|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zmienic się?
Chciałabym zmienić troszkę styl. Chciałbym być szczęśliwa kiedy zajrzę do lusterka... Zdaje się na was... Z Góry dziękuje
Kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienic się?
ładna jesteś bardzo, naprawdę
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabyś dac kolorowe zdjęcie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
albo Ty myslisz ze nie widza
Jesteś ładna ale zeby cos zmienic jak mozesz wstaw kolorowe zdjęcie
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Dlaczego stwierdzasz,że nie widza?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
To zdjęcie było robione rok temu... Wiele sie od tego czasu nie zmieniłam z figury jedynie z fryzury ale to juz macie na poprzednim zdjęciu...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Oj tam bardzo ładnie wyglądasz
O jakiej zmianie myślałaś? Fryzurkę masz ładną, można by ją nieco ożywić. Nie wiem ile masz lat, na make up jesteś chyba jeszcze młodziutka. Masz ładną cerę i policzki.
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
a nie masz kolorowe,nowej fotki ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli bys chciala to moze jakis balejaż żeby rozjaśnić włoski , no i delikatny make up
wytuszowane rzesy ,blyszczyk i ewentualnie jakis puder na policzki
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Oto kolorowa i aktualna fotka
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Czemu wszystkie z boku ;P ^^. ???
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
kochana sliczna jestes dziewczyka! podejrzewam ze mowisz ze nikt nie widzi ze jestes sliczna ze chodzi i faceta??? nie ma sie co przejmowac, oni sa zazwyczaj z deczka slepi;]
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Też mi sie wydaje,że tu sie rozchodzi o chłopaka ;P
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
ooo jestes bardzo ładna ,naprawde
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Jesteś bardzo ładna, uwierz w to!
![]() myślę, że wystarczy podkreślić oko tuszem do rzęs czarnym, lub brązowym. Włosy są moim zdaniem dobrze dobrane do Ciebie, możesz jedynie pomyśleć nad ich mocniejszym wycieniowaniem, ale nie pazurki! =) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Masz bardzo ładną buzię
![]() Dobry makijaż, dużo ruchu, zdrowa dieta - i od razu poczujesz się piękniejsza
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ciocia Hotmaui czuwa
Żaden balejaż!! Gosiu jak już wiem z poprzedniego wątku masz 14 lat, więc jak najdłużej ciesz się naturalnym kolorem włosów a jest on bardzo ładny i pasuje Ci do cery ![]() Buzię masz śliczną i nie zasłaniałabym jej zdecydowanymi grzywkami. Wklejam moją propozycję w takiej "nie okiełznanej" wersji
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
buzia sliczna, wloski bardzo ladne - zarówno cięcie jak i kolor, nie zmieniaj ich!
jedyne co to brwi - jesli takie są same z siebie to pielęgnacja rycyną i odżywką, jeśli przy nich już coś zmieniłaś - to zapuść i sio do kosmetyczki. makijaż to wg mnie nie wiecej jak błyszczyk tusz i ewentualnie rozswietlacz na policzki. sliczna dziewczyna z ciebie i juz
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
ładniutka z ciebie dziewczyna, jak chcesz koniecznie coś zrobić to może jakieś pasemka i make up tylko delikatny, nie ma co przesadzać bo na to jeszcze przyjdzie czas
![]() Buziak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jesteś śliczną dziewczyną
![]() Ja bym na razie nic nie zmieniała, a już na pewno nie robiła nic z włosami Masz bardzo ładną cerę, więc make-up też nie jest Ci potrzebny. Delikatny błyszczyk, ew. tusz do rzęs i będzie super
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Włosów nie farbuj, to bez sensu. Z wszelkimi pasemkami, zwłaszcza w Twoim wieku, wcale się nie wygląda, jakoś dużo ładniej, nie postarzaj się na siłę.
Co do wyglądu, to pamiętaj o jednej ważnej rzeczy. Nie dąż do całkowitej zmiany, bo to nie możliwe, no chyba, że zafundujesz sobie setki operacji Nie ma co sobie marnować lat na zadręczanie się, że nie mamy takiego, czy innego typu urody, który w naszym mniemaniu bardziej podobałby się ludziom. Trzeba docenić to, co się ma i nad tym pracować, co można zmienić ![]() Cięcie masz w tej chwili takie, że nawet, jakbyśmy wymyśliły coś innego, to nie wiele technicznie da się w tej chwili z nim zrobić. W ogóle, co do fryzury to już zaszła świetna metamorfoza ![]() Sprawa brwi też mnie nurtuje, wyraźniejsze nadałyby twarzy ciekawszego wyglądu, tak się rozmywają i Twoje oczy "giną". Jeśli nie jesteś pomalowana na tym ostatnim foto, to masz śliczną cerę, nie masz co na nią nakładać, a jak pomalowana, to dobry makijaż ![]() Podkreśliłabym jedynie oczy... Dobry tusz do rzęs, ale raczej ciemny brąz, niż czarny, bo warto u Ciebie podkreślić oko. Poza tym jest naprawdę całkiem dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

Kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić...

.

Szymuś- mój skarbek <3