![]() |
#1741 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
![]() ![]() I nie bądź na siebie zła, kiedy człowiek sobie dogodzi jeśli nie w ciąży ![]() ![]() Cytat:
Gratuluję udanej wizyty! Córeczka pięknie Ci rośnie ![]() Edytowane przez aga_89_4 Czas edycji: 2018-05-17 o 12:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1743 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
W kazdym razie rozumiem ze wiekszosc hamulcow tkwi w naszej glowie, problem w tym, ze bardzo trudno o nich zapomniec.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w ktorym tyg + d jestes teraz? Wlasnie spisuje sobie dane, bo w przyszla srode ja wizytuje i nie chce zeby moja gina znow mnie zestresowala ze moje dziecko jakies przerosniete. Nie moja wina ze w Italii rodza sie krasnoludki ![]() Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-05-17 o 13:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zadomowienie
|
NICOLE mam kupiony z tym że z nowego domu po ostatnim wozeniu rzeczy przez Tż nie miał kiedy wrócić
![]() ANGE nie ma remontu tylko kawałek placu stracił Word bo budują 2-3 piętrowy komisariat na wypasie http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska...olicji/tc1lwmj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Pokaż ten wózek na wypasie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- PARTY pokaż jak duża torba i jak w środku wyglądają upchane rzeczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- EMCIA hehe dobrze że jutro bo ja jedna przegapilam co "jutro" miała i godzina wtedy taka była że już dawno po wizytach u lekarki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tu maja schizy na punkcie jedzenia... Moja tesciowa gdy przybyla na nasze wesele do Polski nie zjadla prawie NIC (a mielismy naprawde wikwintna restauracje) bo jej nie podpasowalo gdybym miala sie stosowac do wszystkich rad alimentarnych mojej ginekolozki, musialabym od poczatku ciazy nie pracowac i tylko chodzic po swieze zakupy i gotowac. Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-05-17 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zadomowienie
|
BAMBI przy "dwójce" to i do mnie Tż nie wejdzie po coś a tym bardziej jest całkowity zakaz wstępu jak mam okres. Jak "jedynka", kąpiel, robię włosy czy coś innego a niech tam sobie wchodzi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Szukam w domu kurtki psa żeby na dwór wyszedł i coś mi słabo idą poszukiwania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1748 |
Zadomowienie
|
A Limonka! Dostałaś paski do mierzenia ketonów w moczu?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Rozeznanie
|
Capture%2B_2018-05-17-14-17-17.png
Moja jest cos w tym stylu, jest skladana i jak robię mniejsze zakupy też sie przydaje nie muszę rozkładać całej , wody , ziemniaki i inne rzeczy tam napcham i spokojnie sobie jadę bez zadyszki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Rozeznanie
|
Co do prawka ja zaczęłam kurs jak Ala miała 2 miesiące. Jazdy po 2 h, egzamin też jest z opóźnieniami. Także wszystko się da nawet z malutkim dzieckiem, ale jakby mój mąż nie miał prawka albo jakby wyjeżdżał w delegację nie czekałabym do porodu.
#1751 | |
Rozeznanie
|
A i ma podwozie chowane hihi 😀😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zadomowienie
|
Nicole teraz doczytałam Twój "jadłospis"
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz ma rozstepy bo za szybko pakowal i mu miesnie rosly zbyt gwatlownie. Tu najwazniejsza jest prewencja, bo jak sie pojawia to juz kiepsko. Poki sa czerwone mozna z nimi walczyc jeszcze jakos. Ja od 4 tyg codziennie smaruje brzuch, nic na razie nie mam, skora pieknie sie rozciaga, jest mocno nawilzona i w ogole nie swedzi. Olejkow nie polecam, bo one ostatecznie powoduja wysuszenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Rozeznanie
|
acidka - zazdroszczę USG, ja nie wiem czy w końcu pójdziemy trochę mamy wydatków przez to mieszkanie :/ a u mnie kosztuje 300zl, ile Ty płacisz ?
ja z takich zakupów online nie korzystałam, ale jeśli będę miala możliwość to będę korzystać w sumie w sklepie na ceny nie patrzę a na stronie myślę że jednak uwagę bym zwróciła. Aga - tak szybko rośnie ze aż się boję co to bedzie 🤣 ale czuje że jest duzo większa ![]() Bambi - dziś mam 27+2 ![]() ![]() ![]() panterka - chodziło mi o ogólne remonty dróg w lbn a nie o Word. właśnie bylam u mnie w pracy szef mi powiedział że czeka go kontrola z zusu, bo krótko po zatrudnieniu poszłam na l4 :/ chcą sprawdzić czy się znamy, itp... masakra jakbym miała wysokie zarobki to rozumiem ale ja mam minimalną krajowa :/ a jak jechałam to się zepsuł autobus, podjechał kolejny więc wszyscy zaczeli biec bo deszcz leje ... myślałam że mnie zgniotą:/ dwa razy uwagę ludzion zwracałam bo tak sie pchali ze barierka mi sie w brzuch wgniatała, niby jeden przystanek ale naprawdę długi... gdyby nie deszcz poszlabym na piechotę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Angelajna, na samolocie mowisz.. a co to takiego? Zalaczam zdjecie obrazka, ktory nam dali wczoraj na kursie. Do wyboru do koloru dziewczyny! ![]() Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-05-17 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
limonka84
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Ja właśnie wróciłam z wizyty u gina - jest wszystko okej, Janek pozostaje Jankiem , waży 1200g ( w normie) , mocz też jest już czysty. Nast90ępna wizyta 14 czerwca i potem już wizyty co dwa tygodnie , a w lipcu co tydzień ![]() Ja prawko zrobiłam w 8mcu ciąży i nie żąłuję ,że nie czekałam do porodu. Nie znoszę być uziemiona. Z porodówki prowadziłam nawet samochód ![]() Nicole, właśnie na to mam ochotę co zjadłaś ![]() Ania, trzymam kciuki za ciebie i Mikołaja, daj znać co dalej z wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj tz mam wrazenie, ze niby sie cieszy, ze nie przytylam, ale jakby chcial bym troche przywalila, zebym miala wiecej do roboty po porodzie bo on ostatnio tez odpuscil cwiczenia troche. Jak sie ciesze, ze nie tyje to slysze od niego, ze moze waga jest popsuta....... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zadomowienie
|
Coś koło kilograma ten maluch miał..
Ale samoczynnie oddycha, tzn. Nie jest na respiratorze ale na wspomaganiu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1767 |
Zadomowienie
|
Acha, z takich "ciekawostek" w moim szpitalu wywoluja porod gdy ciaza jest na etapie 41t+3d.
A'propos zakupow kosmetycznych: w jakiej formie kupujecie tantum rosa? Bo jest ich kilka. Octenisept jest w sprayu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zadomowienie
|
KASIA nie mam dochodów poza "dobrowolnymi alimentami" stąd czekam do czasu po porodu kiedy należy mi się becikowe i kasiankowe
NICOLE podobna do tej z pani gadżet tylko w jej programie cena przeraża ANGE online robie w leklerku ale tylko jak mi się to opłaca z Tesco nie korzystałam i nie skorzystam bo terminy nie mają jak leklerk tego samego dnia i fakt online bardziej ceny widać zwłaszcza za kilo i skład tez można zobaczyć. Minus jest taki że nie wszystko wprowadzają online i niedawno zwróciłam uwagę na to że sporo okroili wybór żeby więcej zarobić. Pozycja dogodna nie słyszałam żeby w moim szpitalu to ostro respektowali jak nie masz kogoś opłaconego co akurat będzie miał dyżur. Remonty to cały rok jakieś są hehe CHLO baterie wymień ![]() BAMBI albo litrowa butla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1769 | |
Raczkowanie
|
Cześć forumowe koleżanki,
Aniu, kciukasy, żeby wszystko się szyjkowo ulożyło i żeby w szpitalu pomogli ![]() Cytat:
![]() Przejechałam na czerwonym ![]() Jeżeli to nie jest kalafior ciążowy to ja już nie wiem co. Denerwuję się, bo jednak to kosztowna zabawa, a to są takie beznadziejne błędy, że ho ho. Te pieniądze by się bardziej na wyprawkę przydały, ech... Moja znajoma powiedziała, że w którymś momencie w ciąży sobie odpuściła i po porodzie za pierwszym podejściem się udało. Ja jeszcze cisnę, dopóki będę miała siły to pewnie będę próbowała, ale się nie zdziwię, jak mi się to przeciągnie na po porodzie. ![]()
![]() |
#1770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale swiatlo mignelo Ci w ostatnim momencie czy po prostu nie zauwazylas, ze jest semafor? Ja zdalam z 4 razem, 2 razy oblalam na placu manewrowym i raz na miescie. Teraz musisz zaliczac za kazdym razem plac i potem wyjezdzasz w teren? Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-05-17 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.