Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 22:53   #751
megancia
Przyczajenie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

A czy za wejscie do Kosciolu Sagrada Familia sie placi? ;P
megancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 09:33   #752
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

A tam sie wchodzi wogóle? Z tego co wiem to tam jest cały czas remont..
Stary 2008-07-25, 09:38   #753
mentOos
Gość

Cytat:
Napisane przez megancia Pokaż wiadomość
A czy za wejscie do Kosciolu Sagrada Familia sie placi? ;P
nie wchodzi się my podjeżdzalismy autokarem przegonili nas dookoła kazali robic zdiecia i z powrotem do autokaru, pojechalismy dalej
Stary 2008-07-25, 10:16   #754
Sandra1993
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mentOos Pokaż wiadomość
wróciłam pare dni temu z lloret tam jest za***iście te widoki i ci ludzie zupełnie inni zazdroszcze tym co jada z przyjemnoscia pojechałabym tam jescze raz jezeli macie jakies pytania chetnie odp. odrazu mowie ze byłam w san marti wiec o drugim hotelu nic niewiem
Ale super właśnie o ten hotel chciałam dopytać
Zrobię małą listę
1. Czy to prawda, że codziennie są lody ?
2. Pokoje są bardzo zróżnicowane? Jeśli tak to które są najlepsze?
3. Nie wiem jak to jest z tymi sprzątaczkami... Czy ktoś coś 'zgubił' ?
4. Jeszcze raz o pokoje Czy na 100% w każdym pokoju są gniazdka takie same jak u nas, balkony są chyba we wszystkich
Sandra1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 11:25   #755
duska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez piffpaff Pokaż wiadomość
bo bedziesz z tamtymi osobami w jednym hotelu, ale po prostu bedziecie mieli inaczej zagospodarowany czas, np. po sniadaniu ty bedziesz miala wolne (na plazowanie itp.), a oni pojda grac w siatke, tanczyc, czy co tam jeszcze
Ok ok dzieki xD

Cytat:
Napisane przez mentOos Pokaż wiadomość
wróciłam pare dni temu z lloret tam jest za***iście te widoki i ci ludzie zupełnie inni zazdroszcze tym co jada z przyjemnoscia pojechałabym tam jescze raz jezeli macie jakies pytania chetnie odp. odrazu mowie ze byłam w san marti wiec o drugim hotelu nic niewiem
Jak mam pytanko czy mialas(les) w wycieczkach fakultatywnych "PORT AVENTURA" ? jesl;i tak to ile placiliscvie za wstep i na ile , czy mozna bylo jezdzic na wszystkich atrakcjach?

to samo pytanie do wszystkich forumowiczow jesli cos wiecie to napiszcie

ODLICZANIE ...
08.08-18.08 HISZPANIA
LLORET DE MAR < 3
duska132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 12:30   #756
juliaaa161190
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez duska132 Pokaż wiadomość
Jak mam pytanko czy mialas(les) w wycieczkach fakultatywnych "PORT AVENTURA" ? jesl;i tak to ile placiliscvie za wstep i na ile , czy mozna bylo jezdzic na wszystkich atrakcjach?
To samo pytanie tylko o PORT AVENTURA nocą

^Nothing suprises me any more.
juliaaa161190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 13:40   #757
paulina9191
Raczkowanie

nie wiecie czy w Lloret są jakieś budki telefoniczne na pieniądze;>?

paulina9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 16:06   #758
mentOos
Gość

Cytat:
Napisane przez Sandra1993 Pokaż wiadomość
Ale super właśnie o ten hotel chciałam dopytać
Zrobię małą listę
1. Czy to prawda, że codziennie są lody ?
2. Pokoje są bardzo zróżnicowane? Jeśli tak to które są najlepsze?
3. Nie wiem jak to jest z tymi sprzątaczkami... Czy ktoś coś 'zgubił' ?
4. Jeszcze raz o pokoje Czy na 100% w każdym pokoju są gniazdka takie same jak u nas, balkony są chyba we wszystkich
to tak: lody są po obiedzie i kolacji zreszta całkiem niezłe;d
pokoje sa takie same nie ma gorszych lepszych
NA SPRZĄTACZKI uwazaj na mojej koloni dziewczynie ukradli 300 euro!! nie wiadomo czy to one ale wiesz i bron boze nie zostawiajcie otwartego balkonu
gniazdka sa takie same jak u nas

Cytat:
Ok ok dzieki xD

to samo pytanie do wszystkich forumowiczow jesli cos wiecie to napiszcie

ODLICZANIE ...
08.08-18.08 HISZPANIA

LLORET DE MAR < 3
nie miałam tego w wycieczkach ale jak bylismy w gardalandzie to było mozna jeździć na czym ci sie zywnie podoba cały dzien

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2008-07-25 o 20:27 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji
Stary 2008-07-25, 16:36   #759
BillieJean
Rozeznanie

Wróciłam dzisiaj o 3 w nocy.
Byłam w raju
Napiszę coś, jak trochę odetchnę.
Raj

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21878958
BillieJean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 18:07   #760
natala2121
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez taramtaram Pokaż wiadomość
był z was ktoś może i w lloret i w rimini...tak zeby porównać?
tak... rok temu byłam w Lloret a przedwczoraj wróciłam z Rimini... był to najgorszy obóz, jaki można sobie tylko wyobrazić... strasznie mi się nie podobało... żałuję, że znów nie pojechałam do Lloret... myślę, że będzie mi ciężko obiektywnie ocenić Rimini, ponieważ sądzę, że moje odczucia są, jakie są przez biuro podróży z jakim jechałam, ale spróbuję... zacznę od gorszej strony, bo zdecydowanie łatwiej będzie mi wymienić to, co mi się nie podobało...

MINUSY:

-okropna, brudna plaża;
-zanieczyszczone, chłodne morze, przepełnione meduzami(ałć! jak to boli!), krabami i innymi dziwnymi stworzonkami;
-mało palm i śródziemnomorskiej roślinności;
-gdyby nie przystojni Włosi, w ogóle by się nie odczuło tego, że jest się we Włoszech;
-pogoda... wcale nie taka piękna, prawie codziennie zachmurzone niebo, czasami padało, a nawet była burza;
-słońce kiepsko opala(chyba bardziej opaliłam się nad naszym morzem, niż tam), gdybym nie używała przyspieszacza, to wróciłabym zapewne blada, jak co niektóre osoby z mojego obozu(tzn. jak się później okazało nie z obozu, a kolonii...)
-strasznie drogo... myślałam, że ceny będą mniej więcej takie jak były w Hiszpanii... niestety się pomyliłam
-mały kawałek pizzy(w dodatku niesmacznej...a niby pizza we Włoszech najlepsza?!) 3-4 euro... dwa razy tylko jadłam w miarę(!) dobrą pizzę z przyjaciółką, a jadłyśmy ją naprawdę często, bo w hotelu było tak niedobre jedzenie, że miałyśmy dwa wyjścia, albo będziemy się same żywić albo głodować ;]
-Rimini jest zbyt duże, bardzo łatwo się tam zgubić i ogólnie ciężko tam gdziekolwiek trafić
-zero ładnych widoków
-(rozpadający się)hotel oddalony od centrum... przez to, ani trochę nie poznałam Rimini jako "miasta tętniącego życiem, budzącego się o 22" tak jak Lloret, a szkoda...
-brak wycieczki do Rzymu, która miała się odbyć i na której strasznie mi zależało!
-poza tym ludzie mieli być w wieku mniej więcej 16 lat, a większość miała 12-14, ponadto przydzielono mnie i moją przyjaciółkę do pokoju z dwoma 11latkami... ale to już w sumie jedne z atrakcji zapewnionych przez naszych cudownych opiekunów z naszego cudownego biura podróży, a o nich tu nie będę pisać, bo przecież miałam ocenić Rimini...
-zapomniałabym... dyskoteki... byłam na dwóch... jedna mniejsza, druga trzypiętrowa... szczerze mówiąc na tej pierwszej o wiele bardziej mi się podobało, niezapomniany klimat, dużo przystojnych facetów, dobre drinki... miło wspominam w każdym bądź razie... na tej drugiej bardzo się zawiodłam, liczyłam na coś naprawdę fajnego, a tu... no ale cóż... ogólnie wybierając taką miejscowość, liczyłam, że dyskoteki będą codziennie, tak jak w Lloret, ale niestety było inaczej...
-zero czasu wolnego i jakiejkolwiek swobody...pomijając 1,5 godziny "na mieście"... w Lloret mogliśmy sobie chodzić gdzie nam się podobało, byleby tylko wrócić do 24, bo zamykali hotel... tam też zamykali hotel o 24, ale samemu nie można było NIGDZIE wychodzić... a dobitniej... musiałam się pytać, czy mogę wyjść do sklepu po tampony... bez komentarza...
-pojechałam tam odpocząć i poszaleć, lecz wszystko było nie tak i muszę przyznać, że rok temu w Lloret spędziłam dwa najpiękniejsze tygodnie mojego życia, w tym roku w Rimini dwa najgorsze, które okazały się być koszmarem, jakiego nawet nie byłabym w stanie sobie wyobrazić... tak długo wyczekiwany wyjazd okazał się tak beznadziejny... płakać mi się chce gdy myślę o tym, ile kasy i czasu zmarnowałam, ale mówi się trudno... jedno jest pewne, nigdy więcej nie jadę z niesprawdzonym biurem podróży i Wam też radzę uważać!

PLUSY(których jest niestety zdecydowanie mniej...):

+LODY!!! chyba najpyszniejsze na świecie! po prostu bajka ponadto ich cena! płaciło się 2 euro i dostawało się za to tak wielką porcję, że aż trudno było to zjeść, na dodatek wybierało się tyle smaków, ile się chciało mniaaaam! za tymi lodami to ja będę tęsknić :P
+wycieczka do San Marino... fajne widoczki, tani i dobry alkohol, smaczna pizza(a to już coś) i ogólnie miło było
+Wenecja... ojej zakochałam się w tym mieście... byłam nim po prostu oczarowana, dopiero tam poczułam, że jestem we Włoszech... cudowne miejsce, aż nie chciało się stamtąd wyjeżdżać, na pewno tam jeszcze wrócę
+plaże... ale nie te w Rimini... takie w miejscowościach trochę dalej... gdy zgubiłam się z przyjaciółką, miałam okazję móc je podziwiać... pełno ślicznych muszelek, czysto(dla odmiany) i ogólnie cudnie było, dlatego żałuję, że pojechałam do Rimini, a nie właśnie gdzieś w tamte okolice
+emocje w parku rozrywki w Mirabilandii, szczególnie na Katunie i wieżach, które spadały szybko w dół z dużej wysokości... a tak się zarzekałam, że nigdy na to nie wsiądę
+no i największy plus... WŁOSI!!! o wiele fajniejsi od Hiszpanów, czego się nie spodziewałam... 99,9% było tak zabójczo przystojnych, że na ich widok po prostu miękły mi kolana ponadto są tacy otwarci, serdeczni, sympatyczni, zawsze pomogą, mili, zadbani, nie boją się podejść do dziewczyny i zacząć rozmowy, tak jak większość Polaków, po prostu cudowni... chociaż czasem zbyt nachalni i w pewnych momentach ja i moja przyjaciółka miałyśmy już dość ich towarzystwa i tego gdy za każdym razem, gdy się na nich spojrzy, myślą sobie, że zapewne liczymy na to, aby do nas podeszli... czasami po prostu chciałyśmy sobie popatrzeć na te ciacha dlatego bardzo nas to irytowało, ale ogólnie jestem zachwycona i chętnie zabrałabym ich wszystkich tutaj do Polski... ach, marzenia...

Jeśli chodzi o Lloret, to mogę napisać tylko, że to raj na ziemi, a dokładniejszą relację pisałam już wcześniej, więc nie będę się powtarzać. Podsumowując muszę przyznać, że moja przyjaciółka, która dwa lata temu była w Rimini, a rok temu razem ze mną w Lloret miała rację, mówiąc: "Rimini w porównaniu do Lloret jest jak niebo i ziemia, także zbytnio się nie nastawiaj...". Oczywiście niebem jest Lloret
natala2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 18:43   #761
mentOos
Gość

Cytat:
Napisane przez natala2121 Pokaż wiadomość
tak... rok temu byłam w Lloret a przedwczoraj wróciłam z Rimini... był to najgorszy obóz, jaki można sobie tylko wyobrazić... strasznie mi się nie podobało... żałuję, że znów nie pojechałam do Lloret... myślę, że będzie mi ciężko obiektywnie ocenić Rimini, ponieważ sądzę, że moje odczucia są, jakie są przez biuro podróży z jakim jechałam, ale spróbuję... zacznę od gorszej strony, bo zdecydowanie łatwiej będzie mi wymienić to, co mi się nie podobało...

MINUSY:

-okropna, brudna plaża;
-zanieczyszczone, chłodne morze, przepełnione meduzami(ałć! jak to boli!), krabami i innymi dziwnymi stworzonkami;
-mało palm i śródziemnomorskiej roślinności;
-gdyby nie przystojni Włosi, w ogóle by się nie odczuło tego, że jest się we Włoszech;
-pogoda... wcale nie taka piękna, prawie codziennie zachmurzone niebo, czasami padało, a nawet była burza;
-słońce kiepsko opala(chyba bardziej opaliłam się nad naszym morzem, niż tam), gdybym nie używała przyspieszacza, to wróciłabym zapewne blada, jak co niektóre osoby z mojego obozu(tzn. jak się później okazało nie z obozu, a kolonii...)
-strasznie drogo... myślałam, że ceny będą mniej więcej takie jak były w Hiszpanii... niestety się pomyliłam
-mały kawałek pizzy(w dodatku niesmacznej...a niby pizza we Włoszech najlepsza?!) 3-4 euro... dwa razy tylko jadłam w miarę(!) dobrą pizzę z przyjaciółką, a jadłyśmy ją naprawdę często, bo w hotelu było tak niedobre jedzenie, że miałyśmy dwa wyjścia, albo będziemy się same żywić albo głodować ;]
-Rimini jest zbyt duże, bardzo łatwo się tam zgubić i ogólnie ciężko tam gdziekolwiek trafić
-zero ładnych widoków
-(rozpadający się)hotel oddalony od centrum... przez to, ani trochę nie poznałam Rimini jako "miasta tętniącego życiem, budzącego się o 22" tak jak Lloret, a szkoda...
-brak wycieczki do Rzymu, która miała się odbyć i na której strasznie mi zależało!
-poza tym ludzie mieli być w wieku mniej więcej 16 lat, a większość miała 12-14, ponadto przydzielono mnie i moją przyjaciółkę do pokoju z dwoma 11latkami... ale to już w sumie jedne z atrakcji zapewnionych przez naszych cudownych opiekunów z naszego cudownego biura podróży, a o nich tu nie będę pisać, bo przecież miałam ocenić Rimini...
-zapomniałabym... dyskoteki... byłam na dwóch... jedna mniejsza, druga trzypiętrowa... szczerze mówiąc na tej pierwszej o wiele bardziej mi się podobało, niezapomniany klimat, dużo przystojnych facetów, dobre drinki... miło wspominam w każdym bądź razie... na tej drugiej bardzo się zawiodłam, liczyłam na coś naprawdę fajnego, a tu... no ale cóż... ogólnie wybierając taką miejscowość, liczyłam, że dyskoteki będą codziennie, tak jak w Lloret, ale niestety było inaczej...
-zero czasu wolnego i jakiejkolwiek swobody...pomijając 1,5 godziny "na mieście"... w Lloret mogliśmy sobie chodzić gdzie nam się podobało, byleby tylko wrócić do 24, bo zamykali hotel... tam też zamykali hotel o 24, ale samemu nie można było NIGDZIE wychodzić... a dobitniej... musiałam się pytać, czy mogę wyjść do sklepu po tampony... bez komentarza...
-pojechałam tam odpocząć i poszaleć, lecz wszystko było nie tak i muszę przyznać, że rok temu w Lloret spędziłam dwa najpiękniejsze tygodnie mojego życia, w tym roku w Rimini dwa najgorsze, które okazały się być koszmarem, jakiego nawet nie byłabym w stanie sobie wyobrazić... tak długo wyczekiwany wyjazd okazał się tak beznadziejny... płakać mi się chce gdy myślę o tym, ile kasy i czasu zmarnowałam, ale mówi się trudno... jedno jest pewne, nigdy więcej nie jadę z niesprawdzonym biurem podróży i Wam też radzę uważać!

PLUSY(których jest niestety zdecydowanie mniej...):

+LODY!!! chyba najpyszniejsze na świecie! po prostu bajka ponadto ich cena! płaciło się 2 euro i dostawało się za to tak wielką porcję, że aż trudno było to zjeść, na dodatek wybierało się tyle smaków, ile się chciało mniaaaam! za tymi lodami to ja będę tęsknić :P
+wycieczka do San Marino... fajne widoczki, tani i dobry alkohol, smaczna pizza(a to już coś) i ogólnie miło było
+Wenecja... ojej zakochałam się w tym mieście... byłam nim po prostu oczarowana, dopiero tam poczułam, że jestem we Włoszech... cudowne miejsce, aż nie chciało się stamtąd wyjeżdżać, na pewno tam jeszcze wrócę
+plaże... ale nie te w Rimini... takie w miejscowościach trochę dalej... gdy zgubiłam się z przyjaciółką, miałam okazję móc je podziwiać... pełno ślicznych muszelek, czysto(dla odmiany) i ogólnie cudnie było, dlatego żałuję, że pojechałam do Rimini, a nie właśnie gdzieś w tamte okolice
+emocje w parku rozrywki w Mirabilandii, szczególnie na Katunie i wieżach, które spadały szybko w dół z dużej wysokości... a tak się zarzekałam, że nigdy na to nie wsiądę
+no i największy plus... WŁOSI!!! o wiele fajniejsi od Hiszpanów, czego się nie spodziewałam... 99,9% było tak zabójczo przystojnych, że na ich widok po prostu miękły mi kolana ponadto są tacy otwarci, serdeczni, sympatyczni, zawsze pomogą, mili, zadbani, nie boją się podejść do dziewczyny i zacząć rozmowy, tak jak większość Polaków, po prostu cudowni... chociaż czasem zbyt nachalni i w pewnych momentach ja i moja przyjaciółka miałyśmy już dość ich towarzystwa i tego gdy za każdym razem, gdy się na nich spojrzy, myślą sobie, że zapewne liczymy na to, aby do nas podeszli... czasami po prostu chciałyśmy sobie popatrzeć na te ciacha dlatego bardzo nas to irytowało, ale ogólnie jestem zachwycona i chętnie zabrałabym ich wszystkich tutaj do Polski... ach, marzenia...

Jeśli chodzi o Lloret, to mogę napisać tylko, że to raj na ziemi, a dokładniejszą relację pisałam już wcześniej, więc nie będę się powtarzać. Podsumowując muszę przyznać, że moja przyjaciółka, która dwa lata temu była w Rimini, a rok temu razem ze mną w Lloret miała rację, mówiąc: "Rimini w porównaniu do Lloret jest jak niebo i ziemia, także zbytnio się nie nastawiaj...". Oczywiście niebem jest Lloret
a z jakiego byłas biura??
Stary 2008-07-25, 21:03   #762
calypso0
Przyczajenie

my(8 osob w sumie;p) jedziemy do lloret de mar, hotel sanmarti, biuro Karlik, termin 11.08-22.08 wiec jeszcze troszke czasu zostalo. Jedzie ktos jeszcze w tym terminie??
calypso0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 21:15   #763
natala2121
Przyczajenie

mentOos właściwie to były trzy biura, współpracujące ze sobą, jak się potem okazało... najpierw Odys z Podróżnikiem z Miastka, a potem Lazur ze Zgierza... ogólnie ten wyjazd głównie był organizowany przez biuro Podróżnik... pan w innym biurze, które też współpracowało z tamtym ostrzegał mnie przed nimi, ponieważ rok temu jakiś wyjazd do Chorwacji w ogóle się nie odbył, o czym poinformowali ludzi tego samego dnia, jednak stwierdziłam, że to był jeden taki przypadek(poza tym ich oferta była najatrakcyjniejsza i wyjazd był z mojego miasta), a okazało się, że niestety miał rację, nie mówiąc zbyt dobrze o tym żałosnym biurze... od samego początku były z nimi problemy, ale już więcej nie chcę się zagłębiać w ten temat... a Wam wszystkim radzę uważać i dowiedzieć się czegoś o biurze, z którym jedziecie, żeby nie mieć takich przykrych niespodzianek i miło wspominać wakacje...

z ciekawości poszukałam opinii o tym biurze... szkoda, że nie wpadłam na to wcześniej... oszuści, jakich mało... ogólnie z tego, co wyczytałam, to innym też różne ciekawe niespodzianki zapewnili... całkiem podobne do tych, co mi i mojej przyjaciółce... ehhhh dlatego pamiętajcie:

NIE BĄDŹCIE NAIWNI I ZAWSZE SPRAWDZAJCIE BIURO PODRÓŻY, KTÓRE ORGANIZUJE WAM WYJAZD!

Edytowane przez natala2121
Czas edycji: 2008-07-25 o 21:43
natala2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 21:45   #764
xxolciaxx
Raczkowanie

(do tych co byli) : a co tam głównie piliście? xD jakieś malibu i inne lepsze alkohole, czy normalnie wódke i takie tam? i jak to wyglądało cenowo? ;P a i czy chodziliście po różnych klubach? jeśli tak to co możecie o nich powiedzieć?
Stary 2008-07-25, 22:56   #765
Anja91
Raczkowanie

GG do Anja91

Cytat:
Napisane przez xxolciaxx Pokaż wiadomość
(do tych co byli) : a co tam głównie piliście? xD jakieś malibu i inne lepsze alkohole, czy normalnie wódke i takie tam? i jak to wyglądało cenowo? ;P a i czy chodziliście po różnych klubach? jeśli tak to co możecie o nich powiedzieć?
poczytaj parę postów wyżej tam masz wszystko napisane

~'~ Lloret de Mar <13.08> ~'~
c(;

Anja91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 00:08   #766
ewel007
Przyczajenie

Smile Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

Jedzie ktoś z Was do Hiszpaniiiii - Lloret de Mar na obóz nurkowania, od
8-18.08?

z
Travel Solutions Poland?

ewel007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 11:56   #767
duska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewel007 Pokaż wiadomość
Jedzie ktoś z Was do Hiszpaniiiii - Lloret de Mar na obóz nurkowania, od
8-18.08?

z
Travel Solutions Poland?

ja jade w tym terminie ale z almatura i na rekreacyjny ;p do hotelu vila garbi ;P
Stary 2008-07-26, 16:57   #768
Merry00818
Przyczajenie

duska132 ja też jade w tym samym terminie na rekreacje
moje gg 7009737 ^^ niech piszą wszyscy którzy jadą z Almaturu 8.08-18.08 do Hiszpanii do Lloret de Mar
Merry00818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 20:44   #769
ewel007
Przyczajenie

quote=duska132;8361385]ja jade w tym terminie ale z almatura i na rekreacyjny ;p do hotelu vila garbi ;P[/quote]

Oooo. to w tym samym hotelu będziemy:ju pi:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-26, 20:46   #770
ewel007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Merry00818 Pokaż wiadomość
duska132 ja też jade w tym samym terminie na rekreacje
moje gg 7009737 ^^ niech piszą wszyscy którzy jadą z Almaturu 8.08-18.08 do Hiszpanii do Lloret de Mar

Fajowsko Będziemy w TYm samym hotelu

jedizesz z Wrocławia?>> o 17:30?>>
Stary 2008-07-27, 01:03   #771
igor199414
Raczkowanie

GG do igor199414 Send a message via Skype™ to igor199414
Lightbulb Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

Nie miałem co robić .. Więc wpadłem na pomysł żeby założyć forum o Lloret de mar .. Więc zapraszam ! Http://www.lloretdemar.laa.pl/

igor199414 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 07:54   #772
duska132
Raczkowanie

Cytat:
quote=duska132;8361385]ja jade w tym terminie ale z almatura i na rekreacyjny ;p do hotelu vila garbi ;P

Oooo. to w tym samym hotelu będziemy:ju pi:[/quote]

Ou Ye. ! To suPer ! a na jaki ty jediesz? bo ja na rekreacyjny ;P podalabys mi swoje gaduuu ? xD
Stary 2008-07-27, 11:27   #773
ewel007
Przyczajenie

Cool Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

Cytat:
Oooo. to w tym samym hotelu będziemy:ju pi:
Ou Ye. ! To suPer ! a na jaki ty jediesz? bo ja na rekreacyjny ;P podalabys mi swoje gaduuu ? xD[/quote]

ja jade na nurkowanie;D;D moje gg-11301483 )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 11:31   #774
duska132
Raczkowanie

Wink Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>

Cytat:
Ou Ye. ! To suPer ! a na jaki ty jediesz? bo ja na rekreacyjny ;P podalabys mi swoje gaduuu ? xD

ja jade na nurkowanie;D;D moje gg-11301483 )[/quote]

hihih xD super xD myslisz ze jedziemy tym samym autokarem ? bo fitnes taniec pilki plazowe tez jada w tym terminie xD

Ojeja xD ale cisza dzisiaj na forum xD HalLo gdzie jestescie xD
Stary 2008-07-27, 12:08   #775
Merry00818
Przyczajenie

Ja na rekreacje jade Z Wrocławia - to spoko, myślałam że nikogo nie poznam :P
Stary 2008-07-27, 12:18   #776
duska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Merry00818 Pokaż wiadomość
Ja na rekreacje jade Z Wrocławia - to spoko, myślałam że nikogo nie poznam :P

tylko ze kolezanka nie jedzie tym samym autokarem co my ;P
Stary 2008-07-27, 14:42   #777
imperdible
Raczkowanie

ciągle jakieś wypadki autokarowe... dziwi mnie, ze ciagle biura podrozy wybieraja autokar, przeciez niedaleko Lloret de mar znajduje sie lotnisko tanich linii Barcelona -Girona
imperdible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 17:28   #778
duska132
Raczkowanie

Oooo. mam jeszcze pytanko do tych ktorzy byli w Lloret ! czy saaa takie duuze wloskie lody? wogole ile tam kosztuja owoce <o arbuzy mi szczegolnie chodzi>, napoje, ? !
Stary 2008-07-27, 19:13   #779
kamcia199
Raczkowanie

GG do kamcia199

wogule jak wyglądała sprawa z sejfem ??
ktoś miał sejf w waszej grupie ??
a czy pieniądze(aparat) miałaś ciągle przy sobie czy zostawiałaś w pokoju ??

hula-hop
łyżwy
kamcia199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 20:11   #780
Merry00818
Przyczajenie

Cytat:
tylko ze kolezanka nie jedzie tym samym autokarem co my ;P
jedzie z nami bo z Wrocławia, nie wiem czy może my jedziemy z Tobą...

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości