![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Dziękuję dziewczyny, że pytacie o pieska.
Mieliśmy ciężka noc, ale już jest dobrze sytuacja opanowana. Ja może z godzinę spałam łącznie, bo na każde jego głośniejsze westchniecie miałam oczy otwarte. Co chwilę na dwór na zmianę z M. Chodziliśmy.. Od 12.00 jest ok. Pies je, pije, bawi się. Za to ja dziś cały dzień odsypialam,bo byłam jedwo żywa z nerwów i ze zmęczenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
Co do warsztatów to jeszcze Elu wstawiam to co dostawał każdy uczestnik po oddaniu ankiety na temat warsztatów wychodząc że spotkania
![]() ![]() ![]() są też info na temat karmienia, masażu w przypadku kolki i połogu ale to wstawię osobno ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Wtajemniczenie
|
Mogę jeszcze wstawić info na temat leków homeopatycznych jeśli ktoś jest zainteresowany
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-05-16 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
Camelitos, ale zawaliłam z tym naszym rozpoznaniem się :wstydnis: Najpierw miałam okropną noc, nijak nie mogłam się ułożyć do spanka, kot mi wzdychał, jak nie jeden to drugi i wstałam nieprzytomna, a potem wpadła niezapowiedziana koleżanka z malutką córeczka i siedzialysmy praktycznie do wyjścia na warsztaty. A potem siedziałam na nich w pierwszym rzędzie i po prostu głupio mi było patrzeć się w telefon.
![]() ![]() ![]() Odczucia mam podobne jak Camelitos właśnie, jedynie bardzo fajnie opowiadała położna o kp. Natomiast zupełnie przegadany i rozciągnięty był wykład o homeopatii, nie wiem, po co takie szczegóły lekarka wyciągała, potem wszyscy inni musieli się streszczać, a byli dużo ciekawsi. Bardzo duży minus, że nie było żadnej przerwy, rozbolała mnie ostatecznie głowa od natłoku tych wystąpień ciągłych i nie mogłam się doczekać, aż będzie koniec. Nic nie wygrałam, mimo że wspięłam się naprędce na wyżyny moich zdolności pisarskich ![]() ![]() Idę jeszcze w czerwcu na tę Świadomą Mamę, ale jak od początku nie będzie to ciekawe, to po prostu wyjdę i wrócę do domu, bo faktycznie ciężko już tyle godzin wysiedzieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas dziś chłodny ponury dzień, biorę się więc za prasowanie pozostałych ciuszków ![]() ![]() Aaa i w końcu muszę poruszyć moja paczkę z gemini, bo nadal stoi zapakowana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
Zadomowienie
|
Blanka
Dobrze, że sytuacja opanowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry! Blanka dobrze ze z pieskiem wszystko ok. Teraz odpoczywaj!
Camelitos i Regular dzieki za opinie. Kurcze jakbym miala to gdzies blizej to moze poszlabym z powodu pampersow ![]() Ja dzisiaj wizytuje... zagadam gin o moją pachnącą lewą noge i stope- wczoraj od rana spuchnieta i jak siedzialam to nawet tak lekko mrowila/dretwiala mi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3399 |
Wtajemniczenie
|
![]() Tutaj leje od rana :/ także czeka mnie dzisiaj domowy dzień ![]() Blanka super, że z pieskiem ok ![]() Camelitos, Regular fajnie, że byłyście razem na sali ![]() ![]() Ja nie byłam nigdy na takich warsztatach, ale jakoś mnie nie kuszą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Koło siebie nie siedzialysmy ale wydaje mi się że blisko ![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie karmelową herbatę, nawet zapaliłam zapachową świecę, z racji tej jesiennej pogody ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuje sprawdzowy przepis na proste i dobre ciasto bezglutenowe i bez mleka z owocami. W niedzielę prawdopodobnie odwiedzimy znajomych do których nie mogę zabrać ciasta z tymi składnikami☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
Blanko, ciesze sie, że z piesem wszystko dobrze !
Kropka - widzę że Ty tez masz pachnącą stopę hahahaha tak jak ja ![]() ![]() ![]() U nas tez pogoda jesienna, komoda jeszcze nie skrecona, w domu burdelisko, wszystko lezy na wszystkim, a ja musze pakowac torbe na wyjazd do gdańska ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie sobie odpoczniecie. Ja samotnie. Tz pojechał na delegacje i do piątku wieczora go nie będzie. Jestem sama z piesiami. Oddała, auto do przeglądu i czekam już od 1,5 godziny. A tutaj tak śmierdzi oponami i guma. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Zadomowienie
|
Hejo Mamusie.
U mnie też szaro buro i ponuro. Właśnie zrobiłam sobie kawkę, zjadłam dwie wiśnie w czekoladzie i biorę się za mycie naczyń. Muszę też poszukać jakiś ciuchów dla Maleństwa... Blanka ty zamawiałaś ładny komplet na wyjście ze szpitala. Skąd to? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Macie jakieś grupy sprzedażowe na instagram ie albo fb? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba mamy ten sam telefon, który nie uznaje słowa puchnący ![]() ![]() ![]() Miłego wyjazdu i owocnych zakupów w ikei ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam też jogę, idę nastawić na obiad, potem odebrać dwie przesyłki i do lekarza... Jejku z moim leniem na pewno nie wyrobię się ![]() Ej ja nie kupuję nic specjalnego z okazji wyjścia ze szpitala... Jakoś na pobyt w szpitalu wybiorę te najmniej atrakcyjne a na wyjście już taki normalny ciuszek, ale nic ekstrawaganckiego... Musi to być jakiś super ciuszek na wyjsćie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3415 |
Raczkowanie
|
Dobry dzień Dziewczęta
![]() Dla tych z Was, które są zainteresowane pieluchami wielorazowymi wklejam chińskie otulacze z ali- może się przydadzą np. do porównania z tymi polskimi. Ja zamówiłam po jednej sztuce od kilku sprzedawców i "z grubsza" wiem już jak wygląda chińska jakość- myślę, że jak na początek przygody z wielorazowymi są bardzo ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3417 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() też tak mam z ciuszkami ![]() ![]() tyle już tego mam, nawet ostatnio odebrałam już komplecik na chrzest ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie mam nic szczegolnego na wyjście
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
dorka ja robię ciasto z tego przepisu.
http://pinkcake.blox.pl/2013/05/Prze...k-i-mleka.html Mąka gryczana drugiego dnia jest niewyczuwalna. Ja dzis zaczęłam oglądać ciuszki żeby wybrać coś do szpitala i mi się odechciało, bo nie wiem ile czego wziąć, jakie rozmiary. Pamiętam, że z synkiem dużo tego szło,często go przebieraliśmy. I ja chyba potem tylko upiorę te ciuszki w 60° i wyprasuję. Szkoda mi wyrzucać,zwłaszcza jeśli wezmę sporo ubranek. Bardziej martwię się jak wyczyścić potem rogala do karmienia,jeśli wezmę go do szpitala. Chyba też go wrzucę całego do prania,może nic się nie stanie Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa
![]() aniama tak cały czas pracuję, uroki własnej firmy. Zamknąć jej nie mogę, na zwolnienie nie mogę (kontrole, kontrole) więc cały czas pracuję, na dodatek do końca maja mam jeszcze kilka godzin tygodniowo w innej firmie, ale to już bardziej dla mojej rozrywki. Gratuluję udanych wizyt i zazdroszczę wam dużych dzieciaczków (tak pozytywnie oczywiście) ![]() Znalazłam badania z 1 ciąży i starszy syn był na tym etapie pół kilo większy od tego... poczekam do następnej wizyty i pewnie będę musiała rozejrzeć się za mniejszymi ubrankami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.