![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
![]() Udało się, choć stres był potężny. Ale nic to, najważniejsze, że jutro wyruszamy skoro świt do ukochanej Prowansji! ![]()
![]() |
#152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mandat też ostatnio zapłaciliśmy, ale po awanturze z panem, który ma pobierać opłaty, a jak jest z jednej strony zakrętu to drugiego końca nie widzi, odzyskaliśmy swoje 30 zł. Powiedziałam w darłowskim urzędzie miasta, że jak zrobili strefę płatnego parkowania, to niech ją dobrze oznakują i postawią tylu inkasentów ile trzeba, bo ja nie jestem wróżką, żeby wiedzieć, że tam się płaci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
odnośnie wątku samochodowego - zrobiłam prawko 16 lat temu i wcale później nie jeździłam ale "mus jest wielki pan" więc kiedy okazało się, że będę musiała jeździć z dzieckiem 2 razy w tyg.do szpitala na rehabilitację szybko kupiliśmy samochód, wzięliśmy parę lekcji z instruktorem (mąż też miał prawko ale nie jeździł) i rura mu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
S. Sssss. SSSSS.
|
obejrzałam ostatni odcinek Chirurgów.
To nie bedzie już 5 serii? Tak dziwnie sie skończyło-wszyscy będą żyć długo i szczęsliwie? ![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
Mam jakiś kryzys
![]() ( bo zrobiłam ostrą selekcję i obiecaałam sobie mieć ich naprawdę 2-3 sztuki), perfum nawet nie oglądam bo obiecałam sobie nową flaszkę na jesień.... I nic nie wybrałam ![]() Paulinko - i w końcu kto jest z kim? Poproszę na priva, jeśli tu nie chcesz zdradzać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Wiedźma
|
Cytat:
To ja mam permanentny kryzys. ![]() Choć oczywiście nie mam 34 par kolczyków ani czterech cieni. ![]()
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może to nie kryzys tylko zdrowy rozsądek się we mnie obudził? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że nie masz co się niepokoić, tylko być z siebie dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Madziczko, to zdecydowanie zdrowy rozsądek i o nic się nie martw
![]() Pochłonęłam właśnie mnóstwo pyszności z targów regionalnego jedzonka ![]() ![]() ![]() Poprawiam sobie w ten sposób humor, bo powodów do radości nie mam - mimo że, a może właśnie dlatego, że byłam dzisiaj na ślubie kumpeli, a takie okazje nasuwają mi mało optymistyczne myśli... No dobra, powtórzę sobie jeszcze z raz czy dwa, że nie nadaję się do związków, to może mi przejdzie ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-07-26 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Co myslicie o tej Corsie?
facet moze ja prowadzic? czy babska jest? Czarna |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Na PMS-a nic nie pomoże, Madziczko (pisze to ta, która męczyła się z takowym bite dwa tygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | ||||
Wiedźma
|
Nie wiem, czy zdrowy rozsądek, ale uwierz mi - da się z tym żyć.
![]() Cytat:
![]() ![]() Normalnie chcę to wszystko! Z zapachami włącznie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie mam wrażenie, że nie pomagają na nic poza pustą lodówką. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aragonte - ja już nie pamiętam co to PMS, dlatego wam marudzę. Jak tylko się zjawi M, biorę pigułki i wracam do normalności ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale, ale, żeby było jasne - z samego ślubu kumpeli baaaardzo się cieszę - po prostu pamiętam, w jakim kiepskim była stanie kilka lat temu, po jakichś niefajnych przejściach z facetami. Bardzo chciałam jej wtedy pomóc. Teraz widzę, że rozkwitła i to mnie naprawdę cieszy ![]() Ale uczestniczenie w tym ślubie uświadomiło mi jeszcze jedno - kompletnie nie pasuję do ceremonii kościelnych ![]() Madziczko, ja odstawiłam tabletki ze trzy miesiące temu. I nadal nie mogę się przyzwyczaić do PMS-a ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Derek&Meredith ![]() Dżordzyk nie jest z nikim ale jezeli bedzie 5 seria to czuje, ze go sparuja z siostrą Meredith dr Torres&dr Hahn (ni wiem jak sie pisze, chodzi o te kardiolożke ![]() ![]() Alex sie na koncu całował z Izzie ![]() chyba tyle... generalnie jestem rozczarowana (wiem, powtarzam sie ![]() we mnie sie obudził z pół roku temu ![]() ![]() ale naprawde sie chyba wyleczyłam z klikania, w zeszłe wakacje klikałan non stop, teraz bardzo rzadko i tylko to co jest mi potrzebne, ewentualnie raz na jakis czas poszaleję w inermisie ![]() generalnie to mi sie nie podoba, za mało meska dla faceta i za malo kobieca dla kobiety, takie niewiadomoco....
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Aragonte - ja na szczęście nie biorę ich tylko na czas operacji. A że poszła sprawnie, wszystko szybko się goi, więc wyszło na to, że tylko miesiąc przerwy. Ale po tym miesiącu wiem jedno - będę je chyba brała do końca życia, niezależnie czy się znajdzie TŻ czy nie
![]() Wkurzyłam się ![]() ![]() Ostatni raz zadzwoniłam do niej w lutym - i obiecałam sobie, że to będzie ostatni nasza rozmowa. Ona rozćwierkana jakby nigdy nic, ale jednocześnie czuję, że była spięta i za wszelką cenę mnie zbywała gdy pytałam co u niej słychać ( a nie chodziło mi o żadne super osobiste szczegóły). Stwierdziłam, że mam tego dosyć, takiego serwowania oziębłości i czułych kartek na przemian. Chyba będę bić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nowe samochody Vauxhalla/opla mi sie niesamowicie podobaja. Teraz mamy astre ale dwojke. Za cene tej corsy z bajerami moglabym miec nowa Astre w podstawie... Ja to auto chyba kupie... w poniedzialek jade je zobaczyc. Musze tez miec takie, zeby w razie W (rozstanie czy cus) sama sobie je oplacic i nie zdechnac z glodu. Tu by mnie rata nie zajechala. Teraz mamy auto z duzym silnikiem, ktorego nie wykorzystujemy. Dzieci nie mam, nie planuje. Ze swojego samochodzu powiedzialam, ze wiecej regularnej taksowy nie robie... Wiec duze jest zbyteczne. No i w sumie jest nowa... z salonu z gwarancja poducenta. Mala ale nawet przestronna w srodku. Troche taki plastik fantastik wnetrze ale obleci. bije sie z myslami ...troche sie napalilam, jest okazja ale chcialam poczekac z nowym samochodem kilka miechow. Ale z drugiej strona - oplaty za ten obecny sa wysokie. Zaplacilam zadatek... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Czekam na Ragnarok
|
Bierz, Hecate
![]() Nie byłam w kinie, bo nie wyszło. W Pasażu seans za późno, pojechaliśmy do Heliosa, a tam Era Nowe Horyzonty. Niech ich piorun trzaśnie, durne to kino. W ogóle jak tak można w kinie przy Rynku takie coś puszczać bez filmów dla normalnych ludzi. Wkurzyliśmy się i wróciliśmy do domu. Ale buty nowe mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
S. Sssss. SSSSS.
|
#172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
www.kadzidla.pl To ostatnio moje ulubione miejsce na zakupy ![]() Wieczorami namiętnie testuję kadzidełka ![]() Obejrzałam właśnie Lejdis... fajne... ![]() Madzik, też mam taką "byłą przyjaciółkę" (z dzieciństwa) która mnie regularnie nawiedza na N-K ![]() To ona chyba ma jakiś problem skoro się tak interesuje moimi sprawami po cichu? A w ogóle to najlepiej wyłączyć podglądacza na N-K, po co wiedzieć i sie zastanawiać nad pierdołami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Yola- ujęłaś sedno sprawy
![]() Jak wyłączyć jedną osobę z n-k? Nie chciałabym jej dawać na czarną listę.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sasiu, dotarło do mnie awizo, ale nie miałam kiedy pójść na pocztę, więc paczuszka od Ciebie pewnie tam na mnie czeka. W każdym razie dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedno auto marzen... to : |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chcę pisać, że wiem co czujesz w związku z przyjaciółką bo miewałam tak... bo to nic pocieszającego, ani żadna rada... ale niestety, tak bywa ![]() A że zagląda..... olej ją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sytuacji - już przebolałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, trochę się tej podróży obawiam - nie wiem, jak ją zniesie moja córeczka. Tyle godzin w foteliku samochodowym.... ![]() ![]()
![]() |
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tym jak połozyłam na dachu mój poprzedni (a miałam BMW 2-litrówkę, więc było czym depnąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Czekam na Ragnarok
|
Siur
![]() Niezłe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.