![]() |
#1831 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1833 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może jakieś linki do list aptecznych dałoby się wrzucić na pierwszą stronę?
#1834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po wizycie u mojego gina dzis, dokladnie przebadany, 45 min siedzialam, policzylismy nawet paluszki wszystkie, widzialam fifolka ![]() ![]() Szyjka ma prawie 4 cm ![]() Cos sie ostatnio z tz nie dogaduje, mamy kryzys chyba. Na niego spadly wszystkie rachunki, moje tez typy lokal, zus, kredyty, jest ciagle skrzywiony, rozdrazniony, mnie tez denerwuje on sam. Nigdzie nie wychodzimy, zero fun....jestem juz zmeczona ta ciaza, nic nie mozna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Moja spiaca dzidzia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mam kompletnie nic na ten moment i poprostu mama i teściowa miały by teraz duo roboty.... Bo nawet teraz najlepiej mi się w koszulkach męża.... Ale w czerwcu będę coś szukać i kompletowac..... Może jestem dziwna ale mi się nie chce na razie. Nie mam na to nawet siły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chloestic piękny maluszek ![]() ![]() olajadetektyw na szczęście żyjemy w takich czasach, że wszystko można kupić od ręki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Jeżeli chodzi o wyprawkę, to tak naprawdę można wszystko kupić w niedługim czasie, kwestia budżetu tak naprawdę. Ja dalej nie zdecydowałam się czy kupować dostawkę czy łóżeczko od razu. I czy w ogóle kupować łóżeczko - mam stare po Mateuszu - ale ma wypiłowane 2 szczebelki. Wiadomo ,że chciałoby się wszystko mieć nowe, ale jeżeli policzyć koszt tych wszystkich gażdetów: łózeczko, materac, dostawka, leżaczek, karuzelka, mata do zabawy, krzesełko do karmienia itp. to wychodzi okrągła sumka. Nie mówiąc o wózku ![]() Ja mam lenia ostatnio, od tygodnia nie mogę się zebrać ,żeby odkurzyć i zmyć podłogę na mokro. |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Aniu trzymaj się! Oby do poniedziałku wszytsko się wyjaśniło. Cholestic, Angelajnaa gratuluje udanych wizyt! Ja idę się właśnie szykować na moją wizytacje. Mam o 14, a potem 5 godzin podróży na Pomorze po auto do portu ![]() Co ile macie wizyty u lekarza? Ja co 4 tyg i nabieram wątpliwości czy to nie za rzadko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1841 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wizyty mam co miesiąc - jeszcze, potem pewnie będą co 2 tygodnie lub tydzień. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam do tej pory też co 4 tyg, w 8 miesiącu będą co 2 tyg, a w 9mcu co tydzień - na NFZ. Ja do szpitala smoczka nie biorę, ale w domu myślę ,że się przyda. Syn miał silny odruch ssania i smoczek był pomocny - inaczej ciągle chciałby być przy piersi. Później też się bardzo przywyczaił do butelki ciężko mi było go odzwyczaić - gorzej niż od smoczka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Forester ja do niedawna miałam co 2 tyg wizyty, teraz drugą mam z miesięczna przerwą i dla mnie to wieki. Stresuje mnie tak długi okres nieświadomości czy wszystko ok
#1844 |
Zadomowienie
|
Cześć, ja dziś na czuwaniu od 4:30, a o 5:30 już miałam po spaniu
![]() Gratuluje udanych wizyt i dobrych wyników krzywych ![]() Ja z wyprawką też mam moment jakiegoś zniechęcenia. Zbieram tylko rzeczy do koszyka na Allegro i Gemini i kupie czerwiec/lipiec. Zbiorę do kupy czego brakuje, żeby nie panikować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zadomowienie
|
Cześć, ja dziś na czuwaniu od 4:30, a o 5:30 już miałam po spaniu
![]() Gratuluje udanych wizyt i dobrych wyników krzywych ![]() Ja z wyprawką też mam moment jakiegoś zniechęcenia. Zbieram tylko rzeczy do koszyka na Allegro i Gemini i kupie czerwiec/lipiec. Zbiorę do kupy czego brakuje, żeby nie panikować ![]() U mnie wizyty co 4tyg, a jak potem to nawet nie wiem. Muszę zapytać gina Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 | ||||
Konto usunięte
|
Dziś u mnie dzień sklerozy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
limonka84
|
Cześć !
u nas dzisiaj szaro, ale przynajmniej już nie pada więc niedługo idę na spacer. Znowu na czczo pomiar cukru na granicy normy :/ a ostatni posiłek zjadłam o godz. 20. Mam obecnie wizyty co 4 tygodnie, podejrzewam że od czerwca będę miała już częściej. Teraz mam 09.06 i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu, tym bardziej że stresuję się tą cukrzycą. Angelajna, Chloestic - gratuluję udanych wizyt ![]() Andzia - też mnie te poranki denerwują, muszę wstawać wcześniej na pomiar, później wziąć lek, czekać aż zjem - dokładnie jak Ty. Jeszcze żeby ten wynik na czczo wychodził prawidłowo... nawet o 3 w nocy zmierzyłam: 96, nie wiem czy to dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zadomowienie
|
Aisha ja tez uwazam, ze krzywe zeby nie do konca sa spowodowane smoczkiem czy butla. To raczej kwestia genow.
W razie czego zalozymy aparat na zeby jak bedzie starsza i juz, nawet sama bym sie pokusila, tylko juz moze po ciazy (zawsze mialam proste ale z wiekiem zaczynaja sie dziwnie zachowywac, jakby nachodzic na siebie). AndziaHa wierze, ze te wszystkie zabiegi musza byc meczace! Ale jeszcze tylkp 3 miesiace Dzisiaj sie dowiedzialam, ze za 10 dni maja przyjac jakiegos gostka, niby na moje miejsce ale beda ogromne roszady w przejmowaniu klientow. Juz sam ten fakt mnie rozwala, bo przyjde po macierzysnskim i bede musiala ciagle upominac sie o swoje. Dodatkowo chca go posadzic w moim biurze gdzie siedze z Gunterem i ktore jest najmniejsze ze wszystkich. Nie ma tu miejsca, a w takiej ciasnoscie jak tu sie skupic na jakiejkolwiek rozmowie handlowej w obcych jezykach. Beczec mi sie chce. Mam wrazenie, ze zamiast miec jakies ulatwione zycie na koniec to mi utrudniaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
Kurcze Limonka nie wiem jak to powinno wyglądać w nocy. Zobacz na fb na grupie, może było już takie pytanie
![]() Bambi ja Cię podziwiam, że wytrzymujesz to wszystko! Jasne jest, że jak trzeba to trzeba pracować, ale jeszcze takie dodatkowe nieprzyjemności na pewno bardziej dołują. Jesteśmy z Tobą, pokaż im że to jest Twoje miejsce i pilnuj go jak lwica! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O Boże :-( ja urodziłam swoje pierwsze dziecko w 30tyg.. bardzo im współczuję i trzymam kciuki, żeby było ok :-( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zadomowienie
|
FOREST dwa razy miałam co tydzień bo glukoza i tokso a teraz jak byłam wszystkie badania morfo/mocz w normie wiec kazała za miesiąc przyjść czyli w czerwcu jak będzie 31 tydz i będę miała usg zrobione(3 prywatne) oraz profilaktycznie mam zrobić morfo, mocz i coś tam jeszcze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ja dziś tez idę do biedro i rosmann. Do biedro po kilka warzyw a rosman oliwka i coś tam jeszcze w apce mam wpisane na liscie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- KROLEWNA jaka wage miało twoje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Moje usg wszystkie przedstawiają się tak: 1. Szpitalne 18stycznia 8w4d 20mm 2. Prywatne 14 luty 12w3d crl 55mm bpd 18.8mm 3. Prywatne 30 marca 19w4d 250g szyjka 38mm bpd 46mm hc 168.90mm ac 129.50mm fl 27.8mm hl 29.1mm tcd 20.7mm 4. Prywatne w planie na 14 albo 21czerwca Ginekologiczne miałam w szpitalu i prywatne w marcu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1852 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie wiem co miałaś na myśli z koszula meza ( odnoszę wrażenie ze wygodnie Ci sie w niej chodzi ![]() ![]() co do smoczka to mówię tyle ile wiem ![]() ![]() niedrapki mam bo kupiłam w pepco za 2 zl chyba ![]() ![]() kciuki za dzisiejsze wizyty ! :-* ja dopiero wstalam :O A poszłam spać ok.22 - naprawdę lepiej mi sie spi ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po wizycie wszystko ok,zapisane żelazo. Mały ma 1,5kg ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Kupiłam w Biedronce prześcieradło i pościel. I też mam niemoc z wyprawka,nie mogę się zabrać:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Raczkowanie
|
U mnie po wizycie ok, szyjka dość miękka, ale 3,5 cm.
Widać było, jak mała boksuje mi szyjkę ![]() Z wyprawką nic nie ruszyłam, muszę tylko odszukać małe ciuszki, poprać i poprasować, to samo z pieluszkami. Ale tym się zajmę jak włączy się syndrom wicia gniazda, teraz mam za dużo pracy. Jak tylko ogarnę się z pracą, wyszykuję małą do niani i na cały weekend znikamy na Pyrkonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Rozeznanie
|
yona - to faktycznie kawał dziecia ! masz termin chyba przedemna, ciekawe czy chłopcy są więksi z reguły
![]() fiolla- super ze wszystko dobrze :-* ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Obecny gin twierdzi jednak, że skoro pierwsze było spore, to drugie może być większe. Psychicznie jestem więc przygotowana na kolejne dziecko powyżej 4 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Rozeznanie
|
aha, no co lekarz to co innego mowi
![]() ![]() ![]() , a ja tylko chciałam mieć punkt odniesienia bo sobie nie wyobrażam jej ponad kilogramowej wielkości ![]() a że się mylą to wiem że jest przyjęte te 10% procent +/- ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego dobrze wymieniać się doświadczeniami, zawsze można zapytać swojego gina na kolejnej wizycie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zadomowienie
|
Mam dziś fart. Sąsiadka babcia dala mi wózek swój a panowie co malują klatkę przydygaja wózek na górę wiec można dymac po większe zakupy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.