![]() |
#4951 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuję ![]() Cytat:
![]() ![]() no i w górach mam nadzieję będzie super ![]() ![]() u mnie burza za burzą ![]() ![]() ![]() rano się wkurzyłam, bo pies mi zwiał (na szczęście już wrócił, burza w tym przypadku była pomocna ![]() ![]() ![]() nie mam jeszcze planów na popołudnie ale pewnie się coś wymyśli ![]() miłego piąteczku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Enex - wiesz,prosty przepis
![]() Składniki: 175g miękkiego masła 1 i 1/2 szklanki cukru pudru 3 łyżeczki esencji waniliowej 3 roztrzepane jajka 1 i 1/2 szklanki mąki 2 i 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 3 łyżki kakao 1 i 1/4 szklanki mleka Sposób przygotowania: 1. Włożyć masło,cukier i esencję do miski,ucierać do uzyskania lekkiej,puszystej masy. Ciągle mieszając stopniowo dodawać jajka. 2. Przesiać mąkę do osobnego naczynia (jak tortowa nie trzeba),dodać proszek do pieczenia i kakao. Dodawać na przemian mieszankę mączną i mleko do masy maślanej,ucierając. 3. Wylać powstałe ciasto do blachy,natłuszczonej. Piec 55 minut (sprawdzać patyczkiem) w temperaturze 190 stopni. Ewuś - sukienka śliczna ![]() a i dziękuję za gratulacje ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A widzisz, ja właśnie kotkę na krótko przed burzą wyrzuciłam z domu ![]() ![]() ![]() Agness - dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewuś moj pies tez sie tak strasznie boi burzy-piszczy, stęka, chodzi w kółko po miedzy nogi i juz nie wie gdzie się podziac a jak zagrzmi to kładzie się na podłodze i tak łapami się zatyka-nieraz mamy z niego ubaw ![]() Miłego wieczorka!Ale mam komus ochotę podokuczać ![]() ![]()
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
mi możesz, mi ^^
![]() ![]() ![]() a wiecie, dziś przygód ciąg dalszy. Wracam sobie ze sklepu i nagle ZNOWU (sic!) słyszę huk, trzask i dźwięk rozbitego szkła. Nieźle się przeraziłam, odwracam się, a tu... trzy samochody się zderzyły, jeden wpadł w słup, drugi stoi na środku ulicy, a z bagażnika bucha dym (?), a trzeci wjechał na chodnik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale tyle się dziś najadłam strachu, że... ![]()
![]() |
#4956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jej Izka jakies fatum dzis nad Toba wisi-ale dobrze ze takie słabe ![]()
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Enex - nie wiem czyja to wina,ale ciasto mi chyba nie wyszło
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja i tak bym zjadła bo mi się tak strasznie chce placka ![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Mercy - heh
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Zadomowienie
|
Iza-to miałaś dzień pełen adrenaliny... Fakt ta ludzka postawa w tego typu sytuacjach rozwala. Nic tylko się gapią,gderają a zamiast pomóc. Ze 2 lata temu zimą,jadąc autobusem mignęła mi przed oczyma 'akcja' stara kobieta wywróciła się nagle na przejściu dla pieszych,wołała o pomoc we wstaniu,przechodzą młode,zdrowe jak byki chłopaki i dupa za przeproszeniem. Dopiero jakieś nie najmłodszy pan się zainteresował...
Agness- żeś mi smaka na ciasto narobiła ,oj niedobra Ty ;> (właśnie miałam pohamować ze słodkim ![]() Piątek jak to piątek. Ległam we śnie aż do 12 w południe, wstałam bo słońce raziło w oczy... i tak już zostało ![]() ![]() Po południu pojechałyśmy do centrum zrobić drobne zakupy, Ja wyjątkowo postanowiłam wystroić się w nowe koturny ,przez które omal życia nie przypłaciłam chodząc po większych nierównościach ![]() No nic żegnam się tymczasowo z wami, Do zobaczyska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | ||||
Zakorzenienie
|
Mercy jesteś taka słodka
![]() (ale walnęłam textem, nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
e tam czemu? trzeba sobie jakoś osłodzić to gorzkie życie xD Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() miłego wyjazdu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | ||||||
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() a zwierzątka, no cóż ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ode mnie właśnie poszedł TŻ, przez 2 godziny wymyślaliśmy życzenia dla pary młodej które mieliśmy napisać na kartce ![]() ![]() idę dziś wcześniej spać, mam takie mocne postanowienie ![]() ![]() miłych snów ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() ![]()
#4967 |
Zadomowienie
|
Hello Malinka
![]()
#4968 |
Wtajemniczenie
|
Mercy ale masz przygody
![]() ![]() ![]() dziren dobry wszystkim, wstalam przed 7 dzis! ![]() bylam na Batmanie!!!!!za-je.....sty!!!! ![]() w kazdym razie jem sniadanie i spadam. Wlasnie zaczelo lac...Poezja.. ![]() milego dnia! ![]()
#4969 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewuś Ty lasencjo
![]() ![]() Oj na Batmana bym się wybrała ![]() ![]() U mnie słoneczko świeci ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
a dziś..... siostra wychodzi za mąż ( cioteczna
![]() ![]()
#4971 | |||
Zakorzenienie
|
witaj Malinko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję Kochana ![]() ![]() u mnie też ![]() ![]() Cytat:
![]() jem właśnie mega owsiankę i nie mogę jej zmulić, za dużo sobie zrobiłam ![]() zaraz zaczynam się zbierać bo o 12.30 już wychodzę z domu (a ślub jest o 15 w sąsiednim mieście, więc jak widać bardzo to logiczne jest ze muszę wyjść tak wcześnie ![]() jutro tez mnie pewnie nie będzie, bo kumpele przyjeżdżają już koło południa i będziemy grillować ![]() tak wiec udanego weekendu Skarby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,wpadłam się tylko zameldować
![]() w końcu jednak zrobiłam sernik czekoladowy na zimno,siedzi w lodówce ![]() ![]() Miłego dnia,ja niedługo wybywam świętować rocznicę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek wszystkim
![]() Wstałam grubo po 10, odsypianie porannego wstawania do szpitala zaliczone więc na medal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agness - napewno pyszne wyszło z tym kremem ![]() ![]() ![]() Ewusia - baw się dobrze na ślubie, mam nadzieję, że będzie multum fotosów ![]() Schism - udanego wyjazdu w łono natury ![]() Iza - może ty byś powinna pogotowie za każdym razem informować o swojej trasie po mieście jak wychodzisz żeby jakoś wiedzieli, gdzie znowu jaka stłuczka czy zawał czyhnie ![]() Malinka - czekamy na obiecany odwiedziny no i oczywiście relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Mercy - po protu mi się odechciało wtedy jechać i chyba wykrakałam...
EwelkaaS - byłam w Karpatach + 1 dzień w Pradze Ewusia - wolałabym siedzieć w Kielcach... ![]() Poczytam dokładnie poźnej bo narazie to masakra. I napiszę więcej też ![]() ![]()
#4975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jak rocznica? ![]() Ewcia ty szybciutko pisz jak na weselu bylo ![]() ![]() dobry wieczor laleczki, znowu tu cisza powialo.. ![]() ja mialam dzis mily dzien, polazilismy po sklepach z TZ, kupilam sobie kremik nowy na cellulit Loreal'a na noc Superslim, ktos uzywal?akurat promocja byla wiec sie skusilam, zaraz poprosze TZ jak sie wysmaruje zeby mnie zawinal w folie i tak poleze troche ![]() ylam w paru pograc w badmintona,pobiegalam, potem prysznic zimny i szampanik na ogrodku bo piekna pogoda dzis ![]() ogolnie pozytywnie, mam nadzieje,ze u was podobnie. ilusiego wieczorka ![]()
![]() |
#4976 |
Zadomowienie
|
Coś na plotkowym ostatnio mały ruch no nie?
Ooo widze ze Malinka jest to pewnie zaraz napisze jak tam było ![]() A ja dziś nic szczegolnego nie robiłam-sprzatałam i takie tam-w ogole jakas taka ostatnio jestem ospała ![]() A ciekawe tez gdzie sie podziewa Orzeszek, Baby14 i Tamo?Aha orzeszek pewnie domamy pojechała. Baby miała mi wysłac swoje zdj! ![]() ![]()
#4977 |
Zakorzenienie
|
mały... a ja chcę już nowy wątek założyć!
![]() to napisz moja mała Mercy, co u Ciebie ![]()
![]() |
#4978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie...hmmm.....sprzątała m dziś moja szafkę z ksiązkami-a ile tam było papierow a ile rupieci ze łohohoho-sprątałam ja 4 godziny, bo musiałam robić przerwy bo a to tel zadzwonił,a to na gg napisał ktoś, a to na wizaz trzeba zagladnac ![]() No a potem się juz wziełam i sprżatałam dom przed niedziela i tak mi zeszło....aaa jeszcze powiem ze sprzatajac te rupietki, natknełam się na list(od tego mojego byłego przyjaciela najlepszego) i tak mnie to jakoś scisneło za serce, ze mi sie płakac zachciało-no ale coz-on się do mnie nie oddzywa-w ogole to juz nie jest ten sam człowiek, który mi listy pisał, z którym się swietnie czułam, bardzo się zmienił-teraz to jakaś podroba nędzna jest-no ale trudno, teraz muszę znalezc w sobie na tyle siły zeby następnym razem jak do mnie napisze i będzie chciał się spotkać-napisać nie...bo juz serio mam dosc takich sytuacji-napisze do mnie-powie mi "wiesz jak tęskniłem za Tobą?", pobedzie miły dwa dni a potem "spadaj mała"-naprawde go nie rozumiem.Ta sytuacja ciągnie się juz poł roku i ja mam serdecznie dosc. No ale dosc tych wywodów-wcale sie nim tak bardzo nie przejmuje-już.Mam swoje zycie a on jak nie umie docenić tego co miał to niech się wypcha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, niech się wypcha! ale wiadomo, że zawsze to jakiś sentyment... ja zawsze jak sprzątam, czytam moje pamiętniki i myślę sobie "Boże, co za idiotka" ![]() (Mercy, chodź, zostaniemy tu dopóki nie będzie 5000 postów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez enex Czas edycji: 2008-07-27 o 07:21 Powód: Byki, byki, byki...:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.