Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-25, 14:42   #3301
elmanana
Raczkowanie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V

Dziewczyny świetne zdobycze

Odwiedziłam dziś 2 lumpy i ku memu rozczarowaniu znalazłam tylko jedną rzecz
-spódnica ołówkowa w krate Brooks Brothers(kolor na zdjęciu nieco przekłamany) - 4zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S73R0183.jpg (76,5 KB, 129 załadowań)

Zamiast powiedzieć cokolwiek, lepiej nie mówić nic!- Raymond Carver
elmanana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:27   #3302
mika23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elmanana Pokaż wiadomość
Dziewczyny świetne zdobycze

Odwiedziłam dziś 2 lumpy i ku memu rozczarowaniu znalazłam tylko jedną rzecz
-spódnica ołówkowa w krate Brooks Brothers(kolor na zdjęciu nieco przekłamany) - 4zł
b. ładna spódniczka
Ćpa się tę małą działkę wolności.

~Prosta formuła głębokich zmian
mika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 20:00   #3303
karateczka000
Zakorzenienie

dziewczyny, nie będę tym razem cytowała, bo wyszedłby za długi post, ale jestem pod wrażeniem waszych zakupków

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 20:28   #3304
Anecka
Zakorzenienie

Ja tez nie bede wymieniac - wszystko super U mnie cos nic nie bylo. Zobacze w poniedziałek

Ps. to juz 111 strona.. w szoku jestem jak szybko ten watek się zapełnia

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 20:48   #3305
agusia919
Raczkowanie

mam do was pytanie moje drogie panie wiem ze to nie ten wątek ale nie chce zakladac nowego wiec tutaj sie zapytam
znalazlam dzisiaj w lumpku swietne rurki z river island ale sa mi troche przykrótkawe i chcialabym sie was poradzic czy nosic je podwiniete jako rybaczki czy raczej nie??
z gory dziekuje za odpowiedzi
agusia919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 20:52   #3306
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia919 Pokaż wiadomość
mam do was pytanie moje drogie panie wiem ze to nie ten wątek ale nie chce zakladac nowego wiec tutaj sie zapytam
znalazlam dzisiaj w lumpku swietne rurki z river island ale sa mi troche przykrótkawe i chcialabym sie was poradzic czy nosic je podwiniete jako rybaczki czy raczej nie??
z gory dziekuje za odpowiedzi
moim zdaniem mogłabyś je podwinąć do połowy łydki, albo obciąć i podszyć, nosić podwinięte lub nie- jako rybaczki

Stary 2008-07-25, 21:11   #3307
cranberry212
Raczkowanie

dziewczyny widzę że często chodzicie po lumpeksach, więc pewnie sie znacie czy firmy H&M, atmosphere, new look, top shop, river island są dobre gatunkowo? świetne rzeczy polujecie, naprawdę, w ogóle nie ma co przepłacać w sklepach...czasami w lumpeksach trafiają się nowe, niezniszczone rzeczy.
cranberry212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 21:29   #3308
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cranberry212 Pokaż wiadomość
dziewczyny widzę że często chodzicie po lumpeksach, więc pewnie sie znacie czy firmy H&M, atmosphere, new look, top shop, river island są dobre gatunkowo? świetne rzeczy polujecie, naprawdę, w ogóle nie ma co przepłacać w sklepach...czasami w lumpeksach trafiają się nowe, niezniszczone rzeczy.
dobre sa H&M jest przeciez nawet w PL, River Island chyba tez, a atmosphere, new look i top shop to typowe brytyjskie marki ale gatunkowo okej, na pewno lepsze niz ciuszki z bazarku

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 10:58   #3309
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
dobre sa H&M jest przeciez nawet w PL, River Island chyba tez, a atmosphere, new look i top shop to typowe brytyjskie marki ale gatunkowo okej, na pewno lepsze niz ciuszki z bazarku
Nie zgodze się z tym stwierdzeniem za bardzo bo mam kilka ciuszkow z bazarku polskiego, lecz rzeczy sprowadzone z czech i sa po prostu rewelacyjne. Jesli mialabym porownywac do niektorych rzeczy z new looka i atmosphere to bazarek wygrywa

Swoja drogą w Londynie mozna spotkac na bazarach Triumpha za 3-5funtow.. tam niestety ta marka jest "targowiskowa" a u nas drozyzna..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-07-26, 11:27   #3310
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
jak dla mnie są takie przecietne .. wiadomo też zależy od konkretnego ciuszka - raz lepiej z tym raz gorzej. Ale jeżeli mowa o zakupach w lumpeksie to jak najbardziej jeżeli w sklepie to już gorzej - chyba że na przecenach bo normalnie to jak dla mnie się nie opłaca
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 12:08   #3311
Oliffka
Zakorzenienie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;8361089]jak dla mnie są takie przecietne .. wiadomo też zależy od konkretnego ciuszka - raz lepiej z tym raz gorzej. Ale jeżeli mowa o zakupach w lumpeksie to jak najbardziej jeżeli w sklepie to już gorzej - chyba że na przecenach bo normalnie to jak dla mnie się nie opłaca [/quote]

proszę, odpisz u mnie
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 13:34   #3312
hahahaczyczka
Raczkowanie

stare, ale wrzucam

* biała, atmosphere
* dół od kostiumu, spodenkowy
* zielony long, dorothy perkins
* łososiowa dla mamy xD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08935.jpg (57,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08929.jpg (52,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08931.jpg (86,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08933.jpg (91,9 KB, 43 załadowań)
Stary 2008-07-26, 13:54   #3313
michas545
Wtajemniczenie

Łososiowa bardzo fajna
michas545 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 13:58   #3314
Claris
Zakorzenienie

cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse
spodnica rozpinana z przodu Amaranto
spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00175.JPG (60,5 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00176.JPG (67,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00177.JPG (61,5 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00178.JPG (79,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00179.JPG (71,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00180.jpg (13,8 KB, 23 załadowań)
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 13:59   #3315
Claris
Zakorzenienie

i na koniec elegancka sukienka Debenhams
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00180.JPG (90,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00181.JPG (60,2 KB, 59 załadowań)
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 14:12   #3316
michas545
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse

spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

Fajowe )
michas545 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 14:31   #3317
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

Cytat:
atmosphere jest okropny jesli chodzi o jakość... mam w sumie juz duzo rzeczy tej firmy i po prostu śmiać mi sie chce z ludzi ktorzy kupują na allegro. te rzeczy są warte góra 10-15 zł

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 14:37   #3318
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
moje ostatnie zakupy lumpeksowe w sumie zapłaciłam ok 40zł,za to co na zdjeciach + czarna bluzka z marks&spencer
cudne zakupy!
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 14:53   #3319
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Nie zgodze się z tym stwierdzeniem za bardzo bo mam kilka ciuszkow z bazarku polskiego, lecz rzeczy sprowadzone z czech i sa po prostu rewelacyjne. Jesli mialabym porownywac do niektorych rzeczy z new looka i atmosphere to bazarek wygrywa

Swoja drogą w Londynie mozna spotkac na bazarach Triumpha za 3-5funtow.. tam niestety ta marka jest "targowiskowa" a u nas drozyzna..
tzn polskie ciuszki czy czeskie faktycznie sa dobre, nawet i lepsze gatunkowo, bo h&m i te pozostale to najczesniej made in taiwan albo cos tedy, a wiekszosc wschodnich szmatek wiadomo jaka maja trwalosc ale te ktore mozna spotkac na bazarku najczesciej sa z chin i mysle ze nie sa lepsze, a na pewno nie podobaja mi sie ze wzgledu na styl - pol miasta tak chodzi, najczesciej to dziewczyny ktore nie reprezentuja swoim poziomem zbyt wiele (przynajmniej w moim miescie)
no i jednak - badz co badz - w lumpku taniej, wiec nie taki problem jak cos sie 'rozflaczy' (pomijajac szczegol ze najczesciej to ulubione moje ubranka )

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;8361089]jak dla mnie są takie przecietne .. wiadomo też zależy od konkretnego ciuszka - raz lepiej z tym raz gorzej. Ale jeżeli mowa o zakupach w lumpeksie to jak najbardziej jeżeli w sklepie to już gorzej - chyba że na przecenach bo normalnie to jak dla mnie się nie opłaca [/quote]
dokladnie - zalezy od ciuszka
a w sklepach, tak samo jak i Ty, uwazam ze oplaca sie kupowac tylko na wyprzedazach.. czasem cos sie trafi niedrogiego w aktualnej kolekcji, ale przewaznie ceny maja z kosmosu. 2 dni temu kupilam w H&Mie przepiekna sukienke/szmizjerke, bardzo mi sie podobala od poczatku, ale 119zl to nie dalabym za kawalek ucietego materialu. przyjechalam w czwartek do sklepu i kupilam ja za.. 30zl, czyli 4 razy taniej

Cytat:
Napisane przez TuRQoUiS Pokaż wiadomość
atmosphere jest okropny jesli chodzi o jakość... mam w sumie juz duzo rzeczy tej firmy i po prostu śmiać mi sie chce z ludzi ktorzy kupują na allegro. te rzeczy są warte góra 10-15 zł
ja mam kilka rzeczy i nie narzekam, nie zauwazylam zeby cos sie z nimi dzialo, nawet bym powiedziala ze wzgledem innych moich rzeczy (nie firmowych) nawet lepiej sie trzymaja. moze kwestia jak dbam o rzeczy kupione w lumpku (bo najczesciej sa moimi ulubionymi) ostatnio mnie cos wzielo na pranie w rekach, dokladne prasowanie itp

Cytat:
Napisane przez hahahaczyczka Pokaż wiadomość
stare, ale wrzucam

* biała, atmosphere
* łososiowa dla mamy xD
ladne bluzeczki

Cytat:
cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse
spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

apropos jeszcze kupowania na wyprzedazach, historia autentyczna, jak ja uslyszalam to mialam taka mine: - kiedys kolega mojego taty upatrzyl sobie telewizor w Media Markt, ale kosztowal jakos ponad 10 000zł, wiec stwierdzil ze nie bedzie tyle placil. po jakims czasie przecenili go chyba na 7 000, wiec zaczal sie interesowac. z jedynm z pracownikow rozmawial i mowi: "no wie pan, ja bym go kupil ale tak.. no za 5 000zl". tamten zawolal jakiegos kierownika czy kogos takiego i gosc mowi: "wie pan co.. my w sumie sprzedamy panu ten telewizor za 5 000zl. ich bylo tylko kilka sztuk, teraz zostaly 2 czy 3, a juz znalezlismy klientow (nazwal ich chyba nawet baranami ;P) ktorzy zaplacili za nie te 10 000 zł, mimo ze one nie sa tyle warte. takze my juz zarobilismy swoje, to teraz mozemy panu za 5 000zł sprzedać." gosc zadowolony, juz mial brac telewizor, a kierownik nagle mowi: "tutaj jest jeszcze taki dekoder, przydaje sie do tego i smego. on kosztuje 2000zl". na co kolega mojego taty: "nie no, to juz nie bede szalal.. nie az tak mi potrzebny, telewizor i tak bez niego bedzie dzialal." a ten kierownik: "to wie pan co.. my go panu dorzucimy za darmo. bo on i tak nie pasuje do zadnego innego modelu, nikt go w sumie nie kupi, pan go sobie wezmie". i tym sposobem gosc kupil telewizor o polowe taniej i jeszcze dostal gratis jakies urzadenie
tyle sa warte rzeczy sprzedawane w sklepach po ichniejszych cenach. i to samo tyczy sie ciuchow

Do pracy rodacy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-26, 15:18   #3320
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
stare, ale wrzucam

* biała, atmosphere
* łososiowa dla mamy xD
zielona i łososiowa koszulka fajne
Cytat:
cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse
spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

toooorba

Stary 2008-07-26, 19:43   #3321
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse
spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

Fajna , tylko akurat kolor nie moj

Cytat:
tzn polskie ciuszki czy czeskie faktycznie sa dobre, nawet i lepsze gatunkowo, bo h&m i te pozostale to najczesniej made in taiwan albo cos tedy, a wiekszosc wschodnich szmatek wiadomo jaka maja trwalosc ale te ktore mozna spotkac na bazarku najczesciej sa z chin i mysle ze nie sa lepsze, a na pewno nie podobaja mi sie ze wzgledu na styl - pol miasta tak chodzi, najczesciej to dziewczyny ktore nie reprezentuja swoim poziomem zbyt wiele (przynajmniej w moim miescie)
no i jednak - badz co badz - w lumpku taniej, wiec nie taki problem jak cos sie 'rozflaczy' (pomijajac szczegol ze najczesciej to ulubione moje ubranka )

apropos jeszcze kupowania na wyprzedazach, historia autentyczna, jak ja uslyszalam to mialam taka mine: - kiedys kolega mojego taty upatrzyl sobie telewizor w Media Markt, ale kosztowal jakos ponad 10 000zł, wiec stwierdzil ze nie bedzie tyle placil. po jakims czasie przecenili go chyba na 7 000, wiec zaczal sie interesowac. z jedynm z pracownikow rozmawial i mowi: "no wie pan, ja bym go kupil ale tak.. [....] telewizor i tak bez niego bedzie dzialal." a ten kierownik: "to wie pan co.. my go panu dorzucimy za darmo. bo on i tak nie pasuje do zadnego innego modelu, nikt go w sumie nie kupi, pan go sobie wezmie". i tym sposobem gosc kupil telewizor o polowe taniej i jeszcze dostal gratis jakies urzadenie
tyle sa warte rzeczy sprzedawane w sklepach po ichniejszych cenach. i to samo tyczy sie ciuchow

W moim tak samo i uwazaja sie za niewiadomo jakie bóstwa Chodzi mi o takie 15stki-18stki.. jak byl szał na zloto to wszedzie jeden kicz a juz serio puszczac pawia m isie chce jak widze ten oklepany zestaw baleriny, rurki, tunika.. i do tego jakies wlosy sciete ala emo

Co do nastepnej wypowiedzi.. tez slyszalam podobne wiadomosci ze faktycznie towar nie jest tyle wart.. no coz

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2008-07-26, 19:49   #3322
plumie
Raczkowanie

Cytat:

apropos jeszcze kupowania na wyprzedazach, historia autentyczna, jak ja uslyszalam to mialam taka mine: - kiedys kolega mojego taty upatrzyl sobie telewizor w Media Markt, ale kosztowal jakos ponad 10 000zł, wiec stwierdzil ze nie bedzie tyle placil. po jakims czasie przecenili go chyba na 7 000, wiec zaczal sie interesowac. z jedynm z pracownikow rozmawial i mowi: "no wie pan, ja bym go kupil ale tak.. no za 5 000zl". tamten zawolal jakiegos kierownika czy kogos takiego i gosc mowi: "wie pan co.. my w sumie sprzedamy panu ten telewizor za 5 000zl. ich bylo tylko kilka sztuk, teraz zostaly 2 czy 3, a juz znalezlismy klientow (nazwal ich chyba nawet baranami ;P) ktorzy zaplacili za nie te 10 000 zł, mimo ze one nie sa tyle warte. takze my juz zarobilismy swoje, to teraz mozemy panu za 5 000zł sprzedać." gosc zadowolony, juz mial brac telewizor, a kierownik nagle mowi: "tutaj jest jeszcze taki dekoder, przydaje sie do tego i smego. on kosztuje 2000zl". na co kolega mojego taty: "nie no, to juz nie bede szalal.. nie az tak mi potrzebny, telewizor i tak bez niego bedzie dzialal." a ten kierownik: "to wie pan co.. my go panu dorzucimy za darmo. bo on i tak nie pasuje do zadnego innego modelu, nikt go w sumie nie kupi, pan go sobie wezmie". i tym sposobem gosc kupil telewizor o polowe taniej i jeszcze dostal gratis jakies urzadenie

no ładna historia! oni robią ludzi w balona a klienci się dają...hmm a może ten kolega miał po prostu siłę przekonywania

plumie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 22:14   #3323
cola16
BAN stały

GG do cola16

hej dziewczyny szperaalam troche po watku ale wyszperalam tylko pare ulic gdzie sa najlepsze lumpeksy w krk waszym zdaniem?sorki jesli sie powtarzam ale prosze o odp
cola16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-26, 22:48   #3324
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
W moim tak samo i uwazaja sie za niewiadomo jakie bóstwa Chodzi mi o takie 15stki-18stki.. jak byl szał na zloto to wszedzie jeden kicz a juz serio puszczac pawia m isie chce jak widze ten oklepany zestaw baleriny, rurki, tunika.. i do tego jakies wlosy sciete ala emo

Co do nastepnej wypowiedzi.. tez slyszalam podobne wiadomosci ze faktycznie towar nie jest tyle wart.. no coz
o, no wlasnie - emo fryzurka, joł, ale laaaaans itp ;D
a jak idzie to Cie zmierzy wzrokiem góra-dół i pewnie uwaza ze jest lepsza i ma fajniejsze ciuchy (wygladajac jak jej kolezanki i niekolezanki, z ktorymi mija sie na ulicy lub siedzi w jednym barze )

Cytat:
Napisane przez plumie Pokaż wiadomość
no ładna historia! oni robią ludzi w balona a klienci się dają...hmm a może ten kolega miał po prostu siłę przekonywania
mozliwe, ale wiesz - jak moj tata kupowal aparat to tez sie z nimi targowal i oczywiscie wyszlo mu to na reke nie wiem jak to jest, ze w takim sklepie (toż to market, sklep duży i w dodatku sieć ) mozna sie tak dogadac

Do pracy rodacy!

Stary 2008-07-27, 00:10   #3325
cola16
BAN stały

GG do cola16

oj sorki w zlym watku umiescilam pytanko
cola16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 08:17   #3326
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

Cytat:

a w sklepach, tak samo jak i Ty, uwazam ze oplaca sie kupowac tylko na wyprzedazach.. czasem cos sie trafi niedrogiego w aktualnej kolekcji, ale przewaznie ceny maja z kosmosu. 2 dni temu kupilam w H&Mie przepiekna sukienke/szmizjerke, bardzo mi sie podobala od poczatku, ale 119zl to nie dalabym za kawalek ucietego materialu. przyjechalam w czwartek do sklepu i kupilam ja za.. 30zl, czyli 4 razy taniej

ja mam kilka rzeczy i nie narzekam, nie zauwazylam zeby cos sie z nimi dzialo, nawet bym powiedziala ze wzgledem innych moich rzeczy (nie firmowych) nawet lepiej sie trzymaja. moze kwestia jak dbam o rzeczy kupione w lumpku (bo najczesciej sa moimi ulubionymi) ostatnio mnie cos wzielo na pranie w rekach, dokladne prasowanie itp

ladne bluzeczki

No ale pomyślcie... jeśli w takim h&m dla przykładu opłaca się im sprzedawać coś za 9,90 z 59,90 no to sorry... ile oni maja narzutu?!
ja tez jestem zdania że jak kupować w sklepach to tylko na wyprzedazy.. Z resztą mi sieciówki nie grożą bo w zamościu bo i tak prawie ich nie ma

A tak wogole Twoja historia mnie rozwaliła w życiu bym nie pomyslała żeby targować się w media markcie albo np saturnie dla mnie cena która pisze to cena za którą kupuje! proste... w lumpku też się nie targuje

A co do jednego stylu, to coś w tym jest wiecie łatwiej ubrać się w warszawie niż w małym mieście. Taka jest prawda. Więc w sumie ja się nie dziwie, że chodzą same klony. Trzeba tak naprawde włożyć wiele pracy i wysiłku żeby wyróżnić się z tłumu w małym mieście. I to jest niestety przykre.

Coś mi się przypomniało. Kiedyś koleżanka mowiła mi że oglądała program na TVN style i tam było cos takiego że jakieś babki oceniały jak ubierają się ludzie w 20 miastach polski. I podobno one stwierdziły że w Zamościu są najgorzej ubrani

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 08:36   #3327
koptys14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carla_87 Pokaż wiadomość
dziewczyny super rzeczy upolowałyście!!! )
Ja przez moja mamę zaczęłam chodzić sobie do lumpeksików teraz u mnie to już tak jakby zwyczaj
dużo rzeczy z mojej szafy jest z second hand'u, ale postanowilam sie pochwalić tym, co dziś upolowałam

1. koszula h&m, błękitna z haftem - 2 zł
2. spodenki krótkie - firma mi nieznana - NLJEANS - 5 zł
3. bluzeczka, może być jako góra stroju kąpielowego - zdobycz mojej mamy- 1 zł
wszystko mi się podoba

Cytat:
Napisane przez juti1991 Pokaż wiadomość
Oto moje łowy z poniedziałku:
1.Spódniczka bombka H&M
2.Tunika 'Miss Evie'
3,4.Bluzka z dł.rękawem 'girls girls'
5.Sweterek 'MNG Casual Wear'
bombka i tuniczka extra

Cytat:
Napisane przez `Aronia Pokaż wiadomość
Hej Przeszukałam całe miasteczko i znalazłam 2 fajne ciucholandy (a jest tu ich cała masa), gdzie spokojnie mogę znaleźć coś dla siebie dlatego też przyłączam się do was lumpeksomaniaczki

Moja dzisiejsza zdobycz: nowa (jeszcze z metką ), czarna tuniczka z atmosphere, cena 30 zł. Cena nie mała ale bardzo spodobała mi się ta bluzeczka, musiałam ja kupić!
śliczna ta tuniczka

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
moje ostatnie zakupy lumpeksowe w sumie zapłaciłam ok 40zł,za to co na zdjeciach + czarna bluzka z marks&spencer
wszystko cudowne

Cytat:
stare, ale wrzucam

* biała, atmosphere
* łososiowa dla mamy xD
fajne ciuszki!!!

Cytat:
cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse
spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

Cytat:
i na koniec elegancka sukienka Debenhams

SUPER!!!
koptys14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 09:59   #3328
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
cosik ode mnie:
stanik w kratke Queentex
różowa suknia Papaya
torebka Warehouse
spodnica atmosphere
spodniczka Morgan

Pogrubione - bardzo fajne

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 10:19   #3329
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:

no ja baaardzo rzadko kupuje po normalnych cenach.. ale słyszałam że to tak działa że normalne ceny mocno zawyżają tylko po to by móc potem robić wyprzedaże po cenach faktycznych :P
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 13:30   #3330
Marti621
Raczkowanie

Dziekuje za miłe komentarze dziewczyny
To moje zakupki z wczoraj i z piątku:
  • niebieska Levis
  • czarna
  • czarna Only
  • czerwona H&M
  • szara Vero moda
  • bluza dla siostry H&M
za wszystko + seledynowe rybaczki zapłaciłam 11zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg levis.jpg (72,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarna.jpg (71,8 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarna napis.jpg (77,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hm.jpg (66,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szara.jpg (80,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluza.jpg (98,1 KB, 63 załadowań)
Marti621 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości