|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech się wszystko ładnie oczyści i za chwilę wysikasz już 2 piękne krechy ![]() Kurde jakie życie niesprawiedliwe. Pracuje w bankowości i przyszła dziś para prosić o kredyt na IVF i niestety nie da rady a zaledwie wczoraj poznałam kobietę która pracuje na oddziale aborcyjnym i pękają w szwach jeśli chodzi o usuwanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho! Dobrze, ze juz wieczór
Klamerko przykro mi, ze Wasze szczęście trwalo tak krótko Ultra Ty jednak jesteś mega pozytywna i silna babka! Trzymam kciuki za Was Sylwia, dziewczyny juz wszystko napisaly w temacie. Osobiscie ostatnio zerwalam kontakt z jedyną 'przyjaciółką' jaką wydawało mi się, ze mam. Czuję się z tym zaje**cie czego i Tobie zyczę szkoda czasu na toksycznych ludzi co do oczyszczenia glowy od starań to proponuję czymś wypelnić dni, ale tak na maksa a nie, ze czytasz ksiązki nie wiem co Cię tam kręci ale ja choduję pomidory na ten przyklad Drocia z historii sklepowych to uwierz mi, ale większości nie chciala byś słyszeć. Mówi Ci to osoba, która 5 lat spędzila w punkcie obsługi klienta przez moje ręce i uszy przewineły się takie rzeczy o których się fizjonomom nie sniło, że tak klasykiem pojadę Towar po prostu ogladam i patrzę na datę, z tyłu są pozapychane stare sztuki i mozna się nieźle zdziwić No dobra idem obmyć ciało i kieruję się ku łożu memu
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Ho.ncia, mi możesz mówić
wiem, moja matka cale 35 lat w handlu wiec wiem jak to wygląda niestety i to nie tylko od przemysłówki, ale takze, a moze i gorzej jeszcze, z dzialu spozywczego. Serio, nic mnie nie zdziwi, nie ch e tylko wspominac tu o tym, bo niektorym naprawde moze sie cofnac... ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co tam, teraz mąż mi doradza w zakupie sukienki na wesele ![]() chłop co do ludzi ma nosa... juz dawno mi mowil a ja nie sluchalam... jak zwykle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh kreatywność ludzka nie zna granic, raz facet przyniósł na wpół ugotowany gulasz wp twierdząc, że śmierdzi i prawienie mnie tym obrzucił. Innym razem babeczka z awantura, ze się gacie męza rozeszły na szwie a zuuuużyte były maksymalnie i niestety zanim się skapnelam wzielam to do ręki. Niby były uprane ale ehh długo by gadać...Cytat:
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Krejzi ja to aż nie mogę myśleć o przewrotności tego świata. Nie potrawie tego sobie w głowie poukładać, dlaczego tak jest? Najtrudniej właśnie jak się z tym spotykasz.
Honcia no muszę przyznać że hodowanie pomidorów jest ekstremalnie wciągającym zajeciem w sam raz na odciągniecie uwagi od starań![]() Pozytywna i silna? Chyba to tylko mój sposób na tą rzeczywistość która mnie otacza.Drocia ja lubię opowieści dziwnej treści Ostatnio babki na kasie w supermarkecie opowiadaly o jakimś gościu który grasuje i podkrada po 1-2 jajka z opakowań. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej ️ Też lubię takie opowieści, śmiało ![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zlodziejaszek jaj jajcarz![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Same chcialyscie
![]() Co powiecie na moczenie zzielenialego miesa w czyms przypominajacym nadmanganian potasu, zeby pozbyc sie brzydkiego zapachu, a potem sprzedawanie go jako gotowe porcje na grilla, juz nawet odpowiednio obtoczone w przyprawach ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlatego nigdy nie kupuje tych gotowych mies na grila.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła @
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja biedna ....<przytul>. Jedynym pocieszeniem w takiej sytuacji jest to, ze zaczynasz nowy cykl. Nie musisz czekać... a kolejny z pewnością będzie owocny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobry 🌷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Sunshine: bardzo mi przykro
Dzień dobry! U nas totalny luz. Przez ten cykl nie mierze temperatury ani nie patrzę na apki. Co ma być to będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszam się tym, że może w końcu schudne te dwa kilo, które chciałam jeszcze zrzucić przed ciążą
no i że to był nasz 1cs.No i teraz będę miała dwie szanse żeby zostać mamusia marcowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Flo wyznacza @ na jutro, powtórzyłam dziś test, dalej biało chociaż wydawało mi się że coś tam jednak widzę ale to pewnie w mojej głowie się uroiło W końcu środa, tydzień przepołowiony z mężem stwierdziliśmy że wstajemy wcześniej bo za długo śpimy, wtedy znajdzie się czas na śniadanie którego nigdy nie jemy no i dziś na stół weszła owsianka, o masakra, jak mam to codziennie jest to chyba zejdę no ale moze następna wyjdzie lepsza macie jakieś sprawdzone przepisy na pożywne i zdrowe śniadanie? Albo na owsianki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4763 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, środa minie tydzień zginie prawda?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś miałam na sniadanko kaszę jaglaną z jabłkiem i cynamonem pyszne i zdrowe - ale ja to wiecznie na diecie jestem sunshine przykro mi
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Przykro mi że @ nadeszła ![]() Ciastko trzymam kciuki za pozytywny test ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czemu codziennie masz jeść owsianke? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
Ja kiedyś jadłam owsiankę codziennie, aż któregoś dnia podeszła mi do gardła i już od tamtego czasu nie przełknę
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chodziłam do pracy to zalewałam płatki owsiane górskie wieczorem, rano dodawałam mleko, owoc, chia lub jakieś orzechy, suszone owoce, pestki. Teraz jak robię to rano zalewam wrzątkiem i zanim się ogarnę do śniadaniavto mi super namiekna.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sunshine16 Czas edycji: 2018-05-23 o 08:08 |
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
najzdrowsze są zwykle płatki owsiane górskie
![]() bardzo smaczne są też płatki jaglane na mleku- dodaje banana, slonecznik itp. ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- kiedys nie wiedzialam, ze platki owsiane dobrze jest namoczyć- zalewałam po prostu mlekiem i dziwilam sie jak ludzie mogą to jeść
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym jedzeniem codziennie to przesadziłam
no ale mamy plan żeby się zdrowiej odżywiać no a jednak owsianka na śniadanie to jedna ze zdrowszych i szybszych opcji No ja dziś robiłam z płatków górskich, dodałam banana i trochę masła orzechowego no ale i tak to było hmm.. strasznie jałowe Może następne podejście będzie lepsze, dodam coś co będzie chrupało, no i namocze wieczorem płatki, zaoszczędzę czasu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

(i tak bym tego nie zrobiła
)
nie wiem co Cię tam kręci ale ja choduję pomidory na ten przyklad
wiem, moja matka cale 35 lat w handlu wiec wiem jak to wygląda niestety 

ehh długo by gadać...
Chyba to tylko mój sposób na tą rzeczywistość która mnie otacza.
Ostatnio babki na kasie w supermarkecie opowiadaly o jakimś gościu który grasuje i podkrada po 1-2 jajka z opakowań. 

oby tak dalej
️
26.08.2017

chociaż wydawało mi się że coś tam jednak widzę ale to pewnie w mojej głowie się uroiło