|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Dziewczyny kiedys byl temat fotelikow i trafilam na taki ktos o nim slyszal? Jako jedyny ma opcje rozlozenia w aucie i poza nim wiec dla noworodka to idealna pozycja . Ma wszystkie testy bezpieczenstwa na 5 tu jest opis o taki fotelik mi chodzi
http://www.kiddy.de/pl/nosidelka/evoluna-i-size.html
|
#2672 |
|
Jedi
|
Co do kół, to mi wystarczy żeby były pompowane lub gumowane i wychodzę z założenia, że dadzą radę w trudniejszym terenie. W Gdyni jedna babka miała baliosa m i zasuwala nim po plaży bez problemu, a cybexy to nie sa terenowe wózki
![]() Esti ta wanienka shnuggle jest super już od urodzenia, chciałam ja kupić razem z koszem mojzesza z tej firmy. Zniechęciłam się tylko tym, że czytalam że przez taka pozycje ciężko dziecku umyć głowę. Niektóre nawet pisaly że to niemożliwe, ale to pewnie przesada Ja już mam stresa przed tymi polowkowymi
Edytowane przez So_close Czas edycji: 2018-05-21 o 13:44 |
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://matkadentystka.pl/2016/11/wanienka-shnuggle/
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat jestem pierwsza do odkładania ale i ostatnia do wydawania
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie kazdy produkt ma swoje plusy i minusy nie ma rzeczy idealnych niestety a szkoda Mnie zaciekawila stokke flexi bath niby turystyczna ale dla mnie to ze skladana to duzy plus do raczej niezbyt duzego mieszkania a poza tym spoko ze mozna zabierac ze soba po zlozeniu jest plaska wiec super praktyczne i pomyslowe
|
|
#2676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis wyczekuje kuriera z butami meza poki co go nie bylo .
Z dpd u mnie zawsze gosciu wpada rano a to dhl wiec nie wiem kiedy bedzie Chce dzis zaczac cwiczyc i juz wole zaczac jak bede miec pewne ze mi kurier nagle nie przeszkodzi w moich wypocinach i mu nie bede otwierac cala czerwona i zdyszana ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Hehe pan kurier ma wyczucie akurat jak siadlam na tronie to przyjechal No ale spoko z glowy czyli moge potem zaczac cwiczyc bez problemu ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
tez tak mysle ze przesada i dokladnie trzeba do wszystkiego przyzwyczajac ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Mam artykul kobieta testuje niby w Bieszczadach wiec trudne tereny opis super a potem czytam komentarze pod spodem czesc popiera jej opinie a czesc ze jakby czytali o innym wozku ze bardzo twardy wiec kazdy kamien to podskoki itd i komu tu teraz wierzyc masakra No ale tez mnie on zaciekawil wizualnie tez spoko ta dodatkowa oslona odpinana fajna rzecz, fajny gleboki kosz pod spodem duzo plusow tylko kto mowi prawde ? Ja mieszkam kolo lasu wiec serio musze miec taki ktory sie tam odnajdzie i bedzie sie spoko jezdzic ech porazka
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie ma idealnego wózka. Trzeba by było mieć jeden miejski na chodniki i galerie handlowe. Drugi na wypady do lasy i nierówności i jeszcze jeden malutki na podróże (parasolkę). Ja tez czytałam o tych kołach i amortyzacja itd i stwierdziłam ze dość. Mieszkam w mieści, w większości poruszam się jednak po chodnikach - wiec kupuje wózek mały, lekki, smukły i miejski. Rozważcie to po jakich terenach będziecie się GŁÓWNIE poruszać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czytam inny test tam gdzie testowala tez ten maxi cosi i ona pisze ze jednak jest to bardziej miejski daje rade w innych warunkach ale nie jest to wozek do trudniejszych terenow ech czyli raczej u mnie odpada nadal tylko maxi cosi spelnia ten warunek
|
|
#2680 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie z calkiem innej beczki.
Zamówiłam z Niemiec drogi lek dla taty na adres mojej siostry. Siostra byka na wczasach. W Internecie pisze że DHL próbował dostarczyć i siostra nie dostała nawet aviso! Co jest grane ? U nas dhl współpracuje z pocztą i każda przesyłkę której nie dostaniesz możesz odebrać na poczcie. Nie mam innej informacji ze paczka gdzies leży. Nie ma też aviso. Gdzie ta paczka moze byc ? Co to w ogole jest ze niby próbowali dostarczyć i nie ma żadnej info oprócz tego co w necie pisze? DHL mi po raz kolejny nawala. Niestety nie mialam możliwości wybrać innej kuriera Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
Mila zadzwon na infolinię dhl. Może będzie dalo sie przesyłkę odebrac w jakimś punkcie odbioru. Duzo jest takich. Mnie kiedys nie było i zostawili wlasnie nie daleko domu w punkcie odbioru i bez problemu odebrałam. Tam jest jakiś wyznaczony czas na odbiór.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem z automatu odsylaja na jakis punkt odbioru gdy kogos nie ma , czasem probuja dostarczyc na nastepny dzien ale powinni i tak poinformowac co sie dzieje z przesylka dziwne ze brak info A jak na ich stronie wpiszesz nr przesylki zeby sledzic to moze pokaze ci sie info gdzie sie teraz znajduje sprawdzalas moze w ten sposob ?
|
|
#2683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pokazuje że magazyn jest koło Poznania. W miejscowości Gadki. Ale gdzie co i jak dokładnie nie ma oczywiście . Nie chce zeby sie przesyłka cofnela. DHL zawalił mi w ciągu 3 tyg az 4 przesyłki. Ale żeby nie zostawić nawet aviso ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie |
|
|
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
No to może maja ogolnie jakis problem dzis bo powiem Ci ze tez czekam na przesyłkę z dhl i na innej jakiejś stronie widnieje moja przesyłka ale to taka strona wlasnie gdzie można inne tez przesyłki sprawdzac a na stronie dhl wyskakuje błąd, że taka nie istnieje. A jest na pewno bo w piatek zostala wyslana. To moze jakas większą awarię maja.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Apola ja chyba kupie to wiaderko. Testowane na 2 dzieci kolezanki. No i kontrowersyjny kosz mojzesza-macie taka duza sypialnie i sie nie zmiesci lozeczko?
Ja sie od wczoraj zle czuje. Boli mnie zoladek. Pije miete, mam lekka temperature j leze w lozku. I czekam na kuriera od 13... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ze siostra Mili nie odbierala i nie bylo z nia zadnego kontaktu to wtedy nie wiem jak to robia ? U mnie czasem zostawiaja u sasiadow bo mam zaufanych
|
|
#2688 |
|
Rozeznanie
|
Dodzwonila sie tam właśnie.. prawdopodobieństwo kierowca nie mógł znaleźć adresu i dlatego nie zostawił ani u sąsiadów ani awizo. Ale podobno jutro ma być 3 próba dostarczenia.... oby się udało!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Mi tak kiedyś z UPS dostarczali bez awizo ślubne zaproszenia, które w końcu odesłali do nadawcy. Musiałam zamawiać drugi raz, przez to za późno dostarczyliśmy je gościom i mieli za mało czasu na potwierdzenie terminu, długa historia... na szczęście babeczka, ktora nam wysyłała zgodziła się na pokrycie połowy kosztów tych odsyłek i wysyłek, gdyż nie była to ani nasza ani jej wina, a UPS się nie kwapiło, więc chociaz tyle. Nigdy więcej UPS. Ale widzę, że DHL też chyba nie za fajny...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
Ja osobiście nigdy nie zawiodłam się na dpd. Większość przesylek wysylam dpd jak i dużo do mnie tym kurierem przychodzi i nigdy nie było problemu z przesyłką
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2691 |
|
Jedi
|
Ja kiedyś zamówiłam paczkę z TEGO SAMEGO miasta, wysłali dhlem. Dwa razy dostałam informację, że paczka wróciła na magazyn, chociaż ktoś był w domu a do mnie nikt nie dzwonił. Masakra..
Teraz jak muszę wybrać dhl to wybieram punkt odbioru i idę sama do punktu, bo tam muszą dostarczyć. |
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Z tym DHLem to jest ciężko, też mam niemiłe doświadczenia, jak tylko mogę to zamawiam innym kurierem... Zdarza się, że zamawiam, kuriera nie ma i dostaję tylko smsa, że "dziś została podjęta nieudana próba doręczenia paczki". No jak, skoro cały czas jestem w domu... Pewnie po prostu nie mieli nikogo prócz mnie w okolicy i przerzucili na następny dzień. Koleżanka mieszka w nowym bloku zbudowanym wśród starych i też miała taką sytuację - sms, że była nieudana próba, a ona była w domu i nawet widziała kuriera przez okno, czekała na niego, a on odjechał. Jak zadzwoniła, to się przyznał, że nie mógł znaleźć jej adresu... No szkoda tylko, że nie zadzwonił, przecież oni mają nasze numery!
Raz odbierałam paczkę na magazynie K-EX, również nie polecam, raz nieudana próba doręczenia, potem 3 dni czekania na kolejną (bo był jakiś mail czy sms, że będą próbować), zero kontaktu z kurierem a jak po 3 dniach zadzwoniłam na infolinię, to już tylko opcja odbioru na magazynie była, i to, uwaga, miałam na jej odbiór jeszcze tylko 2 dni robocze, bo inaczej by odsyłali. Jechałam na łeb na szyję, odebrałam, otwieram, a tam towar stłuczony (zamawiałam szklany wazon). Więc trzeba z tymi kurierami uważać, niby ma być wygodnie i szybko, a mam wrażenie, że jest gorzej niż poprzez Pocztę Polską! Za to pocztę ostatnio w sumie polecam, jak mam możliwość, to wybieram polecony priorytetowy, dochodzi na następny dzień i nie ma takich cyrków, a w razie czego są 2 tyg na odbiór w placówce
|
|
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
Ja z kolei nie polecam kuriera in post... porażka.... dwa razy miałam sytuacja, że paczka szła prawie dwa tygodnie...nie wspomnę już o przepełnionych paczkomatach i paczkach ustawionych przed nimi..
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
|
#2694 | ||
|
Jedi
|
Cytat:
Tylko wtedy musisz wziąć pod uwagę, że będzie masywny i ciężki ![]() Cytat:
No dokładnie. Ja mieszkam w mieście, więc na co dzień spacerki po chodnikach będą grane. Tylko, że my prowadzimy dosyć aktywny tryb życia i na pewno będziemy w czasie wolnym wyjeżdżać do lasu czy pod miasto. No ale nie będę kupować 2 wózków, bez przesady Z resztą, dzidzia będzie mała zimą, więc wtedy większe wypady odpadają, bo zimno. A jak wyrośnie z gondoli, to serio dla półrocznego i starszego dziecka aż tak ważne jest, żeby nie było czuć żadnego kamyczka pod kołami? |
||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja poki co na paczkomaty nie moge narzekac zawsze wszystko ok jak moj jest przepelniony to sms gdzie przekierowac i odbieram z innego zaden problem ogolem lepszy sposob niz wyczekiwanie w domu jak dla mnie
Duzo przychodzi mi rzeczy z dpd bardzo fajny pan taki starszy obluguje ten rejon .Juz wie ze jak nikogo nie ma to zostawia u kogos i wrzuca mi karteczke do skrzynki pod jakim nr zostawil paczke bardzo mi sie to podoba Dzis byla paczka z dhl i wszystko ok nawet nie wiedzialam ze po 7 rano przyszedl meil ze miedzy 10 a 15 30 przyjedzie kurier . Osobiscie wole smsy bo meila nie zawsze czytam ale no info bylo wiec nie moge marudzic
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że chyba tylko ja nie mam niemiłych doświadczeń z kurierami. Tylko że ja dużo zamawiam i do każdego z nich mam już numer telefonu. Kiedy wychodzę na zakupy, to zawsze dzwonię zapytać o której godzinie przyjedzie. Zazwyczaj idzie się dogadać. Najbardziej lubię Fedex i DPD, ale to chyba zależy od danego kuriera.
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze wszystkich kurierów byłam najbardziej zadowolona z pocztexu ! Zawsze dzwonią i się umawiają, nie jest dla nich problemem przyjście na drugi dzień czy tez podrzucenie paczki gdzie indziej.
Z dpd zawsze miałam przeboje, koleś który jeździł u mnie na osiedlu to po prostu był len śmierdzący. Wróciłam dziewczyny z zakupów 3h chodzenia, przymierzyłam tonę ubrań TONĘ. I kupiłam tylko jeden tiszert i to za namowa TZ taki z coca coli ze stradivariusa w większym rozmiarze, według mnie za luźny ale TZ uważa ze będę miała przynajmniej zwiewna bluzkę jak brzuch zacznie rosnąć a nie będę mu marudzić ze coś mi wystaje albo się nie mieszczę . I taka luźna basic’owa sukienkę z H&M tez będzie rosła razem z brzuchem. Ale nie kupiłam bikini ogólnie jestem niezadowolona. IMG_2781.JPGIMG_2780.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego maxi cosi mnie zainteresowalo bo w opisie jak ktos testowal to pisal ,ze ona jest troche polaczeniem miejskiego a zarazem terenowego wiec licze ze sie sprawdzi jesli oczywiscie go kupie do pierwszej mysli i zazwyczaj to dobry wybor
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dostalam paczke z hm i c&a. Z hm przyszla ta czarna sukienka-super. Szorty- za male!! I stroj mikolajki dla juniorki
w c&a 3 podejscie do bluzy. Ciagle za duza.. no i robilam zakupybw ten dzien co bylo -25% i nie wyslali mi stroju. Dzisiaj obeszlam pare sklepow i nie kupilam tankini. Za to kupilam spodnie w kwiaty z gumka w hm i spodenki w carry.. ale do konca zadowolona nie jestem..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już kończę zakupy sukienkowe bo mam już dwie długie i trzy krótkie. Myśle ze wystarczy. Za to mam tylko jedne szorty- takie dresowe czarne w które się pewnie do końca zmieszczę. Dwie pary jeansów (cienkie i cieplejsze) i legginsy. Mam nadzieje ze to w miarę wystarczy. Mam tez kilka takich luźniejszych tank topów i zwykłych bawełnianych bokserek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Gdzie ta wanienke mozna znalezc??

Pewnie kazdy produkt ma swoje plusy i minusy nie ma rzeczy idealnych niestety a szkoda

i mu nie bede otwierac cala czerwona i zdyszana