|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;83653111]Ultra, a nadal krwawisz? O której masz wizytę u ginekologa? Bo mówiłaś, że tak czy inaczej pójdziesz?[/QUOTE]Dziś troche mniej niż wczoraj. Idę na 19-20[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;83653146]Ultra trzymam kciuki żeby dobrze wszystko było
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dzięki ☺Cytat:
☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;83652141]Witam mało pisze bo próbuje póki co sama sobie wszystko poukładać 4 DC i póki co nie widzę poprawy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kochana wiem,że jest ciężko,ale wykończysz się. Dopiero zaczęliście starania i raz wam się udało. Kiedy wszystkiego nie analizowałaś. Wiem,że nie jest to łatwe,ale jesteście młodym związkiem i młodymi ludźmi ud się wam wierzę to dziś obudziłam TŻ o 5 rano no do niedzieli go nie zobaczę to chciałam go wykorzystać
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta ale kiedys pisalam z Wami na tym watku.Szczesliwie udalo aie zajsc w ciaze ale niestety nie dotrwalysmy do konca szczesliwie
Mam nadzieje ze moge do Was wrocic.Postaram sie nadrobic najwiecej ile bede mogla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra a wyniki bety o ktorej? Może jesteś właśnie tym wyjątkowym przypadkiem okresu w ciąży
ja tam wierzę że wszystko będzie dobrze ![]() Jeju, jak ja nie mam w ogóle energii. Wy też tak macie? Nie wiem, może to przez tą pogodę albo co. Nie wiem czy się @ nie zbliża, jakoś od wczoraj podbrzusze lekko czuję. No zobaczymy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4207 |
|
Rozeznanie
|
Staram sie na razie doprowadzic swoje zdrowie do porzadku i mam nadzieje ze bede mogla jeszcze zawalczyc.
|
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4209 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim !
U mnie 5dc, wiec nadzieja na nowo się rodzi. Ultra, trzymam kciuki za wyniki bety. Mam nadzieje, ze dasz znac jak i coś. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to w sumie jestem troche przerażona, bo ogolnie z tego co widzę to większość dziewczyn starających się jest pod kontrolą lekarza albo przynajmniej wszystkie badania ma ogarnięte. A ja nic ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczyna się 5 cykl staran. Zapisalam sie do gina ale ternin dopiero 21 czerwca ech ![]() a martwia mnie moje skape miesiaczki.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie że możesz wrócić jak coś będzie niejasne dla ciebie w tym co piszemy to pytaj będziesz wtedy na bieżąco - szczerze wątpię że uda Ci się nadrobić cokolwiek. My tu lecimy jak burza 🤣Cytat:
Mi nic nie wskazuje na to ze bedzie dobrze. Stawiam że beta wyjdzie, ale już maluśka. 7tc to krecha powinna być mocniejsza od kontrolnej Ale nie przyjmuje do wiadomości ciąży pozamacicznej i w bliźnie. o nie nie nie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4214 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez na razie w czarnej d*pie bo juz dwa tygodnie czekam na wyniki hormonow
a miesiaczki jak byly nie regularne tak sa dalejWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli zaczęłaś podobnie jak ja. Z początkiem nowego roku pocieszam się jedynie tym, ze na początku zwyczajnie starania traktowaliśmy z przymrużeniem oka .. no to faktycznie troszke musisz poczekać. Ja jak się do wakacji nie uda to może w lipcu się przejdę do swojej ginekolog. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ostatnia ciaze udalo mi sie donosic do 23tc zle sie czulam ale ciagle bylam odsylana do domu.W nocy jak wstawalam do toalety odeszly mi wody a w drodze do szpitala zaczely sie skurcze.Niestety juz nic nie dalo sie zrobic.Po porodzie pokomplikowalo sie wszystko bo atwierdzono i PCOS i problem z tarczyca i cukrzyce ale zeby tego bylo za malo to od pewnego czasu zaczely sie u mnie objawy ktore mnie zaniepokoily poszlam do swojego lekarza i dostalam skierowanie do szpitala kardiologicznego i neurologa.Za tydzien musze isc do szpitala a potem na rezonans z kontrastem i zobacza co dalejTak w skrocie zeby nie zanudzac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badania można zacząć robić jak nie wychodzi dłużej mimo starań. U u Ciebie przypomnij ile cs?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec mamy utrudnione zadanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaczęliśmy z początkiem roku, wiec w sumie 5. Synka mamy, wiec mój nie widzi żadnego problemu. Zreszta co miesiąc zakłada, ze tym razem to na pewno się uda . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
No czyli zadanie utrudnione, ale szczęście Ci sprzyja, ze ovu w weekendy się trafia. U mnie jak jest owulacja to mój wtedy jak nie zmęczony to chory... jak nie urok to sraczka jak to mówią 🤪 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh to życie jest ciężkie. PCOS tarczyca i cukrzyca się nie przejmuj - mówię Ci, przy dobrej opiece na pewno uda Ci się zajsc w ciążę A za rezonans trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Bądź dobrej nadziei, lekarze często zalecają to badanie żeby wykluczyć najpoważniejsze choroby i skupić się na tych lekkich i łatwych. Oczywiście czekamy ma informacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam ból. A u Ciebie to będzie pierwsza ciąża ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nigdy nie było tak ciemnej kreski jak ta kontrolna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz nie bede sciemniala ze boje sie tych badan bo jak zaczal mi mowic swoje podejrzenia to dobrze ze mialam krzeslo obok.Zaczelo sie bardzo niewinnie bo od problemow ze wzrokiem,oslabieniem i drzeniem rąk.Potem zaczely dochodzic inne objawy.Najgorzej jest z roqnowaga.Obstawialam pogorszenie wady wzroku jednak wyszlo ze wzrok jest ok dostalam natychmiastowe skieroqanie do neurologa tam nie przeszlam badania bo akurat byl ten czas kiedy czulam sie zle.No i tak sie to ciagnie od lekarza do lekarza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie ma powodów do zmartwien. Ja pewnie na twoim miejscu zaczelabym od zwyczajnej morfologii. A w przypływie chęci odwiedziłabym gina tak dla zasady żeby potem nie żałować że za długo się czekalo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to tym bardziej , mamy bardzo podobnie. Pocieszam się faktem, ze może rzeczywiście jakoś omijaliśmy owulacje . A Tobie życzę jak najszybszej ciąży ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyznam się bez bicia, ani nie mierze temperatury ani nie zwracam uwagi na śluz. Głównie sugerowałam się lekkimi bólami podbrzusza w tych okresach. Poza tym.. pierwsze miesiące to bardziej liczyliśmy ze od tak się uda. Zreszta dla mojego chłopa, ciąża i starania to abstrakcja. Biedak myśli ze pójdzie szybko i przyjemnie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

☺

pogoda też do d...,zimno i pochmurno. Tylkp kocyk i herbatka w planie 
no do niedzieli go nie zobaczę to chciałam go wykorzystać

zaczyna się 5 cykl staran. 
jak coś będzie niejasne dla ciebie w tym co piszemy to pytaj będziesz wtedy na bieżąco - szczerze wątpię że uda Ci się nadrobić cokolwiek. My tu lecimy jak burza 🤣
Ale nie przyjmuje do wiadomości ciąży pozamacicznej i w bliźnie.
o nie nie nie.
a miesiaczki jak byly nie regularne tak sa dalej
pocieszam się jedynie tym, ze na początku zwyczajnie starania traktowaliśmy z przymrużeniem oka ..
ostatnia ciaze udalo mi sie donosic do 23tc zle sie czulam ale ciagle bylam odsylana do domu.W nocy jak wstawalam do toalety odeszly mi wody a w drodze do szpitala zaczely sie skurcze.Niestety juz nic nie dalo sie zrobic.Po porodzie pokomplikowalo sie wszystko bo atwierdzono i PCOS i problem z tarczyca i cukrzyce ale zeby tego bylo za malo to od pewnego czasu zaczely sie u mnie objawy ktore mnie zaniepokoily poszlam do swojego lekarza i dostalam skierowanie do szpitala kardiologicznego i neurologa.Za tydzien musze isc do szpitala a potem na rezonans z kontrastem i zobacza co dalej
Badania można zacząć robić jak nie wychodzi dłużej mimo starań. U u Ciebie przypomnij ile cs?
ehh to życie jest ciężkie.