Panny Młode 2019 cz. 3 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-05-18, 21:36   #4951
_Pixie_
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 3

Cytat:
Napisane przez PixieDust Pokaż wiadomość
To mój znowu dzisiaj sobie wszystko pięknie przymierzal ale mi nie pokazywał. Ja stoję po przymierzalnia, czekam jak idiotka 10 minut a on wychodzi "za mała," "nie tak leży", "prześwituje". Zje.balam go grzecznie mówiąc bo nawet nie miałam okazji zobaczyć, a wiadomo że jak ktoś innym okiem spojrzy to też jest inaczej

Oj mamy z tymi naszymi facetami

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mój też nie lubi zakupów ciuchowych, musi się na nie nastawić psychicznie wcześniej. Niby mi się pokazuje jak mierzy, le co z tego, jak to co według mnie dobre jest dla niego za ciasne... ale już skapitulowałam i nie wciskam mu rzeczy "za ciasnych", bo tak to kupi dla świętego spokoju, a i tak nie chodzi...
_Pixie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-18, 21:52   #4952
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heziola Pokaż wiadomość
Noemi jak idzie w pracy? Coś lepiej?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzięki że pytasz jest bardzo różnie wzgórki i doliny. Ale zmieniłam nastawienie. Nikt mnie tam na siłę nie trzyma i jak pewnego dnia stwierdze że to nie dla mnie mogę tego samego dnia odejść. A czemu jest różnie? Co prawda zmieniłam ekipę, mam menagerke polkę, ale ona lata co chwilę i wydaje polecenia. Nie stoi z nami, więc nie mam z nią jak pogadać. A reszta osób to znowu z Rumunii i Wołdawii i jak ktoś z nich nie zrozumie czego po angielsku to mają pomoc w sobie. A mi niestety nie ma kto wytłumaczyć na Polski, a po Angielsku nie wszystko zawsze zrozumiem. Na przykład miałam parę fajnych dni jak pracowałam bliżej z tą menagerką i mówiła do mnie po Polsku co mam robić. Albo są takie dni , że robimy po kolei dane desery i już wiem co jest po czym. A mam gorzej jak jest jakieś większe zamówienie na deser którego jeszcze nie robiłam i ktoś mówi do mnie po angielsku " weź cały wózek, rozłóż tacki, weź z magazynu te małe pojemniczki, z mroźni kulki z białej czekolady, z suchego magazynu zmielone orzechy i obtocz nimi kulki. W suchym magazynie znajdziesz pokrywki, a gotowy wózek zawieź do głównego magazynu" to już w połowie się gubie bo mój mózg nie nadąża z przetłumaczeniem. I wtedy niestety ktoś mi musi pokazać... Ale wierzę, że z każdym dniem będzie łatwiej... Chociaż takie nierozumienie jest strasznie dołujacę.

n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-18, 22:26   #4953
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Dzięki że pytasz jest bardzo różnie wzgórki i doliny. Ale zmieniłam nastawienie. Nikt mnie tam na siłę nie trzyma i jak pewnego dnia stwierdze że to nie dla mnie mogę tego samego dnia odejść. A czemu jest różnie? Co prawda zmieniłam ekipę, mam menagerke polkę, ale ona lata co chwilę i wydaje polecenia. Nie stoi z nami, więc nie mam z nią jak pogadać. A reszta osób to znowu z Rumunii i Wołdawii i jak ktoś z nich nie zrozumie czego po angielsku to mają pomoc w sobie. A mi niestety nie ma kto wytłumaczyć na Polski, a po Angielsku nie wszystko zawsze zrozumiem. Na przykład miałam parę fajnych dni jak pracowałam bliżej z tą menagerką i mówiła do mnie po Polsku co mam robić. Albo są takie dni , że robimy po kolei dane desery i już wiem co jest po czym. A mam gorzej jak jest jakieś większe zamówienie na deser którego jeszcze nie robiłam i ktoś mówi do mnie po angielsku " weź cały wózek, rozłóż tacki, weź z magazynu te małe pojemniczki, z mroźni kulki z białej czekolady, z suchego magazynu zmielone orzechy i obtocz nimi kulki. W suchym magazynie znajdziesz pokrywki, a gotowy wózek zawieź do głównego magazynu" to już w połowie się gubie bo mój mózg nie nadąża z przetłumaczeniem. I wtedy niestety ktoś mi musi pokazać... Ale wierzę, że z każdym dniem będzie łatwiej... Chociaż takie nierozumienie jest strasznie dołujacę.

oj wcale Ci się nie dziwię pewnie nie mowią pięknie, całymi zdaniami po angielsku, tylko nawijają i rzucają jakimś sloganami, jeszcze nowe słownictwo, ale im dalej to się w to zagłębisz
a jak z Tżtem ? dalej sielankowo ?
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-18, 22:31   #4954
heziola
Zadomowienie

Cytat:

Oni to juz z pamięci klepią, a Tobie powinni na spokojnie wyjaśnić najpierw, a potem tylko przypominać kroki. Ludzie nie myślą jak to jest na początku, zapominają o tym. Z czasem bedzie łatwiej i z językiem i z zadaniami. A jak nie, to tak jak mówisz, możesz sie pożegnać. Praca jest, tylko trzeba sie wykazać trzymam dalej kciuki, zeby wszystko szło dobrze.
Ja będę szkolić nowa nauczycielkę od września, zobaczymy jak to bedzie, dla mnie coś może być oczywiste, a dla niej zupełnie nowe.

heziola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-18, 22:36   #4955
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:

Ojj to jest właśnie zawsze najgorsze, ale jak już wspominałam moje początki wakacyjnej pracy na wyspach to w ogóle była porażka... Już opowiem pokrótce
Poszłam do agencji, dostałam pracę już na następny dzień. W agencji miałam akurat pół angola pół hindusa i on mówił bardzo wyraźnie po angielsku, więc z nim umiałam się dogadać, ale jednak ja zawsze miałam problem z rozumieniem... Prędzej coś sama powiedziałam, ale żeby zrozumieć to już masakra... I on mi tłumaczy, że jutro mam busa do pracy w takim i takim miejscu o takiej i takiej godzinie. Musiałam kupić safety buty (takie mega ciężkie z jakby blaszką na palcach). Na drugi dzień rano, pełna werwy, że mam pracę ubrałam się w tej buty (wtedy jeszcze nie wpadłam na to żeby zmienić sobie buty w pracy, tylko w tych wielkich buciorach zapierdzielałam) i idę na przystanek, oddalony o pół godziny spacerkiem z miejsca gdzie mieszkałam. Stoję tam gdzie mi kazał, pod Tesco Express, stoję i nikogo nie ma. Widzę, że stoją ludzie po drugiej stronie ulicy, ale jakoś wtedy głupio mi było podejść i zagadać czy z tej agencji czy o co kaman, po takim czasie myślę sobie, że byłam durnowata Podjeżdża tam do nich bus, ale myślę to nie mój, bo na moim miało być napisane "Gravity", a ten jakiś inny. I dalej stoję sama jak idiotka. Ludzie powsiadali, bus odjechał, a ja stałam jeszcze z pół godziny i z płaczem wróciłam do domu :P Po ok. 1,5 h dzwonią do mnie z agencji dlaczego nie przyszłam na busa, to ja w ryk i tłumaczę temu gościowi, że ja nie wiedziałam, że mi źle wytłumaczył, że ja pierwszy raz tutaj jestem... Tak płakałam, że nie wiem jak on zrozumiał mój pokraczny angielski łamany przez łzy, ale powiedział żebym nie płakała i za pół godziny była w agencji to mnie zawiozą do pracy. Do agencji miałam jakieś 40-45 min więc biegieeeem. No i jechałam sama z takim Chińczykiem. Gościo jeździł totalnie nieprzepisowo, w ogóle to krąży, krąży.... Myślę "wywiezie mnie, a ja nawet nie wiem gdzie jestem, do kogo zadzwonić", on mi w ogóle mówi, że dopiero 2 dzień pracuje tutaj jako kierowca i w pewnym momencie zatrzymał się, ja pytam "to tu?", a on że się zgubiliśmy... Nie no panika poziom ekspert.... Ale później z tym Chińczykiem się zakumplowałam, zawsze zajmował mi miejsce w busie Chociaż pierwsze wrażenie było straszne... Dojechałam do pracy, wielki kompleks budynków, nie wiem gdzie iść, nie wiem co mówić, wszyscy po angielsku, ja już nie łapię... W końcu zaprowadzili mnie do jakiś dziewczyn i każą im mi tłumaczyć co mam robić. Ja tak stoję, rozglądam się... I jedna z nich "What's your name?", ja mówię że Magda, a one wszystkie "Aaaa to nasza!"

Miało być pokrótce, aleeee... Więc Noemi nie przejmuj się!!! Początki zawsze najgorsze

meggie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-18, 23:27   #4956
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
oj wcale Ci się nie dziwię pewnie nie mowią pięknie, całymi zdaniami po angielsku, tylko nawijają i rzucają jakimś sloganami, jeszcze nowe słownictwo, ale im dalej to się w to zagłębisz
a jak z Tżtem ? dalej sielankowo ?
Jest dokładnie jak piszesz Na przykład tacka to jest tray, wymawiane jak try i trzy razy musiałam poprosić o powtórzenie, bo cały czas słyszałam "try-spróbuj" i całe zdanie traciło na znaczeniu. Dopiero jak pokazała mi palcem na tray to skapowałam się, że to się tak nazywa

Z tżtem... no powiedzmy, że sielankow Teraz pracuje na nocki, więc jak wracam to czeka na mnie obiad. To z plusów Ale czasami mnie denerwuje jak to faceci... jeszcze przed okresem jestem

Cytat:
Oni to juz z pamięci klepią, a Tobie powinni na spokojnie wyjaśnić najpierw, a potem tylko przypominać kroki. Ludzie nie myślą jak to jest na początku, zapominają o tym. Z czasem bedzie łatwiej i z językiem i z zadaniami. A jak nie, to tak jak mówisz, możesz sie pożegnać. Praca jest, tylko trzeba sie wykazać trzymam dalej kciuki, zeby wszystko szło dobrze.
Ja będę szkolić nowa nauczycielkę od września, zobaczymy jak to bedzie, dla mnie coś może być oczywiste, a dla niej zupełnie nowe.

No właśnie. Chociaż jakby ktoś mi po Polsku to wytłumaczył to sama bym sobie poradziła. Bo robienie tych deserów to nie jest trudna sprawa. Ale język niestety jest barierą. Dla niektórych z mojego zespołu też, tylko oni mają pomoc w tym, że każda osoba coś innego usłyszy i zrozumie i dopowie dla tej osoby. Albo robiła już ten deser i też podpowie tej nowszej. A ja niestety muszę liczyć tylko na siebie. Czasem trochę stresu jest.

A wiesz kim jest ta nowa nauczycielka ;>

Cytat:
Napisane przez meggie94 Pokaż wiadomość
Ojj to jest właśnie zawsze najgorsze, ale jak już wspominałam moje początki wakacyjnej pracy na wyspach to w ogóle była porażka... Już opowiem pokrótce
Poszłam do agencji, dostałam pracę już na następny dzień. W agencji miałam akurat pół angola pół hindusa i on mówił bardzo wyraźnie po angielsku, więc z nim umiałam się dogadać, ale jednak ja zawsze miałam problem z rozumieniem... Prędzej coś sama powiedziałam, ale żeby zrozumieć to już masakra... I on mi tłumaczy, że jutro mam busa do pracy w takim i takim miejscu o takiej i takiej godzinie. Musiałam kupić safety buty (takie mega ciężkie z jakby blaszką na palcach). Na drugi dzień rano, pełna werwy, że mam pracę ubrałam się w tej buty (wtedy jeszcze nie wpadłam na to żeby zmienić sobie buty w pracy, tylko w tych wielkich buciorach zapierdzielałam) i idę na przystanek, oddalony o pół godziny spacerkiem z miejsca gdzie mieszkałam. Stoję tam gdzie mi kazał, pod Tesco Express, stoję i nikogo nie ma. Widzę, że stoją ludzie po drugiej stronie ulicy, ale jakoś wtedy głupio mi było podejść i zagadać czy z tej agencji czy o co kaman, po takim czasie myślę sobie, że byłam durnowata Podjeżdża tam do nich bus, ale myślę to nie mój, bo na moim miało być napisane "Gravity", a ten jakiś inny. I dalej stoję sama jak idiotka. Ludzie powsiadali, bus odjechał, a ja stałam jeszcze z pół godziny i z płaczem wróciłam do domu :P Po ok. 1,5 h dzwonią do mnie z agencji dlaczego nie przyszłam na busa, to ja w ryk i tłumaczę temu gościowi, że ja nie wiedziałam, że mi źle wytłumaczył, że ja pierwszy raz tutaj jestem... Tak płakałam, że nie wiem jak on zrozumiał mój pokraczny angielski łamany przez łzy, ale powiedział żebym nie płakała i za pół godziny była w agencji to mnie zawiozą do pracy. Do agencji miałam jakieś 40-45 min więc biegieeeem. No i jechałam sama z takim Chińczykiem. Gościo jeździł totalnie nieprzepisowo, w ogóle to krąży, krąży.... Myślę "wywiezie mnie, a ja nawet nie wiem gdzie jestem, do kogo zadzwonić", on mi w ogóle mówi, że dopiero 2 dzień pracuje tutaj jako kierowca i w pewnym momencie zatrzymał się, ja pytam "to tu?", a on że się zgubiliśmy... Nie no panika poziom ekspert.... Ale później z tym Chińczykiem się zakumplowałam, zawsze zajmował mi miejsce w busie Chociaż pierwsze wrażenie było straszne... Dojechałam do pracy, wielki kompleks budynków, nie wiem gdzie iść, nie wiem co mówić, wszyscy po angielsku, ja już nie łapię... W końcu zaprowadzili mnie do jakiś dziewczyn i każą im mi tłumaczyć co mam robić. Ja tak stoję, rozglądam się... I jedna z nich "What's your name?", ja mówię że Magda, a one wszystkie "Aaaa to nasza!"

Miało być pokrótce, aleeee... Więc Noemi nie przejmuj się!!! Początki zawsze najgorsze
Co za historia szczerze to i tak brawa za odwagę, że wróciłaś do tej agencji Też musiałam mieć safety shoes tylko na szczęście TŻ mi załatwił ze swojej pracy. Wiem, że początki są zawsze trudne, ale chociaż jedna stała Polka dużo by mi dała :P Sama wiesz, że to od razu inaczej jak się robi ze "swoimi" :P
Dzięki kochana
Stary 2018-05-19, 08:00   #4957
heziola
Zadomowienie

Cytat:
Jest dokładnie jak piszesz Na przykład tacka to jest tray, wymawiane jak try i trzy razy musiałam poprosić o powtórzenie, bo cały czas słyszałam "try-spróbuj" i całe zdanie traciło na znaczeniu. Dopiero jak pokazała mi palcem na tray to skapowałam się, że to się tak nazywa

Z tżtem... no powiedzmy, że sielankow Teraz pracuje na nocki, więc jak wracam to czeka na mnie obiad. To z plusów Ale czasami mnie denerwuje jak to faceci... jeszcze przed okresem jestem

No właśnie. Chociaż jakby ktoś mi po Polsku to wytłumaczył to sama bym sobie poradziła. Bo robienie tych deserów to nie jest trudna sprawa. Ale język niestety jest barierą. Dla niektórych z mojego zespołu też, tylko oni mają pomoc w tym, że każda osoba coś innego usłyszy i zrozumie i dopowie dla tej osoby. Albo robiła już ten deser i też podpowie tej nowszej. A ja niestety muszę liczyć tylko na siebie. Czasem trochę stresu jest.

A wiesz kim jest ta nowa nauczycielka ;>

Co za historia szczerze to i tak brawa za odwagę, że wróciłaś do tej agencji Też musiałam mieć safety shoes tylko na szczęście TŻ mi załatwił ze swojej pracy. Wiem, że początki są zawsze trudne, ale chociaż jedna stała Polka dużo by mi dała :P Sama wiesz, że to od razu inaczej jak się robi ze "swoimi" :P

Dzięki kochana

Jeszcze nie wiem. Była jedna Polka na rozmowie kwalifikacyjnej, ale nie wiem czy ja przyjęli. Nawet jak przyjęli, to niekoniecznie do mojej grupy wiekowej. Ja bym chciała Angielkę, ale kogokolwiek nie bedzie, to pomogę jak sie da, bo taki juz mam charakter.

Stary 2018-05-19, 08:22   #4958
balewska
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy!!
Miałam prawdziwy koszmar ślubny, mało się nie popłakałam przez sen. Dziś idziemy z koleżankami oglądać suknie, dwie z nas ślubuje w 2019 a trzecia antyślub ale uwielbia doradzanie i pomaganie przy organizacji

balewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 08:45   #4959
karolinaaa92
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja już na uczelni, ale mi się dzisiaj nie chciało.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 09:20   #4960
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez balewska Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy!!
Miałam prawdziwy koszmar ślubny, mało się nie popłakałam przez sen. Dziś idziemy z koleżankami oglądać suknie, dwie z nas ślubuje w 2019 a trzecia antyślub ale uwielbia doradzanie i pomaganie przy organizacji

Antyślub, ale lubi przy tym doradzać? Wow, pierwszy raz się z czymś takim spotykam

Ale się w końcu wyspaaaałaaam!

Stary 2018-05-19, 09:23   #4961
balewska
Wtajemniczenie

No taka jest

Stary 2018-05-19, 09:31   #4962
meggie94
Zakorzenienie

Cytat:
No taka jest

Jakbyś miała jakąś fotkę z przymiarek to się z nami podziel

Stary 2018-05-19, 10:13   #4963
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hej

Balewska to pewnie ta antyslubna tak bedzie trzeźwo patrzeć na te suknie i doradzi w której będziecie najlepiej wyglądać

Noemi to dobrze, ze powoli jest juz lepiej w pracy, wiadomo początku nie są łatwe, tym bardziej za granica, ale Ty ze spokojem dasz radę

Wiecie co wczoraj pierwszy raz mnie zatoki zaatakowały miałam katar, bolało mnie i czułam się taka padnięta wysmarowałam się maścią, wzięłam tabletki i dzisiaj jest juz lepiej jeszcze musze się porządnie wygrzać i bede zdrowa

Miłej soboty dziewczyny

Wysłano przez gołębia
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 10:15   #4964
meggie94
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;83672266]Hej

Balewska to pewnie ta antyslubna tak bedzie trzeźwo patrzeć na te suknie i doradzi w której będziecie najlepiej wyglądać

Noemi to dobrze, ze powoli jest juz lepiej w pracy, wiadomo początku nie są łatwe, tym bardziej za granica, ale Ty ze spokojem dasz radę

Wiecie co wczoraj pierwszy raz mnie zatoki zaatakowały miałam katar, bolało mnie i czułam się taka padnięta wysmarowałam się maścią, wzięłam tabletki i dzisiaj jest juz lepiej jeszcze musze się porządnie wygrzać i bede zdrowa

Miłej soboty dziewczyny

Wysłano przez gołębia [/QUOTE]O masz... To dużo zdrówka! Masz rację wygrzej, nagorzej teraz to przeziębić...

Miał być grill ale pogoda okropna, więc wieczorem idziemy z Tż na squasha

Stary 2018-05-19, 10:30   #4965
Ipecacuanha
Rozeznanie

My sie wybieramy na spektakl dzis. Gra Mucha i Kurdej-Szatan

Ipecacuanha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 10:35   #4966
heziola
Zadomowienie

Patka dużo zdrówka!
Mówiłam, ze nie będę oglądać ślubu dziś, bo nie mam tv w domu, ale znalazłam transmisje na iPadzie xD tym bardziej, ze na dziś znieśli obowiązek licencji z okazji wydarzenia. Wciągnął mnie ten szał

Stary 2018-05-19, 10:43   #4967
mariamarysienka
Zakorzenienie

Balewska czekamy na relację W Twoim przypadku nawet przymiarki mogą się skończyć ciekawie

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 10:48   #4968
agulaaaa
Zakorzenienie

hejka

Balewska rozumiem, że bierzesz wybierała z propozycji, które nam wcześniej wysyłałaś ?

Patka dużo zdrówka

Ja wczoraj jakaś taka nieswoja się czułam, może dlatego, że wcześniej zostawiłam całe okno otwarte na noc, a była chłodna, ale już lepiej, mam zamiar dzisiaj poćwiczyć spisałam wagę i wszystkie wymiary i postaram się pilnować od wtorku całkiem, całkiem mi idzie,, bo majówce jakoś nie mogłam się pozbierać , ale już jest dobrze
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 11:01   #4969
PixieDust
Zadomowienie

Cytat:
Patka dużo zdrówka!
Mówiłam, ze nie będę oglądać ślubu dziś, bo nie mam tv w domu, ale znalazłam transmisje na iPadzie xD tym bardziej, ze na dziś znieśli obowiązek licencji z okazji wydarzenia. Wciągnął mnie ten szał

Też niby mówiłam, że nie będę oglądać ale działamy z mamą od rana w kuchni, pieczemy mnóstwo ciast na jutro i jakoś tak włączyłam w tle i leci

Ale akurat dużo ciekawostek opowiadają, o etykiecie, o strojach i nawet to ciekawe

All you need is faith, trust and a little pixie dust

34/2018

W tym roku przebiegłam : 108,6 km

Edytowane przez PixieDust
Czas edycji: 2018-05-19 o 11:15
PixieDust jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 11:24   #4970
karolinaaa92
Zakorzenienie

A ja na zajęciach, nudno trochę, więc nie obejrzę ślubu roku na żywo.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 11:59   #4971
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meggie94 Pokaż wiadomość
O masz... To dużo zdrówka! Masz rację wygrzej, nagorzej teraz to przeziębić...

Miał być grill ale pogoda okropna, więc wieczorem idziemy z Tż na squasha

Dziękuje

Wysłano przez gołębia
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 12:01   #4972
balewska
Wtajemniczenie

Ejj nie mam weny nigdy nie wybiore sukienki nawet mierzyć mi się nie chce

Stary 2018-05-19, 12:01   #4973
Konto usunięte

Balewska nie zmuszaj się, spokojnie

Wysłano przez gołębia
Stary 2018-05-19, 12:05   #4974
PixieDust
Zadomowienie

Cytat:
Ejj nie mam weny nigdy nie wybiore sukienki nawet mierzyć mi się nie chce

Masz jeszcze czas przecież, nie dzisiaj to innym razem a na siłę mierzyć to też bezsensu

All you need is faith, trust and a little pixie dust

34/2018

W tym roku przebiegłam : 108,6 km
PixieDust jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 12:17   #4975
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PixieDust Pokaż wiadomość
Masz jeszcze czas przecież, nie dzisiaj to innym razem a na siłę mierzyć to też bezsensu

Dokładnie, nic na sile Ty masz się w niej dobrze czuć i wyglądać

Wysłano przez gołębia
Stary 2018-05-19, 12:18   #4976
n0emi
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;83672266]Hej

Miłej soboty dziewczyny

Wysłano przez gołębia [/QUOTE]

Mam nadzieje, że jakoś to pociągnę

Niefajnie;/ Może Cię gdzieś przewiało. Ale dużo zdrówka życzę

Balewska koniecznie się pochwal jak coś Ci się spodoba Może jak wejdziesz do salonu to się jednak zechce pomierzyć. A jak nie będziesz mieć weny to masz jeszcze dużo czasu

A ja dostałam @ i umieram. Już dawno mnie tak brzuch nie bolał, a wypadałoby trochę ogarnąć mieszkanie i pójść na zakupy. Może po południu...
Stary 2018-05-19, 12:19   #4977
_Pixie_
Zadomowienie

Balewska czekamy na relacje! Może Ci się coś spodoba i postanowisz pomierzyć, a jak nie to przynajmniej w salonach się rozeznasz.

Ja miałam iść na zajęcia dzis, ale postanowiliśmy jechać wcześniej do mnie do domu. Po drodze wpadliśmy do bonarki i chyba wybrałam już perfumy na ślub!

_Pixie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-19, 12:21   #4978
balewska
Wtajemniczenie

Wyobraźcie sobie jaka sytuacja: wchodzę z koleżankami do salonu a tam moja przyjaciółka ze swoją przyjaciółka mierzy suknie...

Stary 2018-05-19, 12:27   #4979
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobraźcie sobie jaka sytuacja: wchodzę z koleżankami do salonu a tam moja przyjaciółka ze swoją przyjaciółka mierzy suknie...

yyyyyy...
Stary 2018-05-19, 12:30   #4980
balewska
Wtajemniczenie

A nawet już ściągają z niej wymiary

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości