|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz. V
drugie
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie chcesz ladowac to zdjecie?
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie sioko zalezy gdzie chcesz dac to foto... i czy ten podkład jest dobrze kryjacy bo tez szukam czegos fajnego i w miare taniego bo mi podkłady schodza szybko i ten co teraz mam jest taki sobie ale nie mam zamiaru płacic 50 zeta za niego wiec musze szukac czegoś innego...
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bede to ładowac na NK bo mi marudza że nia mam żadnego zdjęcia jak cała jestem |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem mieszana..to moze bedzie pasował, poszukam go jutro w drogerii
ładuj 2, tam cała jestes |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
oczy mi sie zamykaja juz
chyba w kime walne
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak piwko ide sobie strzelic
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie podebrałam mamie pare łykow ze szklanki ;D Uff goraco mi po plazy .. |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz kupiłam sobie nową 4,99Wziełam gazetke biedronki z myślą o tobie ale tam nic w sumie nie widze
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
O jak miło, noż kurde to gdzie katerina to widziała ?
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
W gazetce nie ma. Ale na sklepie owszem było pełno rzeczy
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
OOOOOOOOOOOO znalazłam Klaudia
na stronie biedronki i są te stempelki o których mówie
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam
taki duuuzy i stempelki kolorowe ale drooogi był
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
chyba se kupie te dziurkacze do wzorów
i bede w zeszytach dziurkowac
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
O wyyypas
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
o joo ale nudy wszystkie cholernice się tż-tują
a ja sie powoli zbiram na rowerek bo przyjaciółka sobie odmówiła na to konto tż-towania;p |
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
o kur na biologi sa zajecia do 21 godziny .. masakra ;/
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem jakie bede miala lekcje...skad to wiecie?
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy instytut ma swoją stronke oddzielną i tam jest program i plan lekcji
Jak Klaudia u ciebie wygląda? Wstęp do geografii Astronomiczne podstawy geografii Geologia Kartografia i topografia* iiiiiiiiiiihaaaaaaa Podstawy geografii fizycznej Matematyka Przedmioty humanistyczne Fizyka Teledetekcja Meteorologia i klimatologia* iiiiiiihhaaaa part 2 ![]() Geografia ekonomiczna* Ćw. terenowe regionalne (Pn. Polska) pierwszy rok zamuła ale drugi jjjjaaa magia ![]()
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam na ukw nic takiego nie widzialam...zaraz sprawdze a tym czasem maluje se paznokietki
![]() ooo mam najnowsza historia polityczna swiata po 45 roku prawo własnosci intelektualnej semiotyka mediów statystyka i demografia kategorystyka politologiczna idee europy socjologia spolecznosci lokalnych teorie komunikowania spolecznego wspólczesna europejska mysl polityczna instytucje samorzadu terytorialnego wstep do medioznawstwa europejska przestrzen polityczna prawo administracyjne i samorzadowe integracja europejska podstawy pracy intelektualnej i jeszcze psychologia, socjologia i filozofia
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz takie kawka z mlekiem jednolite nie chciało mi sie bawic z nimi
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Przedmioty podstawowe
1. Nauka o państwie i prawie 2. Wstęp do nauki o polityce 3. Kategorystyka politologiczna 4. Klasyczna myśl polityczna 5. Polska myśl polityczna XX wieku 6. Współczesne systemy polityczne Europy Zachodniej i USA 7. Systemy polityczne krajów Europy Wschodniej 8. Klasyczna Filozofia Grecka i Rzymska 9. Geografia polityczna II. Przedmioty kierunkowe 1. Najnowsza historia polityczna świata po 1945 r. 2. Najnowsza historia polityczna Polski(1918-1989) 3. System polityczny RP po 1989 r. 4. Partie i systemy partyjne 5. Administracja publiczna 6. Samorząd i polityka lokalna 7. Marketing polityczny 8. Polityka społeczna 9. Polityka gospodarcza 10. Teoria stosunków międzynarodowych 11. Współczesne stosunki międzynarodowe po 1945 r. 12. Integracja europejska 13. Statystyka i demografia 14. Organizacja i zarządzanie 15. Współczesne ideologie polityczne 16. Teorie demokracji 17. Teorie zrównoważonego rozwoju 18. Polityka ekologiczna 19. Etyka życia publicznego 20. Geopolityka III. Przedmioty dopełniające 1. Podstawy pracy intelektualnej 2. Public relations i reklama 3. Komunikowanie społeczne 4. Europejska kultura polityczna IV. Przedmioty specjalizacyjne Specjalność - media i komunikowanie społeczne 1. Wstęp do medioznawstwa 2. Semiotyka mediów 3. Instytucja rzecznika prasowego 4. Warsztaty dziennikarza prasowego 5. Warsztaty dziennikarza radiowego 6. Warsztaty dziennikarza telewizyjnego 7. Mediatyzacja polityki 8. Współczesne systemy medialne w Europie 9. Opinia publiczna 10. Internet w świecie mediów, teorie komunikowania społecznego 11. Prawo prasowe i autorskie Specjalność - polityka europejska 1. Europejska przestrzeń polityczna 2. Gospodarka europejska 3. Idee Europy 4. Współczesna europejska myśl polityczna 5. Europejski system ochrony praw człowieka 6. Mniejszości narodowe i etniczne w Europie 7. Polityka bezpieczeństwa europejskiego 8. Mocarstwa w polityce europejskiej 9. Federalizm europejski 10. Regiony w Europie Specjalność - polityka regionalna i samorządowa 1. Socjologia społeczności lokalnych 2. Władza lokalna 3. Województwo Kujawsko-Pomorskie – polityka regionalna 4. Instytucje samorządu terytorialnego 5. Zarządzanie rozwojem lokalnym 6. Samorządowa polityka gospodarcza 7. Ochrona środowiska w skali lokalnej 8. Interesy i konflikty lokalne 9. Prawo administracyjne i samorządowe 10. Społeczeństwo obywatelskie w działaniu 11. Media lokalne to znalazlam na stronie rekrutacji, tamto wczesniejsze na stronie głownej ukw bede miala klopot z wyborem specjalizacji..ale to dopiero w lutym |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie tż-towałam.. spałam.. bom balowała całą noc...
TŻ mnie wkur..... bo zaplanować to on ładnie umie.. ale jak zwykle z tych planów nic nie wychodzi.. mieliśmy pojechać dzisiaj nad zalew, pokąpać się , poopalać, zjeść pizzę, albo lody nooo albo to i to heheale ten @$#*%&@!*! nie wiem co robił całe popołudnie bo się nie odzywał.. a teraz stywierdził, że i tak woda zimna pewnie dzisaj . tylko, że jego siostra mogła pojechać.. a teraz zaprosił mnie na grila.. tylko że kur... nawet po mnie nie przyjedzie.. a pojadę tam i strzelę go w jape ..
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
wez nic nie mow o waleniu sie planow bo ja przed chwila sie dowiedzialam ze moje poległy jak domino
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
oj witam
![]() ostatnio nie mam czasu tu zaglądać... wczoraj praca do 19 potem piwko ze znajomymi i TŻ u mnie na noc dziś dzionek z TŻtem i kupowaliśmy prezencik na wesele bo za tydzień idziemy i jeszcze moja mama nas na lane piwko zabrała no i teraz pojechał i siedze sobie sama smutna ![]() a co u Was nowego??? Ola wszytskiego naj naj naj ![]() ![]()
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
oj dziękuje Gosiaczku że pamiętasz o mnie
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

ale drooogi był
a teraz stywierdził, że i tak woda zimna pewnie dzisaj . tylko, że jego siostra mogła pojechać..