![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 4
Cytat:
![]() Lecę do pracy! Do później ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Hejka
![]() Meggie ale super wiadomość ![]() ![]() Dzisiaj po pracy mam zamiar skoczyć się na siłownie ![]() Miłego poniedziałku ![]() Wysłano przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Witam sie w mega słoneczny wolny poniedziałek
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Meggie ekstra z ta budowa ![]() Maltra nie chcialabys umyc i moich? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Meggie94 super wiadomość
![]() My też chcemy ale pewnie zaczniemy dopiero po ślubie :-D Ja dzisiaj pracuje na popołudnie, więc dopiero na 13 do pracy :-P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny A w ogole mialam dzis koszmar ślubny ![]() ![]() ![]() Najlepsze w tym jest to ze od jakiegoś roku mowie do Tz ze mamy za duża sale i będziemy się po niej gonić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry,
ja do pracy dziś na 12 , ale do 20, no cóż jak trzeba to trzeba. Dziś z samego pondz rana się wkurzyłam. Pojechałam na badania a Pani dr nie ma. Dopiero jutro od 11, a ja na 12 mam być w pracy bo 2 zmiany w tym tyg ehh. Dopiero w srode mam jak i musze poswiecic swoj czas w wolny dzień od pracy. Meggi również gratuluję decyzji o budowie domu. Dużo pracy i załatwień przed wami, ale potem jaka satysfakcja że na swoim ![]() Nawet troszkę wam zazdroszcze. Ja wiem że my zamieszkamy w moim rodzinnym domu wraz z moja mamą jak już kiedyś pisałam tutaj. Działka też jest, ale budować się a kto będzie mieszkał w piętrowym domu 200 m. Faktem jest że musimy spłacic moja siostre (50 tys okolo = raczej kredyt) plus wyremontować piętro domu, instalacje nowe, z zewnątrz pewnie elewacje. Suma sumarum wyjdzie ze 100 tys. Mój Tż mówi ze trochę dołożyć do tego i w suwowym stanie swoj by postawił. No ale w domu gdzie teraz jestem powietrze by mieszkało. Może kiedyś nasze dziecko właśnie będzie chciało swój domek, działka stoi i zamierzam ją zachować ![]()
08.06.2019 ![]() ![]() Edytowane przez blondynka28 Czas edycji: 2018-05-21 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Oo jestem w top spamerkach ![]() Nadgoniłam was w końcu ![]() ![]() Jeśli chodzi o botoks to działa. Marszcząc czoło, brwi nie mam ani jednej zmarszczki ![]() ![]() Blondynka Witam Cie serdecznie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#101 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() szkoda, że weekend tak szybko minął ![]() Kira co się stało ? ![]() Meggie super, że działkę będziecie mieć ![]() My też myślimy o budowie, ale właśnie jak się wyjaśni sprawa z działką, bo jak nie będzie swojej to nie będziemy brnąć w budowę, póki co jes ciut za wąska, ale będziemy rozmawiać z sąsiadami czy da radę się jakoś pozamieniać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Kira a jak z mimiką? Nie jest zaburzona?
W ogóle to nie wiedziałam, że botoks można w bólach głowy stosować ![]() Witam się w ten piękny dzień ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Maria
Ciężko zrobić taką miną zdziwioną ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#104 |
Rozeznanie
|
Kira A masz zdjecie przed i po?
Ja bym chciała usta powiększyć zwlaszcza górna warge ale takie wiecie nie jakies wary zrobic tylko delikatnie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Maltra to dziwne, że na tatuaż się zgodził, a na brwi nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
A co do przyszłej jeszcze niedoszłej teściowej to tak. Pojechaliśmy wczoraj na kawę z synkiem. Wszystko było dobrze do czasu. Mały się nudził bo nie miał co tam robić (mieszkanie w bloku), więc chciał telefon mojego tżta żeby włączyć sobie bajkę. Jako że staramy się ograniczać mu wszelkie media to moj tż nie chciał mu dać tego telefonu. W związku z tym synek zaczął marudzić, płakać, wymuszać itd. Aż wkroczyła teściowa. Zaczęła go łapać za ręce, tłumaczyć żeby przestał, takim wiecie podniesionym tonem, aż tu nagle pada z jej ust ku..wa i pouczanie mnie o wychowaniu dzieci. I mówię do niej że tyle razy prosiłam żeby nie używać takich słów przy nim bo on powtarza ( niestety jest na takim etapie i jeszcze nie do końca rozumie co to są brzydkie słowa, po prostu coś nowego a my się zawsze przy nim hamujemy) i dodałam że ja sobie radzę ze swoim dzieckiem i nie potrzebuje jej rad. Na co ona że oczywiście widzi jak ja sobie radzę, że daje sobie ku..wa (znowu) wejść na głowę. Popatrzyłam tylko na tż, ten nic się nie odezwał ani nic nie zrobił. Więc wzięłam dziecko i wyszliśmy na zewnątrz żeby ochłonąć. Przez nią serce to mi zaczęło walić chyba z 200 razy na minutę.. po jakimś czasie wróciłam z synkiem. Tż już chyba też wszystko przemyślał bo od tego czasu zaczął stać po mojej stronie, a wczoraj wieczorem to tylko się przymilał mimo że byłam wredna za to co się stało i co chwilę mu wspominałam zachowanie jego matki. Powiem wam że miałam jej ochotę wygarnąć co nieco, ale się pohamowałam i żałuję. Sama ma 2-óch synów których nie potrafiła wychować. Jeden niestety ma nieciekawą przeszłość a co będzie w przyszłości to nawet nie chce wiedzieć (chłopak do niczego). Miał zatargi z policją, siedział w więzieniu, ma córkę którą się nie interesuje i nie płaci alimentów, a policja co kilka dni puka do ich drzwi właśnie z jego powodu. Natomiast mój tż zawsze był tym synem bardziej ogarniętym, choć prowadził życie wolnego ptaka. I zmienił się dopiero jak dowiedzieliśmy się o mojej ciąży. Poszedl do pracy, ogarnął się ale co najważniejsze nie zostawił mnie i chce ze mną być. Mam nadzieję że mnie rozumiecie choć trochę. Nie życzę nikomu takiej teściowej, bo ona to tylko robi wszystko żeby mi dogadać na każdym kroku, a jak coś potrzebuje to potrafi do tżta zadzwonić. Ehh musialam się wyżalić, ale rozsadza mnie to od środka do dzisiaj.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#107 |
Rozeznanie
|
Maria botoks fajnie dziala na migreny jak sie trafi w zakonczenia nerwow
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Kira współczuję teściowej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiem jak ją opisać. Jest nerwowa to fakt, chyba nawet ma nerwicę. Ale nie chodzi do żadnych lekarzy. Przekleństwa to u niej są na porządku dziennym. Co któreś słowo to ku..wa. ona nie potrafi inaczej zakończyć zdania. Z wyglądu jest bardzo zniszczona, jakbyście ją zobaczyly to gwarantuje że każda by stwierdziła że wygląda jak alkoholiczka. Ale nie, nie piła i nie pije. Kiedyś znajoma, dobra znajoma mi powiedziała że ona to wygląda jak z rodziny patologicznej i tak jest. Może to przykre i smutne, ale ja bym nie chciała mieć takiej mamy bo tylko bym wstydziła za nią na każdym kroku. No ale nie przejmuje się tym szczególnie bo wychodzę z założenia że ja biorę ślub z tżtem i to z nim chcę być a nie z jego rodziną.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#112 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Kira super efekt
![]() Maltra moja koleżanka zrobiła sobie permanentnie brwi i efekt jest bardzo naturalny. Trzeba tylko wybrać dobrą kosmetyczkę, która wie, że są inne kolory poza czarnym ![]() Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
witam w nowej części
![]() mamy termin zaklepany u foto na sesje narzeczeńską w lipcu i do fryzjera i do kosmetyczki i na paznokcie też, masakra ![]() Ale trzeba jakoś wyglądąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś dostalam fajna ofertę od dekoratorki, chyba sie zdecydujemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kira współczuję teściowej.. sama sporo przeklinam niestety (ale nie co zdanie, bez przesady) ale przy dzieciach jakichkolwiek mi się nie zdarzyło. A już zwłaszcza kiedy rodzice sobie tego nie życzą! Dziewczyny, pomóżcie! Mam taką sukienkę na ślub https://www.nafnaf.com/fr/robe-fluid...le-347985.html i nie wiem czy łączyć ja szare buty i żakiet czy bordo. Nie wiem czy na stronie widać dobrze, bo u mnie na telefonie jest prawie czarna ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.