|
|
#3781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Zua
wbijam Asiaczek jak nie będą stać obok siebie to nie będzie zle
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiaczku myślę, ze mebelki będa pasować, najwazniejsze, aby Tobie sie podobało
![]() Gosiu ciasto robiłam z przepisu który jest w książce termomiksia w drożdżówkach z serem - a reszta to po prostu zwykły budyń śmietankowy i pokrojone trudkawki na to Następnym razem do budyniu dorzuce jeszcze kilka kostek białek czekolady, wtedy będą jeszcze lepsze. Robiłam pierwszy raz i nawet nie sa jakies mocno słodkie, więc polecam ! Z 500 g mąki wyszło mi az 15 sztuk zamówiłam materacyk na allegro - piankowy 10 cm wysokości z przesyłką za 58 zł
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tych leków na zgage to też kupię bo ona mi żyć nie daje czasami ![]() Ja też się jednak na to łóżeczko zdecyduje mimo że nie ma szczebelkow a co do przewijaka to kupiłam go jako używany na olx za 50 zł razem z tymi pojemnikami, dwoma dmuchanymi przewijakami i dwoma pokrowcami na przewijak ![]() Jak potem patrzylam na stronie Ikei za wszystko musiałabym zapłacić ok. 250 zł stan idealny, generalnie dziewiczyna dostała w prezencie a juz w domu miała taki i chciała to opchnac bo jej miejsce zabierało wszystko popakowane jeszcze w oryginalnych foliach ![]() Poszłam się przejść i lepiej mi tylko coś mnie boli w plecach z lewej strony - być może źle spałam ![]() Przyszło mi zamówienie z Hubi ale zamiast 2 prześcieradel do wózka wysłali mi 1 i 1 pokrowiec na przewijak napisałam że tego nie zamawiałam więc odpisali żebym sobie pokrowiec zostawiła a prześcieradło mi dosla ![]() Byłam też w Rossmannie i odebrałam dzisiaj paczkę pieluch za 1 gr bo przyszedł mi mail o którym pisała któraś z Was i ten olejek za 1 gr ![]() I zajrzałam do sh i kupiłam sukienkę dla maleństwa I szparagi w końcu zrobię risotto z przepisu od Summer Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
ale sporo dostaliśmy, przebralam to co mi się podobalo a cały wor 120l wczoraj oddałam na olx za czekoladę ![]() Co do pieluch tetrowych to mam te o wysokiej gramaturze i faktycznie po praniu są super Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-05-22 o 13:09 |
||
|
|
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wysłałam załączników
![]() Pampersy i olejek z rossmanna - Apropo olejku to w aplikacji pokazuje się inny ale zmienili opakowanie i teraz tak wygląda ![]() No i sukienka dla małej IMG_20180522_124919.jpegIMG_20180522_124926.jpegIMG_20180522_124948.jpegWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3786 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie dziś pierogi z truskawkami Cytat:
ja też mam za dużo, a na pewno mam nieproporcjonalną ilość spodni do body ![]() 68 rozmiar schowałam pod łóżeczko, bo w komodzie już miejsca brak ![]() ja właśnie poprasowałam właśnie kocyki, pieluchy i prześcieradła teraz kawka a potem biorę się za pierogi ![]() a nie napisałam Wam, że dotarł nam wózek ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
oooo kupuje ten olejek, albo lotion właśnie czemu ja nie mam takiego info ![]() kiedy dostałaś maila, który tc u Ciebie?
|
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A o pampersach dostałam dzisiaj no mam 33+0 czyli 34 tydzień i od tego można je dostać Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Wtajemniczenie
|
Cami kurcze cena za ten zestaw do przewijania to bomba, udało Ci się na prawde za grosze ! Te pojemniki to super sprawa swoja drogą
![]() Też mam ta informację na aplikacji o olejku, o pieluchach jeszcze nie - ale u mnie dziś 32+0 więc jeszcze tydzien mają Niedługo przejde się i już coś kupię, żeby odebrać ten olejek. Jest też promocja na proszek do prania loveli - a w ogole w ofercie nie ma płynu do prania, nie wiem dlaczego ???? Zastanawiam się ciągle, czy zamówić 3l płynu z gemini, czy jeszcze poszukać jakiejś promocji gdzieś, poczekać... Nie wiem juz sama który produkt do prania wybrać ![]() Dziś mam jakiś dzień lenia, ale uświadomiłam sobię, że musze wyjśc z domu po makaron i koncentrat - dziś pomidorowa z rosołu z wczoraj
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to czekam
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odp.odnośnie mebli
Każdy z nich będzie stał na innej scianie więc może faktycznie będzie dobrze. A jak nie to wszystkie pomaluję kiedyś![]() Kropka, kiedy będziecie składać wózek?? Ja to na razie mam tylko po synku ubranka na 68 i większe,więc bardziej dziewczęce będę dokupywać w razie potrzeby na bieżąco ![]() Uprałam ubranka i moje rzeczy do szpitala. Jeju,jak ta lovela pięknie pachnie . czuję bardzo ten zapach,bo przez alergię syna wszystko pierzemy w bzzapachowych płatkach mydlanych. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3792 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale robisz smaka z tymi drożdżówkami... Ostatnio mineła mi ochota na słodkie typu czekolada, ale stałam się chyba potworem glutenowym Cały czas mam smaka na chleb/ drożdżówkę/rogala... Na śniadanie nie wystarcza mi już owsianka, moje kubki smakowe nie są zaspokojone. Musi być przynajmniej jedna kromka chleba albo kawałek rogalika. Typowe ciążowe objawy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ej ja dostałam na komórce tę informację o olejku jakiś czas temu a potem mi zniknęła... Ale jakoś nie upominałam się o niego, bo mam kilka olejmów do ciała i nie przepadam za tą konsystencją. Jedynie "zmuszam się" do smarowania biooilem. Do tej pory smarowałam się palmersem, ale skończył mi się i nie planuję kupować kolejnego opakowania.Ej ja wczoraj rozpoczęłam 34tc (33+0) i nie dostałam maila Może pójdę na żywioł i jak jutro będę w rossku to poproszę o tę paczkę i powiem, że dostałam maila??Cytat:
![]() Podliczyłam ciuszki wg rozmiarów na metce (mąż śmiał się, że robię inwentaryzację, bo siedziałam na krześle z notesikiem przed stojakiemi na pranie i liczyłam ) i na pewno mam wystarczająco Część ciuszków jest dość duża, więc myślę, że ponosi na zasadzie- teraz trochę za duże, a za miesiąc będzie ok. Więc mam szlaban na kupowanie ciuszków...
|
|
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z mailem to dziwne że nie dostałaś mogę Ci go wysłać w razie czego będziesz miała podkładkę Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co do pampersow za grosza to oblukajcie sobie stronę Rossa, jest całe info o promocji we współpracy z Pampers i wystarczy chyba iść z samą apką Rossnę i te pieluchy powinny się skasować. Ja to się nawet zastanawiam, czy to oznacza, że można dostać 2 paki - jedną z apki/maila, który powinien przyjsc po 34tc, a drugą z tej informacji na stronie? Nie wiem
Linka Wam nie wkleje, bo nie ogarniam na telefonie takich operacji.Camelitos, u mnie też ogórkowa już 3 dzień ![]() Ja też chyba nie mam skurczów przepowiadajacych albo są zbyt delikatne, żebym je wyczula. Tylko Magdusia się wierci ile wlezie, więc jeszcze jest opcja, że tak tam podskakuje, ze odwraca moja uwagę od skurczów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiaczku jeśli to mnie pytałaś o wózek to dziś będziemy go składać, jak mąż wróci z pracy
musimy przecież sprawdzić czy wszystko ok ![]() regularkate a wiesz czy to wszyscy jak leci dostają tego maila którzy mają rossne i tam wpisany tp? bez względu na częstotliwość zakupów? jakoś ostatnio mało co kupowałam w rosmanie, a też w sumie nie jestem jakimś kosmetykowym maniakiem
|
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z domku
Wczoraj wyszłam. Czuję się tak, jakbym wyszła z więzienia. Słońce, ciepełko, zieleń, niebo - cudownie jest![]() Czy któraś z Was ma małopłytkowość? Bardzo mnie to martwi - mam póki co 144 jednostki, bardzo nie chcę mieć narkozy
|
|
#3798 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitosa witamy w świecie wolnych ludzi !
![]() Skończyłam tą beznadziejną ksiązkę, boże co za dno - teraz muszę ją opchnąć, może ktoś ją kupi. Zabieram sie za zupe, bo zaraz mój głodny mąż wróci do domu
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3800 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany od wczoraj popołudnia mnie tak meczy zgaga ze nie wytrzymuje, w nocy paliło okropnie teraz po lunchu znowu. Oszaleje ![]() Cytat:
Oj Patrycja współczuje. Tez bym sie zdenerwowała. Cytat:
Musze wlasnie ten gaviscon kupic... ale drożdżówki . Cytat:
Ja to nie wiem nawet co to skurcze przepowiadające. Tez nie mam nic takiego. Cytat:
Zua mówisz o tej „dziewczynie z Brooklynu”??? Tez nie dałam rady jej strawić. Skonczylam 100 stron przed koniem bo juz mnie nudziła. Pan zainstalował nam lampy w całym domu. Teraz musze jeszcze czekac na pomalowanie ścian. Mam problem z salonem. Jest w kształcie prostokątna z tym na jednej długiej ścianie jest kominek z białym ornamentem. Wychodzący ze sciany. Bardzo chciałabym jedna ścianę kontrastowa w jakims ciemniejszym kolorze a trzy pozostałe w jasnym. Najbardziej pasuje ten kolorowy na ta ścianę z kominkiem ale ta ściana jest za długa, za dluga bo ma prawie 7 m długości. Z koleji jasna całkowicie zgubi ten ornament kominka. I nie wiem co robic. Malowalybyscie jedna ścianę kontrastowa? Czy Wszystkie cztery w jednym kolorze? troche nudne sie wydają... |
|||||
|
|
|
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jest wózek dla synusia IMG_20180522_165446-780x1040.jpgIMG_20180522_165326-780x1040.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://www.rossmann.pl/pampers?utm_...rs_momsjourney O tutaj wszystko pisze, czyli nie ma opcji dostać aż dwóch paczek, o ja niedobra pazerna Wystarczy apka, pracownik ma sam wydać pieluszki ![]() Gosia, ja też w sumie teraz bardzo mało kosmetyków w Rossmannie kupuję, czasem zobaczę, czy jest coś fajnego z zielonym kartonikiem 'cena na do widzenia', ale głównie robię zakupy w Ziai (bardzo lubię ich produkty), a z kolorówki to albo zamawiam przez neta, albo Inglot. Zresztą, teraz bardzo mało się maluję, więc nie schodzi tego dużo. Ela, no powiem szczerze, że ten Cybex super się prezentuje, na zdjęciach producenta jakoś mnie nie przekonywał, a na Twoich jest naprawdę ciekawy! Ale mały będzie miał furę
stop what you're doin', get into this groove, can't you see the signs? Encore Precission Bass Player. ![]() Lancia Kappa 2.0 driver. ![]() Edytowane przez regularkate Czas edycji: 2018-05-22 o 18:07 |
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co, najwyżej mnie pogonią ![]() Wózek naprawdę mega, jesteśmy bardzo zadowoleni myślę, że mały też będzie prowadzi się super, składa się szybko do tego jest bardzo zgrabny, nie zajmuje nam połowy korytarza, a co najważniejsze w bagażniku na pewno zostanie miejsce obok niego. Myślę, że się sprawdzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny mam do Was pytanie. Mam przyjaciółkę, która od początku mojej ciąży bardzo sięw nią angażuje- tak bardzo pozytywnie. Kupuje ciuszki Małemu, teraz poprosiła o listę, co chciałabym dostać (albo bardziej co kupić Małemu) z okazji narodzin. Już mi strasznie głupio, bo na pewno wydała już dużo kasy i jeszcze chce wydawać. Śmieje się, że inwestuje w przyszłość i liczy, że część ciuszków wróci do niej. I ona angażuje się nie tylko rzeczowo/finansowo, ale też doczytuje różne tematy (np. o wielopieluchach) i doradza mi, albo po prostu jest na bieżąco ze mną w tych tematach. Mimo, że nie planuje póki co dzieci... No ale do rzeczy- chcielibyśmy jej coś sprezentować. Dać jej coś w podziękowaniu, że się tak angażuje. Czy macie jakiś pomysł? Myślałam o lilou, ale może Wy macie jeszcze ciekawsze pomysły?
|
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co prezentu dla koleżanki to myślę że Twoja propozycja jest super Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać, aż my nasz złożymy ![]() właśnie wróciliśmy z ostatniego spotkania w szkole rodzenia, już koniec, a dopiero co zaczynaliśmy.. a wiem niewiele więcej niż na początku
|
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinko, akurat mówiłam o córce krola moczarow
dziewczynę z brooklynu dopiero zaczynam. Co do ścian ja bym malowala sciane kontrastowa ![]() Elu, wózek cudo !! ![]() Bylam w biedrze i kupilam dwa mleczka loveli - jeszcze byly w promocji 3l po 27 zl. Mąż słówka nie pisnął ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3808 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym nie wysiedziała z kartonami ![]() My w czwartek mamy ostatnie spotkanie i też mam wrażenie, że dopiero co Wam pisałam, że zaczynamy.. a czy wiem więcej hmm ciężko powiedzieć coś tam może w głowie zostało, ale nic ponad to co można wyczytać powszechnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bryka ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jest jasne bo mam francuskie drzwi od południowo wschodniej i drugie duze okno od zachodniej. No najbardziej by pasowało na ciemniejszy kolor ta kominkowa ścianę tylko ze chyba ona jest za duza na ciemny kolor. Koleżance... a to masz zagwostke a moze ja na mamę chrzestna poproś? Moze sie ucieszy? |
||
|
|
|
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
Regularkate moja Lenka też śpi w nocy, czasem też właśnie jak wstane na siusiu to się troszke uaktywnia a tak to śpi: )
Mnie dziś pokorcila pizza z salami na wynos. Taka tłusta była ze hej, ale z łakomstwa zjadłam 3 kawałki i umieram teraz tak mi niedobrze po tym tłuszczu blehh. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

wbijam

ja ostatnio też miałam jakiś straszny sen, na szczęście gdyby nie budzący się syn to bym spała całą noc.

Piorę "tylko" do 68, większe zostawiam jeszcze schowane. Nie ma sensu teraz tego prać. Nawet 68 Mały założy dopiero za kilka miesięcy. 
u mnie dziś pierogi z truskawkami

Może pójdę na żywioł i jak jutro będę w rossku to poproszę o tę paczkę i powiem, że dostałam maila??

.
myślę, że mały też będzie