|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
a mieszkam w dosc duzym miescie...i moj kosciol ma bardzo duzo wiernych ktorzy akurat do niego nalezapapapa
|
|
|
#2042 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry kto spi ten spi ja za 20 min do pracy boze dziewczyny odkad sie strulam to mnie nie bylo z 5 dni a tu 20 stron ponad normalnie sadystki sie tu tworza !!!!! nie macie serca
|
#2044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo panny mlode 2009 nie chca byc rozdzielone![]() wlasnie wstawac ja czekam na przyjaciol i ruszamy na podboj ustronia
|
|
|
#2045 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
dasz rade
pomysl ze odpoczniesz i ze bedzie super.. wiec teraz szybiciutko zrobh co masz zrobic i w droge
|
|
#2047 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziewczynki już od 7.00 jestem w pracy, więc już kilka godzin nie śpie.
Cały czas myślę o sukience. Wydrukuje sobie modele, które mi się podobają i u tego producenta sukienek się rozejrze za tym cho bym chciała. Już widzę te ceny Jaka u Was pogoda, bo u mnie GORĄCOOO!!! Po pracy leże plackiem na leżaku, trzeba zacząć łapać kolor, bo do pięknej sukni opalenizna musi być! Już tylko 2,5 godz i koniec pracy! Yeaha... A TŻ pracuje do 15... Będę sama...
|
|
|
|
#2049 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mi wstyd coś pisać że was tak zaniedbywałam że długo mnie tu nie było
![]() Teraz czas zajmuje mi staż który mam do końca sierpnia i TŻ który jest w domu bo jako student ma wakacje Dziś na 12 jadę do koleżanki na ślub do kościoła, takie chwile mnie wzruszają zapewne znów będę płakać w kościele chlip chlip Tak poz atym nic się nie zmieniło teściowa dalej się wtrąca do wszystkiego.TŻ kupił sobie auto na które zbierał 4 lata a teściowa że po co mu auto za co on je utrzyma za co instalacje gazową zapłaci, nawet kazała mój swój warsztat zakładać by na siebie zaczął już zarabiać a TŻ jej na to że to mógł zrobić od razu po maturze a teraz studiuje. Moja teściowa jest pazerna na pieniądze już nawet odechciało mi się chodzić z jej powodu do TŻ ![]() Dziś w nocy wyjeżdzam na tydzień do Gdańska do tego też się czepiała że jedziemy jak do wszystkiego wszyscy mi mówią że z teściami zawsze tak jest jak przygotowuje się wesele.
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P jak ktos chodzi po 3:00 spac to wstaje o 9:00 a nie o 7:00
|
|
|
#2052 |
|
Raczkowanie
|
Zamierzam utrzymywać opaleniznę przez cały rok żeby jakoś dobrze wyglądać. Bo na ostatnia minutę też nie chce chodzić do solarium. Już się nie mogę doczekać tego ślubu! A tu jeszcze tyle czasu! Ale wszyscy mówią, że moment zleci!
|
|
|
|
#2053 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
#2055 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masakra, ostatnio czytałam wątek (nie na tym forum) na którym dziewczyna pisała, że jej TŻ na tydzień przed ślubem trafił do szpitala i też początkowo nie wiadomo było o co chodzi oprócz tego, że bolały go nerki, dziewczyna była przerazona, chciała odwoływać ślub, ale lekarz jej odradził bo powiedział, że by to jeszcze bardziej załamało TŻ'ta (swoją drogą mądry lekarz) no i wszystko skończyło się dobrze, 2 czy 3 dni przed ślubem pana młodego wypuścili i na weselu był 'jak nowy' (jak odsznupie ten wątek moge wam przesłać)Także mam nadzieje, że Twoja przyjaciólka też wyjdzie już zdrowa i wszystko będzie dobrze Cytat:
i nie wygląda mi na ptysia ![]() A my mamy 11 miesięcy bez jednego dnia a zaczynaliśmy hmm.. niech pomyśle od 18 miesięcy a na solarium zamierzam iść tak najwcześniej 2 miesiące przed ślubem, ale w tedy to z małą częstotliwością, w końcu nie chce wyglądać jak czekoladka :P
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrzucic zbedne kilogramy rzezbic sylwetke pilling twarzy i ciala - codziennie ! maska nawilzajaca takze do wlosow regularne uzywanie kremow i balsamow do ciala skracaj koncowki uzywaj masek i odzywek w salonie pieknosci wybieraj delikatne zabiegi nawilzajace , dotleniajace i relaksujace stopy i dlonie rozpieszczaj co tydzien pilling stóp pumeks i maseczka pozniej dojda kolejne rzeczy
|
|
|
#2057 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
![]() Ja ostatnio malo siedze przy kompie. Jakos mi sie nie chce. CO do spana ja wczoraj poszlam spac o 23 a wstalam o... 11... przespalam 12 h... Jakoze wczoraj posprzatalam, to teraz nie mam co robic i najzwyczajniej w swiecie sie nudze. TZ w pracy to nawet nie mam jak sie do niego przytulic. Kurcze, przez ten przyjazd rodzinki strasznie za nim tesknie.![]() Z mama jeszce nie latalysmy po salonah. Jakos nie miala ochoty, czasu i zawsze wnajywala wymowke... We srede jej sie nie upiecze, bo jestem w jednym z salonow zapisana. A szcerze mowiac to chcialabym obleciec wszystkie salony jakie sa w moim miescie. ![]() Wyszlabym gdzies z kims, ale wszyscy powyjezdzali a mnie samej nie chce sie nigdzie lazic... ![]() Kupilam sobie wreszcze pierscionek. Babcia dala mi kase na 18 urodziny z mysla, zebym poszla do jubilera i cos sobie tam kupila. Zebym miala pozniej pamiatke do niej. Oczywiscie tak jak mialam pojsc to nie poszlam. Pozniej rodzice ode mnie te pienadze pozyczyli i nie oddali. W koncu teraz dostalam duzy zwrot za nadplacony podatek i kupilam takie cudo. ![]() 399371966.jpg
|
#2059 |
|
Rozeznanie
|
Jaga śliczny pierścionek... mi się bardzo, bardzo, bardzo podoba
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
no przesada i to wielka
Cytat:
pa laski uciekam do tz-ta
|
|
|
#2061 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny.
Mnie tez sie strasznie podoba. Tylko szkoda mi go teraz nosic, zeby cos sie z nim nie stalo, bo w tym pierscionku sa brylanty... Stwierdzilam, ze jak kupowac to cos porzadnego. a ze zwrot mialam na prawde duzy to na taki zakup moglam sobie pozwolic.
|
#2063 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że twoja parafia jest mała. Moja tez do dużych nie należy, więc nie zamierzam szybko tego załatwić. Na kolędzie spytam księdza kiedy najlepiej przyjść ( ślub mam w sierpniu)Cytat:
![]() szybciutko się uwiniesz pakowanie jest lepsze od rozpakowywania![]() Cytat:
Cytat:
Miłego wyjazdu i świetnej pogody Cytat:
Cytat:
piękny
|
||||||
|
|
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
rzeczywiście coś tu dzisiaj cicho.. ja robie porządki i w domu i na komputerze także nie mam zbytnio czasu :P
rosette są takie specjalne pillingi do twarzy to chyba można ich używać codziennie, osobiście posiadam ale codziennie to mi się używać nie chce :P po za tym czytałam już tu na innych wątkach ze dziewczyny roibią codziennie pilling, ja gratuluje bo raz, że jak już mówiłam nie chce mi się, dwa, że zapominam
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na szczęie nie musze używać pilingu mam gładką buźkę jak niemowlak
no czasem mam 1 albo 2 alieny na buzi przed @
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na cerę nie narzekam, ale peeling raz na jakiś czas jest konieczny
|
|
|
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ciekawe pasuje mi na palce serdeczne. ![]() Cytat:
|
|
#2068 |
|
Raczkowanie
|
Jaga_2001 Śliczny pierścionek! Niedawno wróciłam do domu chociaż pracę skończyłam o 12. TŻ jeszcze nie ma a miał być o 15. Obiecanki cacanki...
We wtorek z TŻ zamierzam jechać do salonu Lisa Ferrera i poprzymierzać sukienki z wielkiej wyprzedaży. Może coś mi się naprawdę spodoba i wyrwę kieckę za 1000zł! Byłoby super! Nie chce za bardzo żeby mnie widział w tej sukni, ale tylko z nim mogę jechać! |
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

a mieszkam w dosc duzym miescie...i moj kosciol ma bardzo duzo wiernych ktorzy akurat do niego naleza
do uslyszenia

to straszne, oby ją szybko doprowadzili do zdrowia, skąd u niej takie objawy?

Cały czas myślę o sukience. Wydrukuje sobie modele, które mi się podobają i u tego producenta sukienek się rozejrze za tym cho bym chciała. Już widzę te ceny
Już tylko 2,5 godz i koniec pracy! Yeaha... A TŻ pracuje do 15... Będę sama... 

We srede jej sie nie upiecze, bo jestem w jednym z salonow zapisana.