|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Udało się, choć stres był potężny. Ale nic to, najważniejsze, że jutro wyruszamy skoro świt do ukochanej Prowansji!
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mandat też ostatnio zapłaciliśmy, ale po awanturze z panem, który ma pobierać opłaty, a jak jest z jednej strony zakrętu to drugiego końca nie widzi, odzyskaliśmy swoje 30 zł. Powiedziałam w darłowskim urzędzie miasta, że jak zrobili strefę płatnego parkowania, to niech ją dobrze oznakują i postawią tylu inkasentów ile trzeba, bo ja nie jestem wróżką, żeby wiedzieć, że tam się płaci. |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie wątku samochodowego - zrobiłam prawko 16 lat temu i wcale później nie jeździłam ale "mus jest wielki pan" więc kiedy okazało się, że będę musiała jeździć z dzieckiem 2 razy w tyg.do szpitala na rehabilitację szybko kupiliśmy samochód, wzięliśmy parę lekcji z instruktorem (mąż też miał prawko ale nie jeździł) i rura mu
tylko chciałabym móc wyłączyć wyobraźnię, bo jednak obawa o to co może się zdarzyć, nawet nie z mojej winy, jest duża - młodzi kierowcy chyba nie mają tego, pamiętam, że kiedy uczyłam się jeździć nie bałam się tak jak teraz...ale wtedy nie woziłam dziecka
|
|
|
|
#154 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
obejrzałam ostatni odcinek Chirurgów.
To nie bedzie już 5 serii? Tak dziwnie sie skończyło-wszyscy będą żyć długo i szczęsliwie? Do pełni szczęścia chyba zabrakło tylko męża Bailey. Jestem rozczarowana. Jak całą 4 serią zresztą
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakiś kryzys
Buszuję sobie po all bo chciałam sobie coś kupić, ale dosłownie drobiazg - kolczyki, cienie do powiek, błyszczyk.... I tak krąże, oglądam i myślę - po co mi 34 para kolczyków, czwarty cień do powiek ?( bo zrobiłam ostrą selekcję i obiecaałam sobie mieć ich naprawdę 2-3 sztuki), perfum nawet nie oglądam bo obiecałam sobie nową flaszkę na jesień.... I nic nie wybrałam Nie wiem co mi jest...Paulinko - i w końcu kto jest z kim? Poproszę na priva, jeśli tu nie chcesz zdradzać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#156 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
To ja mam permanentny kryzys. Choć oczywiście nie mam 34 par kolczyków ani czterech cieni.
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może to nie kryzys tylko zdrowy rozsądek się we mnie obudził?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że nie masz co się niepokoić, tylko być z siebie dumna
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziczko, to zdecydowanie zdrowy rozsądek i o nic się nie martw
![]() Pochłonęłam właśnie mnóstwo pyszności z targów regionalnego jedzonka Serek śmietankowy, serek z bazylią, chleb pieczony na liściu chrzanu, oscypek (który podobno nazywa się teraz inaczej ), plasterek smakowitej, mocno owędzonej polędwiczki, a do tego kieliszek czerwonego wytrawnego argentyńskiego wina. W dodatku siedzę sobie w obłoczku Piment Brulant i z odrobiną Terre na nadgarstku. Zaraz zacznę mruczeć jak kot ![]() Poprawiam sobie w ten sposób humor, bo powodów do radości nie mam - mimo że, a może właśnie dlatego, że byłam dzisiaj na ślubie kumpeli, a takie okazje nasuwają mi mało optymistyczne myśli... No dobra, powtórzę sobie jeszcze z raz czy dwa, że nie nadaję się do związków, to może mi przejdzie
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-07-26 o 19:20 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Podbudowujecie mnie Tylko, że może mały zakup pomógłby na ten $#^%%$@^% PMS!
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Co myslicie o tej Corsie?
facet moze ja prowadzic? czy babska jest? Czarna |
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Na PMS-a nic nie pomoże, Madziczko (pisze to ta, która męczyła się z takowym bite dwa tygodnie
). Jeśli już, to jakaś miła forma ruchu, moim zdaniem.
|
|
|
|
#164 | ||||
|
Wiedźma
|
Nie wiem, czy zdrowy rozsądek, ale uwierz mi - da się z tym żyć.
![]() Cytat:
![]() Normalnie chcę to wszystko! Z zapachami włącznie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie mam wrażenie, że nie pomagają na nic poza pustą lodówką. ![]() Cytat:
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aragonte - ja już nie pamiętam co to PMS, dlatego wam marudzę. Jak tylko się zjawi M, biorę pigułki i wracam do normalności A co do ruchu - dziś jedynie przystałabym na boks
|
|
|
|
#166 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).Cytat:
) w liczbie mnogiej, ale ten konkretny związek bardzo Ci służy, moim zdaniem Po prostu zwątpiłam już, że będę szczęśliwa w jakimś związku. Jeśli już, to będę zbierać jakieś okruchy z tego, co życie przyniesie i co sama sobie stworzę.Ale, ale, żeby było jasne - z samego ślubu kumpeli baaaardzo się cieszę - po prostu pamiętam, w jakim kiepskim była stanie kilka lat temu, po jakichś niefajnych przejściach z facetami. Bardzo chciałam jej wtedy pomóc. Teraz widzę, że rozkwitła i to mnie naprawdę cieszy ![]() Ale uczestniczenie w tym ślubie uświadomiło mi jeszcze jedno - kompletnie nie pasuję do ceremonii kościelnych ![]() Madziczko, ja odstawiłam tabletki ze trzy miesiące temu. I nadal nie mogę się przyzwyczaić do PMS-a |
||
|
|
|
#167 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Derek&Meredith ![]() Dżordzyk nie jest z nikim ale jezeli bedzie 5 seria to czuje, ze go sparuja z siostrą Meredith dr Torres&dr Hahn (ni wiem jak sie pisze, chodzi o te kardiolożke )-jakis naciagany ten wątek ![]() Alex sie na koncu całował z Izzie nie wiem o co chodzi z tą jego dziewczyną, chciała popełnić samobójstwo i chyba wrociła do mężachyba tyle... generalnie jestem rozczarowana (wiem, powtarzam sie we mnie sie obudził z pół roku temu ale naprawde sie chyba wyleczyłam z klikania, w zeszłe wakacje klikałan non stop, teraz bardzo rzadko i tylko to co jest mi potrzebne, ewentualnie raz na jakis czas poszaleję w inermisie ![]() generalnie to mi sie nie podoba, za mało meska dla faceta i za malo kobieca dla kobiety, takie niewiadomoco....
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte - ja na szczęście nie biorę ich tylko na czas operacji. A że poszła sprawnie, wszystko szybko się goi, więc wyszło na to, że tylko miesiąc przerwy. Ale po tym miesiącu wiem jedno - będę je chyba brała do końca życia, niezależnie czy się znajdzie TŻ czy nie
![]() Wkurzyłam się Widzę, że na n-k mój profil odwiedza przyjaciółka, która się bardzo odsunęła ode mnie i naszej paczki. Unikała mnie ze dwa lata na gg, nie odpisywała na smsy, ale za to uspokajała sobie sumienie przysyłając śliczne kartki na święta z cudnymi życzeniami Nie rozumiem tego - każda z nas ma swoje życie - ok, ale nie odpisać na głupiego smsa, nie odpowiadać na gg ( a widzę, że jest) a za miesiąc dostać tkliwą kartkę z życzeniami? Nie rozumiem. Teraz n-k, wpada na mój profil co dwa dni i nie rozumiem co za wielka sztuka podtrzymać kontakt - choćby namiastkowy.Ostatni raz zadzwoniłam do niej w lutym - i obiecałam sobie, że to będzie ostatni nasza rozmowa. Ona rozćwierkana jakby nigdy nic, ale jednocześnie czuję, że była spięta i za wszelką cenę mnie zbywała gdy pytałam co u niej słychać ( a nie chodziło mi o żadne super osobiste szczegóły). Stwierdziłam, że mam tego dosyć, takiego serwowania oziębłości i czułych kartek na przemian. Chyba będę bić
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nowe samochody Vauxhalla/opla mi sie niesamowicie podobaja. Teraz mamy astre ale dwojke. Za cene tej corsy z bajerami moglabym miec nowa Astre w podstawie... Ja to auto chyba kupie... w poniedzialek jade je zobaczyc. Musze tez miec takie, zeby w razie W (rozstanie czy cus) sama sobie je oplacic i nie zdechnac z glodu. Tu by mnie rata nie zajechala. Teraz mamy auto z duzym silnikiem, ktorego nie wykorzystujemy. Dzieci nie mam, nie planuje. Ze swojego samochodzu powiedzialam, ze wiecej regularnej taksowy nie robie... Wiec duze jest zbyteczne. No i w sumie jest nowa... z salonu z gwarancja poducenta. Mala ale nawet przestronna w srodku. Troche taki plastik fantastik wnetrze ale obleci. bije sie z myslami ...troche sie napalilam, jest okazja ale chcialam poczekac z nowym samochodem kilka miechow. Ale z drugiej strona - oplaty za ten obecny sa wysokie. Zaplacilam zadatek... |
||
|
|
|
#170 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Bierz, Hecate
Samochodzik fajny, dla kobiety w sam raz. Taki mały bąblowaty, ale pewnie będzie wygodny i dobry w obsłudze. Ja bym bardzo chciała BMW, ale z taką kasą co teraz to stać mnie będzie właśnie na eksploatację małego bąbelka.Nie byłam w kinie, bo nie wyszło. W Pasażu seans za późno, pojechaliśmy do Heliosa, a tam Era Nowe Horyzonty. Niech ich piorun trzaśnie, durne to kino. W ogóle jak tak można w kinie przy Rynku takie coś puszczać bez filmów dla normalnych ludzi. Wkurzyliśmy się i wróciliśmy do domu. Ale buty nowe mam Te z Pull&Bear
|
|
|
|
#171 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
www.kadzidla.pl To ostatnio moje ulubione miejsce na zakupy ![]() Wieczorami namiętnie testuję kadzidełka Szczególnie lubię pyłkoweObejrzałam właśnie Lejdis... fajne... Madzik, też mam taką "byłą przyjaciółkę" (z dzieciństwa) która mnie regularnie nawiedza na N-K a na wiadomości przestała mi odpisywać... Nie przejmuję się tym.To ona chyba ma jakiś problem skoro się tak interesuje moimi sprawami po cichu? A w ogóle to najlepiej wyłączyć podglądacza na N-K, po co wiedzieć i sie zastanawiać nad pierdołami. |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Yola- ujęłaś sedno sprawy
Czuję się podglądana. Skoro teoretycznie jej zwisam, to po kiego do mnie zagląda? Od siebie nie daje nic, odgrodziła się ode mnie szczelnym murem, o mnie chce natomiast wiedzieć wszystko. Żal mi, bo naprawdę przyjaźniłyśmy się,mam do niej sentyment rozstałyśmy się tak normalnie, nie w gniewie, ale nie mam ochoty na taki układ - czyli zero reakcji z jej strony i to takiej ostentacyjnej.Jak wyłączyć jedną osobę z n-k? Nie chciałabym jej dawać na czarną listę.
|
|
|
#174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sasiu, dotarło do mnie awizo, ale nie miałam kiedy pójść na pocztę, więc paczuszka od Ciebie pewnie tam na mnie czeka. W każdym razie dziękuję
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedno auto marzen... to : |
|
|
|
|
#176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę pisać, że wiem co czujesz w związku z przyjaciółką bo miewałam tak... bo to nic pocieszającego, ani żadna rada... ale niestety, tak bywa A że zagląda..... olej ją
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sytuacji - już przebolałam.
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, trochę się tej podróży obawiam - nie wiem, jak ją zniesie moja córeczka. Tyle godzin w foteliku samochodowym.... ![]()
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tym jak połozyłam na dachu mój poprzedni (a miałam BMW 2-litrówkę, więc było czym depnąć ) powiedziałam, że następny chce mały i z mniejszym silnikiem. Teraz mam Citroena C2, też kupiłam nowy w salonie, oczywiście czarny, bo to jedyny odpowieni kolor Ma silniczek 1,2 ale jest niesamowicie zwinny, 140 km/h lecisz i nie czujesz prędkości. No i polecam wziąć dobrze wyposazoną wersje, zawsze jest fajniej niż nawet model wyżej w podstawie. Moja cytrynka ma nawet klimatyzowany schowek i czujniki cofania
|
|
|
|
|
#180 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Siur
Z tego co wyczytałam to skóra, z tyłu koturna ma 6cm, także luzik.Niezłe Ale i tak wolę BMW
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

tylko chciałabym móc wyłączyć wyobraźnię, bo jednak obawa o to co może się zdarzyć, nawet nie z mojej winy, jest duża - młodzi kierowcy chyba nie mają tego, pamiętam, że kiedy uczyłam się jeździć nie bałam się tak jak teraz...ale wtedy nie woziłam dziecka
Do pełni szczęścia chyba zabrakło tylko męża Bailey. Jestem rozczarowana. Jak całą 4 serią zresztą

Serek śmietankowy, serek z bazylią, chleb pieczony na liściu chrzanu, oscypek (który podobno nazywa się teraz inaczej
), plasterek smakowitej, mocno owędzonej polędwiczki, a do tego kieliszek czerwonego wytrawnego argentyńskiego wina. W dodatku siedzę sobie w obłoczku Piment Brulant i z odrobiną Terre na nadgarstku. Zaraz zacznę mruczeć jak kot 

Widzę, że na n-k mój profil odwiedza przyjaciółka, która się bardzo odsunęła ode mnie i naszej paczki. Unikała mnie ze dwa lata na gg, nie odpisywała na smsy, ale za to uspokajała sobie sumienie przysyłając śliczne kartki na święta z cudnymi życzeniami
Nie rozumiem tego - każda z nas ma swoje życie - ok, ale nie odpisać na głupiego smsa, nie odpowiadać na gg ( a widzę, że jest) a za miesiąc dostać tkliwą kartkę z życzeniami? Nie rozumiem. Teraz n-k, wpada na mój profil co dwa dni i nie rozumiem co za wielka sztuka podtrzymać kontakt - choćby namiastkowy.
Ale i tak wolę BMW