby na starość kupował tony viagry niż leżał załamany swoją niemocą.
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zamęczyłby mnie taki typ, ze wszystkim go tak będziesz ciągnęła za uszy? Jest w ogóle jakaś rzecz, którą może zwyczajnie wziąć i zrobić, bez wcześniejszego smęcenia jaki to jest kiepski i Twojego głaskania po głowie? Bo wygląda na to, że za co by się nie miał zabrać, to wszystko źle i beznadzieja. Z każdej pierdoły dramat. Tu jest potrzebna terapia na gwałt, bo przez cały związek nie dasz rady go dźwigać na plecach. Żeby on jeszcze chciał coś robić, ale skoro jest tak wrażliwy, że woli tylko siedzieć na dupie i się użalać, to sama dużo nie zdziałasz. Bo o ile wyciągniesz tego ślimaka ze skorupy, to byle pierdoła i schowa się głębiej. A co dopiero postawić mu jakieś wymagania. Tragedia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mówię o wymaganiach w codziennym życiu dwojga partnerów. Nie wiem, pokłócicie się, bo czymś Cię wkurzy i nie będziesz mu mogła zwrócić na nic uwagi, bo się zamknie w sobie. Wybacz, ale to co wymieniłaś to jakieś śmieszne rzeczy. Związku nie oprzesz na wieszaniu obrazków. Brzmisz jak mama, która wymyśla dziecku zupełnie niepotrzebne czynności tylko po to, żeby czuło się przydatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Teoretycznie może Cię czekać dużo pracy i dużo wyrzeczeń. Miejmy nadzieję że zawsze będzie Ci to sprawiało przyjemność. Ale on trochę zachowuje się jak duże dziecko, każdy ma je w sobie i każdy je powinien mieć. Jeżeli uda Ci się dowartościować go na tyle, żeby nie wpadał w doły przy złamanej zapałce, to czasem zdarza się, że jak stwierdzi że już mu ze wszystkim dobrze idzie, liczmy na to że nie będzie chciał gdzieś szukać nowych wrażeń.
Ale to takie drugie dno, które nie koniecznie może się otworzyć. Ale mimo wszystko, bardzo miła opowieść, jak nie z tej ziemi. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.