|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy imprezowe
Jutro się weselę
![]() Kiecka będzie biała w żółto czarne kwiaty - wesoła i dziewczęca. Dodatki biało - czarne. Oczywiście nie mogę zdecydować się na zapach Dlatego chciałam Was prosić o pomoc.Pod uwage biorę: # Prada Intense # czarna Coco # Ambre Sultan # Chergui # Black Cashmere (mogłabym użyć dodatkowo rozświetlającego pudru )# Perles Lalique Nie chciałabym pachnieć jak słodki kociak tylko bardziej pazurzasto |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno ja obstawiam.. Perły
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Prada
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
tośmy dziewczynie pomogły :-D
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za głosy
Wybrałam jednak perły i to był bardzo dobry wybór |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perły i Prada Intense to również moje "wyjściowe" zapachy i Pradę zdecydowanie zostawiam na tzw. duże wyjścia np. do teatru, albo wieczorne spotkania we dwoje. Wtedy preferuję czerń, burgund,albo gorzką czekoladę i według mnie zdecydowanie Prada do tej tonacji jest odpowiedniesza. Co nie zmienia faktu, że oba zapachy są niezwykłe |
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
ja stanowczo wybrałabym Addict. Jest mocny slodki i trwały, na pewno przetrwa imprezę
|
|
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Ja też wybieram się na wesele. Dokładnie za tydzień. Bardzo lubię ubierać się w perfumy, ale nie jestem jakąś znawczynią, więc prosiłabym o pomoc. Wkleję zdjęcie sukienki żeby było łatwiej.
Po perfumy mam zamiar wybrać się jakoś po niedzieli, także proszę bardzo, pomóżcie. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka śliczna
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję.
), Pur Blanca Blush Avonu'u jednak parfumy tej firmy są faktycznie wszystkie do siebie podobne. Chciałabym spróbować teraz może troszkę czegoś innego niż słodkich perfum, może żeby odrobinę tylko było takiego zapachu wyczuwalnego, ale troszkę się boję. :P Nie jestem przyzwyczajona do innych niż słodkie zapachów. Zapomniałam napisać, że uwielbiam Wish Chopard'a ). Obydwa jabłuszka DKNY też mi się podobają i Escada S oraz Moon Sparkle. Co ja mam z tą Escadą?
Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2008-08-10 o 11:06 |
|
|
|
|
#104 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Miucci, Twoja sukienka od razu skojarzyła mi się z Baby Doll
![]() A jak chcesz spróbować czegoś innego to może Flowerbomb, Gucci EDP II, Midnight Poison?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, a tyle sie o nich dobrego naczytałam. A ten Gucci to jaki to zapach? Kwiatowy, słodki? Bo tak mi się po opakowaniu i buteleczce kojarzy. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Wizażanki pomóżcie proszę!!!
|
|
|
|
|
#107 |
|
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;8542806]Flowerbomb i Midnight Poison już od jakiegoś czasu mnie interesuje, tzn. muszę wypróbować w perfumerii, bo jeszcze nie wąchałam
, a tyle sie o nich dobrego naczytałam. A ten Gucci to jaki to zapach? Kwiatowy, słodki? Bo tak mi się po opakowaniu i buteleczce kojarzy. Ja w Gucci II czuję maliny, pomarańcze i fiołki Subtelny, zwiewny i optymistyczny - mój zdecydowany faworyt w tym typie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo przyszło mi do głowy
![]() Swoją drogą-śliczna sukienka |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Coco Madeimoiselle?
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Imprezowy zapach ????
Witajcie, postanowiłam udać się po radę do kogoś kto mi doradzi... bo ja już nie wiem
Szukam zapachu- jakiego, chciałabym aby był- radosny, szalony, "jak nocny drink pity po upalnym dniu". Może znacie zapachy tego typu?
|
|
#112 | |
|
|
Dot.: Imprezowy zapach ????
Cytat:
![]() Jak przez to przebrniesz to już będziesz ekspertem od imprezowych zapachów
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Zapach na impreze
Witam
na wstępie powiem moze ze przeglądałem już pewien czas forum i tutaj muszę zaznaczyć że naprawde ciekawe miejsce z kopalnią informacji ![]() teraz do rzeczy.. tak jak w temacie potrzebuje dla siebie coś nowego głównie na imprezy (chociaż codziennego użycia nie wykluczam) lubię cytrusiki ale mam już coś w szafce z tej działki i typowe cytrusy raczej chcę tym razem pominąć ![]() coś hmm drzewno-orientalno-świeżego ciekawi mnie zapach CH212 choć nie wiem czy nie zbyt męski...(a przy okazji jak pachnie 212 sexy men?) lubie pierre cardin, versace, dużo miłego słyszałem też o CK Obsession Night, osobiście z CK miałem tylko One i średnio zadawolony, np jesli chodzi o trwałość.. ale moze to nie jest mankament wszystkich ck'ow Kiedyś też dostałem z USA jakiegoś TH cologne - mały flakonik ale robił robotę , to było jakies 2latka temu..moze by tak przypomniec. Chce czegoś naprawde dobrego, trwałego, niekoniecznie z ogonem, ale żeby hmm moze jakiś romantyzm mieszał się z czymś przy czym kobiety oszaleją Myśle ze jak na pierwszy post to nie za wiele wymagam
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapach na impreze
Dla mnie typowo imprezowym zapachem ktorego uzywam na takie okazje to Escada Magnetism, polecam z czystym sumieniem, killer ale nie tyle w swojej intensywnosci co w trwalosci zapachu, do tego bardzo ogoniasty.Bardzo komplementowany przez osoby trzecie ale to juz wiadomo, kwestia gustu zapachowego.
Edytowane przez Client Czas edycji: 2008-12-09 o 19:55 |
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
moj kolega z lawki kiedys pachna jednymi tak intensywnie i ladnie, ze az sie zapytalam co to za zapach. speszony (nie wiem czemu:P) powiedzial, ze to jakies diory. polecem poszukac
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj możesz poczytać o tym zapachu :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,14838,magnetism-fo-men.html Polecam udać sie do najbliższej perfumeri i przetestować na własnej skórze. |
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Polecam nowe perfumy KATE MOSS velvet hour, są troszkę cięższe ale można powiedzieć, że wieczorowe. Bo właśnie Velvet Hour to godziny po zmroku
Zawierają nutkę frezji, gałki muszkatołowej, drzewa sandałowego i ambry. Pozdrawiam
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pytający to facet
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
hhehehe, na początku też myślałam,że to kobieta
![]() Babskie forum to na pewno pytanie zadaje kobitka:PA tu zonk ![]() Tak na poważnie-spróbuj może linstant pour homme Guerlain
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Dlatego chciałam Was prosić o pomoc.
)

), Pur Blanca Blush Avonu'u jednak parfumy tej firmy są faktycznie wszystkie do siebie podobne. Chciałabym spróbować teraz może troszkę czegoś innego niż słodkich perfum, może żeby odrobinę tylko było takiego zapachu wyczuwalnego, ale troszkę się boję. :P Nie jestem przyzwyczajona do innych niż słodkie zapachów.
Szukam zapachu- jakiego, chciałabym aby był- radosny, szalony, "jak nocny drink pity po upalnym dniu". Może znacie zapachy tego typu?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)