Panny Młode 2019 cz. 4 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-05-21, 06:52   #91
meggie94
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
Super!

Dzień dobry
Coś ostatnio nie mogę się wbić
Cytat:
Napisane przez heziola Pokaż wiadomość
Dzień dobry
5 dni w pracy mi zostało i ferie
Ale jest tyle roboty, ze nawet w weekend pracowałam, a staram sie tego unikać. Jak wrócę z ferii to 7 tyg dość intensywnych i wakacje, które juz zarezerowane, wiec odliczam.
Świetne wieści! Mój brat wybudował swój domek i co sie nadenerwowal to jego, ale dom jest piękny. Powiedział, ze jakby budował drugi to wie czego unikać. W ostatnim etapie budowy jeździł 2 razy dziennie, a miał malutkie dwie córki, ale wszystko sie udało. Powodzenia dla Was

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lecę do pracy! Do później

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

meggie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 07:03   #92
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hejka

Meggie ale super wiadomość i powodzenia

Dzisiaj po pracy mam zamiar skoczyć się na siłownie

Miłego poniedziałku

Wysłano przez gołębia
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 07:15   #93
maltra
Rozeznanie

Witam sie w mega słoneczny wolny poniedziałek moze okna umyje

każdy cud zajmuje trochę czasu....
maltra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 07:32   #94
domii29
Zakorzenienie

Dzien dobry

Meggie ekstra z ta budowa

Maltra nie chcialabys umyc i moich? czesc ogarnelam w piatek, zostaly mi do umycia te najwieksze

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 08:08   #95
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Meggie94 super wiadomość
My też chcemy ale pewnie zaczniemy dopiero po ślubie :-D
Ja dzisiaj pracuje na popołudnie, więc dopiero na 13 do pracy :-P

Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 08:13   #96
maltra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Meggie ekstra z ta budowa

Maltra nie chcialabys umyc i moich? czesc ogarnelam w piatek, zostaly mi do umycia te najwieksze

Akurat mycie okien to część sprzątania ktora lubię wiec nie ma problemu

Dziewczyny A w ogole mialam dzis koszmar ślubny śniło mi sie ze jak weszlismy na sale byli tak mało miejsca ze wydawało mi się że goście sie ledwo zmieścili A zeby potańczyć musieliśmy stoły wynieść. Babeczka od razu po toascie zamiast obiad podać podała tort ale sama to pokroiła nawet nie wiedzieliśmy kiedy. W pewnym momencie wesela wyszłam na zewnątrz A tak stoi moja przyjaciółka i mowie dlaczego nie przyszła na moje wesele A ona że chciała przyjść ale nie bylo miejsca na sali wróciłam na ta sale i okazało się że wydawało mi się że się ludzie pomiescili

Najlepsze w tym jest to ze od jakiegoś roku mowie do Tz ze mamy za duża sale i będziemy się po niej gonić

Stary 2018-05-21, 08:14   #97
blondynka28
Rozeznanie

Dzień Dobry,

ja do pracy dziś na 12 , ale do 20, no cóż jak trzeba to trzeba.

Dziś z samego pondz rana się wkurzyłam. Pojechałam na badania a Pani dr nie ma. Dopiero jutro od 11, a ja na 12 mam być w pracy bo 2 zmiany w tym tyg ehh. Dopiero w srode mam jak i musze poswiecic swoj czas w wolny dzień od pracy.

Meggi również gratuluję decyzji o budowie domu. Dużo pracy i załatwień przed wami, ale potem jaka satysfakcja że na swoim

Nawet troszkę wam zazdroszcze. Ja wiem że my zamieszkamy w moim rodzinnym domu wraz z moja mamą jak już kiedyś pisałam tutaj. Działka też jest, ale budować się a kto będzie mieszkał w piętrowym domu 200 m. Faktem jest że musimy spłacic moja siostre (50 tys okolo = raczej kredyt) plus wyremontować piętro domu, instalacje nowe, z zewnątrz pewnie elewacje. Suma sumarum wyjdzie ze 100 tys. Mój Tż mówi ze trochę dołożyć do tego i w suwowym stanie swoj by postawił. No ale w domu gdzie teraz jestem powietrze by mieszkało. Może kiedyś nasze dziecko właśnie będzie chciało swój domek, działka stoi i zamierzam ją zachować

Edytowane przez blondynka28
Czas edycji: 2018-05-21 o 08:16
blondynka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-21, 08:26   #98
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez maltra Pokaż wiadomość
Akurat mycie okien to część sprzątania ktora lubię wiec nie ma problemu

Dziewczyny A w ogole mialam dzis koszmar ślubny śniło mi sie ze jak weszlismy na sale byli tak mało miejsca ze wydawało mi się że goście sie ledwo zmieścili A zeby potańczyć musieliśmy stoły wynieść. Babeczka od razu po toascie zamiast obiad podać podała tort ale sama to pokroiła nawet nie wiedzieliśmy kiedy. W pewnym momencie wesela wyszłam na zewnątrz A tak stoi moja przyjaciółka i mowie dlaczego nie przyszła na moje wesele A ona że chciała przyjść ale nie bylo miejsca na sali wróciłam na ta sale i okazało się że wydawało mi się że się ludzie pomiescili

Najlepsze w tym jest to ze od jakiegoś roku mowie do Tz ze mamy za duża sale i będziemy się po niej gonić

Ale sen mi związanego ze ślubem jeszcze się nic nie śniło ;-)

Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 09:16   #99
maltra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Ale sen mi związanego ze ślubem jeszcze się nic nie śniło ;-)

Mnie już któryś raz, najgorsze to chwila po przebudzeniu jakby to nie wiem jaki horror byl

Stary 2018-05-21, 09:52   #100
Kira_18
Zadomowienie

Hej
Oo jestem w top spamerkach jak miło.
Nadgoniłam was w końcu w sobotę po szkoleniu wróciłam wieczorem i już nie miałam siły was czytać. Natomiast wczoraj przed południem pojechaliśmy do mamy mojego tż. Powiem wam że mnie strasznie wkur...iła. Zaraz wam napiszę dokładnie co się stało tylko dokończę gotować zupę

Jeśli chodzi o botoks to działa. Marszcząc czoło, brwi nie mam ani jednej zmarszczki skóra jest poprostu napięta. Nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Co ciekawe nie mam tez bólów głowy od tego czasu, a niestety cierpię na migreny i często po wlączonej klimie łapią mnie zatoki. Nawet specjalnie włączalam w aucie żeby sprawdzić reakcję mojego organizmu i uwierzcie że nic. Tak samo migrena też mnie nie łapie. Bo nie wiem czy wiecie, ale botoks też jest pomocny przy bólach głowy a szczególnie właśnie przy tej nieszczęsnej migrenie. Jeśli efekty dalej takie będą to raczej nie zrezygnuje z tej metody. Powinno się utrzymać mniej więcej 6-9 miesięcy. Będę obserwować

Blondynka
Witam Cie serdecznie

I ślubuję, że Ci nie odpuszczę aż do śmierci
29.06.2019
Kira_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 10:01   #101
agulaaaa
Zakorzenienie

hej
szkoda, że weekend tak szybko minął

Kira co się stało ?

Meggie super, że działkę będziecie mieć
My też myślimy o budowie, ale właśnie jak się wyjaśni sprawa z działką, bo jak nie będzie swojej to nie będziemy brnąć w budowę, póki co jes ciut za wąska, ale będziemy rozmawiać z sąsiadami czy da radę się jakoś pozamieniać no zobaczymy
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-21, 10:05   #102
mariamarysienka
Zakorzenienie

Kira a jak z mimiką? Nie jest zaburzona?
W ogóle to nie wiedziałam, że botoks można w bólach głowy stosować Fajnie, że powiedziałaś, bo mam znajomą, którą męczą takie uporczywe migreny i może jej zasugeruję właśnie takie rozwiązanie. Ty miałaś ostrzykiwane całe czoło czy tylko wybraną okolicę?

Witam się w ten piękny dzień Dzisiaj egzamin Ale z mojej ulubionej protetyki, więc nie boję się Mam nadzieję, że nie wymyślą nie wiadomo czego. Nie podoba mi się tylko że to na 14, bo wiem że do tej godziny nic konstruktywnego nie zrobię, a powtarzać mi się nie chce, bo już naprawdę myślę, że jestem nauczona.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 10:20   #103
Kira_18
Zadomowienie

Maria
Ciężko zrobić taką miną zdziwioną to fakt, ale idzie przeżyć. Miałam wstrzyknięty między brwiami, w okolicach skroni i troszkę nad brwiami w sumie 5 punktów, a zuzytego botoksu chyba 2ml także na prawdę niewiele

29.06.2019
Stary 2018-05-21, 10:31   #104
maltra
Rozeznanie

Kira A masz zdjecie przed i po?
Ja bym chciała usta powiększyć zwlaszcza górna warge ale takie wiecie nie jakies wary zrobic tylko delikatnie i brwi permanentny ale Tz nie chce się zgodzić na ani jedno ani drugie za to na tatuaż sie zgodził

Stary 2018-05-21, 10:39   #105
mariamarysienka
Zakorzenienie

Maltra to dziwne, że na tatuaż się zgodził, a na brwi nie Jak to tatuaż jest na całe życie, a makijaż permanentny tylko na parę lat. Aczkolwiek mnie dziwi, że w ogóle się na coś zgadza lub nie Ja poinformowałam Tż, że robię tatuaż i gdyby powiedział, że się nie zgadza, to w żaden sposób nie wpłynęłoby to na moją decyzję.

I love you
I will
I do
Stary 2018-05-21, 10:42   #106
Kira_18
Zadomowienie

A co do przyszłej jeszcze niedoszłej teściowej to tak. Pojechaliśmy wczoraj na kawę z synkiem. Wszystko było dobrze do czasu. Mały się nudził bo nie miał co tam robić (mieszkanie w bloku), więc chciał telefon mojego tżta żeby włączyć sobie bajkę. Jako że staramy się ograniczać mu wszelkie media to moj tż nie chciał mu dać tego telefonu. W związku z tym synek zaczął marudzić, płakać, wymuszać itd. Aż wkroczyła teściowa. Zaczęła go łapać za ręce, tłumaczyć żeby przestał, takim wiecie podniesionym tonem, aż tu nagle pada z jej ust ku..wa i pouczanie mnie o wychowaniu dzieci. I mówię do niej że tyle razy prosiłam żeby nie używać takich słów przy nim bo on powtarza ( niestety jest na takim etapie i jeszcze nie do końca rozumie co to są brzydkie słowa, po prostu coś nowego a my się zawsze przy nim hamujemy) i dodałam że ja sobie radzę ze swoim dzieckiem i nie potrzebuje jej rad. Na co ona że oczywiście widzi jak ja sobie radzę, że daje sobie ku..wa (znowu) wejść na głowę. Popatrzyłam tylko na tż, ten nic się nie odezwał ani nic nie zrobił. Więc wzięłam dziecko i wyszliśmy na zewnątrz żeby ochłonąć. Przez nią serce to mi zaczęło walić chyba z 200 razy na minutę.. po jakimś czasie wróciłam z synkiem. Tż już chyba też wszystko przemyślał bo od tego czasu zaczął stać po mojej stronie, a wczoraj wieczorem to tylko się przymilał mimo że byłam wredna za to co się stało i co chwilę mu wspominałam zachowanie jego matki. Powiem wam że miałam jej ochotę wygarnąć co nieco, ale się pohamowałam i żałuję. Sama ma 2-óch synów których nie potrafiła wychować. Jeden niestety ma nieciekawą przeszłość a co będzie w przyszłości to nawet nie chce wiedzieć (chłopak do niczego). Miał zatargi z policją, siedział w więzieniu, ma córkę którą się nie interesuje i nie płaci alimentów, a policja co kilka dni puka do ich drzwi właśnie z jego powodu. Natomiast mój tż zawsze był tym synem bardziej ogarniętym, choć prowadził życie wolnego ptaka. I zmienił się dopiero jak dowiedzieliśmy się o mojej ciąży. Poszedl do pracy, ogarnął się ale co najważniejsze nie zostawił mnie i chce ze mną być. Mam nadzieję że mnie rozumiecie choć trochę. Nie życzę nikomu takiej teściowej, bo ona to tylko robi wszystko żeby mi dogadać na każdym kroku, a jak coś potrzebuje to potrafi do tżta zadzwonić. Ehh musialam się wyżalić, ale rozsadza mnie to od środka do dzisiaj.

29.06.2019
Stary 2018-05-21, 10:45   #107
Ipecacuanha
Rozeznanie

Maria botoks fajnie dziala na migreny jak sie trafi w zakonczenia nerwow

Ipecacuanha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 10:59   #108
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kira_18 Pokaż wiadomość
A co do przyszłej jeszcze niedoszłej teściowej to tak. Pojechaliśmy wczoraj na kawę z synkiem. Wszystko było dobrze do czasu. Mały się nudził bo nie miał co tam robić (mieszkanie w bloku), więc chciał telefon mojego tżta żeby włączyć sobie bajkę. Jako że staramy się ograniczać mu wszelkie media to moj tż nie chciał mu dać tego telefonu. W związku z tym synek zaczął marudzić, płakać, wymuszać itd. Aż wkroczyła teściowa. Zaczęła go łapać za ręce, tłumaczyć żeby przestał, takim wiecie podniesionym tonem, aż tu nagle pada z jej ust ku..wa i pouczanie mnie o wychowaniu dzieci. I mówię do niej że tyle razy prosiłam żeby nie używać takich słów przy nim bo on powtarza ( niestety jest na takim etapie i jeszcze nie do końca rozumie co to są brzydkie słowa, po prostu coś nowego a my się zawsze przy nim hamujemy) i dodałam że ja sobie radzę ze swoim dzieckiem i nie potrzebuje jej rad. Na co ona że oczywiście widzi jak ja sobie radzę, że daje sobie ku..wa (znowu) wejść na głowę. Popatrzyłam tylko na tż, ten nic się nie odezwał ani nic nie zrobił. Więc wzięłam dziecko i wyszliśmy na zewnątrz żeby ochłonąć. Przez nią serce to mi zaczęło walić chyba z 200 razy na minutę.. po jakimś czasie wróciłam z synkiem. Tż już chyba też wszystko przemyślał bo od tego czasu zaczął stać po mojej stronie, a wczoraj wieczorem to tylko się przymilał mimo że byłam wredna za to co się stało i co chwilę mu wspominałam zachowanie jego matki. Powiem wam że miałam jej ochotę wygarnąć co nieco, ale się pohamowałam i żałuję. Sama ma 2-óch synów których nie potrafiła wychować. Jeden niestety ma nieciekawą przeszłość a co będzie w przyszłości to nawet nie chce wiedzieć (chłopak do niczego). Miał zatargi z policją, siedział w więzieniu, ma córkę którą się nie interesuje i nie płaci alimentów, a policja co kilka dni puka do ich drzwi właśnie z jego powodu. Natomiast mój tż zawsze był tym synem bardziej ogarniętym, choć prowadził życie wolnego ptaka. I zmienił się dopiero jak dowiedzieliśmy się o mojej ciąży. Poszedl do pracy, ogarnął się ale co najważniejsze nie zostawił mnie i chce ze mną być. Mam nadzieję że mnie rozumiecie choć trochę. Nie życzę nikomu takiej teściowej, bo ona to tylko robi wszystko żeby mi dogadać na każdym kroku, a jak coś potrzebuje to potrafi do tżta zadzwonić. Ehh musialam się wyżalić, ale rozsadza mnie to od środka do dzisiaj.

Rozumiem Cie totalnie, bo przecież też ostatnio miałam sytuację, że Tż nie stanął po mojej stronie. A teściowa wredna Widzę, że często te, które mają dużo na sumieniu, są pierwsze do umoralniania

I love you
I will
I do
Stary 2018-05-21, 10:59   #109
agulaaaa
Zakorzenienie

Kira współczuję teściowej i takie teksty przy dziecku? co ona taka nerwowa? sama miała problem z synem, a teraz Ciebie będzie pouczać ? i tak podziwiam Twoje opanowanie w tej sytuacji...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-21, 11:06   #110
Kira_18
Zadomowienie

Dziewczyny nie wiem jak ją opisać. Jest nerwowa to fakt, chyba nawet ma nerwicę. Ale nie chodzi do żadnych lekarzy. Przekleństwa to u niej są na porządku dziennym. Co któreś słowo to ku..wa. ona nie potrafi inaczej zakończyć zdania. Z wyglądu jest bardzo zniszczona, jakbyście ją zobaczyly to gwarantuje że każda by stwierdziła że wygląda jak alkoholiczka. Ale nie, nie piła i nie pije. Kiedyś znajoma, dobra znajoma mi powiedziała że ona to wygląda jak z rodziny patologicznej i tak jest. Może to przykre i smutne, ale ja bym nie chciała mieć takiej mamy bo tylko bym wstydziła za nią na każdym kroku. No ale nie przejmuje się tym szczególnie bo wychodzę z założenia że ja biorę ślub z tżtem i to z nim chcę być a nie z jego rodziną.

29.06.2019
Stary 2018-05-21, 11:17   #111
Kira_18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maltra Pokaż wiadomość
Kira A masz zdjecie przed i po?
Ja bym chciała usta powiększyć zwlaszcza górna warge ale takie wiecie nie jakies wary zrobic tylko delikatnie i brwi permanentny ale Tz nie chce się zgodzić na ani jedno ani drugie za to na tatuaż sie zgodził

Specjalnie żeby porównać efekt nie robiłam nie pomyślałam. Ale znalazłam zdjęcie, akurat zrobione pod słońce i teraz zrobiłam zdjęcie jak to wygląda. Dla mnie różnica kolosalna. Spójrzcie jakie brzydkie krechy mi się robily miedzy brwiami. Jeszcze w makijażu to średnio widać ale widać. A teraz nic. 20180521_121229.jpg20180521_121431.jpg

29.06.2019
Stary 2018-05-21, 11:23   #112
maltra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Maltra to dziwne, że na tatuaż się zgodził, a na brwi nie Jak to tatuaż jest na całe życie, a makijaż permanentny tylko na parę lat. Aczkolwiek mnie dziwi, że w ogóle się na coś zgadza lub nie Ja poinformowałam Tż, że robię tatuaż i gdyby powiedział, że się nie zgadza, to w żaden sposób nie wpłynęłoby to na moją decyzję.
Ale stwierdził że brwi sa takie ciemne i w ogole. Ja jestem taka osoba ze mimo że cos bardzo chce i już to prawie robie to i tak się waham butów na slub jeszcze nie kupiłam bo boje się ze mi sie odwidza lub znajdę ładniejsze nawet siostrzenica mi mówi że lepiej żałować że się kupilo niz ze sie nie kupilo
Cytat:
Specjalnie żeby porównać efekt nie robiłam nie pomyślałam. Ale znalazłam zdjęcie, akurat zrobione pod słońce i teraz zrobiłam zdjęcie jak to wygląda. Dla mnie różnica kolosalna. Spójrzcie jakie brzydkie krechy mi się robily miedzy brwiami. Jeszcze w makijażu to średnio widać ale widać. A teraz nic. Załącznik 7540641Załącznik 7540646

Wow! Ekstra tez mam te krechy

Stary 2018-05-21, 11:28   #113
mariamarysienka
Zakorzenienie

Kira super efekt

Maltra moja koleżanka zrobiła sobie permanentnie brwi i efekt jest bardzo naturalny. Trzeba tylko wybrać dobrą kosmetyczkę, która wie, że są inne kolory poza czarnym Ta moja koleżanka ma taki kolor coś w stylu ciemnego blondu, więc nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła, bo wcześniej i tak codziennie malowała sobie te brwi.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

I love you
I will
I do

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-21, 11:39   #114
BlackLucy
Zadomowienie

witam w nowej części

mamy termin zaklepany u foto na sesje narzeczeńską w lipcu i do fryzjera i do kosmetyczki i na paznokcie też, masakra
Ale trzeba jakoś wyglądąc
BlackLucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-21, 11:46   #115
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
witam w nowej części

mamy termin zaklepany u foto na sesje narzeczeńską w lipcu i do fryzjera i do kosmetyczki i na paznokcie też, masakra
Ale trzeba jakoś wyglądąc
super czekamy na efekty

Kira mega efekt
Stary 2018-05-21, 11:53   #116
maltra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Kira super efekt

Maltra moja koleżanka zrobiła sobie permanentnie brwi i efekt jest bardzo naturalny. Trzeba tylko wybrać dobrą kosmetyczkę, która wie, że są inne kolory poza czarnym Ta moja koleżanka ma taki kolor coś w stylu ciemnego blondu, więc nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła, bo wcześniej i tak codziennie malowała sobie te brwi.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ja wiem bo w zeszłym roku brwi i kreski mama robila i nie ma przerysowanych. Ja z natury mam dosyć ciemne, ale on nawet jak po hennie wracam nie lubi tego efektu

Ja dziś dostalam fajna ofertę od dekoratorki, chyba sie zdecydujemy

Stary 2018-05-21, 12:16   #117
_Pixie_
Zadomowienie

Cytat:
Specjalnie żeby porównać efekt nie robiłam nie pomyślałam. Ale znalazłam zdjęcie, akurat zrobione pod słońce i teraz zrobiłam zdjęcie jak to wygląda. Dla mnie różnica kolosalna. Spójrzcie jakie brzydkie krechy mi się robily miedzy brwiami. Jeszcze w makijażu to średnio widać ale widać. A teraz nic. Załącznik 7540641Załącznik 7540646

Kira marszczę brwi dokładnie w ten sam sposób, w lecie mam nieopalone te dwie kreseczki. Ile taka przyjemność normalnie kosztuje, pytałaś?

_Pixie_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-21, 12:27   #118
agus1315
Zakorzenienie

Cześć

Kira współczuję teściowej.. sama sporo przeklinam niestety (ale nie co zdanie, bez przesady) ale przy dzieciach jakichkolwiek mi się nie zdarzyło. A już zwłaszcza kiedy rodzice sobie tego nie życzą!

Dziewczyny, pomóżcie!
Mam taką sukienkę na ślub https://www.nafnaf.com/fr/robe-fluid...le-347985.html i nie wiem czy łączyć ja szare buty i żakiet czy bordo. Nie wiem czy na stronie widać dobrze, bo u mnie na telefonie jest prawie czarna ale to taki ciemny granat. Planuję też związać ja srebrnym paskiem w talii.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Stary 2018-05-21, 12:55   #119
Kira_18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Pixie_ Pokaż wiadomość
Kira marszczę brwi dokładnie w ten sam sposób, w lecie mam nieopalone te dwie kreseczki. Ile taka przyjemność normalnie kosztuje, pytałaś?

Moja doktorka jeszcze nie robi tego odpłatnie więc nie wiem.. ale gdybyś była chętna to mogłabym spytać czy zrobiłaby mojej koleżance oczywiście za darmo bo ona narazie testuje.

29.06.2019
Stary 2018-05-21, 12:59   #120
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggie94 Pokaż wiadomość
To już całkiem będziemy się wspierać

A kiedy zaczynacie? Macie jakąś koncepcję?

Jak nam się uda, to zaczniemy na wiosnę przed ślubem (kwestia jednej zamiany lub odkupienia kawałka od sąsiada, żeby mieć lepszy dojazd), a jak nie, to po ślubie chcemy ruszyć. Chcemy domek piętrowy, na dole kuchnia, salon +jadalnia, gabinet, łazienka i pralnia. Na górze 4-5 pokoi i łazienka. Garaż na jeden samochód. Koncepcja w głowie jakaś jest, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Cytat:

Efekt wow.
Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
Cześć

Kira współczuję teściowej.. sama sporo przeklinam niestety (ale nie co zdanie, bez przesady) ale przy dzieciach jakichkolwiek mi się nie zdarzyło. A już zwłaszcza kiedy rodzice sobie tego nie życzą!

Dziewczyny, pomóżcie!
Mam taką sukienkę na ślub https://www.nafnaf.com/fr/robe-fluid...le-347985.html i nie wiem czy łączyć ja szare buty i żakiet czy bordo. Nie wiem czy na stronie widać dobrze, bo u mnie na telefonie jest prawie czarna ale to taki ciemny granat. Planuję też związać ja srebrnym paskiem w talii.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
W sumie i szare, i bordo pasuje. Ale chyba bym się sklaniala ku temu drugiemu jednak.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości