|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Typy Figur
O mamo. To ja naprawdę nie wiem jaki jest mój typ
![]() Biust mam mały - 75A Bądz małe B( Kiedyś B) Jestem bardzo niska ![]() No i reszta wymiarów Długość nogi od pachwiny: 89 cm ( nie mam pojęcia, wydają się..średniawe) Udo w najszerszym miejscu: 47 :/ Łyda w najszerszym miejscu: 33 Talia ( najwęższe miejsce): 58 ( A jak się na maksa wciągnę to 52 hie hie) Biodra: wzdłuż kości biodrowych to: 79 A najszerszym miejscu ok: 87 Nie wiem jak zmierzyć ramiona ![]() No, i mam płaski tyłek.. Ktoś ma propozycje? Proszę o weryfikację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Wzrost: 169 cm to nie jest "bardzo niski wzrost" jak to określiłaś^^;/ to jest wzrost średni, ja mam 170 cm i to dokładnie jest wzrost nawet wysoki u kobiety, pownieważ babki chodza zwykle na obcasach ![]() ![]() ![]() Bardzo niski wzrost to jest np.156 cm ![]()
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
nooo nie 169 bardzo niska ?? ja mam 162 xD
mój typ figury według matki to klepsydra nawet mnie zadawala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam koturny i słupki, ale nic mi to nie daje bo jakbym miała 6 cm więcej to też bym nosiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Przyczajenie
|
![]()
wg mnie Halle Berry nie jest gruszka. spojcie na jej szerokie ramiona i brak bioder ktore pojawiaja sie na zdjeciu. nie wiem jak w rzeczywistosci wyglada.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
to co ja mam powiedzieć?NIE MA MNIE,BO MAM 157 CM? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Przyczajenie
|
Hmm ja tez mam problem z rozpoznaniem mojego typu figury.. Sadze ze jestem kreglem, cegła, albo kolumna.. Ale moze mi pomozecie?
Mam 170 cm wzrostu 53-4 kg wagi rozmiar biustu to B, ewentualnie male C biodra 92 cm talia 68 pod biustem 80 mam długie nogi, szczupłe ale nie jakies strasznie chude i płaski brzuch, ale wciecie w talii mam raczej malo widoczne.. bede wdzieczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
![]()
prosze, powiedźcie mi jaki ja mam typ FIGURY!!!!
14 lat 166cm- wzrostu 42kg- waga 70-piersi <A> 60- talia 80- biodra Odrazu mówię że jestem zgrabną dzieczyna, nogi tak samo, szczupłe. Ich długość wynosi 100cm. Brzuszek umięśniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Przyczajenie
|
jeszcze ja!
![]() jak myślicie, jakim jestem typem? wzrost: 161. ramiona: 96. biodra: 94. talia: 66. pod biustem: 70. no i troszkę wystająca pupa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
![]()
a ja?? Nie mam zielonego pojęcia jakim jestem typem figury.
talia 70 cm biodra 87 cm waga 60 kg wzrost 167 cm HELP! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sądze, że jestem klepsydrą.. podaję wymiary: biodra:88 talia:62 biust:86 zdjęcie: http://img361.imageshack.us/my.php?i...2321578bu0.png
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Moze ktos pomorze okreslic moja sylwetke mam 174 cm wzrostu
84 cm od podlogi do krocza 108 biodra 82 talia 110 biust rozm 80C Ramiona106 obwod Dziekuje za podpowiedzi ![]() Podejzewam klepsydre ale nie jestem pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
nie wiem jakim jesteś typem figury, ale mogę ci tylko powiedzieć że na 100% twój właściwy rozmiar biustonosza to nie jest 80C.
Zajrzyj tu: http://stanikomania.blox.pl/html i wejdź w zakładkę biust tygodnia a także polecam forum Lobby Biuściastych: http://biusciaste.prv.pl gdzie mozesz zapytać o rozmiar jaki powinnaś nosić. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
To chyba cegła. Bo nie masz wcięcia i jesteś prosta.
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
w kroplideszczu
![]() ![]() pat111 108cm -82 jest 16 cm wiec jakby nie patrzec talia jest a z tego co wiem cegly tylka nie maja ja takowy posiadam CEGŁa .Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra (moje ramiona sa prawie jak biodra) -brak talii ( jest mimo ze twierdzisz inaczej moze powinnam inne zdjecie wklic) -średni brzuszekBrzuszek mam malutki po ciazy) -płaskie pośladki( tych zazdroszcza mi kobiety sa kragle i cos kolo J LO ![]() -nogi:krępe uda, krępe łydki( nogi owszem ale lydki mam szczuple) -najczęściej biust B-C (zależny od masy ciała) (Biust jak sie okazuje dzieki kolezance F) Czyli niewypal cegla napewno nie jestem Ponawiam prosbe moze ktos trafi ja sie wacham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale po tym co opisujesz to wyglądasz mi na wazon.
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejam zdjecie w sukience i z paskiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
A jaki ja mam typ figury?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
A ja gruszka jestem
![]() I te nieszczesne nogi , udziska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Mi tez trudno określić typ figury
![]() - wzrost 159 -waga 48-50 kg (wacha się ![]() - szerokie ramiona - biodra tak ok. 90 cm - talia jest ![]() - wypukły brzuszek (i najszybciej tam przybieram) - tyłek napewno nie płaski, lekko wypukły - mały biust A/B - nogi raczej szczupłe (uda w gornej czesci moze troszke masywne a lydki szczuple) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polecam watek Biblia kształtów kobiecych
![]() Dzieki niemu dowiedzialam sie, ze nie jestem klepsydra, tylko waza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
![]()
Może ktoś pomorze określić moja sylwetkę
![]() - mam 166 cm wzrostu - ważę 50 kg - w biodrach mam około 94cm - w talii 64cm - biust 84cm - pupa jest spoko nieco wypukła - nóżki szczupłe nie za krótkie nie za długie PROSZE O POMOC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
a obwód ramion? najlepiej jakbyś dała zdjęcie w czymś obcisłym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Przyczajenie
|
obwód ramion 91cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
A jaki ja mam typ figury?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? A ja mam problem. Bo żaden opis tak właściwie do mnie nie pasuje. Gdyby liczyć w cm to jestem klepsydrą, ale - tu się zaczyna "ale" - moje biodra nie są aż tak szerokie, natomiast moja pupa jest odstająca i ona nadrabia centymetrami... Czymże więc jestem? I czy powinnam chować czy eksponować tyły? Nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
tak czytam ten wątek i narzekacie ze 90 cm to jest duzo w ramionach i wogole popatrzecie na moje wymiary :O
ramiona : prawie 118 - 120 cm ( efekt cwiczen i treningow na worku boks. ) biust : 95 ( pod biustem 84 ) talia : 69 biodra : 90 pupa : 100 ![]() ![]() udo : 56-57 ... jaka według was mam figure ![]() ![]()
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.